Új privát üzeneted érkezett!

Köszi a segítséget,nos megoldottam,bár itt a kisboltban nem lehet bébiételt venni...de...volt itthon barack konzerv-lemostam a barackot,hogy ne legyen cukros..olvasztottam ki fagyasztott tejet,összeturmixoltam,és úgy ette,mint a kisangyal,még a Vercsi is megkóstolta,és ízlett neki :lol: :D
Domi jó sokat megevett belőle,előtte,utána szopizott,most durmol :D

Igen,valószínűleg hirtelenjében sok volt az alma... :? de annyira ízlett neki :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

Kike! Ügyesen megoldottad! Úgy tűnik Dominál nem lesz gond a hozzátápival! Jázmin még most is irtó finnyás. Nagyon kevés dolog ízlik neki.

Beszaladt apu, én meg kihasználtam és elrohantam egyedül a boltba míg apu itt volt. Ma már így tényleg nem kell kimozdulni! Annyira utálok egyedül indulni a gyerkőcökkel ilyen hidegben! Mire felöltözünk, egyedül megjárom!

Kép
szly27

Szly:igen,nekem is úgy tűnik,hogy jó evő lesz Domim :D
Meg tudlak érteni,én is utálok ilyen időben bárhova is menni velük,és nem is igazán szeretnek ők sem,mikor ilyen hideg van :?

Kész az ebéd,sül a kenyér,sül a kalács :D de megyek is,mert még van dolgom,aztán meg kipurcanok :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

8)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.29 11:22-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.29 11:23-kor.
Vendég

Tami: nagyon köszi a linkeket!
Vendég

Vidokata! Köszi! Ha elérnénk az 1000. oldalt, akkor sincs semmi baj, mert utána is bele lehet tenni a képeteket!

Kép
szly27

Bencének is boldog hófordulót!

Lányok, én nézek ki a legdurvábban, de tuti nem fogok most fogyózni. Annyit küzdöttem a tejért, azt is kibírtam, hogy több mint 3 hónapja nem ettem tejterméket ( pedig egy is sajtért majd megveszek...), nem akarom hogy ezen múljon. Pl észrevettem hogyha normálisan eszem+ séta is van,több a tej. Ha vége a szopinak, akkor nekiállok ezerrel...

Kép
andkata

sziasztok!

Csak egy gyors bekukk és tanács. Visít Liza, mert jön a foga. Nem tudom mitévő legyek. Dentinox megvolt, meg Nurofen is.... mindegyik kb 1órát se hatott:(
magdolnam

Hahóóóóóóó!
Hazajöttünk! :D Hiányoztatok ám! :lol:

Nagyon szuper helyen voltunk, majd mesélek, meg visszaolvasok, meg kipakolok, meg mosok, meg főzök, meg pakolok, meg pakolok, meg pakolok..... szóval nem tudom mikor lesz normálisan időm!
De igérem jövök!!!!

Kép
Kép
patr

Patti: udv ujra itt! Szupi lehetett! Orulok hogy jo volt!
Sajna minden utazas ezzel jar, vissza a valosagba, sooot, tobb napos durva visszarazodas..De menni fog! Ujult erovel!

AKata: ertheto hogy a tejciert mindent meg fogsz tenni ezutan is! De sajna tobbunknel ez mar nem kizaro ok.Amugy meg a szoptatas is kello "fogyokura".
Vendég

Magdi: sajnalom nincs otletem. Vizbe martott lehutott anyaggal dorzsolni?tenyelg nem tudom mert nalunk eddig a nurofen mindig bejott( sot nekem is hasznalt)
Kitartas!
Vendég

Sziasztok!

Most én is kutyafuttában jövök, délután megyünk pelenkát venni. :D

Isten éltesse a Tamarákat névnapjukon!

Hófordulós Bencének és Gergőnek is sok boldogságot!

Nici: Visszajelöltelek iwiw-en! :D Biztosan állíthatom, hogy nagyon csinos vagy, és sok nő szeretne hasonlóan vékony lenni, mint te! Biztosan sokszor hallottad már, de hidd el, hogy így vagy csinos ahogy vagy, nem kell aggódnod a súlyod miatt! Sőt ha még 5-10 kilót felszednél magadra, akkor is csini maradnál! De ahogy a testalkatodat, génállományodat elnézem, téged ez a veszély nem fenyeget. :lol:

muffin: Köszi a képeket, nagyon tetszettek! Eliotból nagyon sármos pasi lesz, ha megnő! Ilyen kockát hol lehet kapni? Nagyon tuti!

akata: Neked is köszi a véleményezést! Akkor legalább a Sedatif jól bevált, így tudsz pihenni, ez a lényeg!
Fogyival meg nem kell foglalkoznod, teljesen igazad van, hogy a tejcsi a legfontosabb! Ügyes vagy, hogy ilyen önuralmad van, és le tudtál mondani az összes tejtermékről!

Viki: Milyen volt a séta? Én a BEBA tápszereket nem ismerem, de én úgy tudom, minden tápszerre rá van írva, hány hós kortól ajánlott használni. Általában 6 hónapnál van váltás.

Timi: Bence nagyon ügyes a négykézláb állással! Próbáltad már adni bencének bébiétel formájában is a sütőtököt? Mert nálunk az van, hogy Lea szinte semmit nem eszik meg, amit itthon pepecselek össze neki, a bébiételeket legalább ímmel-ámmal megeszi.

Orsi: Nem akarok beleszólni, de szerintem próbáld meg egy kicsit önállóságra szoktatni Emmust, mert később végképp nem fogod bírni, és magadra is gondolni kell. Minden nappal egy kicsit tovább hagyd egyedül játszani, és idővel biztosan ráérez majd az ízére, és el lesz hosszabb időn át is "egyedül".

véda: Lehet, nem rossz ötlet képet készíteni magunkról a fogyókúra elején, és mondjuk havi rendszerességgel megismételni - már aki ezt akarja persze. :lol: Remélhetőleg látni fogjuk a pozitív változást! :D

Tami: Ha nem vagyok tolakodó a kérdésemmel; 22 évesen ért valamilyen trauma, ami miatt annyira lefogytál? Hány kiló voltál akkor?

magdolnam: Esetleg homeos cuccokkal próbálkoztatok? Viburcol kúp? Chamomilla, Belladonna?

LÁNYOK: Aki ismeris az Örs vezér téri IKEA parkolóját, meg tudja nekem mondani, hogy van-e teljesen zárt mélygarázsa? Köszi! (Lehet mi is mennénk, csak bedöglött az autónkon a hűtés, és most nem fagymentes az autó. :? )

Lea most nem aludt valami nyugodtan, meg kicsit be is taknyosodott, szívtuk az orrát 2x is, de Sterimar mellett is alig jött belőle valami. Kicsit köhögött is reggel, de már nem vészes, meg elég nyűgi. :? Most úgy van el csendben, hogy valamelyikőnk fogallkozik vele, vagy ott van a közelében. Remélem, nem lesz belőle nagyobb betegség. Most nyomatom neki a homeos cuccokat meg a Cebion cseppet, remélem megússzuk.

További szép napot Nektek!
fmarti

Marti: nem tudom mi az a teljesen zart melygarazs, de olyan a garazs, hogy igy lemesz es es tulajdonkepp az az ikea 0ik szintje.
Nem trauma, csak elhagyott a baratom:)hat kb voltam ugy 53-55 es lettem 45-47. 2007 augusztusaban meg 45 kg voltam :shock:
Vendég

Márti! Lehet Leának jön a foga. Nekem Roli mindig akkor taknyosodott be egy kicsit. Most Jázminnak is néha folyik az orra, ha sír, de ennyi. Jázmin sem nagyon eszi meg, amit itthon főzök. Néha be lehet csapni úgy, hogy kavarok bele bébiételt.

Most tököt sütök, kíváncsi leszek azt eszi-e, mert a sütőtököt bébiételben nem ette meg.

Kike! akartam mondani, hogy már megint nagyon pörögsz. Én ma megint punnyadós vagyok. Kész a tojásos galuska, sül a tök és kb ennyi lesz, amit csinálok ma. Még a mosogatógépet bepakolom majd valamikor.
A sok sült, meg töltött káposzta után felüdülés lesz egy kis galuska!

Kép
szly27

Sziasztok!

Kata!
Megértelek, hogy a tej miatt nem akarsz fogyózni.
én is épp csak 5 kilót szeretnék leadni szépen, lassan, de talán az is elég, ha a sok édeset elhagyom.
ha ez a tej rovására megy, azonnal állok le.
futni sem kezdek addig, majd csak a nyár elején, mert úgy hallottam, a túl intenzív mozgás sem jó.
de azért visszaveszek a farkasétvágyamból, mert most már egy grillcsirkét is bevágok simán :oops:

Márti!
én is önállóságra szeretném nevelni, de nehezen megy :(
Az IKEA mélygarázsa teljesen zárt.

na, megint ébredt, megyek, msot nem tudok reagálni
Vendég

Atya Isten! 45 kg! Én kb 6-os koromban voltam annyi!

Kép
szly27

Tami: A teljesen zárt mélygarázson azt értem, hogy az oldalai nem nyitottak (tehát ha odakint minuszok röpködnek, akkor sincs fagy a garázsban). Végülis csak az lenne a fontos, hogy ne fagyjon bele az autónkba a víz (most nem lehet bele fagyállót önteni, de hosszú lenne leírnom a történetet, és unalmas is lenne). :lol:
Sajnálom a szerelmi bánatodat, de örülök, hogy túlestél rajta. A te magasságodhoz elég kevés az a 47 kiló... Ha jól számolom, Alekoval elég hamar közös babára adtátok a fejeteket ugye? :D Jól tettétek! :)

szly: Na igen, lehet hogy a foga, de akkor nem köhögne egy kicsit sem. Vagy én vagyok túl aggodalmaskodó? :oops: :lol:
Néha kellenek punnyadósabb napok is! :D A tojásos galuska nagyon finom, jó étvágyat hozzá!
fmarti

Na, kihagytam drága Bencémet :oops: : természetesen neki is boldog hófordulót!

Evelin!
Eliot nagyot nőtt! Édes a kislánnyal a képen. Kb. 16 év múlva megnéznék egy u.ilyet róluk :wink: És sztem hízott, gyarapodott is szépen Eliot. Mennyit mutat most a mérleg? Váltottál már orvost?

Vkata!
Ne aggódj a kép miatt. Bármikor küldöd, úgy is jó! Az 1000. oldalt meg sztem sosem érjük el ezzel a kari utáni tempóval :lol: :lol: :lol:
Augusztusban dögösebb leszel, mint valaha :wink:

Akata!
Te meg ne foglalkozz a kilókkal! Annyit küzdöttél a tejcsiért, és most van is, nehogy már kockáztasd! Lesz még időd bőven lefogyni! Majd mi kitapossuk neked az utat, jó? :wink:
Pat!
Hurrá, hogy itt vagy! Hiányoztál, anyafej!
Mesélj, milyen volt, hol voltatok pontosan, és lrdemes nekünk is elmenni oda?

Mai kérdésem: ki hol fog nyaralni idén?

Mi belföldön szeretnénk, kb.4-5 napra, ne legyen túl drága, de sátorozni sem szeretnénk. Valahol a kettő között. Legyen víz közelében, de ne legyen túl messze, és legyen belső medence is rossz idő esetére. Lehet túl sokat akarok... :roll: Sztem ennek egy Balaton parton álló 2-3 csillagos hotel felelne meg. Majd adjatok tanácsot! Még sosem voltam 2 gyerekkel nyaralni :roll:
Vendég

Orsi: Egy idő után egészen biztosan meg fogja szokni Emma is azt, hogy egyedül játszon. Főleg ha majd már tud mászni, ülni, önállóbban mozogni. Most még annyira ránk vannak utalva egyem a kis szívüket! :) Eleinte Lea is sokat volt kézben a pocakfájásos első 3 hónapban, de szépen meg lehetett szoktatni vele, hogy egyedül is eljátszon. Csak rá kellett jönnie, hogy az nem is olyan rossz dolog. :D
Akkor ezek szerint nem fagy az IKEA garázsában. :D Köszi az infót! (Ti biztosan nem tudtok jönni a talira?)
fmarti

En meg most 44(neha annyi se)!
Idegtepo ez is,de kover se akarok lenni
Talan hizni meg nehezebb.
Vendég

patr: Majd mesélj, milyen volt az üdülés!

véda: Mi már kb 3 éve nem voltunk nyaralni sehol, úgyhogy ha végre sikerülne eladni a házunkat, akkor kb a nyáron külföldre költözünk - nekünk ez lesz a nyaralás. :lol:
Én egyébként javasolnám nektek Montenegrot, ahol a belső medencét leszámítva lényegében minden van és olcsón! Sőt ha hotelbe mész, akkor biztosan akad belső medence is, de mi anno csak apartmant béreltünk egy holland tulajtól (kb 2000 Ft volt naponta/fő, klímás, tengerre néző, tengerparttól kb 5 percre). Mondjuk gyerekekkel még én sem voltam nyaralni, úgyhogy nem tudok ilyen nézőpontból gondolkozni. :lol:
fmarti

Én mindég hízni akartam, nem sikerült. Most vagyok 58-60 kg., és kb 170cm., nekem ez jó. Terhesség előtt 48 kg. voltam.

Kép
dittke

PAAAAATTTTRRRRRIIII! Halihó!

Mesélj!!!

Kép
andkata

Véda! mi úgy tervezzük, hogy Horvátországba megyünk nyaralni családostól. Értem ezalatt anyósékat és sógornőméket! Mi inkább vízpartosak vagy strandosak vagyunk, nem erdős hegyes kirándulók. Amikor Roli egy éves volt, Olaszországban voltunk autóval. A Balatont én nem annyira szeretem. Árban kb ugyanaz és hát nem tenger.

Kép
szly27

És elég szép slank vagy most is Edit, a képek alapján legalábbis...

Kép
andkata

Veda mi Balcsira megyunk, de van csaladi nyaralonk, ott iden is voltunk, azon kivul Horvat o tervezzuk, de az penz es szabadsag fuggo.

Marti: ilyen a garazs de Orsi mar valaszolt.

Ma evett Annam kanallal par falatot, igaz a mi levesunkben fott repa, de legalabb par kanal siras nelkul!
Vendég

:wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.29 11:23-kor.
Vendég

Tami: de jó örülök, Annának!

Patri: gyere mesélj, ha kész vagy a PAKOLÁSSAL! :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Reggel óta meg se álltam.
Hajnal tesco, aztán kajáltunk a kfc-ben, aztán posta( feladtam Márti), Aztán budapest bank,raktam be a számlámra pénzt,meg kértem új kódot a net bankhoz, aztán otp bank,mert tegnap ÉN törtem össze véletlenül apa telefonját, ezért behúzta az én egyikemet,hajnalba vettem egyet a vaterán annak elutaltam az árát.
És patikába még nem jutottam el :evil:

Jól kicsesztem magammal ezzel a baby control légzés figyelővel...
Szerintem gáz az elem amit bel tettem és tegnap éjjel óta megállás nélkül beriasztott.Anyummal volt itthon Lili,még elmentünk,szegényem sírva hívott h riaszt megállás nélkül,és Ő fél.
De néztem én is és veszi a levegőt, akkor is riaszt.vettem duracellt kicserélem,ha akkoris akkor vissza rakom az ac-t.

Tamara, Istenke éltessen.
Nem egyszerű ez a fogyás dolog.Ha az ember bele jön,akár idegi alapon akár nem,írtó nehéz leállni :cry:

Márti, köszi :oops: :)
Hova költöztök külföldre?

Tuti kihagytam valamit,mert kis regényt akartam írni,de már nem tudom...Gondolom ha kilépek eszembe jut :D

nicike

Sziasztok!

Voltunka d r-nél,felírta a Maltofert,de vérvétel nem lesz.
Szerinte tök egészséges vidám kisfickó!

Hát most kipróbáljuk a cseppeket aztán meglátjuk!
Végül is csak a tápszert nem eszi!
Most elhúzok a dm-be pelenkáért meg mindenféle hammért.

Magdi! Nekünk sem ért semmit a Nurophen,a Cataflam bevált,de azt igazából a fülére kapta,csak aztán a fogára adta!
Viburcol nekünk sajna nem hatott!
Kitartás,egyszer kibújik!
Nekünk tegnap kijött a 3.! :wink:

Marti! Tényleg elhúztok külföldre ha elmegy a ház?

Tami! Anna nagyon ügyi volt,hát az biztos finom az a répa! :wink:

3 nap!!!!!!!!!!

Én is készítek előtte-utánna fotót!
Remélem leesik majd az állatok!!!
meg az enyém is a tietektől! :lol:

Úgy néz ki nem jön össze a tali,Apa hobbizni megy!
Évzáró! :wink:

Most mennem kell,de még benézek!

Kép

Kép
ibm

Akata, Nektek baby control van ugye? Nektek hogy van beállítva? Nekünk 5-ös érzékenység és matrac alatt vannak a lapok,3 lapos.

nicike

Fogyihoz, nagyon sokat segít a fogyásban, ha nem esztel kenyeret, pékárut. Helyette abonett, vagy puffrizs. Én próbálom ezt betartani. Akkor eszem csak zsemlét, ha feltétlenül muszáj. Nagy ritkán kalácsot. A nagybátyám csak ezeket zárta ki az étrendjéből, és Q.....ra meglátszott rajta. Logtak a nadrágok a seggén.

KépKép
hene

Nyaralás, mi Ausztriát vagy Svájcot terveztük mindenképp. De most Márti a fülembe ültette a bogarat Montenegroval :lol:
Apának ezen felül persze megvan az évi 2 Románia,amiből az eggyik nyárra esik.Meg lehet megy spanyolba,ami eddig fix volt,de össze veszet a barátjával így kétséges, de olyan mint egy gyerek,úgyis talál magának másik játszó pajtást és tuti megy :twisted:

nicike

Lányok, a fogyókúrához sok sikert kívánok!

Kép
dittke

Patri, üdv újra körünkben. Gyere mesélj!

Nyaralás. Nekünk van egy meghívásunk Dél-Spanyolországba. Már alig várjuk!!!!!!!!!

Én is megjártam már a Tescot. Vettem Gergőnek rövid ujjú bodykat, meg előkéket.

KépKép
hene

Kicsit fájdítom a szíveteket!
Ilyen a kilátás az barátnőmék lakásából, mivel üdülő övezetben laknak.

Kép

KépKép
hene

Márti!
Mesélj erről a Montenegroról! Jól hangzik, amit írsz... Bár, én nagyon belföld - párti vagyok... Egyszerűen itthon biztonságban érzem magam. Annyi mindent hall az ember :roll: Ilyen szempontból elég parás vagyok... :oops:
Külföldön vesztek házat? :shock: És ott is maradtok? És hol? Teljesen megleptél...

Viki!
Hol csavargyározol? Ma nagyon lightosan vagy velünk... Reggeliztél, ebédeltél?

Ami!
Brühühühü :cry:
Apus majd ma fog válaszolni neked priviben a dryvitról :wink:
Vendég

Márti, mesélj csak erről a költözésről???????????

Andi, hol vagy? Hiányolja Gergő Vikiről a képeket!!!!!!! :D

KépKép
hene

Hene!
De gyönyörűűűűűűűűűűűűűűűűű!
Lehet, mégsem vagyok belföld-párti :roll:
Vendég

De széééép! Oda mentek?

Kép
dittke

Csajok!
Úgy néz ki, ott leszünk az IKEA-s talin :D
De rettegjetek, családostul jövünk, értsd Apa-Anya-Lilu-Csabi :lol: :lol: :lol: De Lilu megígérte, hogy nagyon jól nevelten fog viselkedni. És már nagyon várja, hogy találkozzon veletek! Mindenkit névről, fotóról ismer ám, és vannak kedvencei is :D Ja, viszek egy kis meglepit is, ami saját készítésű, és talán örömet szerzek vele nektek :wink:
Megyek is, nekilátok!
Vendég

:cry:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.29 11:24-kor.
Vendég

MArti: vegleg kulfodre fogtok koltozni? Hova?
Hogy vagtok bele? Ismerosokon keresztul? Munkalehetoseg?
En is ug ymennek, de parom a valsag miatt nem mer belevagni :(
Vendég

Véda, belföldre majd öreg korodban menj nyaralni, mikor már nem tudsz annyit ülni egyhelyben, vagy már nem lesz annyi energiád! Addig ha teheted irány felfedezni a világot! Mi most nyáron ugye Gergő születése miatt nem voltunk küldöldön. De előtte 4 nyáron..............3 Görögo, tavaly Egyiptom! Voltam már Spanyolo-ban, Angliában, És ami nagy mázli, a rokonoknál Ausztráliában, igaz annak már 17 éve!

KépKép
hene

mi itt "nyaraltunk" fel evig :lol: ( iszonyat honvagyam van oda vissza, ezert Alekotol minden amit kaptam karacsonyra kek- mindig mondom mennyire hianyzik a tenger- es Trescorol keszitett nekem egy albumot)
Kép
Vendég

Anyjuk, mesélj nekem egy kicsit erről a helyról! Imádok utazni!

KépKép
hene

en is mennek mindenhova csak mi nem tudunk semmit felretenni:( amit meg megis naiv modon hazra gyujtjuk :oops:
Vendég

Ha esetleg eltűnnék, akkor Gergővel mentem aludni. Már nagyon nyűgös!

KépKép
hene

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?