Sziasztok!
Örülök, hogy újra itt vagytok Gabi, Rita!
Nálunk a helyzet: a fogzásos láz után néhány nappal száraz köhögésbe kezdett a kicsikém, majd 2 napra rá felszakadt a nemtommi. Most 5.napja orrszívózunk, köptetőt kap. Még néha kicsit hörög (mint "Dartvéder"), nem sok váladék jön a nóziból és az is átlátszó.
Hál' Istennek Marci bevesz mindent amit adunk neki
Igazán nem tudom, mi lenne ha nem lenne hajlandó lenyelni a gyógyszereket.........
Az orrszívás sem nagy küzdelem, nem mondom, hogy hagyja magát, de nincs üvöltés és hiszti
Az éjszakák változóak mostanság (a betegség miatt, gondolom) van, hogy elaludni nehéz(pedig azzal sosem volt gond
) a "takonykór" miatt, van hogy éjjel többször ébred inni
Mindegy, remélem hamar elmúlik már
Gabi, a májat megfőztem, egy picit evett is belőle, de mostanság előnyben részesíti a tápszert és többször nem nagyon akart ebédelni, ugy hogy a végén a májat is kidobtam
Majd ha elmúlt a takonykór, újra megpróbálom
Ja, rákszűrés. Csatlakozom én is a ti táborotokhoz: dec elején kellett volna menni
Majd!!!!! Nemsokára!!!!!!!!!!
Rita, nem tudok semmi távmunka lehetőséget, sajnos.
Pedig ránk is ránkférne (Apa még mindig táppénzen van
)
Marci nagyon készül valamire mozgás terén, csak még ő sem tudja hogy mi lesz belőle!!! Ülésből állandóan állásba kéredszkedik, vagy hasra veti magát és a popsit tolj az ég felé. Ez elég kellemetlen pozíció, ugy hogy hamarosan nyafogni kezd és meg kell menteni. Olyan mint egy "keljfeljancsi"! Kicsit nehezen kezelem, hogy állandóan mellette kell lenni
Egyébként még mindig nem kúszik-mászik.
Naaaa, jó sokat írtam!!!
Ne tünjetek el
Sziasztok!