Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Hazaértünk. Két nap egyfolytában játszottunk, este 11-kor feküdtünk, Csongi is.
Kicsit jobb már az én kedvem is, kellett nagyon a semmit tevés, már nagyon lemerültem.

Csongi megkapta a csíkos fűegereket (hm, nem is mondták, hogy az akváriumot takarítani is kell Wink ), gombfoci asztalt és egy jó pár társasjátékot.

Képeket majd próbálok feltenni, ha utolértem magam!

Köszönöm még egyszer a névnapi köszöntéseket!

Holnap apa megy horgászni, remélem lesz időm egy kicsit netezni.

Évi és
Kép
csongianya

Jaj, lányok, annyira megnézném a Valami Amerika 2-t!!! Csak még javasolni sem nagyon tudok időpontot... Na, még agyalok rajta! Van még valaki aki csatlakozna?

Évi és
Kép
csongianya

Egy pár kép :lol:

Kép Anyával

Kép Apával

Kép egerek

Kép egerek 2

Kép gombfoci asztal

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok!

Anikó!
Nagyon csinos Doroti! és legalább végre Téged is láthattunk!

Évi!
én megnézném szívesen! csak ne 5.-e legyen.

nem mondod, hyog azokat az egereket beengedted a lakásban????? nekem már a képernyőn keresztül si borsódzik a hátam tőlük! jajjjj.
az egérfélék a fóbiáim. a gombfoci már inkább bejön! :wink: :lol:

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok!

Az újonnan rakott képek nagyon szépek és jók.
Annyira érdekes, hogy milyen sokat változnak és hogy nőnek a gyerkőcök. Persze a sajátomon is észreveszem az idő múlását :D , de pl. most nekem Dávid és Dorka annyit változott a legutóbb látott képekhez képest.

Szilbee!
BBJ megelőzött, de ahogy megláttam Dávidot a második képen nekem is egyből Szabi jutott eszembe. Nagyon hasonlítanak!
Aranyosak a fiúk,nekem a cicás a kedvencem :D

Kata!
Marcinak bejött a pihenőszék?
Nálunk "ideig-óráig" elvan benne Laura... remélem megszereti.

Évi!
Nagyon cukik az egerek (így a képen), de lehet, hogy nem mernék benyúlni hozzájuk... Jó sok focimeccs lezajlott már?

egy-két kép:
"karácsonyos ruhában"
Kép

mi
Kép

az új székben
Kép

nevetős
Kép

KépKép
kitten13

Hali!

Szilbee: a leglátványosabb most nekem is Dávid változása. Nagyon vékony lett az arca... biztosan sok ruhát kinőtt mostanság. Sokat változott. De Levente is nyúlt, ő is mintha vékonyabb lenne. És látom, összevesztetek az óriáskígyókkal :lol:

Évi: apukánknak az állatkertben a csíkoshátú fűegerek voltak a kedvencei :lol: Édik (bár a mi lakásunkban én sem tartanám) És mennyire hasonlít csongi apukájára. Nem fagy meg apa ilyen hidegben? :shock: Ennyire nem lehet megszálott...?!

Kitten: Lara is nagyon sokat nőtt ... és az a rózsaszín csipeszke a hajában... nagyon nőcis :lol: A ti pihiszéketek is szép. Marci szereti... főleg a rezgő funkciót, jókat alszik benne... épp most szokatom vissza az ágyban történő alvásra, mert nagyon rákapott a pihiszékre.

Anikó: Dorka nem szőkül? Csini a ruhája :lol: Hát belőled nem sok látszik irgum-burgum.

Kép

Kép
szolkata

Sziasztok,

lassan ide is eljutottam a karácsonyi eszem-iszom közepette, nagyon jó volt nézegetni a képeket, látni, ahogy minden gyerkőc hogy élvezte a karácsonyt, az ajándékbontást.

Nálunk is minden nagyon szép volt, a Szenteste különösen, Szabinak nagyon tetszett a karácsonyfa, a vonat, a Lego duplo, nagyon jó volt látni az örömöt és meglepetést az arcán.

Kistörpe is sokat mocorog, érdekes volt megint úgy karácsonoyzni, hogy jövőre már négyen leszünk, elképzeltük, milyen is lesz majd.

A karácsonyi képek közül egy párat én is teszek nézegetnivalónak:
Kép a karácsonyfánk
Kép kisvonattal
Kép jót játszottunk
Kép négyesben :)
Kép már készülünk a szilveszterre

Kép
Kép
dorkáék

Szilvi!
Tényleg nagyon hasonlít Dávid Szabira,és Levente is sokat változott!!

Anikó!
Dorci nagyon aranyos,ebben a nőcis ruhácskában!!

Kitten!
Laura is kész hölgy!!

Kata!
Nálatok is aranyosak a fiúk,és a motor aksis

Dorka!
A legjobban a családi fotó tetszik és nagyon szép kismami vagy,pocak látom szépen gömbölyödik!

Nálunk Robi beteg lett,lázas hány.Elvittük ma dokihoz kinyitotta a háziorvos a rendelőt a gyógyszertáros a patikát(sőtt még volt olyan gyógyszer is amit a doki felírt,ez nálunk csoda)kapott curamot meg dédalonkúpot

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Mindenki nagyon szép. Hihetetlen, hogy nőnek ezek a gyerekek, olyan jó látni. Majd én is teszek fel, ha apa feltölti.

Katlina: Jobbulást Robikának!

Évi: Én is mennék moziba Veletek.

Niki

Kép
Kép
csni

Kitten!
Mennyit nőtt Laura mióta láttam, hihetetlen!

Nagyon csinos, nekem is a hajcsat vitte a pálmát!

Dorka!
én is rögtön a pocit figyeltem! szépen gömbölyödsz már! oylan csinos a felsőd! Az ikeás kisszék/asztal még nagyon origi! tessék Szabinak felavatni! :wink:

Katlina!
Jobbulást Nektek!

nekem ma reggel, valami allergiás reakció, feldagadt az arcom, és piros, ég mint a fene. úgy nézek ki, mint a saját öreganyám, remélem szilveszterre elmúlik, gyönyörűen fogok mutatni a fényképeken. olyan mintha duplán visszajöttek volna a kilók amiket nagy nehezen leadtam. valakinek valami tipp? fenistil cseppet szedek, még valami? a jeges borogatás is jól esik.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok!

No, végignéztem a képeket :lol: Minden gyerkőc olyan édes, ahogy örülnek a karácsonynak. Igazából azt hiszem, ez az egész értelme!

Dorka, tényleg szépen gömbölyödsz :lol:

BBJ, nincs otthon Calcium Sandoz-od? Vagy bármilyen erősebb allergiás gyógyszer? Jól nézhetsz ki :? Mit csináltok szilveszterkor? Mi lehet átmegyünk Miklósra a retro buliba.

Egerek...hát eddig én is ellene voltam mindennek. De Csongi olyan korban van, hogy már igényelte. És megalkuvás volt, mert az unokatesójának olyan madárpók féle pókja van....na, arra azt mondta, míg én élek, olyan be nem teszi a 8 lábát a lakásba.

Egyébként fajinak, főleg amikor a kerékben kotornak.

Kata, hát de, a férjem fanatikus horgász.... még mínusz 20-ban is megy, sőőőt, azt szereti :shock: Na, nekem isten pénze sem lenne elég, hogy kitegyem ilyenkor a lábam... órákra.

Katlina, jobbulást Robikának. Jól összeszedett akkor valamit..., majd írj, hogy jobban van-e!

Kitten, ez a hajasbaba gyönyörű! És jó volt végre téged is látni!

Most nem azért Anikó, de én nem látlak a képen...mármint a fejed...mit szégyelsz? Tessék csak magadról is képet tenni! Dorci sokat nőtt, ő is nagyon szép kis csajszi!

Én láttam a Szilbee Dávidját karácsony előtt pár nappal, és tényleg sokat változott. Olyan nagyfiús lett!

Szami, hát Csongi is kapott egy pizsamát, nem mondom, hogy eldobta (jól nevelt a gyerek), de nem volt egy nagy ajándék számára.
Viszont látom a csocsó asztal igazi családi ajándék lett nálatok! Jó kis csaták lehetnek.
Ez a menü, anyám, de szeretnék a rokonod lenni :lol: Húgod hogy érzi itthon magát?

Ki mit csinál szilveszterkor?

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok!

Én is idejutok nagy nehezen,mert még mindig nem sikerült utólérni magam.Nálunk is nagyon jó volt a Szenteste.Én egész nap anyósommal itthon takarítottam,főztem,a fiúk meg bent voltak anyáéknál.Ahogy hazajöttek már állt a fa,de Gabó a kocsiban elaludt,így csak később látta.Kb. fél óráig volt a fa bűvöletében,majd felfedezte az alá rejtett ajándékokat.5-kor volt vacsi,de Gabó nem akart izgalmába enni,annyira várta az ajándékbontást.Erre azt mondtuk neki,ha eszel egy kicsit máris lehet ajándékot bontani,erre ő befalt 3 nagy tányér levest,de már másodikat nem tudott.Elé raktuk a szoba közepébe az összes ajándékot,eléjük feküdt és csak sikongatott.Annyi mindent kapott(mert itt volt az egész család és mindenkitől akkor kapta meg),de az első ajándék annyira tetszett neki,hogy nem is akart tovább bontogatni.Este 11-kor még alig tudtuk elaltani,annyira fel volt pörögve,meg tudta,hogy anyáék és tesómék is itt aludtak.Aztán 2 nap jövés menés,most meg nem győzöm magam behozni.

Nagyon édesek a gyerkőcök,ahogy örülnek a karácsonynak és tényleg nincs ennél nagyobb öröm,minthogy az ember látja a csemetéjén a felhőtlen boldogságot.

Katlina:Gyors gyógyulást Robikának!És mit mondott a doki vírus?

Kép
pné rami81

Örömmel látom, hogy éledezünk :lol:

Katlina: jobbulást Robikának!... persze péntek este vagy hétvégén vagy egyéb ünnep- vagy munkaszüneti napon tudnak a legbetegebbek lenni a gyerkőcök... én már az ilyenen meg sem lepődök. Kitartást az ápoláshoz! Igyon sokat, egyszer csak megáll benne!

Bbj: okosabat én sem tudok, kalcium... Milyen buliba mentek szilveszterkor? Nem is modod...

Dorka: nekem is a pocakod volt most a leglátványosabb :lol: és mindjárt félidő :lol: Nagyon szépek vagytok. Az a lego duplo vonat nagyon tuti. És milyen szépen fel voltatok öltözve... mi csak kényelmes melegítőben nyomtuk a szent estét.

Rami: ... és milyen nehéz lenyugtatni a felpörgött gyerkőcöket...

Évi: és legalább fog is valamit? ... vagy az sem feltétlen szükséges a lelkességhez?

Kép

Kép
szolkata

Calciumot még nem ittam, na majd mindjárt. votl eszembe, de oylan lusta vagyok, az arcom is ég.....

jaj semmi nagy bulira nem kell gondolni, hosszú évek óta van 3 házaspár, akikkel ilyenkor összejövünk, szendvicsek, sósak, édesek, összesen elfogy az az egy üveg pezsgő, gyerekek átrendezik a lakást, ja és az elmaradhatatan tüzijáték! szóval csak úgy tatásan beszélgetünk hajnalig. idén szolnoki házaspár a soros.
na ha már itt tartunk,ki hogy ünnepel az év uccsó napján?

és akik még nem raktak képeket, tegyenek már!!!!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Haller.

Anyám, holkezgyem :shock:

Nagyon fajinak a képek, mindig alig várom, hogy valaki újra tegyen fel :lol: (a miénkre sajna várni kő)

Szami, mi nem volt jó a rokonyságnak? Inkább örüljenek, hogy megetetted őket :? Ahogy már írták: elolvasni is sok volt, nemhogy végigenni :lol: Neaggyisten, ELKÉSZÍTENI!

Dávid télleg hasonlít azon a fotón Szabira, főleg a tekintete! A Szilvási vonal :wink:

Dorka, egyetértek az előttem szólókal, szépen gömbölyödik a pocak :D Csini vagy!

Judit, ha allergiás gyógyi, akkor pl. zyrtec. Apa tapasztalatai szerint az a kapható legjobb allergiás bogyó. A kalciumról egyből a nyári mizéria jutott eszembe :) : hogy a méhcsípéses allergiánál nem szabad alkalmazni.

Katlina, jobbulást nektek! :(

Évi, cukkerosak az egerek! :D A két kép róluk nem egyforma? :oops:

Szilveszter? Itthon :)

Akartammég valamit, de csak ennyi fért a fejembe :?

Judit
Kép

Kép
balwin

Jah, Dorka, maholnap félidős leszel! :shock: :lol:

Judit
Kép

Kép
balwin

Azt mondta a doki hogy vírusos fertőzés,szerencsére ma még megmaradt minden benne,igaz a reggeli egy üres zsömle az ebéd vízben főtt krumpli,uzsira narancsot evett,most meg egy szelet vajas kenyeret szalámival,napközben gyümizett,túlzásba nem viszi az evészetet most nem is bánom!

Szilveszter,hát mi már nagyon régóta a megszokott 30fős társaságunkal vagyunk,most épp a volt kocsmánkban lesz megtartva,ha Robi addig tünetmentes lesz,még most könnyen megyünk mert ügye adott hogy anyósomék itt vannak,gondolom ha különköltözünk egyszer akkor már mi sem megyünk sehova,vagy ha meglesz a kistesó :wink:

Kata!
Mi is kényelmesen nyomtuk az ünnepeket :wink: :lol:
Na jó Robit kirittyentettük a fényképek miatt 8)

Judit!
Én is a calciumot tudnám mondani!

Balwin!
Még mindíg nagyszülőknél?????

Fanna????
Ezer éve............ :cry:

Na és persze tudnék még sorolni,szóval hiányzók........start!!!!

Kép

Kép
katlina

Judit!
Látom hazaértetek!! :lol:

Kép

Kép
katlina

Köszönjük a dicséreteket!

Évi! Nem is baj, hogy nem látsz! :wink: Jók a képek, az egerek milyen neműek? Várható szaporulat? :D

Kitten! Szépek vagytok! Irigy vagyok Laura hajára... Sokat nőtt!

Kata! Kérdezed a szőkülést, vagy mondod? Mert nagyon szöszi élőben, a képeken csalóka.

Dorka! Szépek vagytok, tényleg milyen elegáns a rucitok is! Én felvettem egy jobb pulcsit, de alul persze maradt a melegítőnaci... Kicsit hót égő. :oops: Kerekedik az a pocak, úgy látom!

Judit! Arcod azóta? Ettél/ittál vmi különlegeset?

Katlina! Robikának jobbulást! Hallottál gondolom a karácsonyi balesetről... :(

Balwin! Rólad is várjuk ám a pocakfotót!

Rami! Képek készültek?

Rólunk: felső egyes fogacskák intenzíven igyekeznek kifelé... Minek köszönhetően megy a nyűgi egész nap. :( Elromlott a párásítónk... Röviden ennyi.

Ja és mi is itthon szilveszterkor.

donkoaniko

Kukuccs!

Mi is élünk. Visszaolvasok! :wink:

Ami erről az oldalról eszembe jut:

Anikó: Dorkának hasonló sérója van, mint Rékának. :) :wink:

Évi: Cukkerek az egerek. :P

Kitten: Nagyon szép Laura továbbra is. Imádnivaló a csatos hajacskája. Réka már nem tűri sajnos, hogy csatot csempésszek a frizurájába.

Dorka: Nagyon jók a képek! :P Szépek vagytok mindnégyen.

Katlina: Jobbulást Robikának!
jaimee1

Igen,hallotuk de csak nagy körvonalakban :cry: ,azt tudom hogy Tüdő vezetett és Gyurika... :cry: ,de nem tudtuk hogy ki volt a harmadik és hogy hogyan is történt,nagyon sajnálom őket,de valahol ez várható volt náluk :cry:

Kép

Kép
katlina

Sziasztok,

Katlina, Robikának jobbulást!!! Futó vírus volt az oka?
30 fős szilveszteri hepaj? Az jóóó lehet!!!

Judit, arcod javul? MI lehetett az oka? Valami ételallergia, vagy új kence? Fenistilből van kapszula is, hatékony, de én életemben egyszer vettem be, mert a rákövetkező 24 órából 20-at végigaludtam, annyira elnyomott (he-he, régi szép idők...)

Szilbee, képzeld, Szabi úgy elfáradt, hogy 8 előtt elaludt az apja vállán, nem lehetett a fürdéshez sem felébreszteni, átaludta az öltöztetést, úgyhogy ma pancsi nélkül fektettük le....
Dév és Levente? Ők nem fáradtak el? Szabinak már nagyon hiányzott a gyerektársaság!

Ditke, hogy vagytok? Nem telik el nap, hogy SZabi ne emlegetné ZSófit, akár a sétánál, akár csak úgy, játék közben. Hiányzik neki Zsófi, egyértelműen! :)

Évi, ilyen jószágokra én sem biztos, hogy befizetnék, de a lényeg, hogy Csongi örüljön neki!

Szami, csodálkozom, hogy a menüsorodban találtak kivetnivalót! MInőség, mennyiség, változatosság, minden tuti, és akkor még piszkálódnak? Hááát.... Nekem sem esett volna jól!!!
Az a csocsóasztal nagy sláger lehet!!!

Kata, nálunk családi hagyomány, hogy Szenteste kiöltözünk, és ezt hoztam magammal a házasságba, nem engedek belőle :) Bár őszinte leszek: annyira elcsúsztunk időben, hogy előbb vacsiztunk, azt melegítőben nyomtuk, Szabi olyan éhes volt már! aztán 8 körül volt gyertyagyújtás, csengettyűzés, ajándékosztás.
Olyan szépek vagytok, és tök kiegyensúlyozott, nyugis vagy te is!!!! Pedig kicsiMarci, Karácsony, rokonok, sütés-főzés... Le a kalappal előtted!!!

Judit, olyan ritkán írsz, képet meg aztán jóóó rég tettél, mesélj már majd bővebben, hoyg telt a Karácsony, és Te hoygan érzed magad? Már te is itt vagy mingyá AFP-nél!! Neked is gyorsabban telik az idő?

ÉS Annával mi újság??? Olyan jó lenne hallani felőle, de nagyon régen írt! :(

Jaimee, képeket is hozol majd???

Kitten, Lara bab nagyon sokat nőtt, maholnap totyog ő is!

Anikó, Dorci látom a csomagolópapírért is odavan!!! :) Olyan aranyos Baba!!

Szilveszter: családi banzáj Mamiéknál, Szilbee-ékkel, 3 onokával :) MI amúgy is menekülünk innen a belvárosból, meg azért is várom, mert ha a gyerkőcök elaludtak, végre van esély egy "felnőttes" beszélgetésre a családdal, kb. 22 óra után.

Köszönöm a pocaknövesztős bókokat, szinte nekem is hihetlen, hogy félidő!!!!! :shock: :shock: Valahogy gyorsabban robognak a napok, hetek, mint Szabival, de hát van is bőven elfoglaltság :)
ÉS még néhány kép, Szilbeeékkel ma karácsonoyztunk:
Kép fiúk
Kép Dév és Szabi csúszdázik
Kép a vonat bejött mindenkinek :)
Kép Dávid a golyókkal
Kép Levente az asztalnál

Kép
Kép
dorkáék

Háló!

Látom kezdünk megint összejönni. :D
Esélyem sincs visszaolvasni. Két napja folyamatost vasalok. De végre már elfogyott a szekrényből és a szekrény mellől.. Rengeteg volt. :roll: :oops:

Dorka! Jó volt nálatok!!! Gyorsan meg kéne ismételni, míg a kölkök nem robbannak el! :)
Tutik a képek! Én is töltöm fölfelé!
Levente még nem alszik, Dév már igen.

Holnap majd én is teszek képeket. Most menek hunyni!

Jóccakát!

Ja igen! KAtlina! Remélem azóta már jobban van a nagylegény!!! Gyógypuszi neki! :(
szilbee

Dorka!
Jaj de édesek a fiúk! csúszda...mire jó az ülőgarnitúra... hihi
így egymás mellett, már nem is oylan hasonlóak. lehet régebbi Szabi képeken inkább.

én direkt nem öltöztettem a lányokat ünneplőbe a vacsorakor, nehoyg leegyék...

jó hogy írod ezt az aluszékonyságot! ma 9-kor keltem, és 1/2 1-1 körül úgy elaludtam, hogy nem vettem észre, hyog Leti már felkelt, és Misit sem, aki bejött kivenni a kiságyból. de már megint álmos vagyok pedig Misi a jóelőbb behozott egy kávét. de semmit nem használt. lehet akkor hagyom ezt a fenistilt.

nincs új kencém, semmi, enni sem ettem semmit, amit eddig nem. tegnap mikor jöttünk haza Nikéktől, a kocsiban a meleg levegő az arcomba jött, lejjebb állítottuk a hőfokot, de továbbra sem esett jól a levegő. hoyg ez okozott-e valamit, nem tudom.volt ilyenem olyan 5-6 éve, akkor csak a hideg víz használt, viszont őrült módon kiszárította az arcom.

Jaimee!
szépek vagytok Ti is, még melegítősen is! Örülök, yhog jobban vagy, és a többiek nem kapták el! rakhatsz ide is fotókat!

Judit!
mocorgászik már neked is a pocid?

Judit,
Kép
Kép
bbj

Szilbee!
vigyek? nekem is van, a szekrény sem bírja, lassan leszakad.

na jóccakát!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Jó reggelt!

Na, néhány kép rólunk is. Nálunk Dorka egyszerűen nem volt hajlandó átöltözni.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Niki

Kép
Kép
csni

Már nem hány,most fosik :cry:

Gyerekek aranyosak mint mindíg!

Kép

Kép
katlina

Haller.

Niki, azért a Jázmin jelmezt csak felvette :wink: :lol:

Jönnek elő az emlékek (illetve esetemben restanciák), mint Rambonak...

Szilbee, mindig elfelejtem: köszi a magyar neves linket :oops:

Kata, Kitten, fajintos ez a pihenőszék :) Lara baba nagyon nagyot nőtt :shock: :D Marci meg milyen nyugis kislegény :lol: Bencének bejött a konyha?

Judit, nagy aktivitást nem érzek a pocakban :| De Lucival is így volt, szal nem aggódok :)

Háááát, nálunk is otthonkás volt a Karácsony :lol: Legalábbis az itthoni. Naccülőkhöz kirittyentettük a gyereket...

Anna azt üzeni, hogy aranyosak vagytok, hogy hiányoljátok, jönne is ő, de el van úszva folyamatosan...néha azért tájékoztatom a fejleményekről :wink:

Dorka, jahjah, gyorsabban halad az idő, mint az első terhességnél :D Néha szégyellem is magam, mert napok is eltelnek anélkül, hogy befelé is figyelnék Pöttömre :(
A karácsony fajin volt, nálunk ugyi kedden lett megtartva :) Délután Apa elvitte Lucit a nagyihoz, én addig feldíszítettem a fát (meg eltörtem a csúcsdíszünket :( de Apa elugrott az OBI-ba máááásiké). Amikor hazaértek, Luci csak úgy csörtetett a fa felé, meg záporoztak a "hiiiiii" "tyűűűű" hanghatások :lol: Az ajándékbontogatásban eleinte segíteni kellett, de aztán persze élvezettel tépkedte a csomagolópapírt :roll: Itthon csak kiskonyhát kapott, a többi ajándékot a nagyszülőkhöz vitte a Jézuska :)
Még mindig gyengus a laptop, de azért pár képet majd megpróbálok feltenni...

Judit
Kép

Kép
balwin

Katlina, akkor tán már kifelé megy a vírusosból Robika... Gyógypuszák!

Judit
Kép

Kép
balwin

Dobok képeket! Karácsony 2007 és 2008.

Kép
Kép

Úgy igazából nem is változtunk sokat.... :lol:

Én is nonstop vasalok, rámolok, pakolászok, mosok, teregetek....ájjjjájjjj.....Azért majd jövök reagálni is előbb utóbb.
jaimee1

Sziasztok!!! :D

Remélem mindenkinek jól és pihenéssel is telt a Karácsony!!!:)))
Öröm nézegetni a képeket!!!

Évi!
Hogy van CSongi foga? Judit továbbította a múltkor a kérdésed....én meg tovább informálódtam és nem baj hg még nem jött ki.....A képen a férjed ismerősnek tűnik....nem hívták régen véletlen a haverjai Kukacnak? Ha nem ő az akkor rossz az arcmemóriám...

Mi is elvagyunk.....Azért már örülök hg itt az év vége.....nagy reményekkel indulok az újnak....:))

BUÉK!

puszik mindenkinek....... :wink:

fanna3

Katlina!
jajj szegény, az sem jobb! smecta nekünk az mindig bevált.

Jaimee!
dehogynem! a haja teljesen kiszőkült, ami talán a legszembetűnőbb!

Fanna!
hajrá, hajrá!

Judit!
várom a képeket!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok!

Nagyon jók a képek, aranyosak a gyerkőcök! Egyszercsak már én is feltöltöm a képeket.

Judit! Én nem láttam ma már az arcodon semmit! (Tegnap nem olvastam be). És mégegyszer bocsi a tányérért, meg a szőnyegért! :oops: :oops: :oops:

Katlina! Robikának jobbulást! Fene vigye ezt a fránya vírust!

Szilveszeter nálunk is édeshármasban itthon.

Dorka! Nekem is a szemem egyből a pocakra ragadt! Gyönyörű!

Niki! Dorka jó nagy kedvvel áll a második képen a fa mellett! :lol: De én is úgy látom a jelmez felrázta!

Olga

Kép
juhaszolga

Katlina: lehet, hogy akkor nektek is kalici vírusotok van!!! Ez olyan fentről induló.. és megy végig az emésztő rendszeren. Ja, a smecta jó, de rossz ízű... én narancslébe tettem, az valamennyire elnyomta. De a normaflore is jobb a semminél (bár most először ez például Bencének nem használt, kellett a smecta) És vigyázzatok, mert könnyen elkapjátok ti is.

Fanna: no végre. Jól vagytok? Nimi bírja a bölcsit? És a betegségeket?

Anikó: kérdeztem és mondtam is. Tegyé' hát magadról is képet most már, ... mert például ha bótban találkoznánk, akkor simán elmennék melletted... Elég nyomós indok?! :lol:

Dorka: Nagyon édik a fiúk nálatok, tök jó, hogy ilyen kevés korkülönbség van köztük. Doki bácsit mikor látogatjátok meg? (én január 6.)

Balwin Judit: ja- ja van még idő, hogy érezd a mocorgást :lol: És tényleg mindjárt AFP. Mikor mész dokihoz legközelebb? Tényleg tegyé mán képet te is!

Bbj: vizsga mikor lesz? Hogy van a fejed?

Jaimee: tök jó, hogy te is visszabotorkáltál :lol: (tudod, miért is jó? mert a hsz-edről a blogodat könnyen meg tudom nézni..., nem kell visszakeresnem egy utolsó hsz-ed :oops: :lol: )

Kép

Kép
szolkata

Niki: ez már a farsangi jelmez lesz? Ja, Dorka tényleg jó arcot vágott :wink: Szépek a csajok :lol:

Olga: mi volt? átmentetek duhajkodni Juditékhoz? :lol: és tányértörésig fajult a dolog?! :lol: :lol:

Apukák mindenhol otthon?

Mi is itthon leszünk szilveszterkor. Mondtam már, hogy mennyire utálom a durrogtatásokat?! Pedig a víztorony mellett a borházban minden évben árulják a tüzijátékokat és a Lidlnél is van most még egy sátor... onnan sűrűn lőnek fel, de a Széchenyiről is hallani sok petárdát. Hála égnek idén még nem jöttek az utcánkba hülye gyerekek petárdázni, mert ugye erre már a madár sem jár... szerintük... (őszintén szólva én meg minden évben, amikor jönnek és hülyéznek... jól feljelentem őket a rendőröknél... idén már képzeljétek, már jönnek maguktól is a rendőrök járőrözni :lol: )

Kép

Kép
szolkata

Sziasztok,

Judit, mennyire aktuális még a mézes üveg? Múltkor a kocsiban maradt olyan 6-8 db, azóta még gyűlt hozzá, de akkorák, amibe asszem 1 kila méz fér.

Niki, nagyon szépek vagytok, a 2. kép nálam is favorit, és nagyon cuki a jelmez is!! Dorkának már akkor cask az a kis kötés van a könyökén, kell még vinnetek valamikor?

Judit, a befelé figyelés nálam is nagyon ritkásan megy, egyszerűen elrobognak a napok, mire észbe kapok... Annalucusnak mesélsz Pöttömkéről?
Nálunk Szabi a saját pocakjára mutat, mikor megkérdem, hol a kistesója, és még minidg Zsóficicának hívja :) Tegnap megsimizte, meg integett neki :) DE olyan kíváncsi vagyok, mit is fog fel belőle...
Szerintetek tudja, hogy ott bent valóban egy baba növöget?

Katlina, egy kicsit megterhelte a bélrndszerét Robikának a vírus, de legalább már nem hány, reméljük ez is gyorsan elmúlik. Normaflore helyett nekünk a Protexin restore-t írta fel a doki, esetleg azt is megkérdezheted a gyógyszertárban.

Jaimee, de jó az első kép is, hogy feltetted! alig múlt 2 hetes ott Popi, igaz? Igazi kis ajándék!

Szilbee, megnéztem a képeket, nagyon jók! Ide is tehetnél fel! :)

No menek fürdeni, aztán remélem legalább 2 órát sikerál egyben aludunk, pár napja ismét őrültek háza van éjjelente, pedig kb. 1 hétig olyan reményt keltő volt a dolog... :roll: Tegnap éjjel a 10. ébredésnél már nem számoltuk tovább... Persze most kellett olvasnom, hogy a koraszülés nagyon gyakori oka fáradtság... :?
Na nem gondolok erre!!!!! Csak pozitívan!!!!

Kép
Kép
dorkáék

Dorka!
nem tudom mit fog fel belőle, ez anno nekem is talány volt!

oylan üveg is kell!

miért kell Szabi oylan sűrűn? megint a foga? nehéz lehet Neked nagyon! pihenj, amikor napközben alszik!

most már nem oylan szörnyű az arcom, de még mindig nem az igazi, főleg tapintásra, nagyon érdes.

Kata!
én szeretem a tűzi játékot, de a petárdát gyűlölöm! nincs is annak semmi értelme

jövő héten kedden megyek Szegedre. aztán majd meglátjuk, hogy alakul, van még híjja....

Judit,
Kép
Kép
bbj

Kata, én is 6-án megyek, negyed hatra! Te hányra kaptál időpontot?

Judit, hogyan tudnám eljuttatni az üvegeket? Persze ingyé!!!! amúgy nem adom :)
Jöttök Szolnokra holnap? VAgy majd a következő évben? :)

Kép
Kép
dorkáék

Dorka! majd jövőre ha nem nagy gond, és nem foglalja a helyet.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Kata!
Nekem is rögtön ez jutott eszembe!
Smekta van,de a Besenyszögi gyógyszerész szokott nekünk keverni ilyen speckós hasfogót ami idáig nagyon bevált!
De végülis délelőtt kétszer folyt ki,már délután nagyon enyhén ment neki!
Délután az ügyelet kapulyában találkoztunk a kishaverjával mi sétáltunk ők dokihoz mentek,és utána este mondoggatta hogy Marci beteg,olyan kis édes volt

Dorka!
Nem ismerem ezt a gyógyit de rákeresek,Normaflor is van itthon és alapból adok neki antibiotikumos kezeléskor,kész patika van nálunk,ügye még tegnap hányásra vbáltottam ki a dédalont amit ki sem bontuttunk ma meg vettem a hasfogót :(
Próbálj pihizni!Amúgy tényleg mért nem alszik a nagyfiú?

Judit!
Arcod??

Niki!
Csajok nagyon szépek!

Fanna!
Nimi hogy van írhatnál azért egy kicsit!!!!!

Ja pocakosok!!!
Ti most akkor vesztek másik kiságyat is???
Azt tudom hogy Juditéknál nem abban aludt AnnaLuca,de Dorka ti?
Most ez épp tegnap jutott eszembe,ha most jönne a kistesó vennünk kellene-e egy másik kiságyat vagy nem?Kata??TI??

Kép

Kép
katlina

Jó reggelt,

Judit, persze, hogy nem gond, majd írsz, ha kellenek!

Katlina, akkor már alakul Robikánál a dolog, szerencsére.
Kiságy: egyelőre aszem Szabi is kiságyban fog aludni, és Anyukáméktól is elhozunk egyet, amit azért vettek, hogy kint is tudjanak aludni a gyerekek, ott még 2 kiságy van, teljes felszereléssel :) De már nézegetjük a gyerekágyakat is.
Éjjelek: már tényleg nem tudjuk, miért kel ennyiszer Szabolcs.
De ma éjjel semmi gáz nem volt, kopp-kopp! Rejtély....

Kép
Kép
dorkáék

Nem tudok mostanság gép elé lerülni.. apjuk itthon. Na meg egyébként se lenne időm. Vmi progit mindig csinálunk.

Tegnap pl. elmentünk a McDonalds-ba... nagytakarítunk.. meg ilyenek...

A képeket azért sikerült megnézegetnem. Nagyon aranyosak a gyerekek! :D

Dóra! Mi olyan két éves kor körül akarjuk Dávidot nagy ágyban altatni.... vagy korábban. Ha addig tudtok várni, akkor odaadjuk a mienket. Így nem kéne vennetek. Addig meg ott lenne, anyudéktól az egyik ágy (ahogy azt te is írtad).

Minnyá teszek még képeket én is...
szilbee

Dorkáéknál:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
szilbee

Itthon:

Kép
Kép
Kép

A fiúk irtó jókat játszanak az új asztaluk körül, mellett... -nél. Levente is inkább marad a fenekén játék közben és hosszabban eljátszik egy egy játékával. :)
szilbee

Na még akartam egy 2007 karácsonyi képet...

Kép

Na ennyi... most már befogtam.
Szép NApot!
szilbee

Sziasztok!

No, minket is csak elért a betegség. Csongi már tegnap köhögött, azért az edző rábeszélt bennünket a karcagi kupára. Rendes volt, nagyon vigyázott Csongira, mikor fáradt, gyorsan lecserélte. Ezüstéremmel jöttünk haza, csak gólkülönbséggel lettünk másodikok. Ott már én is éreztem, hogy igen carul vagyok... na reggelre lett torokfájás, és nagyon csúnya köhögés. Nekem meg teljesen be van dugulva az orrom. Nem is tudom, hogy lesz ebből holnap szilveszterezés.

Ja, jut eszembe, meg volt tegnap az első egérfogás-hadművelet. Egy üveglap van az akváriumra téve és mivel féltem, hogy nem kapnak elég levegőt, úgy tettem rá, hogy volt egy kis rés. Reggel arra ébredtünk, hogy hiányzik egy egér. Na, gondolhatjátok, Csongi majdnem sírt, az apja tiszta ideg volt (nem örül az egereknek). Csinált dobozból egy egércsapdát, alátett filctollat, végére madzagot, és Csonginak kellett megrántani. Elfogtuk :lol:

Fanna, köszi az infót fog ügyben... most éppen jön az a foga, ami 3.-nak esett ki. Úgyhogy csak elindulnak majd felülről is...
Jó lenne, ha többet tudnál jönni, hiányzol :wink:

Szilbee, Szabi és Dávid tényleg olyan, mint két testvér! És mekkora változás egy év alatt! Nem semmi!

Dorka, nagyon együtt érzek veled, Csongi is ezt csinálta sokáig. És fogalmunk sem volt róla, hogy mi az oka. Ezt babavárás mellett csinálni, hú, iszonyú kimerítő lehet! Én azt csináltam, hogy délután mindig lefeküdtem Csongival, máshogy nem bírtam volna! Kitartást, mást nem tudok mondani.

Én is gyűlölöm a petárdát, nálunk itt a lakótelepen rengeteget szoktak durrogtatni. De a legszörnyűbb az volt, amikor engedélyezték. Emlékszem mentünk éjjel a tüzijátékra, és már nem tudtam hová lépjek, mert mindenhová dobálták. A tüzijátékot sem lehetett élvezni miatta. Alig vártam, hogy hazaérjünk!

Évi és
Kép
csongianya

Szilbee!
jók a képek! az asztal tényleg fantasztikus! nálunk sincs oylan nap, hogy ne ülnének rajta! (na azért is néz már úgy ki)

Évi!
jaj én ettől féltem volna, de akkor hamar bekövetkezett! és hoyg mászott ki? Te meg is fogod?

A petárda nincs engedélyezve.

Jobbulást, kúráld magad, hátha valamennyire javulsz!

Gratu az ezüsthöz!

Dorka!
így szemből messziről, képről, oylan kerek, kislányos a pocid! :lol:

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok!

Köszönön a dícséreteket. Hát igen, Dorka mostanában minden fényképezésnél ilyen arcot vág, vagy még ilyenebbet. Ez a kép (2.) amúgy azt kívánja bemutatni, hogy Dorka hogy díszítette a fát: felpakolta vagy 10 díszt egy helyre. Ja, a Jázminos ruhára is közölte, hogy nem tetszik, adjuk Grétinek.
Nincs már a kezén kötés sem és vissza sem kell már mennünk.

Évi: Jobbulást Nektek! Nem semmi ez az egérfogó hadművelet. Én írtózom nagyon a rágcsálóktól. Most nálunk is van valami a plafonon szoktam hallani, ahogy szaladgál. Csak remélni merem, hogy nem patkány.

Katlina: Ki a besenyszögi gyógyszerész? Lehet, hogy ismerem. További gyógypuszik Robikának. Mi ezen a calici-szerűségen akkor estünk át családilag, amikor 37 hetes kismama voltam Katával.

Dorka: Szerintem nem fogják még fel ilyen picicnek, hogy a kisbaba növekszik a pociban. Gondolom érzékelnek valami változást, de nem hinném, hogy össze tudják rakni a dolgokat.

Szilbee, Dorka: Szépek a fiúk, aranyosan eljátszanak.

Niki

Kép
Kép
csni

na én is rakok képeket, hagy teljen az oldal

Kép
a 4 grácia

Kép

Kép
Gréti Jázmin hercegnő

Judit,
Kép
Kép
bbj

Niki! Beszéltük is Petivel, hogy érdekes a fadiszítési szokásaitok! Nekem is feltünt a sok dísz egy ág végén! :lol:

Ja, ja Kata, mentük Juditékhoz, de inkább ne mentünk volna... sokba került nekik az a méz amit elhoztunk! :oops:

Évi! Én is jobbulást kívánok nektek! +++

Mi meg készülünk boltba, mert tegnap a Corában a felét elfelejtettük megvenni a kajának... én azt hittem ma már 31-e van, egy napra vásároltunk... :oops: (1-jén anyósnál időzünk, jó kis malacsült társaságában :wink: )
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára juhaszolga 2008.12.30 10:47-kor.

Olga

Kép
juhaszolga

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?