Új privát üzeneted érkezett!

Ebéd után megyek vásárolni akkor bizti hogy nem leszek,de legalább a 7 éves akkor kigépezi majd magát. :lol: Mire hazajövök.

Kép

Kép
melcsike70

Hát nem vagyok jobban. A fejem egyre jobban tele van...

Szerintetek ilyenkor az infra lámpa a jobb, vagy a gőzölés?

A 7 éves nem szeret veled menni vásárolni? Vagy így gazdaságosabb, ha otthon marad játszani? :lol:

Szerintem ma Tünci otthon van, legalábbis remélem, hogy pihenget:)
Vendég

A 7 éves csak akkor jön velem ha kap valamit. Ilyenkor az a valamin nem apróság.Ja és ha eljön és megkapja amit akar már egyből menni haza és én szeretek körül nézni, mert akkor jut eszembe ha kell valami. A párom is el akart jönni, de a BArci kijelentette hogy Ő aztán nem fog menni és nem kényszeríthetjük rá. Igy megint egyedül megyek.

Kép

Kép
melcsike70

Ha nem indul meg a nátha akkor a gőzölés jobb. Most nem tudom hogy az infra ilyenkor mennyire hatékony, mert nekünk is van, de igazából én nem nagyon használom, mert hálisten nincs miért. De azért kamillával gőzölsz az csak jót tesz. Az infra nem tudom még sosem kellett nátha miatt használni, csak reumatikus dolgok miatt. A férjemnek pl. semmi nem segit csak az algopyrin ha ennyire elkapja, bár nem sürün de volt már egyszer-kétszer semmi nem jött be neki, csak az algopryrin 3X1 szedettem vele. Az hatásos volt nála. Hát én remélem hamar kikecmeregsz ebből, mert nagyon oda lehetsz már. Szegénykém. :(

Kép

Kép
melcsike70

Megyek ebédelni. Majd késő délután benézek, előbb bizti nem tudok jönni.

Puszi mindnekinek!

Kép

Kép
melcsike70

Ok, jó étvágyat, utána meg jó vásárolgatást:)
Vendég

Na hazaértem.

LÁnyok nem sok minden történt itt ma sem. Bobokával itt felváltva tartjuk a frontot. Haló tessék jelentkezni csajok. :(

Kép

Kép
melcsike70

Szia Melcsike:)

Sok szépet sikerült vásárolni?
Vendég

Igazából csak szükséges cuccokat vásároltam. Ja meg vissza kellett vinnem a karácsonyi táskámat kicserélni, mert szét megy a cipzárja. Most én is visszavivős voltam. :oops: De nagyon szorult már az első alkalommal is a cipzár, de gonoltam új és be kell járatni és ma meg már hiába huztam volna össze mindig szét nyilt. De amire kicseréltem azon gyorsan fut a cipzár, úgyhogy valószinű tényleg rossz volt. És azért ma mentem meg ebéd után vásárolni, mert gondoltam nincsenek annyian most. És be is jött, mert mire végeztem, tele volt a parkoló, igy megúsztam a tömeget. Jó mérges voltam egy hapsira, mert ott totyogott mellette a max. 3 éves kislánya. Aztán amikor félre koválygott, utána kiabált hangosan gyere már te szutyok. HOgy lehet valaki ennyire tahó, most még becézni, sem alapból igy gyerekemet.

Kép

Kép
melcsike70

Jaj Boboka megint jól kerülgetjük egymást. :roll:

Kép

Kép
melcsike70

Úristen, hogy lehet így szólni egy gyerekhez?
Vendég

Melcsike, én vagyok, szólj a 7 évesnek, hogy most anyáé a gép:):):)
Vendég

Újra megjöttem, a Barci dvdt nézett a gépen. Mert a két tévé nem volt jó neki. :evil: Az ŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ számitógépe. :x

Kép

Kép
melcsike70

sziasztok!Még emlékeztek rám? :oops: :lol:
tünci28

Tünci

Szia! Olvass csak vissza és meglátod :wink:

Kép

Kép
melcsike70

na, szóval az volt tegnap, hogy mindenki kicserélt mindent és állatok is voltak köztük nem csak humanoidok....átlag napon van 30 visszavételünk, meg 10 szervizünk,most meg volt 198 visszavételünk, meg 23 szervizünk ....és minden 3. ember még hazudik is..
Kérdem:ugye nem használta az arcszőrnyírót???
Válasz:ÁÁÁÁÁ,nem...
ÉN:l(eveszem a fejet, tiszta szőr alul)uram, ez használt..
Válasz:Ő ugyan nem használta...
én:ja, talán ,én borotválkoztam vele reggel.... :evil: :twisted:

Volt egy csomó kiabálás, veszekedés...na hallod, októberben vásárolt cuccot nem tudunk kicserélni, hogy karácsonyra vették és elromlott...áááá,nem is folytatom, mert csak felhúzom magam...

na ,letelt az is, de éppenséggel négykézláb jöttem haza,az ebédszünetem 10 perc volt, oda is laig akartak kiengedni a kedves vásárlók...
aztán a karom úgy meghúzódott, hogy most a bicepszemen van egy nagyobbacska csomó, várom hogy múljon, de még semmi jele..kb. akkora, mint egy fél ping-pog labda...nem tudom mi lehet..fáj..a vállam is, de a karomon a dudor jobban...

esetleg, ha egy netorvos olvas minket várom a diagnózist...(lehet ott jön ki a allergia a hülyékre)

Boboka,uram is dögrováson, a gőzölés jót tesz(forró levegő, fertőtlenítő),ha nem múlik tünés dokihoz, mert akkor nem nátha, nehogy gond legyen...

Melcsike,de jó lehetett vásárolni...(vicceltem, a fene kívánkozik tömegbe :lol: :lol: )

Ma a barátnőmékkel voltam, az a kisfiú minimum háromemberes, még ilyet életemben nem láttam.. :shock:

KépKépKép
tünci28

Bobokával egymást kerülgettük a gépen. Szegényem remélem jobban lehet már. :(

Én most egy kicsit sirom hangulatban vagyok éppen. Eltört a mécses megint.

Kép

Kép
melcsike70

Akkor tegnap nagyon sz.r napod volt. :?

Ma engem is utálnál akkor, képzeld vissza kellett vinnem a táskám mert nem volt jó a cipzárja. De ott nem voltak nagyon vásárlók talán rajtam kivül két ember, de lehet azok is eladók voltak. De igazából nem örültem volna neki ha a táskám rossz maradt volna.

Kép

Kép
melcsike70

Hálisten alig voltak gyors ebéd után mentem el. Gondoltam akkor még mindenki sziesztázik. És bejött, mert amikor végeztem akkor már kezdett megtelni a T..... az a nagy bolt. :lol:

Kép

Kép
melcsike70

krisztinaa!

Örülök, ohgy elviselhető volt a karácsony!

Nekem ma volt egy elég vacak pillanat, ott voltam a legnagyobb harmóniában, ami most elképzelhető a barátnőmnél, játszottama gyerekkel a szőnyegen és egyszercsak megszólalat, ohgy ár Viola is itt lehetne velünk...
és ez nem volt jó, mert ha sikerül egy pillanatra jól érezni magam ,akkor történik valami amiért elromlik a pillanat...

Nem jó semmi ,sehogy,olyan hülyeség ez.
tünci28

na tegnap pont a "nagy bolt" igazgatója ugatott a legjobban, hogy mi az hogy ennyit kell várni, mert ő igazgató és különben is neki dolga van....ja kérem egy 1000 forintos szart hozott vissza blokk nélkül...no comment...
tünci28

Gondolom jó seggfej ( ugye igy kell irni). A konkurenciánál eljátszák a nagyszájut, aztán minden szar náluk. :evil:

Kép

Kép
melcsike70

De nem gáz, hogy erre hivatkozva kiabál, úgy hogy ninics is joga hozzá????,mintha nem tudná az erre vonatkozó szabályokat..na, nem baj, emrt tudom a nevét és ezentúl majd erre hivatkozom, ha vissza akarom vinni a kilo kenyeret másnap, hogy meggondoltam magam és inkább 10 zsemlét vinnék... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
tünci28

Na ja! Lehet Ő átirta a szabályokat, úgyhogy a nagy boltba meg lehet tenni. :lol:

Kép

Kép
melcsike70

menni kell aludni,holnap munka...jó éjt.

KépKépKép
tünci28

Jó éjszakát!

Kép

Kép
melcsike70

Szia Tünci, de jó, hogy vagy ismét:)

Csak két percre kaptam meg a gépet, uram játszik rajta, a másik gépen meg nem tudok netezni, mert "be lassítja" :twisted: a netet :twisted: :twisted: :roll:

Szóval csak percekre tudok felkukkantani egyelőre :cry:
Vendég

Jó éjt mindenkinek

Végül is holnap még itthon maradok, hátha segít ez az egy nap pihi még.
Vendég

Jó reggelt Lányok,

én vagyok a legfrissebb? :lol:

Tünci,
túlélted, ez a legfontosabb. A barátnőd megjegyzése nem volt éppen fair play...
Ma is dolgozol?

Melcsike,
könnyapasztó kismanók repülnek feléd....Odaértek?

Karácsony másnapján elmentünk a cseszneki várat megnézni. Nem is gondoltam, hogy nyitva van, elég sokan voltak. Jó volt, Bence végigszaladgálta, látott két nagy birkát kiláncolva a várfalhoz, és ez teljesen lenyűgözte. Este apa kérdezte tőle, mik voltak odaláncolva a falhoz. Én nagyon fáradt voltam, Bence éppen nem akart válaszolni, így közbeszóltam ásítva, hogy a rabok...volt röhögés. A birkákról beszélgettek.

Lányok, egy kis ötlet szilveszterre kajában:
Serpenyős mézes:

Kb. 25 dkg csirkemellfilét, 4-5 dkg császárszalonnát vagy bacont kis kockára vágva, 3 szál újhagymát apró karikázva, 1 alma vagy körte cikkekre vágva, 5-6 szem aszalt szilva félbevágva: egyszerre 3-4 ek olajon serpenyőben nagy tűzön pirítsatok meg. Bele kell szórni 3-4 dkg durvára vágott diót, 1 ek mazsolát, 4-5 kisebb fej gombát (felaprítva), sóval, bazsalikommal, 2 ek mézzel kell ízesíteni. Ha összepirultak, akkor még 1 dl fehér borral (legjobb a muskotály) felönteni, ezzel még 1 percig összeforralni, krumplipürével tálalni. Mesésen finom és pikáns, kb. 20 perc alatt kész! Jó étvágyat hozzá!

Kép

Kép

Kép
lyly

Sziasztok!
Én is vagyok ám már!
Reggel jöttünk haza, de már jöttem is dolgozni, 2és fél óra út után tök jó beülni a gép elé,de ez már csak szenvedés itt.

Betti
Kép
betti0412

Lyly

Nem szabad csirkét, szárnyast enni szilveszterkor!!!!

Betti
Kép
betti0412

Disznót, mert az befele túr, meg szemest (lencse)
Nálam lencseleves lesz, meg csülköt sütök.

Szilveszter meg otthon kettesben én és Párom.

(a legutolsó menstruációm 23 napra jött, megjegyzem augusztus óta 28 ról csökkent, minden alkalommal egy-két nappal kevesebbre, ember legyen a talpán, aki a kalkulátorba tudja, hogy milyen ciklus hosszt írjon most be.........) Ha így haladok, lassan nem lesz szünet a kettő között.

Betti
Kép
betti0412

Szerdán letelik a 40 hetem. Micsoda öröm. :(

Betti
Kép
betti0412

Sziasztok!

Betti

Végre otthon édes otthon igaz? 8) 40.hét- tudom mit érzel most. 3 hete éltem át ugyanezt. :cry: Sz.r óév! :evil:

Lyzy

Köszönöm! Kezd apadni.

Én is lencsét csinálok csak én főzeléket szoktam.

Tünci

Remélem ma nem lesz olyan sok idegesitő ember. Gondolok Rád. 8)

Boboka

Gyógyulj meg már kérlek. 8)

Kép

Kép
melcsike70

Igen, tudom, hogy nem lehet, akkor javtom magam: előtte vagy utána.Így oké? :D
Nálunk is lencse lesz és valami husika, de nem tudom, mi.

Betti,
nekem a műtét után visszaállt 28 napra a ciklusom (a terhességem előtt is ilyesmi volt), 2 alkalommal oké volt, most pedig nekem is 25 napra jött meg. Én sem értem, miért, egész eddigi életemben (már negyed százada ciklusozom), nem volt még ilyen rövid.
Nagyon együttérzek veletek, nekem jan. 7-én telik le, és még "javítja" a helyzetet, hogy a kertvégesi szomszédunk és az előttünk lévő is jan. 7-re van kiírva. Szóval mindenki babás lesz körülöttem, nézhetem majd, hogyan nőne a miénk is...Szóval sz.r a kedvem nekem is.
:cry:

Boboka,
gyógymanók ezerrel tepernek arrafelé...

Kép

Kép

Kép
lyly

Lyly
A szomszéd csajszi felettünk, szintén holnap utánra van kiírva.
Úgyhogy én is hasonlóan vagyok, mint te, de már úgy veszem észre magamon, edződök.
Ami nem öl meg, erősít. Márpedig én még élek.

Délután, mert úgy döntöttem sztrájkolok, az úgyis megy most, elkolbászolok a gyógyszertárba és vásározok ilyen csodatesztet, meg egy hőmérőt (nincs otthon), hátha a kettő együtt már biztosabb képet mutat majd, mert az, hogy beírom kalkulátorba az adatokat már ott megfeneklik, hogy milyen hosszú a ciklusom. Hát honnan tudjam.... :shock:
Legalább lássam már, melyik napokon lenne esélyünk.

Betti
Kép
betti0412

Sziasztok!

Lányok, köszi a gyógyító manókat :wink:

Betti, én a ciklus.hu-n vezetem már több mint egy éve a menstruációkat, utólag is be tudod írni, ott nem kell ciklus hosszt beírnod, kiszámolja magától. Azt nem próbálod ki?

Holnap is dolgozol?
Vendég

Lyly, Betti, nagyon nehéz lesz most nektek, sajnos nem lehet a szomszédokat "elkeríteni" :cry: :cry:

Betti, nem utaztok el végül is január elején? Lehet, hogy most duplán jó lenne.

Én is úgy örülök, hogy kettesben szilveszterezünk, ilyen még nem volt.

Nálunk is lencse főzelék szokott lenni, általában sült virslivel vagy csak pirítóssal. Bár az uram mindig tiltakozik, hogy ő nem szereti, valahogy a fele mégis mindig eltűnik :lol:

De nagyon jól hangzik a recept Lyly, majd valamikor kipróbálom.

Már egy cseppet könnyebb a fejem, de még mindig nem az igazi.
Vendég

Betti

Az a legegyszerűbb tényleg ha veszel ovulációs tesztet, bár én még nem próbáltam ki,de valami értelme biztos van.

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike, a 7 évesnek meddig van isi szünet? Biztos élvezi ilyenkor, hogy nem kell tanulni:)
Vendég

Boboka

5-én megy suliba legközelebb. Még van pár napja. Pedig már ráférne. :lol:

Lyly

Iwiwen még nem jelöltél vissza. :cry:

Kép

Kép
melcsike70

De azért tanulgatunk, nem lehet kihagyni hosszú időt, mert azért most tanulnak olvasni és muszáj gyakorolni. Az irás az nagyon szép neki, úgy hogy azzal keveset kell foglalkozni, meg a matek is nagyon jól megy neki. Olvasás megy neki, meg némettel is kell foglalkozni.

Kép

Kép
melcsike70

Akkor hajrá Melcsike, tanulgassatok :wink:

Hát lányok, én nem tudom, hogy csináltuk, most számoltam össze a decemberi kiadásokat: 300 ezer fölött van. És még nincs benne a tankolás... Csak a rezsi, a hétköznapi bevásárlás meg az ajándékok.
És nem volt semmi extra karácsonyi ajándék, nekem vettünk egy középkategóriás fényképezőt, talán ez volt a legdrágább. Sőt, még karácsonyi nagy kaja vásárlás sem volt, mert szinte minden kaját anyuéktól hoztunk fel. +, ha még a tankolást is, meg egyéb kiadásokat is beleveszek, akkor szerintem még több mint egy 100-ast hozzá lehetne adni...

Nem akarok turkálni senki pénztárcájában, de nálatok is elment ennyi? Kicsit ilyenkor mindig elkeseredek, hogy hova a fenébe tűnik el mindig ennyi pénz...
Vendég

Melcsike,

bocsánat, valamit elronthattam, az elsők között voltál, akit megjelöltem, de úgy látszik, ügyetlenül.
Hiába, aki informatikus felesége... :wink:

Muszáj a kicsivel gyakorolni? Mint pedagógus (és némettanár) nem vagyok híve a szünetben megesett gyakorlásnak.

Boboka,
ez tényleg jó kis összeg. Nekünk biztos nem ment el ennyi, mert a kettőnk keresete a 200 ezret is alig éri el, és ebből 70 ezres csak a törlesztőnk. A rezsi + kaja + tankolás ezuán jön...
Igaz, nálunk nem is volt ajándékozás a rokonság körében, bár kaját sem kaptunk sehonnan. Szerintem összességében nem nagy összeg a tiétek, csak neked rémisztő.
Ha zavar, vezess háztartási könyvet, én is csináltam, mert hasonlóan éreztem, mint te, és kb. 3-4 hónap "könyvelése" után láttam meg, hogy tényleg csak a szükségesekre ment el a pénz. Innentől nem is írtam többé...

Betti,
igaz. Még élünk.

Kép

Kép

Kép
lyly

Lyly

Nem is nyaggatom nagyon én sem a Barcit, mert annak én sem vagyok hive, de azért most tanulják összeolvasni a szavakat, és azért már egy hete itthon van, de kétszer ha olvastunk negyedórát. Azért az szerintem nem sok. A tanárok azt mondták hogy azért napi szinten foglalkozzanak a gyerekek az olvasással. De nekünk annyira azért nincs rá szükség.

Hát Boboka

Én szerintem én azért ennyit nem költöttem. Mert ugye nekem nincs keresetem, a férjemnek meg azért nincs egyedül annyi fizuja.

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike,
akkor jól csinálod. :wink: Most már bejelöltelek.

Kép

Kép

Kép
lyly

Lyly

MÁr észre vettem. 8)

Kép

Kép
melcsike70

Hahóóó van itt valaki? :roll:

Kép

Kép
melcsike70

Még mindig nem vagytok? Hol vagytok lányok? :cry:

Kép

Kép
melcsike70

Beszereztem az ovulációs tesztet!

Ez egy hét db tesztből álló kis csomag, nagyjából meg kell saccolni 7 napot és délután ugyanazon időben használni.
Ha két csikos, akkor jó. Na nekem ma az lett! Bár azt írja, halvány, és erős csik nem mindegy, az enyém lehet még erősebb, de meglátom holnap.
Ha nagyon erős, onnantól 24 óra a 90%.
Ki vagyok okosodva.
Hőmérőt is vettem, de azt még el kell olvasnom, még nem vagyok képben, mikor mennyinek kell lennie.

(De jó volt két csíkot látni, legalább valami csíkozódjon már be...)

Betti
Kép
betti0412

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?