Sziasztok!
Örülök, hogy újra itt vagytok Gabi, Rita!
Nálunk a helyzet: a fogzásos láz után néhány nappal száraz köhögésbe kezdett a kicsikém, majd 2 napra rá felszakadt a nemtommi. Most 5.napja orrszívózunk, köptetőt kap. Még néha kicsit hörög (mint "Dartvéder"), nem sok váladék jön a nóziból és az is átlátszó.
Hál' Istennek Marci bevesz mindent amit adunk neki
Igazán nem tudom, mi lenne ha nem lenne hajlandó lenyelni a gyógyszereket.........
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Az orrszívás sem nagy küzdelem, nem mondom, hogy hagyja magát, de nincs üvöltés és hiszti
Az éjszakák változóak mostanság (a betegség miatt, gondolom) van, hogy elaludni nehéz(pedig azzal sosem volt gond
) a "takonykór" miatt, van hogy éjjel többször ébred inni
Mindegy, remélem hamar elmúlik már
Gabi, a májat megfőztem, egy picit evett is belőle, de mostanság előnyben részesíti a tápszert és többször nem nagyon akart ebédelni, ugy hogy a végén a májat is kidobtam
![Crying or Very sad :cry:](./images/smilies/icon_cry.gif)
Majd ha elmúlt a takonykór, újra megpróbálom
Ja, rákszűrés. Csatlakozom én is a ti táborotokhoz: dec elején kellett volna menni
![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
Majd!!!!! Nemsokára!!!!!!!!!!
Rita, nem tudok semmi távmunka lehetőséget, sajnos.
Pedig ránk is ránkférne (Apa még mindig táppénzen van
)
Marci nagyon készül valamire mozgás terén, csak még ő sem tudja hogy mi lesz belőle!!! Ülésből állandóan állásba kéredszkedik, vagy hasra veti magát és a popsit tolj az ég felé. Ez elég kellemetlen pozíció, ugy hogy hamarosan nyafogni kezd és meg kell menteni. Olyan mint egy "keljfeljancsi"! Kicsit nehezen kezelem, hogy állandóan mellette kell lenni
![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
Egyébként még mindig nem kúszik-mászik.
Naaaa, jó sokat írtam!!!
Ne tünjetek el
Sziasztok!