Na letettük a leányzót, ilyenkor alszik kb 1 órát, utána úgyis felébred...
Nici: Köszi, hogy már fel is adtad! Figyelni fogom a postást! Jó sokmindent elintéztetek ma! Hogy sikerült eltörni apa telefonját? Én z enyémből törtem már le pár darabot, mióta lea megszületett - azóta valahogy sokkal könnyebben kihullik a ketyere a kezemből.
Montenegroról láthatsz képeket az iwiw-es oldalamon is, egyszerűen meseszép a táj! Hegyek és a tenger találkozik egymással, hihetetlen és varázslatos! A tengerparton annyiért tudtunk jégkrémet venni, mint itthon a Tacskóban! Mi Budva mellet voltunk Beciciben, ha egyszer sikerül előkotorni a képeket, mutatok majd párat az apartmanról is.
Edit: Köszi! Reméljük, tényleg sikeres lesz!
hene: Jó helyen laknak a kedves barátnődék!
Mi is valami hasonló tájra tervezünk költözni, bár mi inkább már a trópusi égövbe, nem mediterránba.
véda: Igen, mi mindenképpen megyünk külföldre, és haza már nem jövünk, csak ahoz végre el kellene adni a házunkat. Persze ez a mostani világgazdasági válság annyit jelent, hogy senkinek nincs rá pénze, hogy megvegye.
Érdeklődő volt rá dögivel eddig is, mert azért a piaci ár alatt hirdetjük, csak mindenki arra vár, hogy az ő házát/lakását is megvegye valaki.
Tami: Részben ismerős által, részben saját kontóra vágunk bele külföldbe. És úgy néz ki, fejlődő országba megyünk, nem iparilag fejlettbe, ahol ugyan "egyszerűbbek" az emberek (értem ez alatt, hogy sokkal kevesebbre van igényük, mint az európai vagy amerikai népnek), kevesebb a pompa, de sokkal nagyobb a béke, a nyugalom és a kedvesség.
Egyébként nagyon szép helyen dolgoztatok!
véda: Családotok úgy szép és tökéletes, ahogy van!
kike: Sajnálom a piszkok férgeket.
Ügyesen elintézed őket!
Teo: Jók a képek!
patr: Várjuk az élménybeszámolót!
Huh, most mennem kell ismét, lehet, mr csak holnap jövök. Addig is puszi!