Hali!
Jól telt a hétvége, mosónőt játszottam, tisztára, mint JA anyukája... Viszont csak szombaton kellett főznöm, akkor Lasagne-t csináltam, vasárnap meg jöttek sógornőmék és apósom csinált ebédet.
Mi meg kimentünk sétálni dani, apa, anyósom, sógornőm és én. Kb. tartott 30 percig a másfél óra, uis kisfiam a legnagyobb locspocs közepén hasraesett, csupa sár lett, kesztűje átázott. Kapott egy régi karórát a kezére, mert kiszúrta a kacatok között, azt rá kellett tenni az overállra kívülre. na, az is csupa sár lett vastagon. Ráadásul fel akart kéredzkedni kézbe, nekem meg világos kabátom van. Mint a malacok úgy értünk haza. Babakocsit nem szoktunk vinni, csak ritkán.
Egyébként annyira cuki, mert amikor megkérdezzük, hány óra, akkor ránéz az órájára.
Szombaton kibújt a felső bal és jobb 3-as fogunk is, így már 16 fogunk van. Most sem volt semmi nyűglődés, végigdurmolja az éjszakákat. Adom neki a chamomilla ch15-öt 2x2 bogyót kúraszerűen, amikor látszik, hogy jön a foga. Lehet ettől. lehet enélkül is így kijöttek volna.
Felírtuk dvd-re a soron következő danivideót, még így is csak a tavaly januárnál járunk, annyi kazi tele van. Olyan furi, még akkor kezdett el kutyázni, meg hasrafordulni, még alig volt haja, se szemöldök, se szempilla, kis fogatlan. nézi ő is magát. volt egy gumibékája, azt nagyon szerette, amint meglátta a filmen, előkereste és azzal üldögélt. a hintázásnál is belekéredzkedett és úgy nézte magát.
olyan jó, hogy van róla videó, már egy csomó mindenre nem is emlékeznénk. azért egy fénykép egészen más. pedig húztam a számat, amikor a férjem rákötötte magát anno a kamerára, de most látom, milyen jó, hogy van.
A cserepes virágaimat is átültettem végre, 4 cserépből csináltam 8-at. Dani ki is szúrta, hogy az ablakpárkányon változás történt, mondta, hogy HAP = hapci, így hívja a virágokat.
rit
Kész a Némó és a ToyStory 1 is. Csütörtökön megyünk baba-mama klubba és akkor elvisszük, ha jöttök.
Mona
Jó hallani rólatok! A nagyfiúnak pedig mielőbbi gyógyulást! Az én mandulámat 4 évesen vették ki.
Addig mindig beteg voltam, azóta mint akit elvágtak.
Panda és mindenki!
Persze a képeket bármikor küldhetitek!
LEcsó
Úgy látszik itt mindenki szereti, csak én nem. Anyukámék nagyon sokat ettek anno. Én azért nem szeretem, mert olyan plötty benne a paprika és a paradicsom is. Vagy legyen kemény, vagy semmilyen.
Rit
Én is azt mondtam, hogy már alig várom, hogy hason alhassak, ha megszületik Dani. Aha, ahogy én azt elgondoltam
Mert másanpra kőkemény cickóim lettek, azért nem tudtam úgy aludni még 11 hónapig.
Kataa
Miért nem veszel vmi kazit és arra tornázol?
Én tegnap súlyzóztam mellizomra és farizomra + csináltam combizmot is, széles terpeszállás és fel le 3 síelőállás. Én ezt szeretem legjobban. Csak Dani mostanában lopkodja a súlyzóimat.
Ma hasizmozni fogok.
Ó Rit, eza bölcsis sztori Hannáról még semmi. Nekem a dadus az ujját nyomta le a torkomon, mert nem akartam megenni a tökfőzeléket, azzal riogatott, hogy nem kapok a szülinapi tortámból. aznap volt ui a szüinapom, ráadásul mi vittük a tortát. Arra emlékszem, hogy buygogott ki belőlem a tökfőzelék, mrt visszapofáztem, hogy de hiszen az az én tortám, én hoztam!
ennek ellenére szerettem bölcsis lenni.
szerintem feleslege túlparázni a dolgokat, ha beteg lesz akkor úgyis beteg lesz. ha meg mindig attól tartok, hogy na mikor lesz beteg, vagy nehogy az legyen, akkor tuti az lesz.
Erika, Manó
Én is szoktam találkozni a szingli barátnőimmel, de ők mindig szívesen látják Danit. Előtte letisztázzuk, hogy most csak gyerekmentes lesz -e a tali, vagy vkiné leszünk és akkor Dani is ott lehet. nélkülem nem is terveznek talit, ha nem jó, akkor adig csúsztatjuk, amíg mindenkinek nem jó. Mi 7-en vagyunk barátnők gimi óta, ebbő 1 csaj leszakadt még a gyereke születése előtt jóval, egy idő után meg már meguntuk az állandó utána rohangászást, egy másik csaj most éppen Thaiföldön van ill. Londonban. amikor ő itthon van éppen, akkor is beiktatunk egy-egy talit. nálunk érdekes módon nincs dicsekedés, magamutogatás. mi anno pont együtt csináltunk mindent, buliztunk, pasiztunk, de ennek ellenére hogy most már mindannyian lenyugodtunk, nem unalmas az életünk, én legalábbis nem érzem annak.
A nyelvtanulást én is olvastam, hogy native szülőtől jó, ha megtanul, mert egyébként rosszul tanul meg, ha csak ímmel ámmal tudnak a szülők.
pusz
gumicukor