Norica
Üdv. közöttünk. Gratulálok a 3 babához. Ne izgulj én sem voltam egy ősanya típus, csak 1 babát akartunk, mégsem adnám most őket semmiért. Valahogy az anyaság anyatigrissé változtatja az embert, és védi, ápolja, óvja a gyerkőceit, adja magát,hogy teszi a dolgát. Ezek a kis piszkok észrevétlenül teljesen átalakítják az ember életét. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy sosem hiányzik/zott a régi életem, de tényleg annyira édesek, és olyan büszke rájuk az ember, hogy megéri a sok küzdés.
Nekem az első 6 hónap szörnyű volt, maga a túlélés, ne ijedj meg, ha reménytelennek látod majd a helyzetet. Utána egyre jobb és jobb.
Edit
Csak benéztem gyorsan délután, mert vendégeket vártunk, így mielőtt megjöttek leírtam az adatokat. Judyttal az ünnepek előtt beszéltem, azt mondta, hogy nem jönnek a Kolpingba, anyagi okokból és a távolság miatt.
Detti
Jobbulást Árpinak! Hogy van? Antibigyót kapott?
Tavaly nekünk is volt egy ilyen megőrülünk korszakuk a fiúknak. Mondjuk akkor a cumi elvételével és a sok karácsonyi ajándékkal magyaráztam a dolgot. Szerintem az utóbbi kiakasztja őket. A hétköznapokban vissza fog majd állni a rend.
Én a helyedben nem adnám anyóshoz őket, ti húzzátok meg a határvonalakat, és büntessétek a renitenst. Meg kell találni a gyenge pontjaikat.
Brigi
Nagyon helyesek a gyerkőcök! Látom a tündérjelmez favorit volt a csajoknál. Az én fiaim is kaptak jelmezeket a teszveszről, a legeltaláltabb ajándék lett.
Nettke
Sorstársam! Én is dolgozom holnap sajnos.
Hogy bírja Sári a cuminélküliséget?
Vikó
Jobbulást nektek is. Remélem azért el tudtok majd utazni.
Megcsináltam a halragut, nagyon nagy sikere lett.
Rólunk: Mi alul ajándékoztuk magunkat a fiúknak, így nagyon jól sikerült a karácsony.
Tőlünk csak 1-1 legot kaptak, a jelmezeket, és 1-1 laptopot, amit el kellett venni tőlük, mert minden funkciójában elviselhetetlenül zenélt. Viszont így nagyon szépen eljátszottak az 1-1 legoval, nem volt a bőség zavara. Jót táncoltunk a jelmezekben, igazán klassz szentesténk volt. Apósomat is sikerült hazatoloncolni még aznap, így lenyugodtak a kedélyek. Viszont azóta folyamatos vendégjárás van, és többnyire mi fogadjuk a vendégeket. Nekem kezd terhessé lenni a dolog, mert ugye ezekre mindig készülni kell, sütök,főzök, és persze hízok is.
Baromi fáradt vagyok. Még holnap este is lesznek vendégeink, munka után. Úúúúgy szeretnék semmit tenni pár napig.
A fiúk bár tényleg nem lehet panaszom jól viselkednek, de kezdik ignorálni a délutáni alvást. Így csak kb minden másnap alszanak délben. Amikor nem alszanak, akkor viszont este 1/2 9-kor maguktól mennek aludni. Ha alszanak, akkor meg este 1/2 11-kor. Nem tudom melyik jobb. Régen azt hittem ha nem fognak aludni akkor én abba belehalok. Mostmár kezdek belenyugodni, mert akkor este van magamra egy kis időm.
Ha kimegyünk és kinti túrázás, játszózás van, akkor elfáradnak és van alvás. Ha csak itthon vagyunk, vagy vendégség van, akkor már nem alszanak. Viszont akkor délután nem szabad autóval menni velük sehova, mert bealszanak. Szóval megint taktikázni kell velük mint apró korukban.
Pusza és jó éjszakát!