Új privát üzeneted érkezett!

Inkább kúszik. Kb. úgy halad, mint Domi.

Kép
dittke

Tejpépben is van fehérje, olyasmi mint a táp.Próbáld azt! Sajna a tápos kérdésedre nem tudok korrekt választ adni...:(

Gondolj bele, milyen éjszakája volt! Lehet hogy csak azért álmos napközben...

Akkor tali 31-én? Mert akkor írok Patrinak!

Kép
andkata

Sziasztok!

Jöttem én is helyzetjelentésre. Lea születése óta ez volt az első napom, hogy magamtól ébredtem fel, és nem "ébresztettek". :D Viszont most sem a nagy kipihentség miatt ébredtem fel, hanem azért, mert irtózatosan fájt a derekam. :? Akárhogy feküdtem, fájt, úgyhogy jobb volt felkelni. Már hetek óta ez van, hogy ha fekszem, elkezd nagyon fájni, és reggelre már szinte elviselhetetlen. :( Úgyhogy tényleg hamarosan el kell mennem valami tartásjavító testmozgásra, mert ha így haladunk, tolószékbe fogok kényszerülni.

Megint nagyon szép képeket láttam! Anna, Bence és Csabi, Lackó, Adél, Iza, Emma, Gergő, Csaba királyfi - egytől egyik csodaszép babácskák! És a tesók sem különben! Plussz örülök, hogy néhány anyukát meg apukát is láthattam, ez nagyon ritkaság! :)

Tami: Én javasolnám, hogy próbáld ki a cickafarkfű teát a gyomrodra-nyelőcsövedre! Én refluxos vagyok, és velem csodákat művelt! Ha lehet, már reggel éhgyomorra igyál meg belőle egy pohárral ízesítetlenül, kortyonként, és a nap folyamán ha még tudsz, akkor igyál meg belőle plussz 2 pohárral. Ha többet iszol, az sem baj, de ennyit legalább. Nem kell erősre csinálni, mert akkor azért nincs túl jó íze, de meg lehet szokni. Egy próbát mindenképpen megér, amíg nem jutsz el kivizsgálásra.

Viki: Mostmár tudom, honnan örökölte Lackó a mosolyát! :D Édesek vagytok együtt!

mav: Sajnálom, hogy így alakult, de inkább maradjon meg a békesség és a nyugalom külön élve, mint hogy a mindennapi veszekedés keserítse meg az életeteket.

muffin: Mikor hozol nekünk képet Eliotról? Már olyan régen láttuk őt itt!

Ami: Sajnálom az éjszakátokat, hátha tényleg a s.barack volt a ludas. Nem semmi, mennyi foga kint van már Áronnak!
Köszi a hiányolást! :)

véda: Egészségetekre a lángost! Én ma pizzat sütöttem, apa nagy örömére. Gyűlnek a képek?
A dokik utolsó öltéses mondatáról én még eddig nem hallottam, de tény, hogy lehet benne valami. Szerencsére az én dokim eltalálta a méretet. :oops: :lol:
Kedvenc színésznő: mondjuk Sandra Bullock, de ebből sem tudok jó szívvel csak egyet mondani. Viszont nem kezdek felsorolásba sem. :D
Lilud beszólásán jót nevettem! :lol:

akata: Most hogy aludtál? Kell még a Sedatifhez nyúlnod?

bondi: Jobbulást a családnak!

Orsi: Úgy néz ki, most én sem tudok menni a talira, pedig szerettem volna. Na de majd a következő tt leszünk! :lol: Végül mentek szilveszterezni a barátotokhoz?

Marcsi: Emmád édes az új sapekjában! Sógornőd meg nem igaz, hogy nem érti meg, miért nem akarod megint hurcolászni Emmát betegen, neki nincs gyereke??? De ha nincs, akkor is meg lehet érteni, nem kell hozzá sok ész...

Nici: Én párom már most készíti a távcsöveset az udvarlóknak! :D Jókat nevetek rajta, amikor megyünk tanácsadásra, mindig nézi a kisfiúkat, és véleményezi őket. :lol:
Harisnyákkal én is mindig úgy járok, hogy olyan hosszú a lábrészük, ami egy 2 éves gyerekre is simán jó lenne! :evil:
Szerintem add fel utánvéttel azt a csomagot, legalább a postaköltséget ne te fizesd! :oops: :D

hene: Gratula batátnőd kisfiához! Mi lett a neve?

Edit: Iza nagyon ügyes, hogy már így halad!
Nálunk Lea egyelőre csak ott tart, hogy hason fekszik és kapar a kezeivel. :lol: Arra még nem jött rá, hogy a lábaival is lehetne kezdeni valamit...

Házas élet: Én szerencsés vagyok, úgyhogy inkább lapulok és egy szót sem szólok. :oops: De remélem, akinek valami nem stimmel, ott is hamarosan megoldódnak a dolgok. Szerintem mindenképpen utána kell járni, akinek nem stimmel valami, mert azért valljuk be, eléggé fontos része az életünknek az összebújás is. :roll:

Karmolászás: Ezek szerint nem csak az én gyerekem vadult meg! :oops: :lol: Mostanában a belém kapaszkodásnál is rendszerint inkább mar, mint kapaszkodik. Szokásává vált, hogy ha valami nem tetszik neki, akkor csapkod, akár magát, akár minket. Na én meg ezt nem igazán tűröm, és mindig eréjesen rászólok, hogy nem szabad! Akkor meg csak meglepődve figyel rám nagy szemekkel (szerintem azt gondolja magában: nahát, ennek az előbb még semmi baja nem volt, most meg mit hangoskodik?! :roll: :lol: ).

Na azt hiszem, hirtelen elég is ennyi belőlem. :lol:
fmarti

Most raktam tisztába, és betojt! :roll:

Kép
dittke

Márti! Vigyázz magadra! Orvos látta?

Kép
dittke

Katák: Már egy ideje meg akarom kérdezni tőletek, hogy mi a véleményetek a következőről; Lea kb 2 és fél hónapja valamiért csak úgy kakál, hogy kibontom a pelenkából és egyből meg is törlöm a fenekét. :oops: Tehát ő kb havonta egyszer kakál be, minden egyéb kakálásánál "ott vagyok én is". :lol: Amikor evés után pelenkázom, és törlöm a fenekét, általában az nála az inger, hogy akkor lehet kakálni. :lol: :oops: Persze van, hogy nem is kell törölnöm, hanem ahogy kibontottam a pelenkából és emelem a lábát, már nyom is. :roll: :lol: A védőnő azt mondta, ezen ne aggódjak, nem arról van szó, hogy hőmérőzöm meg hasonlók, de nekem ez akkor is olyan furcsa. Eddig én még nem hallottam ilyenről, és már kezdek attól tartani, ez nem normális dolog. Van, hogy már kell kakálnia, és akkor nem is eszik tovább, hanem várja, hogy vigyem és pelenkázzam át, bekakálni nem hajlandó. :shock: Persze van előnye, mert ő soha nem kakálja össze magát nyakig, meg nem csípi ki a kaka a fenekét, az is biztos, de kicsit azért furcsának találom a dolgot. Hozzáteszem, általában naponta 2x-3x kakál, és eddig még sosem volt "szorulása".

Bocsánat a részletességemért, de másképp nem tudtam leírni. :oops: Priviben meg azért nem akartam, hátha esetleg valamikor valaki szembesül hasonló helyzettel. :lol:
fmarti

MArti: ez erdekes, de igy te siman tudnad a pelenka nelkuli dolgot csinalni. Igenyes a kisasszony nem akakr kakaiban csucsulni:)

Koszi a tea tippet holnap veszek ha van , amug ykopp kopp ma egesz jol vagyok!

A kepeken mindenki nagyon szep es csinos, foleg MArcsi en is azt latom rajtad amit VEda irt.

Bondi: gyors gyogyulast a csaladnak!

Ami: en sem igen ertem ennyi tap ( 500-600) hogy tudna egy nap osszejonni, de en most inkabb tapot adok mint mast, mert tenyleg nagyon lecsokkent a tap fogyasztasa :x
Vendég

Edit: Dokinál még nem voltam, valahogy még nem vitt rá a lélek.

Tami: Örülök, hogy ma már jobban vagy!

Milyen az a pelenka nélküli dolog? Mert azért pisilni pisil rendesen a pelenkába (is). :D

Még eszembe jutott, hogy ha majd újra próbálkoztok kanállal, szerintem esetleg vegyél majd másfajta kanalat, más színűt, formájút, hátha az is számít Annának! Én a DM-ben vettem 3 db-os kanálkészletet, hosszú nyele van, piros, kék meg sárga színű, ezt egész jól elfogadja Lea. Bár mostanában én sem igazán erőltetem a kanalazást, főleg tápszerezünk. Naponta egyszer eszik a leányzó kb. fél üveg gyümit, meg ebédre 1/3 vagy fél üvegnyi főzeléket, amihez még le szokott csúszni kb 100-120 táp. Mi még a tejpépet sem próbáltuk, inni meg ugye ő max vizet iszik pár kortyot egész nap, szóval nekünk kell is a folyadék miatt a tápszer.
fmarti

Ehhh, most van időm itt ülni, erre mindenki apázik? :roll: :D
fmarti

Hogy jön így össze az 1000 oldal???? :lol:
fmarti

Márti, Ákos lett a baba neve. :D

Gergő is csinált ilyet, hogy akkor kakilt, amikor kibontottam a pelusból, de ez elmúlt. Amióta reggelire joghurtot, meg kefírt kap olyan sokszor kakil, hogy szinte minden pelusban van. Ezen ne aggódj. Mi azt beszéltük anyuval, hogy jó lenne ha ez azt jelentené, hogy hamar rászokik majd a bilire. De lehet ez csak egy álom! :lol:

KépKép
hene

Ákosnak és családjának jó egészséget kívánok! :)

Gergő mennyi ideig csinálta ezt? Nálunk Lea akkor is csinálta/csinálja, ha gyakoribb vagy hígabb a cuccos. :lol:
fmarti

:lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.29 12:08-kor.
Vendég

:)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.29 12:08-kor.
Vendég

Jaj jaj Csaba királyfimat és drága nővérkéjét kihagytam! Pedig ők is nagyon édesek!
Vendég

vkata: Dóritok nagyon ügyes! Már miért is csinálna mindent az utolsók között? Lea hasonló korú, és még nem halad semerre, maximum a hátán forog, mint egy felborult teknősbéka. :lol:
fmarti

Ja és Lea még egyszer sem fordult hátról hasra!!! Én még mindig kételkedem benne, hogy valaha is elkezd mászni...
fmarti

:oops:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.29 12:09-kor.
Vendég

:D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.29 12:09-kor.
Vendég

Nos,délelőtt ahogyan Domi nem akart almát enni,fintorgott,meg minden,azóta délután egy felet megevett,és most vacsira egy egészet,utána persze szopival :)
Hányszor ehet egy nap almát?
Bocsi hogy nem reagálok,de itt szórakoznak a kölkök.
De egyébként tényleg úgy vettem észre hogy már nem elég Dominak csak a szopi...tartani akarja a versenysúlyát :)
Mindig nyüszög,és tényleg mindig szopizna...
de hogy mennyit hízik,sajna halvány gőzöm nincs,nincs olyan mérlegünk :?

Kép
Kép
Kép
kike

Márti: szerintem nincs gond azzal a székeléssel!
Vendég

Micsoda pangás van itt, csajok! :roll:

Jelentem mai zabálás is kipipálva, Ami :wink: (És még nincs vége a napnak! :lol: )

Mártikám!
Eddig 5-en küldtetek képet (te, Orsi, Kike, Szly, és Hene).

Lányok!
Várom a további képeket priviben!

Mi megjártuk az Auchant, mindenkit megetettem, és most lazulunk. Igaz, Csabeszom nyűglődik kicsit, így megyek is, kicsit megszeretgetem, és kényeztetem a királyfit, mint hű alattvalója :D

Szép álmokat!
Vendég

Jaj Márti, ne idegesíts :lol: Megkérdezem a postán ha simán adom föl,de elég nagy akkor a kezedbe adják e,ha igen akkor feladom úgy,ha nem akkor ajánlottan.

Kata, én csináltam a Norbi félét, 50 kg-ról 40 re fogytam,szóval tényleg hatásos (de nálam sajnos ,komoly gondok voltak agyilag,azt mondták anorexiás vagyok, amin felháborodtam, de utólag belátom h az voltam.)
Szóval a Norbi féle tényleg jó.És valóban annyit ehetsz amennyit akarsz. Csak a kódokat kell nézni.van 1 ,2 ,3-as kód.Bár én egész nap csak 1-eset ettem. Ilyen pl a virsli,felvágottak,minden hús,zöldségek,joghurt....ilyenek...

nicike

Kike, próbáltad már a sültalmát? Gergő imádja, és ha így adom neki meg is eszi! Édesebb lesz, mnt a sima alma.
Ha nincs szorulása tőle szerintem nem baj, ha többször edsz neki. Más gyümit adtál már Dominak?

Márti, 1-2 hónapig csinálta csak. De szerintem nem kell ezen aggódnod! Örülj neki. Jobb, mint amit most csinál a fiam. Olyan szépen elül benne..................utána nem győzőm kenni a popsit hogy ne legyen piros. :?

VKata, én régen kipróbáltam a Norbit. Az embert nem szeretem, bocsi ha valaki nem így van vele, de amit mond az működik. Nálam legalábbis működött! A 90 napost nem bírtam csinálni.

KépKép
hene

Na, még gyorsan:

Kike!
5,5 hónap, az már majdenm 6 hónap... Nyugodtan adj neki almát, sztem :wink:

Vkata!
Én a napi 1500 kcal-ban hiszek, és a 6 utáni nem evésben. Ez segített már nekem. Ha gondolod, január 1-től erősíthetjük egymást ezzel a diétával :wink: Amúgy meg olyan egyszerű a számolgatás! Én nagyon szívesen kiszámolom, melyik nap mennyit ettél, ha leírod. Igaz, az utólag van, tehát nem olyan jó... De van tápanyagtáblázat a neten is valahol. Onnan is lehet lesni, de tényleg nem ördöngősség, szívesen segítek!

Na, most már rohanok!
Cuppa!(by Wera)
Vendég

Nicike, mindezekhez a kilókhoz hány cm magas vagy?? :shock:

KépKép
hene

Szóval, úgy fogyókúráztam h este 10 kor simán bevágtam egy hatalmas gyros tálat csak pl sültkrumpli nélkül.A gyros tálon minden más 1-es kódú.És elfogytam elég rendesen...
Apa ezért akarta széttépni a könyveim sokszor :oops:

nicike

Hene, 171 cm!

A képeket visszanézve valóban borzalmas látvány voltam,de akkor sajnos én 40 kilósan is vizilónak láttam magam :cry:

nicike

Hene, a Norbit én is utálom amúgy meg az átszabott feleségét is :evil: De az tényleg tény h az update igaz.

nicike

:shock:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.29 12:10-kor.
Vendég

Nicike, akkor egy véleményen vagyunk! Ha valaki másképp érez attól bocsi! :?

171 cm és 40 kg!! Az nagyon durva!!! Kép

KépKép
hene

VKata, akárhogy is döntesz, meg persze a többiek is, én drukkolok!!!!!!!!!!!!!!

KépKép
hene

Kata, végülis kombinálhatod a kettőt. De a Norbi féle szerint nem a kalória a gond hanem a szénhidrát. Így ő a szénhidrát tartalom alapján kódolja az ételeket.
És abból is látszik van benne valami, mert ugye cukorbeteg voltam terhesség alatt, és ott is a CH-bevitelt kelett figyelni és a terhesség végére babástól voltam 8 kilóval több.

nicike

A kispasim 1 órával ezelőtt kidőlt. Azóta alszik. Ma is lesz vagy 11 mire végleg letesszük aludni! Kép

KépKép
hene

Nem tudom h a zsebkönyvét, árulják e még amiben kódolva vannak a kaják, Én Mártinak elküldöm az enyémeket,ha esetleg nem kapsz, akkor vannak ismerőseim,akik szintén ezt csinálták és kívülről fujják már, akkor elkérem valakitől.

nicike

Kata, Hene: Akkor nem aggódom, hogy így megy a nagydolog Leánál. :lol:

Kata: Először is ne idegeskedj a mérlegeléstől, itt azért jó páran vagyunk, akik kűzdünk a felesleges kilókkal, és összefogunk majd, segítjük egymást OK? :)
Szerintem mindenképp saját magad kell érezni, melyik fogyókúrás dolog jön be neked, mert mindenki más beállítottságú. Van, aki utál mozogni, de simán meg bírja állni, hogy ne egyen annyit. Van aki meg imád mozogni, és inkább megmarad a táplálkozási szokásainál. Én valahogy a kettőt szeretném vegyíteni; valamennyit változtatok a táplálkozásomon, meg szeretnék többet mozogni, célirányosan zsírégetős-alakformálós valamire gondoltam. De ha neked a kalóriacsökkentős-számolós dolog jön be, akkor csináld azt! Rossz szájízzel én sem vágnék bele sem Norbis cuccba, sem egyéb fogyókúrás dologba.
Én is azt várom, hogy Lea megforduljon hátról hasra, hátha utána már hamarabb elindulna mászni is. (Bár lehet, addig van nyugtom, amíg nem tud rombolni. :roll: )

kike: A sült alma tényleg jó ötlet!

Nici: Ha simán adod fel, akkor is kézbe kapom, mert a mi postásnénink egy tünemény! :D Kis faluban másabb a hozzáállás.
Sajnálom, hogy anorexiás voltál, biztosan szörnyű érzés lehetett!!! Megkérdezhetem, hogyan tetted túl magad rajta? Hány éves voltál akkor?
fmarti

Szép, jó estét!

Hú, Nici, az a 40 kiló nagyon durva! :oops: Én ugyanolyan magas vagyok mint te, de én már 62 kilósan is elég jól voltam, mindenki gebének mondott, bár hozzá kell tennem, hogy nekem nagyon nagyok és vastagok a csontjaim, de akkor is!
Remélem, hogy már elmúlt ez a korszak.

Én is 1-én mérem meg magam és akkor indulok veletek csajok.
Bár az én nullkalóriás módszerem ugye a szopi miatt nem játszik.

Sztem majd a simán csak kevesebbet-elvet követem, meg el kellene hagynom a rakat édességet.
sztem olyan 67-68 vagyok most :oops:

Márti!
Fura, amit a kakiról írsz, de nem hinném, hogy ez probléma.

VKata!
Méghogy Dóri az utolsók közt van a mozgásfejlődésben???
Emma 3 napja fordult meg először, kúszás még esze ágában sincs, úgyhogy eléggé úgy tűnik, mi vagyunk a sereghajtók! :)

Bömbikém szundizik, nagyon lefejelte a fogamat (mer én épp vihogtam), remélem nem lesz baja. Bár a nyoma megvan.

Na, szép álmokat.
mi még Apával filmezünk, A vágy villamosát nézzük
(ha már az említett okokból a vágy csak így kandikál be az életünkbe :oops: )
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.29 12:10-kor.
Vendég

8)
Vendég

Gyors bekukk.

Holnap reagálok majd. Jelentem ettem, ittam. Dundi most csuklik és röhög egyszerre, közben buszt vezet. Minden játszik.

Szép képeket láttam!

Szép álmokat és rózsás csókokat!
20150601134430

Orsi: Én is 67-68 között mozgok, csak én nem 171 cm vagyok, hanem 164. :lol: Amikor találkoztunk, biztosan megtévesztő volt számodra a télikabátom, azért nem láttad rajtam a sok plusszt. :D

Kata: Ha átküldöd nekem priviben a mail-címedet, én szívesen átküldöm neked a Vikitől kapott kódos-repetes gyűjteményt!

Viki: Neked is szép álmokat!

Egyébként tudom, hogy nálam is a kevesebb evés önmagában nem fog eredményt hozni, ezért mindenképpen elkezdek valamit mozogni is.
Ja és még valami: lehet szedni fogok krómkarnitint is, mert biokémiailag értelmesen alátámasztott a hatása, és olyan anyagokat tartalmaz, ami egyébként is megtalálható a szervezetünkben, táplálékainkban.
Mondjuk engem még az zavar valamelyest, hogy hiába is fogok lefogyni, a csípőszélességem brutálisan megnőtt, így tuti kínszenvedés lesz magamra normális ruhát találni. :(

Na mostmár befejezem a siránkozást, jó éjt mindenkinek!
fmarti

Sziasztok!
Ismét csak bekukk!
Ma volt a keresztelő! Jól sikerült! Csak Lizy a végére már nemj nagyon bírta a nagy nyüzsgést, már hiába volt fáradt, alig tudott elaludni.
És ráadásul nem tudom mi volt, de éjjel 12-től kb óránként fenntvolt félóra hosszat! :?

Mav!
Sajnálom az apagondot!

Bocs, hogy nem reagálok mindenki másnak mindenre külön!

d.dodó

Orsi, gondolom akkor neked a nehéz csontod sokat dob a kilókon.
Én pont az ellenkezője vagyok,madár csontú.

Márti, nálam ez sokáig tartott. kb 16 éves koromtól 20 éves koromig. Apa álltal sikerült kiszállnom ebből. Minden ESTE elvitt étterembe és jól bekajáltam, és mikor elkezdtem össze szedni magam,nagyon szarul éreztem magam.jól bekajáltam,és olyan tokás kövérnek éreztem magam,ezt így nem lehet leírni de ha ettem valamit utánna megbántam.És haragudtam magamra.
Depis lettem mikor a 25-ös farmerok már feszültek rajtam, aztán magam sem tudom miért de kezdem megbékélni a dologgal.
Akkor nem akartam soha többé olyan gebe lenni, mikor szembesültem vele, h az anorexia miatt borult fel a hormon háztartásom.És az miatt mondták azt h lehet nem lehet gyerekem.
Na akkor utáltam magam végkép.
De most már jól érzem magam így,48-50 kiló között.De nem fogyózok.Elfogadtam magam így.

nicike

Na Tündér poros szép álmokat mindenkinek.

nicike

Sziasztok!

Tudnátok nekem tanácsot adni?

Nemrég keztük el a hozzátáplálást. Tízóraira bevezettem az almát és az őszibarackot. Következő a krumpli lenne, ha jól tudom ez ebédre megy. Na de különböző dolgokat olvastam. Most akkor szoptatás után adjam neki a "főzeléket" délben vagy szoptatás után???
Azt tudom, hogy ha le akarom választani, akkor előtte kell, de le kell-e választanom? Meddig "normális" hogy egy baba csak szopi után kap főzit?

Köszi a segítséget!
dóri797

Dóri nekem azt mondta a védőnő, ha délbe bevezetem a főzit,akkor kezdjem 5 kanállal utánna adjak neki még tápot, annyit amenyit igényel.Második nap több kanál főzi utánna kevesebb tápot fog enni.harmadik nap megint több kanál főzi,és a több főzi után megint kevesebb tápi fog enni,és akkor így fokozatosan annyi főzit kell neki adni, hogy a végén már nem lesz éhes és nem kér utána tápot.Nálad tejcit.Remélem érthetően írtam és nem túl zavaros :lol:
Cukorbetegséged elmúlt?
Mennyit segítettél nekem,Te mentettél meg az inzulintól :D

nicike

Nici, köszi szépen! :D Abszolút érthető!
Nekem is furi volt, hogy tej után kell a főzelék, logikusabbnak tűnt fordítva!
A cukor elmúlt szerencsére és hát annyi édességet ettem szülés óta, hogy bele sem merek gondolni. 8)
Nálad is rendben a cukor?
dóri797

Kata, nem bukik már! Úgyhogy tuti, hogy a tápszer volt. De hogy miért...? Így megmaradt egy bontatlan doboz, azt majd elviszem neked. De nagyon köszönöm!!! Valamiért sok savat csinált neki.

kike, az 'olyan' mérlegre mondom, hogy ha van sima mérleged, állj rá, mérd le magad, aztán állj rá domival is. azért az egy tizedesig megmondja a súlyát. :)

akkor 31-én tali. és köszi csajok hogy áttettük. :)

és képet is teszek fel mindjárt.

KépKép
muffin

Kép Kép Kép Kép

a kocka a mostani abszolut favorit játék amióta megkapta. olyan szinten leköti, hogy akár fél órát is elrángatja, rágcsálja, lökdösi, nézegeti. :)

az 'ülős' kép meg azért nagy szám, mert a fejét még mindig nem tartja szépen, de aznap elkezdte magát felhúzni és egész ülésszerű pózt vett fel. persze motiválta, hogy az ujjamat rághatja... a kislány meg férjem nagybátyjának a lánya. cukorfalat. :)

KépKép
muffin

Sziasztok!
Köszi a válaszokat.
Hene:almán kívül régebben még a banánt attam neki,de nagyon keveset,más gyümit nem,de a sült almát majd tényleg kipróbálom :D

Igen,hát,úgy szoktam lemérni,ahogy Muffin írod,csak azért az annyira mégsem pontos..de talán ekkora babónál annyira már nem is kell hogy pontosan tudjam a súlyát,csak kb.
Majd ha lesz prevenár,úgyis megyünk oltásra,mert még csak egyet kapott belőle,és ott kiderül a súlya.

Bár a védőnőnek tuti nem fog tetszeni hogy kap már mást is,de látom hogy éhes:aki szopi-alma,szopi-zik,az biztos hogy nem lakik jól csak szopival.

Az Eliot képek nagyon jók-kis tündérbogár!! :D

A nyavaja a lefagyós gépébe-inkább gyorsan elküldöm,mielőtt végleg elveszne... :twisted:

Kép
Kép
Kép
kike

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?