Új privát üzeneted érkezett!

Kép

ezt nem tette fel az előbb :shock:

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Gyors bejelentkezés most éppen Veszprémből! :)
Tündériek a képek egytől egyig!
25-én reggel úúúgy sajnáltam otthagyni azt a szép kis havat! Itt a Dunántúlon egyáltalán nincs :(
Most épp sétálni mentek a többiek a gyerkőcökkel.
Nekünk nagyon sűrű a program még a két ünnep között is. Barátokat, ismerősöket látogatunk, akikkel ezer éve nem találkoztunk. Ma pedig délután elmegyünk moziba is a Valami amerika 2-re.
Majd 2-án megyünk vissza Szolnokra. A beszámolót + képeket majd otthonról!

Évinek utólag is boldog névnapot kívánok!

Puszi mindenkinek!
judit_79

Sziasztok!

Egy pár képet teszek fel:
Kép Kép Kép

Nagyon jól telt a karácsony a gyerekek örültek az ajándékoknak!

Tündi!

De nagy csajszi már Lucus olyan kis aranyos!
Máté a szülinapjára kapta a Noé bárkáját,de nagyon szereti.

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

sziasztok

Látom mindenkinek jól telt a karácsony. Nekünk is jól sikerült, bár voltak izgalmak. Nem volt egyszerű a fa kivágása és egyenesre faragása (volt egy fölös rossz helyen lévő ezüst fenyőnk ezt vágtuk ki). Először az udvaron faragta be Pisti csak nem állította fel csak a szobában. Olyan nagyon ferde volt, hogy tisztára kétségbeestünk most mi lesz itt állunk egy csúnya görbe fával. De kiderült hogy csak az a része volt ferde amit Pisti megfaragott, úgyhogy levágta újra faragta és szerencsére egyenes lett. A díszítése kicsit érdekes , mert az alsó részén egy dísz sincs csak szaloncukor, mert kis Pisti ahogy felraktuk le is tépett egy díszt tehát ez a kompromisszumos megoldás született. A gyerekek már a kis ajándéknak úgy örültek, hogy mi mondtuk ott van a nagy doboz azt is bontsátok ki. Na persze alig bírták ki ,hogy Pisti összeszerelje a kis konyhát , amit közösen kaptak. Aztán véget nem érően főztek.
25-én volt anyukáméknál a nagy családi karácsonyozás annyi ajándékkal, hogy alig tudtuk hazahozni.
Tegnap pedig édes semmittevéssel telt az egész napunk.
Ma elkezdtünk takarítani , átrendeztünk a nappalit. És sajnos elfogyott a töltött káposzta :-). De bejgli, és kókuszos keksztekercs még mindig van:-)

Kép

Kép

Kép
lizocska82

Judit,érezzétek jól magatokat! :) Aztán várjuk majd a beszámolót is:)

Ivett,köszi a dicésretet Lucusra :) Te sem panaszkodhatsz Mátéra,annyira helyes kisfickó :) A tanuló székkel én is szemezgettem,egyik ismerősünknél van,és Lucának nagyon bejött,de aztán végülis nem is tudom miért nem vetteük meg neki :shock:

Lizocska,gondolom,hogy nagy sikere volt a konyhának :) Jó ez a fa sztori,de ügyes apátok avn,megoldotta a helyzetet :wink: Rakhatnál te is képeket!!!!!

Nóri,sikerült kipróbálni az ülést?

Na nekem ma egy hót unalmas napom volt,rég volt már ennyire borzalmas :? vmivel fel kellene lendítenem magam.

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Hazaértünk. Két nap egyfolytában játszottunk, este 11-kor feküdtünk, Csongi is :lol:

Kicsit jobb már az én kedvem is, kellett nagyon a semmit tevés, már nagyon lemerültem.

Csongi megkapta a csíkos fűegereket (hm, nem is mondták, hogy az akváriumot takarítani is kell :wink: ), gombfoci asztalt és egy jó pár társasjátékot.

Képeket majd próbálok feltenni, ha utolértem magam!

Köszönöm még egyszer a névnapi köszöntéseket!

Holnap apa megy horgászni, remélem lesz időm egy kicsit netezni.

Ivett, hívj már majd fel ha tudsz, kíváncsi vagyok a fejleményekre :wink:

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok!

Húúú, olyan gyorsan eltelt ez a pár nap :shock: :( lehetne a karácsony egyhetes ünnep is :wink: kicsit hiányérzetem maradt, nem tudom, miért, hiszen jól éreztük magunkat, kaptunk sok szép mindent, nagyokat ettünk..
Réka iszonyatosan elfáradt ebben a 3 napban. A sok nyüzsgés, sürgés-forgás kifárasztotta. Az ajándékait nézegeti, ütögeti, megkóstolja (a könyveket is).. nagyon édes. Fényképeket nem csináltunk, mert hol az elem maradt el, hol maga a gép.. :?

GYerekek nagyon édesek a képeken, és látom, máshol is milyen szép ajándékokat hagyott a Jézuska :)
a fenyők is csinosak :)

Kép
pimelinda

Hali! Pár kép :lol:

Kép Anyával

Kép Apával

Kép fűegerek1

Kép egerek2

Kép gombfoci asztal

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok!!

Évi! Üdv újra itthon!

Lizocska! De így szép a karácsony, nem?

Judit! Jó csavargást!

Tündi! Végül azt nem beszéltük meg, hogy a hétfő vagy kedd jó nektek?
Ülésből sajna csak az egyik volt a Brendonban, így összehasonlítani nem tudtam :?
EGYIK
MÁSIK
Igazából nem sok különbség van köztük, a boltban a Logico volt. Ha valaki ért hozzá, sikítson!!

Ma meg jól bevásároltam. Azt hittem :roll: :oops: Vettem egy csomó Elmo dvd-t. Aztán itthon kiderült, hogy azok már megvannak....csak gyűjtőcímen futnak, én meg el sem olvastam a hátulját, rájöttem volna.... :evil: Így holnap délelőtt még visszaviszem a Sparba, cserére. 2 bontatlan, a harmadikat meg megpróbálom. Ha nem megy, majd eladom valakinek....

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Évi,örülök,hogy egy kicsit feltöltődtél:) Jók a képek,Csongi tiszta apja :) És milyen nagy gombfoci asztalt kapott,nem semmi :wink: cuki az egérke is :) Nem is láttam még ilyet :oops:

Linda,jó hogy te is írsz :) Ez a karácsony nekem is olya furi volt,persze azért jól telt,főleg Lucának és ez a lényeg :wink:

Nóri,klasszak az ülések.Én nem is tudom melyiket választanám.Szurkolo,k,hogy visszavegyék a DVD-ket.Boldog hófordulót Lilcsinek :) Kedden jó lesz nekünk :) Várunk benneteket!

Kép
Kép
tundi24

Gyerekek aranyosak!

Nóri!
Ülést vásárolsz?

Linda!
Gyere írjál Réka beteg még??

Erika??
Te hogy vagy???
Hogy telt a karácsony?

Évi!
Ti is nagyon szépek vagytok a képeken,fűegeret most láttam elősször!

Robika beteg lett éjjel is hányt meg lázas volt,elvittük dokihoz,(rendes volt a háziorvos kinyitotta a rendelőt és megvizsgálta)kapott Curamot,meg dédalon kúpot(gyógyszertáros is rendes volt kinyitotta a patiát(mindenkit riadóztattunk)

Kép

Kép
katlina

Katlina,jobbulást Robikának!!!gyógypuszák mennek neki :wink:

Erika,ha már jobban vagy gyere és írj!:)

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Bocs, Tündi, láttam jelentkeztél a Skypon, de a gép bekapcsolva, én meg főzök, mert semmi kajánk itthon.

Én sem ismertem a fűegereket, Csongi unokatesójáéknál volt (azóta megette a macska :? :lol: ), tőlük kapta. Igazából megalkuvás volt ez nálam, mert van neki olyan madárpók féle pókja, na arra azt mondtam, amíg élek, ide egy szőrös 8 lábú sem teszi be a lábát. :lol:

Holnap megint focizni megyünk, Karcagra. Van program rendesen.

Elin, így én is jártam már DVD-vel...remélem sikerül visszacserélned!
Nagyon édes Lilcsi, ahogy örül az ajándékoknak. Annyira szép és különleges kis csajszi, mindig elgyönyörködöm benne!

Ja és igen. Csongi tiszta apja! Amikor megszületett, ránéztem, és arra gondoltam, jaj istenem, mintha az apja szülte volna. Mindig szoktam viccelni vele, hogy ennek a gyereknek csak az apja a biztos :lol:

Lizocska, üdv újra a csapatban. Hááát, mi jól megcsináltuk, hogy itt laktok egy éve, és még csak össze sem futottunk. Nem jártok ide a játszóra? Gratula a harmadik trónörökösnőhöz!

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok!

Remélem mindenkinek Boldogan telt a Karácsony!
Nálunk is eltelt.
Az utóbbi időben szürke hétköznapjaink során kiesett Zsófinak az első fogacskája, aztán gyorsan a második is. Engem viselt meg ez a dolog, de rettenetesen.
Karácsonyi nagyhajszában az utolsó pillanatra megérkezett minden ajándékunk. Szó szerint az utolsó pillanatban, mert még hétfőn adtak fel nekem egy csomagot, és szintén hétfőn hozott el egy csoporttársam egy másik csomagot, amit kedden kaptam meg tőle, amikor együtt vizsgáztunk, (posta is megjött kedden a csomival) illetve még egy ajit kedden sikerült a barátnőm anyukájának Nyíregyházán beszereznie, de ez is ideért 24-én 16,30-ra, még épp időben :) Az utolsó pillanati nagy hajsza azért volt, mert a nagymamám vasárnap szólt, hogy helyette is nekem kellene beszereznem a csajok ajándékát. Végül is sikerült.
Mivel tombol a vizsgaidőszak, lépek is tovább. Civilisztika, Közigazgatási eljárás, Büntetőjog ami leköti leginkább napjaimat. A többiről pedig egyelőre tudomást sem akarok venni....

Boldog Új Esztendőt mindenkinek!

Judit

KépKép
Kép
jlevay

Halihó!

Nóri: Tökjó mindkét ülés, nekem ketteske jobban tetszik.

Jlevay: Vizsgákhoz drukk!

Évi: Hát igen, inkább egérke, mint pók. Naná! :lol: :lol:

Linda: Forgáshoz gratula! :D

Tündi:Luca nagyon csini volt karácsonykor! Látom, ajándék is volt bőven. :wink:

Kriszti: Jobbulást! Jobban vagy már?

Megvagyunk mi is, nagy nehezen kigyógyulok az influenzából, úgy néz ki. Szerencsére apa és Réka nem kapták el. 8) 8)
A karácsony nagyon jól telt, most egy halom hangos játékunk van, nem győzöm őket kikapcsolni, mert olykor 2-3 is menne egyszerre. :roll:
jaimee1

Sziasztok!

Csak egy gyors bejelentkezés,előre elnézést,hogy most nem reagálok :oops:

Karácsony nagyon jól telt,mindenkinek tetszett minden,gyerekek örültek az ajiknak,Lucának kibújt Szentestére a bal felső 1-es,de a jobb felső 1-es is nagyon készülődik :) Ezenkívül felült a kisasszony és a mászása is majdnem teljesen tökéletes :)

Sajnos Milánnal vannak problémák,tegnap este ügyelet,ma délelőtt ügyelet,ma este kórház gyerekambulancia :( Kapott tegnap Suprastin-t popsiba,Calcimuscot szájon át,ma délelőtt Rectodel kúpot,ma este Solu-Medrol és Calcimusc szurit vénásan.És az én bátor nagyfiam a szurikat egy hang nélkül tűrte,nagyon büszke voltam rá :) Viszont a kúpnál akkora balhé volt :(
Ha nem javul,vagy esetleg rekedtség,ugatós köhögés,fulladás,akkor azonnal kórház :cry: Teljesen kész vagyok.Amint lesz energiám és egy kis időm azonnal jövök.

Addig is minden jót Mindenkinek!!

Kép
Kép
Kép
lucuska

sziasztok

megpróbálok feltenni képeket, bár nem túl sok készült , a nagy családi banzájról nem is készült mert akkora volt a nyüzsi,hogy nem volt rá alkalmam ,hogy kattintgassak.

Kép a karácsonyfánk

Kép bontogatás

Kép főzőcske

Kép

Kép

Kép
lizocska82

Lucuska Milánnak jobbulást!

Már mi sem hányunk,most a hasa megy nem kissé :cry:

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Móni,jobbulást Milánnak!!Megy a drukk,hogy ne keljen kórházba mennetek!!!Ügyelet helyett nyugodtan hívd ám a doki nénit!!Legtöbbször kimegy,legalábbis hozzánk szokott jönni ha bármi gond van.És szokta is mondani,hogy neki szóljunk!

JJudit,kitartás a vizsgákhoz!Tudom milyen car ünnepek alatt tanulni :?

Katlina,Robikának is jobbulást.A hasa nem esetleg a fogacskáitól megy?

Erika,jajj de jó,hogy írtál végre :) És jó,hogy a család többi tagja nem lett beteg.Nekünk van olyan zenélős játékunk amit nem lehet kikapcsolni :shock: Egyszercsak megunja és leáll magától.

Ivett,a Noé bárkájánál pl hol van a kikapcsoló gomb?Mert eddig nem találtam rajta :oops: Pedig márkás játék és azokon azért szokott lenni.

Lizocska,jól eltaláltátok a konyhácskát a gyerkőcöknek :) Nem sajnáltátok azt a szép fát kivágni az udvarból?

Kép
Kép
tundi24

Tündi: Noé bárkáját mi is kaptunk. Alul van a kikapcs gomb. Ezt kerestem meg először. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Móni: Milánnak jobbulást!!!!

Lizocska: Gratula hármaskához!!!!!!!!!!! :P :P
jaimee1

Képek:

Kép

Kép

Karácsony tavaly és idén.
jaimee1

Tündi: nem sajnáltuk, mert nagyon rossz helyre volt ültetve, pont a ház melletti járdánál nőtt és ahogy nő később elvitte volna a tetőt is :-(
Nekünk volt egy zenélő mikrónk ami a für elise-t játszotta borzalmas hangon végtelenítve, szerencsére másfél nap alatt lemerült (és véletlen elfelejtettünk tenni bele új elemet:-) )

Kép

Kép

Kép
lizocska82

Sziasztok!

Móni!Hogy van Milán? Mi volt a gond, befulladt?
Lucusnak gratula a fogakhoz és a felüléshez.

Ati még csak kúszik ,de egyre többször felveszi már a mászópozt csak a popóját még nem birja tartani és kicsúsznak a lábai alóla.

Lizocska! Nagyon jó, hogy a férjed ilyen sokat tud segiteni.
nagyon szupi a konyha, gondolom azóta a gyerekek éjjel nappal főznek.
Látom kicsi Pisti jó kondiban van, stabil kisgyerek.

Jaimee! Mi is rengeteg zenélő játékkal gazdagodtunk, ált-ban valami mindig szól, már kezdem megszokni.
A noé bárkája nagyon jó lehet, eddig még nem ismertem, majd utána nézek.
Popi kisasszony látom örült a fának.

Katlina! Nagyon jó az új avatar. Sógornőmék is fosnak hánynak, nehezen jönnek helyre.
Jobbulást Robikának. Szuper a motor.

Évi! Tényleg Csongi tiszta apja. Az egerntyűket ki szoktátok engedni cirkálni egy kicsit a lakásba? Mondjuk a pókot én sem dijjaznám.
Tényleg Csonginál müködik még a Jézuskás dolog ? Nem tudom meddig lehet majd a Miki az angyalkák és a Jézuska bűvkörét megtartani.

Nóri! Lilcsire mindig rácsodálkozok, hogy milyen nagy csajszi, Antánál 1 évvel fiatalabb, de tuti lekörözte már.Anta 14.5 kg és 98cm.

Tündi! Antóniának is van ilyen babakocsija a mai napig szivesen játszik vele.Amikor Ati megszületett mély kocsit is kellett neki venni és most ikerkocsit szertne. Szerintem Luca is imádni fogja.Sokat nagyosodott Luca az elmúlt hónapok alatt.

Csendben nyugalomban telt nálunk a Karácsony. Antónia nagyon örült az ajándékoknak, de meg is volt illetödve. a gözölös vasalo tetszett neki a legjobban, amihez állványt is kapott.
Ati az ünnepek alatt 2 fogú lett. Nagyon cuki, amikor azt akarja, hogy felvegyem odakúszik a lábanhoz és elkezdi rágcsálni.

Késöbb majd teszek fel én is képeket.

Kép
Kép
mongi

Letti,gratula Atinak a fogacskához :) Gőzölős vasaló :wink: de jó lett volna ha az én időmben is lett volna ilyen...imádtam vasalni :)

Erika,a mi bárkánkon nincs kikapcs gomb :shock: ától cettig átvizsgáltam :?
Popijány egy kis tünemény volt,most meg már kész hölgyecske :)

Lizocska,értelek..akkor jobban jártatok így,mintha kárt tett volna a házikóban.

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Vagyok kicsit,próbálok reagálni,remélem mindenkinek sikerül :)

Először is mindenkinek köszönjük a drukkot,úgy néz ki mostmár helyre jövünk.Ma délután a doktornéniknél voltunk.
Tehát szombat kora este kezdődtek a gondok,nagyon csúnya kiütések lettek Milánon,elmentünk ügyeletre,ott szuri.Reggelre ezek a kiütések szinte az egész gyereken elterjedtek,vagyis nem is kiütések voltak már,hanem hatalmas vörös foltok,érdekes élei voltak.Újra ügyelet,most kúpot kapott.Mivel nem múltak ezek az elváltozások sőt csúnyábbak lettek,Vali rábeszélt vigyem ki a kórházba a gyerekambulanciára(Valiéknál vendégeskedtünk délután :) )Otthagytuk náluk addig Lucát és Zolcsit,mi meg kivittük apával Milánt a kórházba.Ott újjabb vénás injekció,2 is :( Mindhárom orvos azt mondta allergiás reakció,de hogy mire,azt nem tudják.Szerencsére mára a törzsén elmúlt a nagyja,de maradt a lábán,karjain,fenekén és szegénynek az egész arca olyan lett,még a szemhéja is :( Így délután elmentünk a dokinéninkhez,aki megállapította vírusfertőzés,nem allergia.Mondta is nevét,de nem jegyeztem meg,a parvó szerepelt benne(ezt a kutyák miatt jegyeztem csak meg :oops: )de azt mondta kutyához semmi köze.Szóval az a lényege,hogy ez a vírus a fehérvérsejteket csökkentheti,így ma újjabb szúrás következett,vért vett tőle :( Levette a vasra is,mert megbeszéltük még a múlt kedden,hogy a 3 éves státuszon megszúrja,mert elég vérszegénynek néz ki :( Így most azt is letudtuk,nem kell újra szúrni.
Várom a fejleményeket,majd szerda délelőtt jön ki hozzánk a doktornő,addig homeós bogyókat kap.Ja és fölöslegesen kapta azokat a gyógyszereket :( (szteroidra nemigazán van szükség,ugye csak ha nagyon muszály)Na mindegy,remélem már csak jobb lesz :)

Köszönjük a gratukat is :) Mostmár csikorgatja Lucus a fogát :) Most meg épp a karácsonyfa alatt pihen :roll: Apa elhozza és mászik vissza :)
Szóval eltelt a karácsony,minden jó volt,de most valahogy olyan üresség van bennem :( Gyerekek örültek mindennek, habár Milán csak csütörtökön délelőtt volt hajlandó megnézni miket kapott,akkor is már Zolcsi bontogatta ki az ajándékait.Én még nem láttam ilyen gyereket :roll:

Kriszti:Te jobban vagy már?Barika növöget? :) Mi azóta is gyógyszertárba járunk :(

Katlina:Nagyon édes Robika és az a motor...Jobbulást nektek is!

Nóri:Lilcsi gyönyörű,mindegyik kép jó,de nekem az utolsó tetszik a legjobban :) Jók az ülések is,nekünk is kell lassan Milánnak,Luca meg örökli az övét.

Tündi:Köszi neked is.1x hívtam a doktornőt,nem vette föl,nem mertem többször zavarni,de őt hívom ezekután(remélem nem kell)Lucád nagyon cuki,olyan nagylány...ahogyan jön be az ajtón...

Erika:Neked is köszi :) Remélem te is jól vagy már,naplódat olvasgatom :wink: Popi is igazi nagylány már :)

Ivett:A Máté fiú is kis helyes :)

Évi:Nálatok is szupik a képek :) Nagyfiam már kinézte magának az egeret :wink: Helyes nagyfiú Csongi :)

Letti:És köszi neked is,talán már most jobban vagyunk :? Gratula Atikának is a fogacskához :) Olyan cukin tudnak közlekedni ilyenkor,nem? :) Képeket te is tegyél már :)

Lindaaaaa: :)

Na most jó hosszúra sikerült,lépek is,lassan pancsi van :) Képeket majd rakok,amint fölkerülnek a számítógépre.

Kép
Kép
Kép
lucuska

Sziasztok!

Most Fehérvárról írok, a tesóméktól. Kénytelen voltam nyerni a Hotel társasjátékban is :D
Az a helyzet, hogy minden társast megnyertem, amit a családban kapott valaki karácsonyra :D
Amúgy Marci is rengeteg új játékot kapott, ha hazamegyünk, ki is fogom selejtezni a régieket.
Mi már 23-án este feldíszítettük a fát, és alátettük Marci ajándékait. Másnap egész nap a legó tűzoltóállomással játszott, nagyon cuki volt. Anyuéktól pedig olyan fa vasutat kapott, nagyon tetszik neki az is.

Ivett! Nagyon aranyos Máté, és szép a karácsonyfátok! :) Ilyen széke Marci unokatesójának is van (aki szintén Máté) és ők is nagyon szerettek benne üldögélni.

Évi! Nahát, Csongi tényleg tiszta apja :) Biztos nagyokat fognak gombfocizni!

Lizocska! Nagyon szép a ti fátok is! Milyen aranyosan főzőcskéznek a gyerekek. Marcinak is tetszene egy ilyen konyha, ő is nagyon szeret főzőcskézni.

Letti! Aranyos lehet Atika, ahogy kúszik-mászik. Akkor Antónia meg segíthet neked a vasalásban :)

Móni! Szegény Milán :( Nem semmi amin keresztül ment. Remélem, most már hamar meggyógyul!

A többi betegeskedőnek is mielőbbi jobbulást!
judit_79

Sziasztok!

Apa szabin van, nem ülök le a gép elé minden nap, ezért nem írogatok :) most is csak életjelet adok magunkról :wink: :lol:

na, mehetek is, Réka jány nem bírja nélkülem :P :roll: :lol:
holnap folyt.köv.
jó éjt mindenkinek!

Kép
pimelinda

Móni,doki nénit sokszor kell egymás után hívni.Nekem még nem volt olyan,hogy elsőre felvette volna.Le van neki némítva,vagy legalábbis akárhányzor jött hozzánk,mindig csak rezgőn volt neki :D Örülök,hogy azért már jobban van Milán!

Linda,apa birtokolja a gépet? :wink: Azért gyere jelentkezz :)

Nóri,remélem nincs harag :oops: :wink: Összehozzuk a talit feltétlen :)

Hajni,! :) boldog névanpot kívánunk Dávidnak
Kép

Szilbee,te Dávidodnak is boldog névnapot!
Kép

Mennem kell..majd még jövök :)

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Dávidok, boldog névnapot!

Kép

Évi és
Kép
csongianya

No, minket is csak elért a betegség :? Csongi már tegnap köhögött, azért az edző rábeszélt bennünket a karcagi kupára. Rendes volt, nagyon vigyázott Csongira, mikor fáradt, gyorsan lecserélte. Ezüstéremmel jöttünk haza, csak gólkülönbséggel lettünk másodikok. Ott már én is éreztem, hogy igen carul vagyok... na reggelre lett torokfájás, és nagyon csúnya köhögés. Nekem meg teljesen be van dugulva az orrom. Nem is tudom, hogy lesz ebből holnap szilveszterezés :?

Móni, hú, Milánnal is mi történt! Gondolom jól megijjedtetek! Örülök, hogy nem lett nagyobb baj! Még nem is hallottam ilyen kiütésekről! Zolcsikának egerek? :lol:

Ja, erről jut eszembe, meg volt tegnap az első egérfogás-hadművelet. Egy üveglap van az akváriumra téve és mivel féltem, hogy nem kapnak elég levegőt, úgy tettem rá, hogy volt egy kis rés. Reggel arra ébredtünk, hogy hiányzik egy egér. Na, gondolhatjátok, Csongi majdnem sírt, az apja tiszta ideg volt (nem örül az egereknek). Csinált dobozból egy egércsapdát, alátett filctollat, végére madzagot, és Csonginak kellett megrántani. Elfogtuk :lol:

Mongi, nálunk tavaly végetért a Jézuska mítosz. Egyszerű oka volt, lebuktunk. De már a télapó is nagyon gyanús volt számára, hogy a fenébe jön fel a harmadik emeleti ablakhoz :wink:
Szóval végül a gyerek fel lett világosítva. De eddig működött, szóval van még pár évetek :lol:

Katlina, hogy van Robika? Múlóban a hasmars?

Erika, jó, hogy írsz végre! Tutik a képek! Tényleg szőkül a csajszi!

Kriszti, hogy vagytok?

Lizocska, ti is túl vagytok a betegségen?

Judit, nálunk Csongi művelte ezt anyósoméknál! Mindenben ő nyert! Pedig 2 napig szinte egyfolytában játszottunk!

Hm, több nem jut eszembe, azért elég sokat írtam most :wink:

Évi és
Kép
csongianya

Hajni!
Dávidnak nagyon Boldog Névnapot kívánunk! :D

Lizocska! Gratula a pocaklakóhoz!!! :D
szilbee

Jajj! köszi a köszöntést, de mi márciusban tartjuk, ezért is nem tettem be a tábliba. (Túl sűrűn lettek volna az ünneplések... szülinap, télapó, karácsony... meg még nem tom én mi...)
szilbee

Hajni! Dávidnak nagyon boldog névnapot!

Kép

Móni: hogy vagytok????

Szilvi: És még a névnap is.... :wink: Nahát nálunk pont így van. Pedig Ketteske Ádámnak készül, ha fiú lesz, na azt nem szenteste tartjuk majd. :)

Tündi: Nem mondod, hogy nincs rajta kikapcs gomb? :shock: Biztos kaptak néhány keresetlen panaszos levelet és az új modellre raktak egyet. Vagynem tudom....

Mongi: Gőzölős vasaló? Mik vannak....szinte kár, hogy vasalni nem vasal.....be tudnád Antát fogni egy kis házimelóra. :mrgreen:

Évi: Micsoda izgalmak már így az elején... :lol: :lol: (mármint egérileg) Gyors jobbulást nektek!!!!!

Lilcsi anyukája merre van?

Linda: Blogos kérdésedre itt válaszolok, ha nem baj.... :oops: :oops:
Végülis nem mondta a dokim, hogy hagyjam abba a szopit, csak az ő véleménye szerint 1 év felett már nincs értelme szoptatni. Szerinte a babának nincs szüksége annyira az anyatejre, nekem pedig nem tud felírni olyan gyógyszert, mint amilyenre talán szükségem lenne. Noshát ha Réka elválasztaná magát, nem erőlködnék már én sem az anyatejjel, csakhogy ő még nagyon ragaszkodik a cicihez. Főleg éjjel. Nem is tudom meddig ordítana, ha nem kapná meg... :roll: :roll: :roll: Most éjjel is az Apja vette fel, ahogy felsírt, hát ha lehet még jobban ordított, amíg át nem adta nekem.... :roll: :lol:

Aktuális rólunk: ez az év is jól végződik, mára virradóra lerobbant az autónk. :cry: :cry: Kb. egy hétig nélküle kell boldogulni. Szóval maradunk a fenekünkön újév után, nem megyünk köszönteni sehová. :( Pedig Kecskemétre mentünk volna barátnémhoz...De sebaj, így jönnek ők. :wink:

Hűű, mennyit írtam.... :shock:
jaimee1

Dávid!
Sok Boldog Névnapot!!!!!

Évi!
Hát javulni nem javul,nagyon nyűgös emellett,így most elég nehéz vele :cry:
Egérfogó,jó kis reggeli torna volt gondolom :lol:

Erika!
Én is nagy szemekkel olvastam ezt a szopis dolgot :shock: ,elég fura azért hogy pont egy orvos mond ilyet

Linda!
Rékáról rég láttunk képet :wink:

Kép

Kép
katlina

Évi,gratula az ezüstéremhez Csonginak! :) Jobbulást nektek is!Huha..egérsztori...hát lehet én is kiszaladtam volna a lakásból :oops:

Erika,hát tényleg nem találok rajta kikapcs gombot :shock: Így jártunk,de tudod mi az érdekes,hogy az F.P-s kisautón sincs :roll: Lehet el voltam én tévedve márkás játékok ügyileg..
Ha vígasztal a mi autónk is szervízbe van..meghalt benne a fűtés..de. még azt mondták,hogy 2500ft lesz bele az alkatrész,du telóztak,hogy upsz..7500ft lesz kell-e így is,hogy megcsinálják.Persze hogy kell ugyanis mínusz fokokban nem fogok olyan autóval furikázni ami nyomja befelé a hideget..Úgyhogy nemsokára nyúlhatok a pénztárcába :cry: :cry:
Mikorra tervezitek a kistesót?

Szilbee,nem baj azért felköszöntöttük Dávidot :wink: Meliről tudsz vmit?Mikor költöznek?

Katlina,további gyógypuszák mennek Robikának!!

Nóriék azt hiszem vendégségbe mentek talán,de remélem este jön és ír!! :)

Hajni,mi volt ma a dokinál????

Kép
Kép
tundi24

Dávid! Boldog névnapot kívánok! Kép

Kép
Kép
mongi

Akkor most következzen néhány fotó: Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
mongi

Gyors bekukk 2 rohanás közt.

Tündi! Dehogy haragszom!!! De pl. ma olvastam az sms-t, meg ma láttam azt is, hogy kerestél. Sztem pont akkor hívtál tegnap, mikor a bátyámmal beszéltem, utána meg nem is néztem a telót....bocsi. Persze, hogy bepótoljuk majd :wink:

Tegnap voltunk egésznapos hepajon bnőméknél. Lány jól elfáradt, kimaradt a du-i alvás....este 6-kor dőlt ki. Fél órát hagytam, utána ébresztő, be a jeges autóba és haza. Fel is ébredt rendesen, de utána elaludt rendes időben.

Ma meg a tesóm van itt. Már elment az anyjához, minnyá nyargalunk utána....

Katlina! Szegény Robi... :cry: ...amit felhízott, most le is megy neki?

Erika! Te soha nem a rövid hsz-eidről voltál híres :lol: :wink: , az a furi, mikor 1-2 mondatokat írsz.

Évi! Jó muri lehetett az egérfogó....ugyan meddig és merre garázdálkodhatott? Aszitte, eljött a kánaán :lol: :lol:

Leti! Nagyon édes Ati baba!!
Holnap én is babázok...remélem. Másik bnőmékhez megyünk.

Puszi!!

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri: :oops: :oops: :oops: :lol:

Leti: Nagyon szépek vagytok! Csinos a fátok is. Anta olyan szép nagylány már.... :)

Tündi: Holnap még nem. :wink: És holnapután sem.

Ó, hát ilyenek a szervizek/autószerelők.... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Hajni: Füstjelek?
jaimee1

Letti,Ati hatalmas nagy baba már :) Nagyon édike.Anta meg már kész kis háziasszony,nem lesz gond ha férjhez megy :wink: :D :P Nagyon szép a karácsonyfátok.

Nóri,"elkerültük" egymást,de semmi gond:) Holnapra jó babázást!Mára meg jó mamázást!

Erika,értelek :? kár,pedig azt hittem hamarosan lesz másik kismami is a csapatba :wink: :P
Hazahozták az autót,jó meleg lett benne,11700-at kértek,de ebből 7500 volt az alkatrész.Ugyhogy nem volt annyira vészes a munkadíj.Így holnap megyünk anyósékhoz délelőtt,és 1én jövünk haza.

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönjük a névnapi köszöntéseket,aranyosak vagytok! :D
Nem is tudom mit írjak,már megint le vagyok maradva! :oops:
A karácsony szépen eltelt,nem volt nálunk semmi extra csak így négyesben ünnepeltünk,akartunk menni a mamiékhoz de így,hogy Francis lebetegedett nem mentünk! :(
Majd rakok képeket ha sikerül feltennem a gépre!
A gyerkőcök nagyon aranyosak a képeken egytől egyig! :D Látom mindenki kapott sok-sok ajándékot!

Mongi!
Mázlista vagy Antónia,levette a vasalás terhét a válladról! :wink: Küldheted,hozzám is! :wink: Attila meg milyen nagy már azt a mindenit,nagyon aranyos!Mindíg ilyen kis mosolygós? :D

Erika!
Örülök,hogy már jól vagy!Jól le vett a lábadról az a fránya betegség!Zenélős ajándékok... :D ne is mond van nekünk is belőle bőven,és néha az agyamra megy.Főleg mikor Franci bekapcsolja aztán pedig jól otthagyja,és csak nekem zenél.

Tündi!
Köszi Franci meggyógyult!Azt mondta doktornéni,hogy jövőhéten mehet a bölcsibe! :D
Óh,az az autó :evil: remélem nem jön elő más hiba is rajta?

Nóri!
Sikerült a dvd-t kicserélni a spárba?? Látom örült Lilcsi a fülesnek! :D Holnapra jó babázást!

Évi!
Hát nem semmi az egeres sztori,én biztos kész lettem volna, én borzasztóan irtózom az egerektől! :oops:
Jobbulást nektek!

Katlina!
Jobbulást Robikának!!!!!!!

Na lépek,megpróbálom a képeket felvarázsolni a gépre! :wink:
Vendég

Na itten vagyok a képekkel! :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég

Kép
Sok örömet,boldogságot,jó levegöt,szép világot,hü szeretöt,jóbarátot,százas szöghöz kalapácsot.Bélsármentes csokoládét,másfél tonna szafaládét,NIKE cipöt,strapabirót,PUMA pólót,nem rikítót.Horgászbotot teleszkóppal,kanyarpuskát periszkóppal.Hajcsavarót vagy száztízet,könnyfakasztó kölnivizet,szemfestéket kéket,zöldet,vadvizeldét,virágfödet,minimálbért jó százezrest.Szimpatikus benzinárat,virágozzon a borászat,ne nyomjuk a betegágyat,kerüljön el mind a bánat.....
Kívánhatnék még vagy százat,de inkább befogom a számat.Hogy mondókám hosszabbra ne nyúljék már csak annyit mondok BÚÉK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Szép estét!

Csak egy gyors bekukk.

Dávidnak Boldog névnapot!
Kép

Mindenkinek nagyon BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNUNK!
Kép

Mi még mindig betegek vagyunk de úgy elég nehéz meggyógyulni, hogy minden nap megyünk valahova és nem itthon pihenünk. :( :( :( :( :( :( :(

Móni: Milánnak jobbulást.

Tündi: Jó utat és vigyázzatok magatokra az úton. Igen rászánta magát az autó vásárlásra mert ezzel a karácsonyi szaladgálással neki is tele van a ...... Nem gondoltam volna, hogy anyu nem változik semmit és eléri Zsoltinál ezt a szintet ahol most tart.
Holnap megyünk Zsombort is megláttogatni mert haza jöttek és folyamatosan telefonálgat a keresztanyám mikor megyünk. Semmi kedvünk menni pedig ilyen betegen levegőt is alig kapunk. :( :(

Mindenkinek nagyon szép fát hozott a "Jézuska" és jó sok ajándékot. Arik a képek a gyerkőcökről. :D :D :D :D

Évi: Még így is bátornak tartalak, hogy ilyen egeret eltűrsz a lakásba és nagyon félek az ilyenektől kiskorom óta. Zsolti kollégájának a fia is oda van az ilyen apró állatoktól. :) :) :)

Most megyek.

Krisztina és Dávid
Kép
kriszti83

Mongi!
Nagyon szépek a gyerekek,Atika már kész nagylegény

Franci is nagyon tündéri ahogy ölelgeti malackát!
:wink:

kriszti!
Jobbulást!És azért pihizz is egy kicsit!!!
Milyen kocsit vesztek?

Móni!
Milán hogy van?

Mi azt hiszem most vagyunk a közepében,ismét hányt este,mondjuka hasa "csak"délelőtt ment,és hát igen amit idáig felszedett az most le is megy de ez most annyira nem is érdekel,eszeget ami épp jól esik neki de csak egy-két kanállal :cry:

Kép

Kép
katlina

Hali!

Hajni! Dávidnak boldog névnapot kívánok én is!!!A kis hódolójával együtt :wink:
A dvd-ket kicserélték minden kecmec nélkül, még a bontottat is :shock: :lol: Noddykat hoztunk helyette, bár én a Kiskirálylányt akartam, dehát nem én döntöttem....Noddyt eszemben sem lett volna, de mindegy.
Nem is mondtam, a karácsonyi lapotok nagyon jó volt!!

Katlina! Adjál neki sárgarépát rágcsálni. Az is hasfogó, meg még a beleket is takaríccsa :wink:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Most csak erre van időm..nemsokára indulunk..

Mindenkinek BUÉK!!!!!!!!!!!!
Kép

Hajni,nagyon édes Franci!! :) Jó hogy raktál képet! :)

Kriszti,jobbulást!!!

Katlina,Robikának is!

Bocsánat,hogy nem reagálok ma többet...de még egy két helyre itthon is el kell szaladnunk.

Kép
Kép
tundi24

Boldog Új Évet! :)

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szilbee 2008.12.31 10:49-kor.
szilbee

Kép

KépKép
diÁcska

Kép

Kép
pimelinda

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?