na, szóval az volt tegnap, hogy mindenki kicserélt mindent és állatok is voltak köztük nem csak humanoidok....átlag napon van 30 visszavételünk, meg 10 szervizünk,most meg volt 198 visszavételünk, meg 23 szervizünk ....és minden 3. ember még hazudik is..
Kérdem:ugye nem használta az arcszőrnyírót???
Válasz:ÁÁÁÁÁ,nem...
ÉN:l(eveszem a fejet, tiszta szőr alul)uram, ez használt..
Válasz:Ő ugyan nem használta...
én:ja, talán ,én borotválkoztam vele reggel....
Volt egy csomó kiabálás, veszekedés...na hallod, októberben vásárolt cuccot nem tudunk kicserélni, hogy karácsonyra vették és elromlott...áááá,nem is folytatom, mert csak felhúzom magam...
na ,letelt az is, de éppenséggel négykézláb jöttem haza,az ebédszünetem 10 perc volt, oda is laig akartak kiengedni a kedves vásárlók...
aztán a karom úgy meghúzódott, hogy most a bicepszemen van egy nagyobbacska csomó, várom hogy múljon, de még semmi jele..kb. akkora, mint egy fél ping-pog labda...nem tudom mi lehet..fáj..a vállam is, de a karomon a dudor jobban...
esetleg, ha egy netorvos olvas minket várom a diagnózist...(lehet ott jön ki a allergia a hülyékre)
Boboka,uram is dögrováson, a gőzölés jót tesz(forró levegő, fertőtlenítő),ha nem múlik tünés dokihoz, mert akkor nem nátha, nehogy gond legyen...
Melcsike,de jó lehetett vásárolni...(vicceltem, a fene kívánkozik tömegbe
)
Ma a barátnőmékkel voltam, az a kisfiú minimum háromemberes, még ilyet életemben nem láttam..