Sziasztok,
Katlina, Robikának jobbulást!!! Futó vírus volt az oka?
30 fős szilveszteri hepaj? Az jóóó lehet!!!
Judit, arcod javul? MI lehetett az oka? Valami ételallergia, vagy új kence? Fenistilből van kapszula is, hatékony, de én életemben egyszer vettem be, mert a rákövetkező 24 órából 20-at végigaludtam, annyira elnyomott (he-he, régi szép idők...)
Szilbee, képzeld, Szabi úgy elfáradt, hogy 8 előtt elaludt az apja vállán, nem lehetett a fürdéshez sem felébreszteni, átaludta az öltöztetést, úgyhogy ma pancsi nélkül fektettük le....
Dév és Levente? Ők nem fáradtak el? Szabinak már nagyon hiányzott a gyerektársaság!
Ditke, hogy vagytok? Nem telik el nap, hogy SZabi ne emlegetné ZSófit, akár a sétánál, akár csak úgy, játék közben. Hiányzik neki Zsófi, egyértelműen!
Évi, ilyen jószágokra én sem biztos, hogy befizetnék, de a lényeg, hogy Csongi örüljön neki!
Szami, csodálkozom, hogy a menüsorodban találtak kivetnivalót! MInőség, mennyiség, változatosság, minden tuti, és akkor még piszkálódnak? Hááát.... Nekem sem esett volna jól!!!
Az a csocsóasztal nagy sláger lehet!!!
Kata, nálunk családi hagyomány, hogy Szenteste kiöltözünk, és ezt hoztam magammal a házasságba, nem engedek belőle
Bár őszinte leszek: annyira elcsúsztunk időben, hogy előbb vacsiztunk, azt melegítőben nyomtuk, Szabi olyan éhes volt már! aztán 8 körül volt gyertyagyújtás, csengettyűzés, ajándékosztás.
Olyan szépek vagytok, és tök kiegyensúlyozott, nyugis vagy te is!!!! Pedig kicsiMarci, Karácsony, rokonok, sütés-főzés... Le a kalappal előtted!!!
Judit, olyan ritkán írsz, képet meg aztán jóóó rég tettél, mesélj már majd bővebben, hoyg telt a Karácsony, és Te hoygan érzed magad? Már te is itt vagy mingyá AFP-nél!! Neked is gyorsabban telik az idő?
ÉS Annával mi újság??? Olyan jó lenne hallani felőle, de nagyon régen írt!
Jaimee, képeket is hozol majd???
Kitten, Lara bab nagyon sokat nőtt, maholnap totyog ő is!
Anikó, Dorci látom a csomagolópapírért is odavan!!!
Olyan aranyos Baba!!
Szilveszter: családi banzáj Mamiéknál, Szilbee-ékkel, 3 onokával
MI amúgy is menekülünk innen a belvárosból, meg azért is várom, mert ha a gyerkőcök elaludtak, végre van esély egy "felnőttes" beszélgetésre a családdal, kb. 22 óra után.
Köszönöm a pocaknövesztős bókokat, szinte nekem is hihetlen, hogy félidő!!!!!
Valahogy gyorsabban robognak a napok, hetek, mint Szabival, de hát van is bőven elfoglaltság
ÉS még néhány kép, Szilbeeékkel ma karácsonoyztunk:
fiúk
Dév és Szabi csúszdázik
a vonat bejött mindenkinek
Dávid a golyókkal
Levente az asztalnál