Sziasztok!
Jöttem én is helyzetjelentésre. Lea születése óta ez volt az első napom, hogy magamtól ébredtem fel, és nem "ébresztettek".
Viszont most sem a nagy kipihentség miatt ébredtem fel, hanem azért, mert irtózatosan fájt a derekam.
Akárhogy feküdtem, fájt, úgyhogy jobb volt felkelni. Már hetek óta ez van, hogy ha fekszem, elkezd nagyon fájni, és reggelre már szinte elviselhetetlen.
Úgyhogy tényleg hamarosan el kell mennem valami tartásjavító testmozgásra, mert ha így haladunk, tolószékbe fogok kényszerülni.
Megint nagyon szép képeket láttam! Anna, Bence és Csabi, Lackó, Adél, Iza, Emma, Gergő, Csaba királyfi - egytől egyik csodaszép babácskák! És a tesók sem különben! Plussz örülök, hogy néhány anyukát meg apukát is láthattam, ez nagyon ritkaság!
Tami: Én javasolnám, hogy próbáld ki a cickafarkfű teát a gyomrodra-nyelőcsövedre! Én refluxos vagyok, és velem csodákat művelt! Ha lehet, már reggel éhgyomorra igyál meg belőle egy pohárral ízesítetlenül, kortyonként, és a nap folyamán ha még tudsz, akkor igyál meg belőle plussz 2 pohárral. Ha többet iszol, az sem baj, de ennyit legalább. Nem kell erősre csinálni, mert akkor azért nincs túl jó íze, de meg lehet szokni. Egy próbát mindenképpen megér, amíg nem jutsz el kivizsgálásra.
Viki: Mostmár tudom, honnan örökölte Lackó a mosolyát!
Édesek vagytok együtt!
mav: Sajnálom, hogy így alakult, de inkább maradjon meg a békesség és a nyugalom külön élve, mint hogy a mindennapi veszekedés keserítse meg az életeteket.
muffin: Mikor hozol nekünk képet Eliotról? Már olyan régen láttuk őt itt!
Ami: Sajnálom az éjszakátokat, hátha tényleg a s.barack volt a ludas. Nem semmi, mennyi foga kint van már Áronnak!
Köszi a hiányolást!
véda: Egészségetekre a lángost! Én ma pizzat sütöttem, apa nagy örömére. Gyűlnek a képek?
A dokik utolsó öltéses mondatáról én még eddig nem hallottam, de tény, hogy lehet benne valami. Szerencsére az én dokim eltalálta a méretet. :oops:
Kedvenc színésznő: mondjuk Sandra Bullock, de ebből sem tudok jó szívvel csak egyet mondani. Viszont nem kezdek felsorolásba sem.
Lilud beszólásán jót nevettem!
akata: Most hogy aludtál? Kell még a Sedatifhez nyúlnod?
bondi: Jobbulást a családnak!
Orsi: Úgy néz ki, most én sem tudok menni a talira, pedig szerettem volna. Na de majd a következő tt leszünk!
Végül mentek szilveszterezni a barátotokhoz?
Marcsi: Emmád édes az új sapekjában! Sógornőd meg nem igaz, hogy nem érti meg, miért nem akarod megint hurcolászni Emmát betegen, neki nincs gyereke??? De ha nincs, akkor is meg lehet érteni, nem kell hozzá sok ész...
Nici: Én párom már most készíti a távcsöveset az udvarlóknak!
Jókat nevetek rajta, amikor megyünk tanácsadásra, mindig nézi a kisfiúkat, és véleményezi őket.
Harisnyákkal én is mindig úgy járok, hogy olyan hosszú a lábrészük, ami egy 2 éves gyerekre is simán jó lenne!
Szerintem add fel utánvéttel azt a csomagot, legalább a postaköltséget ne te fizesd!
hene: Gratula batátnőd kisfiához! Mi lett a neve?
Edit: Iza nagyon ügyes, hogy már így halad!
Nálunk Lea egyelőre csak ott tart, hogy hason fekszik és kapar a kezeivel.
Arra még nem jött rá, hogy a lábaival is lehetne kezdeni valamit...
Házas élet: Én szerencsés vagyok, úgyhogy inkább lapulok és egy szót sem szólok.
De remélem, akinek valami nem stimmel, ott is hamarosan megoldódnak a dolgok. Szerintem mindenképpen utána kell járni, akinek nem stimmel valami, mert azért valljuk be, eléggé fontos része az életünknek az összebújás is.
Karmolászás: Ezek szerint nem csak az én gyerekem vadult meg!
Mostanában a belém kapaszkodásnál is rendszerint inkább mar, mint kapaszkodik. Szokásává vált, hogy ha valami nem tetszik neki, akkor csapkod, akár magát, akár minket. Na én meg ezt nem igazán tűröm, és mindig eréjesen rászólok, hogy nem szabad! Akkor meg csak meglepődve figyel rám nagy szemekkel (szerintem azt gondolja magában: nahát, ennek az előbb még semmi baja nem volt, most meg mit hangoskodik?!
).
Na azt hiszem, hirtelen elég is ennyi belőlem.