Sziasztok!
Most én is kutyafuttában jövök, délután megyünk pelenkát venni.
Isten éltesse a Tamarákat névnapjukon!
Hófordulós Bencének és Gergőnek is sok boldogságot!
Nici: Visszajelöltelek iwiw-en!
Biztosan állíthatom, hogy nagyon csinos vagy, és sok nő szeretne hasonlóan vékony lenni, mint te! Biztosan sokszor hallottad már, de hidd el, hogy így vagy csinos ahogy vagy, nem kell aggódnod a súlyod miatt! Sőt ha még 5-10 kilót felszednél magadra, akkor is csini maradnál! De ahogy a testalkatodat, génállományodat elnézem, téged ez a veszély nem fenyeget.
muffin: Köszi a képeket, nagyon tetszettek! Eliotból nagyon sármos pasi lesz, ha megnő! Ilyen kockát hol lehet kapni? Nagyon tuti!
akata: Neked is köszi a véleményezést! Akkor legalább a Sedatif jól bevált, így tudsz pihenni, ez a lényeg!
Fogyival meg nem kell foglalkoznod, teljesen igazad van, hogy a tejcsi a legfontosabb! Ügyes vagy, hogy ilyen önuralmad van, és le tudtál mondani az összes tejtermékről!
Viki: Milyen volt a séta? Én a BEBA tápszereket nem ismerem, de én úgy tudom, minden tápszerre rá van írva, hány hós kortól ajánlott használni. Általában 6 hónapnál van váltás.
Timi: Bence nagyon ügyes a négykézláb állással! Próbáltad már adni bencének bébiétel formájában is a sütőtököt? Mert nálunk az van, hogy Lea szinte semmit nem eszik meg, amit itthon pepecselek össze neki, a bébiételeket legalább ímmel-ámmal megeszi.
Orsi: Nem akarok beleszólni, de szerintem próbáld meg egy kicsit önállóságra szoktatni Emmust, mert később végképp nem fogod bírni, és magadra is gondolni kell. Minden nappal egy kicsit tovább hagyd egyedül játszani, és idővel biztosan ráérez majd az ízére, és el lesz hosszabb időn át is "egyedül".
véda: Lehet, nem rossz ötlet képet készíteni magunkról a fogyókúra elején, és mondjuk havi rendszerességgel megismételni - már aki ezt akarja persze.
Remélhetőleg látni fogjuk a pozitív változást!
Tami: Ha nem vagyok tolakodó a kérdésemmel; 22 évesen ért valamilyen trauma, ami miatt annyira lefogytál? Hány kiló voltál akkor?
magdolnam: Esetleg homeos cuccokkal próbálkoztatok? Viburcol kúp? Chamomilla, Belladonna?
LÁNYOK: Aki ismeris az Örs vezér téri IKEA parkolóját, meg tudja nekem mondani, hogy van-e teljesen zárt mélygarázsa? Köszi!
(Lehet mi is mennénk, csak bedöglött az autónkon a hűtés, és most nem fagymentes az autó. )
Lea most nem aludt valami nyugodtan, meg kicsit be is taknyosodott, szívtuk az orrát 2x is, de Sterimar mellett is alig jött belőle valami. Kicsit köhögött is reggel, de már nem vészes, meg elég nyűgi.
Most úgy van el csendben, hogy valamelyikőnk fogallkozik vele, vagy ott van a közelében. Remélem, nem lesz belőle nagyobb betegség. Most nyomatom neki a homeos cuccokat meg a Cebion cseppet, remélem megússzuk.
További szép napot Nektek!