Új privát üzeneted érkezett!

akkor hanyan leszunk?
Vedaek(4), Kataek (2), Titaek?, Muffinek(3), Martiek(3), mi(3)
ki jon meg?????????
Mancsi?Bencuri?
Vendég

Hene! Nagyon szép hely! Biztos jól fogjátok ott érezni magatokat! Én is inkább külföldre szeretnék menni. Voltunk már Görögországban, Jordániában 8ez volt a legjobb, legszebb, sivatag+ a tenger), Olaszországban. Ja és egy darabig ugyanoda nem akarok menni, mert annyi új hely van, amit fel lehet fedezni.

Kép
szly27

Dóri!
Mi idén már nem nyaralunk sehol, jövőre vhol belföldön.

Séta jó volt, utánam ég felmentünk a barátnőmékhez + az ura odarendelte az én uramat is.

Reggeli megint elig volt, barátnőnél csipegettem kicsit, most lecsúszott egfy fél pizza.

Laló napirendje is csúszott, megyek altatni.

Pattici!
Üdv itt!
20150601134430

Tamara, nem baj, ha mi hárman megyünk? :lol:

Kép
andkata

Lányok ha kérhetnélek Benneteket ezekkel képekkel ne fájdítsátok a szívemet! :lol:

Enyém férj elég szófukar erre számítsatok! :wink: :roll:

Kép
andkata

[quote="desviki"][ írta:desvikib]Dóri!
Mi idén már nem nyaralunk sehol, jövőre vhol belföldön.

:lol: :lol: :lol:

Én is 2009-re gondoltam "idén" címszó alatt :wink:
Vendég

Mi már tavasszal szeretnénk menni valami pancsizós helyre...
Annyira szeretem a fürdőket, remélem Adél is fogja... :wink:

Kép
andkata

Kata: de hogy baj!
Vendég

ha valaki esetleg a baby controlban tud segíteni , akkor segítsen légyszi :cry:

nicike

Andkata!
Enyém férj meg néha badarságokat beszél, komoly arccal mond szerinte vicceset, amit csak én tudok, hogy viccel, más meg komolyan veszi... :roll: Lilu meg konfabulál. Én meg társaságban elég szétszórt vagyok... Csabi egyelőre mintagyerek társaságban. Ez a mi családunk. :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!
Talán most tudok egy kicsit hosszabban is irni!

Véda!
Valamiről lemaradtam! Te miért gyűjtesz családi fotókat?

Nyaralás: Mi tervezünk nyáron ide Magyarországra hazajönni, hogy legyen egy kis melegben is részünk! :)

Lizy ma kapott fülbevalót. :) Egész jól viselte, csak egy icipicit sírt!

Jó szórakozást a talisoknak a talihoz! Fényképeket csináljatok!!!!!

d.dodó

Tamara, az a sziget hol van pontosan? Hogy kötötetek ki ott?

Hene, én is szépen bevásároltam Lilinek ruhából. Semmit nem tudok ott hagyni :oops:

nicike

Dodó!
Az 1000. oldalt ünnepeljük család fotókkal :wink:
Nekem kell külden prviben, és majd annak küldöm át, akié lesz az 1000. o. 1. hsz-a.
Vendég

Majd holnap tartsunk névsorolvasást, mert nekem fontos, hogy hányan leszünk! Legalábbis úgy kb.
Vendég

Veda: most gyujtottem ossze, de rajottem Pattiek kimaradtak

Dori: tegyel majd kepet milyen mini fulbivel.

Nici: Anglia egy kis szigete. Dolgoztunk ott fel evet.
Vendég

Tetves a Vercsi :cry: :cry: Még sose volt az...
Most aztán lesz vele dolgom,Apát most küldtem be samponért.
Kifésültem a haját,és kettő ki is esett belőle... :cry: :cry:

Kép
Kép
Kép
kike

Kike: jo bogaraszast! LAtod Veda is jamar legyozte a kis mocskokat!
Vendég

ez olyan bosszantó!!
Az oviban van egy kiscsaj,tavaly is sok gond volt vele-e miatt,akkor is sokan elkapták tőle,de az enyémek nem...hát most igen :(

Kép
Kép
Kép
kike

A fejtetű 3-4 milliméter hosszú rovar, amely színét a haj színének megfelelően változtathatja! A nőstény naponta 6-8 ovális alakú, apró, gyöngyházfényű petét (serkét) rak a hajszálak tövéhez, elsősorban a halánték-és tarkótájra. A tetű a serkéből 6-8 nap alatt kel ki. A fejtetű mindig a hajban marad, lábaival a hajszálakon kapaszkodik és a fejbőrön keresztül, vérszívással táplálkozik. Serkéit a fejbőrhöz közel, a hajszálak tövére cementszerű anyaggal ragasztja, mert azok a tetű kikeléséig a fejbőrtől alig távolodnak el.

ez rémes-reméltem hogy Kristi legalább megúszhatja,de ezek szerint nem. :cry:

Kép
Kép
Kép
kike

Kike: rosszul hangzik, de van ra az a jo cucc kezeled azzal kifesulod, kimosod...
Hugomnak is volt tavaly tan, tok hosszu haja van es megsem kellett levagni ki tudta anya kezelni.
HArcra fel a tetvek ellen!

Lattatok a polar expresszt? Most neztem meg. Aranyos kis mese, jo mondanivaloval. Szeretem az ilyeneket.
Ja es Veda: nalam is az a jo film amin sirni tudok.
Nagyon ajanlom Neked az August rusht( en kb feletol csak bogni szoktam rajta, pedig nem terhesen is lattam mar :oops: )

En annyira unatkozok.
ferjem kirandulni ment. Lanykam alszik. Foznom nem kell, takaritas kesz, boltba nem mentem ki mondvan ha Aleko hazajon, de ugy tunik mar csak este er haza, szoval majd holnap megyek.
Lehet leulok olvasni....
Vendég

Sziasztok!

Csak Kikének szeretnék írni,mert sajna nincs többre időm.[url]http://www.pirulapatika.hu/8880000162739/adatlap
Nekem is a nagyobbik lányom egyszer elkapta a tetűt ,és én ilyet vettem neki.Egy nap alatt elpusztúltak tőle.Van benne egy kis fésű is és azzal a serkéket nagyon szépen kitudtam a vizes hajból fésülni.

Nagyon szépek a babócák és családjaik :lol: :lol: :lol: [/url]

Kép
csugi

Csugi:köszi :)

Csak tényleg elég szörnyen hangzik hogy bogarak mászkálnak az ember hajában :? brr....
Szerintetek érdemes mindenki haját átmosni?

Anyjuk:jó neked hogy unatkozol,én aztán nem
:?

Nekünk megvan dvd-n a polár expressz..nagyon szeretem :D

Kép
Kép
Kép
kike

képzeljétek lányok nyusziapu szerzett 1 kg akácmézet 950-ért :D

a tescoban és máshol is az akác olyan 1400-1500-1600 körül van

mi nagyon sok mézet eszünk. és ez ráadásul házi :D

Kép

Kép
timi1982

Sziasztok!

Kike!
Sajnálom a lakókat.
Anyu fodrász és minden évben befut egy tetves vendég:(
Utána az egész család Nittiforos:)
Én alsóban évente 2x voltam teli sörkékkel-

Hajrá!
Győzd le őket!

nyaralás:
mi tavasszal megyünk Erdélybe Apóshoz, van ott egy kis házunk is.
Nincs víz, meg fürdő, de ott a Hargita (meg a medvék :shock: )

Nyáron szintén oda egy hónapra.
Meg uncsitesóm, keresztpapa Baselbe költözik márciusban (vmi gyógyszerrkutató cégnél kapott munkát) és hozzá is megyünk, ingyen van a szállás.
Anyósom meg hajmáskéri, közel a Balcsi, oda is megyünk.
Nagypapám meg gyulai.
Oda is.
Ott van fürdő!

Szóval így ingyen, nem fizetünk szállást csak utat.
Máshová nem.
Én nagyon kevés helyen voltam.

Tamara!
Én benne vagyok a tornában!
csak szólj!
Januárban találkozunk?

ja, tali jó lenne, de mivel apás, így inkább maradunk.
mert a mi Apánk nem jön, elég kis félénk és hát még én is az lennék.

na, Emma biztos nem.

Most is itt kukorékol.

Sziasztok
Vendég

kike!
ez szörnyű. hogy lehetnek ilyen felelőtlen emberek..nálunk a suliban is havonta volt tetűriadó!
pedig mi a város elit iskolájának számítunk... és mégis. pedig egyetlen egy kisebbségi sem jár hozzánk!!!
sőt, inkább a város krémjének gyerekei és mégis...

Kép

Kép
timi1982

ja és:

ma Emma pont a fejemre hányt :shock: :shock:
Felemeltem a levegőbe és egy óriási sütőtök-anyatejet bukott, pnt bele az arcomba :shock:
Apa meg jól kiröhögött :P
Vendég

Drága Kike!
Esküszöm, minap gondoltam rád, hogy nálatok még nem hozott haza a 2 ovis gyerkőc? Hát, most már igen :?

Nekem a Nyttifor vált be. De - nem elkeserítésképp írom - nekünk tavasszal 1 hónap kellett mire az utolsó serkét is kiszedtem. Hiszen ha van 4-5 anyatetű, és naponta kb. 8 petét rak le, akkor naponta 40 serke :shock: És ez 1 hét alatt 280 :shock: :shock: :shock: Iszonyat! És hiába nem élnek, csak ott maradnak a hajban... Tehát muszáj khúzogatni a dögöket!

Jó tanács: forró hajsütővas! Pusztuljanak!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Lilunak már 2 napja nem találtam. (Ezért is megyek nyugodtan a talira!)
Vendég

este megyünk vacsoravendégeskedni a zsuzsáékhoz :D :D
tök jó lesz... legalábbis remélem :)

zoli remélem fincsit főz :D :D

én meg viszek meglepi sütit

majd felteszem a receptesbe. csináltam már fotót is róla

Kép

Kép
timi1982

kár hogy a talira nem jutunk el.
messze van ahhoz hogy elmenjünk, meg haza, meg a törpét is ugyebár le kell adnunk, mert estére házipartira vagyunk hivatalosak a keresztszülőkhözl.

Kép

Kép
timi1982

nyáron is lesz ugye egy ilyen családi tali? mert arra már remélem hogy el tudunk menni :D

Kép

Kép
timi1982

Sziasztok lányok!

Köszönjük a köszöntéseket, olyan jólesik!

Tamara, akkor boldog "új" névnapot!

Bencének és Gergőnek sok boldogságot!

Nálunk is eseménydús volt a karácsony, Tami minden estére úgy elfáradt, de azért bírta, vigyorgott mindenkire.
Seggrázás nálunk is volt rendesen, pl sógornőméknél felajánlottam Tamit, át akarja-e venni valaki, egész kézdzsungel nőtt hirtelen körénk. Kicsit nehezebben is maradt a járókában utána, de remélem nem maradandó a dolog.

Fogyókúrás listára kérem magam felvetetni!
Norbit én is úúútálom, de a módszer jó, úgyh január 1-től update.

Nálunk is naptár-ajándék volt, szerintem jó pár évig ez is lesz mindig az ajándék pár embernek, pl nagyszülőknek, imádják a naptárt az unoka képekkel.

Hene, Dél-Spanyolországért nagyon irigy vagyok!
Mi üdülési csekkel fogunk valahová elmenni, már úgy várom!

Hú, Kata, én is megőrülök egy kis sajtos-tejfölös tésztáért!!! Csak sajnos eredményt nem látok, mert hiába a tejdiéta, csúnyák Tami kiütései.

Kike, drukk a minél gyorsabb tetűírtáshoz, erről a Csugi által javasoltról én is sok jót hallottam.

Ha nem jönnék addig, akkor jó talit holnapra, a következő IKEÁ-s talira már tényleg szeretnék menni nagyon!

Kép
teó

És pár kép rólunk!

Kép Kép Kép
Láttam Jázminnak is ilyen szerkója volt egyik képen, nagyon kis csinin állt rajta!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára teó 2009.03.19 08:04-kor.

Kép
teó

Kike! Sajnálom a tetű tetveket! Vercsinek jó hosszú haja van, de szerintem te ügyesen kiirtod őket!

Teó! Igen! Éljen a C&A! Nagyon szépek vagytok! Tami mintha rád hasonlítana!

Kép
szly27

Orsi:akkor gyertek apa nelkul, szerintem Tita is ugy jon.
Vendég

Véda! Nézegettem ki mikor csatlakozott! Te jó régen regisztráltál már. Ezelőtt hova írogattál?

Kép
szly27

Teókám!
Milyen jó a séród! Szépek vagytok!

Mi délután családilag szunyáltunk. Fogyókúrába én is benne vagyok, csak nincs mérlegünk :lol:
20150601134430

Sziasztok! :P

csak holnap lesz időm visszaolvasni, a háznál foglalatoskodunk.
Meg 2 hete nincs melegvizünk, úgyhogy ez is egy kész tortúra, most épp melegítem a gáztűzhelyen a vizet mosogatáshoz meg fürcsihez :twisted:
talán ünnepek után jön a szerelő

Tamara!
Névnapod alkalmából kívánok sok-sok boldogságot!!!
Isten éltessen!

képeket is holnap hozok, mert valahova elpakoltam a gépen :oops:

Kép
kimma

Szly!
A Kaális párok fórumán kezdtem 2004-ben (csak Kardalus nick néven) :wink: 2007 nyarán lettem Véda d. és akkor nyomtam az Öribabára várva beszélgessünk-ben, majd ismét Kaális párok fóruma, aztán Kaális babavárók, majd Ti. De néha, ha időm engedi, írok a 2008. Kaális babásba is...
Szóval Kaáli forever... 8) (Mert aki 2 gyönyörű gyereket köszönhet nekik...)

Timi! Kike! Meg mindenk, aki hozzászólt!

A tetű valóban nem válogat. Bárki hajába belemegy, mindegy hogy tiszta, vagy koszos. Az azonban tény, hogy a szülő felelőssége, mennyire és hogyan irtja ki a tetveket. Van, aki lenyttiforozza, leöblíti, oszt jó van!Pedig nagyon fontos átfésülni, körömmel kihúzogatni őket, mert van ám, amelyik túléli! Sőt... Nálunk ez az új csodaszer pl. egyet sem ölt le - a nevére nem emlékszem... Ezért is szaporodtak el Lilu hajában. Én meg nyugodt voltam, hogy leölte... Ja, és állítólag manapság a tetvek ellenállóbbak, mint 20 éve. Valahogy mutálódtak vagy mi :roll:
(És a tetű fényre rögtön elrohan, ezért nehéz magát a tetűt élve megfogni, és kiszedni a hajából, mert ahogy szétnyitod, már elszáguldott máshová. Tudod, hogy ott van, de lapít :twisted: Idegölő tud lenni. De én azt mondom, ahol serke van, ott anyatetű is van, másképp ki tette volna le a serkét. Úgyhogy muszáj locsolni őket a vegyszerrel + forró hajsütővas, + húzogatás!!!
Vendég

Nemsokára jövök, csak még elvisszük fürdetni Leát, és utána még el is kellene aludnia... :lol:

Addig is: Orsi! Apa ne legyen szégyenlős, szerintem itt mindenkinek a párja normális, nem fogják őt megenni. :lol: Az én párom sem egy tipikusan társasági figura, előszőr csak megfigyel, és utána nyílik meg jobban. De most azt mondta, a kedvemért eljön, ha szeretnék menni. :) Szóval a helyedben futnék még 1 kört apánál. De ha apa nem is jön, te Emmával feltétlenül gyereeeeeee! :D

Gyerekünk úgy összekarmolta magát, mint eddig még soha! Iszonyat mély seb van az orrán! :( Párom mondta is, hogy olyan, mint ha pengéket adtunk volna neki, hogy azokkal játszon. :roll:

Na mennem kell, majd még próbálok jönni.
fmarti

Véda! Hát akkor te már tényleg jó régen babanetezel! :shock:

Kép
szly27

Mary!
Majd csinálok képet a fülbevalóról, most még az a gyógyfülbi van benn.....kis fehér köves.

Véda!
Én majd szerintem csak otthonról küldök utólag családi fotót ha nem baj!

kike!
Sajnálom a bogarakat!

d.dodó

Lányok, ez a pakolás reménytelen!
El tudjátok képzelni mennyi cuccunk volt négy gyerekkel :shock: :shock: :shock: ?

Nem baj, egyszer a végére érek! Ráadásul akikkel voltunk ott adták át a karácsonyi ajándékot a gyerekeknek, meglátogattuk Szabolcs szüleit, ők Fonyódon laknak, ott is kaptunk egy rakás ajándékot, kaját, sütit stb. Plusz Szabolcs barátai is meglátogattak ott mindket, ők is is hoztak egy csomó ajándékot! Több csomagunk volt hazafelé, mint odafelé!

Köszönöm, hogy figyelembe vettetek minket is a tali szervezésében! Nekünk jó lett volna a 30-a is, de Zsu nem tudott volna jönni, mert az apukájával van. Így viszont mi is négyen megyünk! Szerintem 11-re leszünk ott. Remélem nem lesz tömeg.

Fogyókúra: én sajnos amikor Zsuzsit szoptattam, akkor híztam meg nagyon. Na persze én sosem voltam modell alkat, nekem 70 kg a versenysúlyom. (szórakoztok itt velem 40 kilókkal :shock: )
Norbival fogytam kb. háromnegyed év alatt 25 kilót, amit elég jól tartottam is, amíg terhes nem lettem. Most ott tartok, hogy pont annyi vagyok, mint a fogyókúrám előtt. Ez van, most nem tudok foglalkozni vele, majd ha nem szoptatok, és lesz erőm, akkor nekilátok, addig viszont nem idegelem magam. Nem jó így, de ha most nem tudok tenni ellene, akkor megpróbálom elfogadni.

Zsolti haja elkezdett szőkülni és göndörödni! :D

Megyek szoptatni és reszkessetek, utána jövök élménybeszámolni!

Még annyit, hogy becsülettel visszaolvastam! :lol:

Kép
Kép
patr

Vercsi feje elintézve...remélem,amikor kifésültem,ugye kettő kiesett,hajmosásnál már egy sem,remélem ez jó jel,persze a serkéket még tuti napokig fogom huzigálni :evil:

Végigfésültem mindenkit,Kristiéből nem potyogott ki semmi,és nem is láttam benne semmit,meg nem is vakarózik,Apa is szerintem az...de ő nagyon korpás is...most még őt kell elintéznem...én is kifésültem fejjel előlre a hajam,a sok haján kívül egy serkét sem,és egy kipotyogó tetűt sem találtam...remélem hamar lecseng ez az egész :evil: Rohadt kis dögök!!

De ilyen serkefésűt majd veszek.

Kép
Kép
Kép
kike

Na letettük a leányzót, ilyenkor alszik kb 1 órát, utána úgyis felébred... :roll:

Nici: Köszi, hogy már fel is adtad! Figyelni fogom a postást! Jó sokmindent elintéztetek ma! Hogy sikerült eltörni apa telefonját? Én z enyémből törtem már le pár darabot, mióta lea megszületett - azóta valahogy sokkal könnyebben kihullik a ketyere a kezemből. :oops: :lol:
Montenegroról láthatsz képeket az iwiw-es oldalamon is, egyszerűen meseszép a táj! Hegyek és a tenger találkozik egymással, hihetetlen és varázslatos! A tengerparton annyiért tudtunk jégkrémet venni, mint itthon a Tacskóban! Mi Budva mellet voltunk Beciciben, ha egyszer sikerül előkotorni a képeket, mutatok majd párat az apartmanról is.

Edit:
Köszi! Reméljük, tényleg sikeres lesz! :D

hene: Jó helyen laknak a kedves barátnődék! :D Mi is valami hasonló tájra tervezünk költözni, bár mi inkább már a trópusi égövbe, nem mediterránba.

véda: Igen, mi mindenképpen megyünk külföldre, és haza már nem jövünk, csak ahoz végre el kellene adni a házunkat. Persze ez a mostani világgazdasági válság annyit jelent, hogy senkinek nincs rá pénze, hogy megvegye. :( Érdeklődő volt rá dögivel eddig is, mert azért a piaci ár alatt hirdetjük, csak mindenki arra vár, hogy az ő házát/lakását is megvegye valaki. :?

Tami: Részben ismerős által, részben saját kontóra vágunk bele külföldbe. És úgy néz ki, fejlődő országba megyünk, nem iparilag fejlettbe, ahol ugyan "egyszerűbbek" az emberek (értem ez alatt, hogy sokkal kevesebbre van igényük, mint az európai vagy amerikai népnek), kevesebb a pompa, de sokkal nagyobb a béke, a nyugalom és a kedvesség.
Egyébként nagyon szép helyen dolgoztatok!

véda: Családotok úgy szép és tökéletes, ahogy van! :D

kike: Sajnálom a piszkok férgeket. :( Ügyesen elintézed őket!

Teo: Jók a képek!

patr: Várjuk az élménybeszámolót!

Huh, most mennem kell ismét, lehet, mr csak holnap jövök. Addig is puszi!
fmarti

Patti!
Képzelem a csomagokat! :shock:
de azért megérte, nem?

Teó!
nagyon szépek vagytok mindhárman!Tami egy kis tündér!
Meg szép a pecó is! :)

Viki!
Olyan csöndes vagy ma. minden oké?

Tita, hát te, merre jársz?
Márti!
talira csak ketten megyünk, ha megyünk, Apaát nem is akarom győzködni, ha csak azért jön el, annak úgy nem sok értelme. majd egyszer, ha lesz kedve.

Amúgy annyira szuper hapsi. Most pl. tejbegrízt főz, csak nekem :P :P :P

Kis macikánk meg alszik.

Bondi!
Jobban vagytok? Remélem semmi komolyabb nem lett az orrfolyásból.

Szép estét, szép álmokat majd kellemes ébredést!
Vendég

Orsikám!
Itten vagyok. 2 előtt értünk haza a barátoktól, 3kor már családilag szunyáltunk. Laló 5 után kelt. Öcsisajtot le is raktuk aludni, mert 1,5 órával kevesebbet aludt mint szokott, édes szívem már alig látott fürcsi után.

Vettem neki egy cukker sapkát, mert a másikat kinőtte. De benéztem pont jórá, holnap cserélem nagyobbra.

Megyek fejni, mert ez még ma nem jött össze.

Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Minden Mamának és Babának.
20150601134430

Evelin!
Eliot cukipofa :D Igazi uriember!

Marti!
Melyik orszagba koltoztok? Honnan jott az otlet?

Teo!
Tami nagyon csini ebben a kisruciban.

Kike!
Sajnalom a dogoket :( Azaz azt h vannak :lol:

Tali!
Miert laktok olyan messze????? :roll:

Timi!
Jo bulizast estere!
Mi nem tudjuk meg hogy hova megyunk,de Balcsira tuti,bar mast is szeretnenk de ez penzfuggo. Ebben a helyzetben ami most van,hat :cry:
Vendég

Márti:másik országba??Azt hittem csak valahova ide magyaro-ra. :roll:
No,ja így jár az aki nem olvas vissza,mert nincs ideje :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
kike

Viki!

Másfél órával kevesebbet aludt?
Az nálunk azt jelentené, h. nem aludt semmit :shock: :shock: :shock:
Most ez az új egy hete, h. 3x fél óra.

szép álmokat nektek!

Tényleg Márti!
Trópusi, meg fejlődő, de pontosan melyik ország?
Ázsiában vhol?

Én eléggé Európa-párti vagyok (ha lenne módom, előbb itt néznék meg mindent, Izlandot, Hollandiát, Angliát,Portugáliát, stb.), de ha elhagynám az öreg kontinenst, akkor KUBA lenne az első!!!

Nem arra gondoltatok?
Meg állítólag sokan mennek Új Zélandra, állítólag könnyű letelepedni és van munka.

megettük a tejbegrízt, isteni volt!

Bocs, hogy ma ennyit írok, de hát csajok, mi lesz azzal az ezer oldallal??? :P :P :P
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?