Sziasztok!
Vagyok kicsit,próbálok reagálni,remélem mindenkinek sikerül
Először is mindenkinek köszönjük a drukkot,úgy néz ki mostmár helyre jövünk.Ma délután a doktornéniknél voltunk.
Tehát szombat kora este kezdődtek a gondok,nagyon csúnya kiütések lettek Milánon,elmentünk ügyeletre,ott szuri.Reggelre ezek a kiütések szinte az egész gyereken elterjedtek,vagyis nem is kiütések voltak már,hanem hatalmas vörös foltok,érdekes élei voltak.Újra ügyelet,most kúpot kapott.Mivel nem múltak ezek az elváltozások sőt csúnyábbak lettek,Vali rábeszélt vigyem ki a kórházba a gyerekambulanciára(Valiéknál vendégeskedtünk délután
)Otthagytuk náluk addig Lucát és Zolcsit,mi meg kivittük apával Milánt a kórházba.Ott újjabb vénás injekció,2 is
Mindhárom orvos azt mondta allergiás reakció,de hogy mire,azt nem tudják.Szerencsére mára a törzsén elmúlt a nagyja,de maradt a lábán,karjain,fenekén és szegénynek az egész arca olyan lett,még a szemhéja is
Így délután elmentünk a dokinéninkhez,aki megállapította vírusfertőzés,nem allergia.Mondta is nevét,de nem jegyeztem meg,a parvó szerepelt benne(ezt a kutyák miatt jegyeztem csak meg
)de azt mondta kutyához semmi köze.Szóval az a lényege,hogy ez a vírus a fehérvérsejteket csökkentheti,így ma újjabb szúrás következett,vért vett tőle
Levette a vasra is,mert megbeszéltük még a múlt kedden,hogy a 3 éves státuszon megszúrja,mert elég vérszegénynek néz ki
Így most azt is letudtuk,nem kell újra szúrni.
Várom a fejleményeket,majd szerda délelőtt jön ki hozzánk a doktornő,addig homeós bogyókat kap.Ja és fölöslegesen kapta azokat a gyógyszereket
(szteroidra nemigazán van szükség,ugye csak ha nagyon muszály)Na mindegy,remélem már csak jobb lesz
Köszönjük a gratukat is
Mostmár csikorgatja Lucus a fogát
Most meg épp a karácsonyfa alatt pihen
Apa elhozza és mászik vissza
Szóval eltelt a karácsony,minden jó volt,de most valahogy olyan üresség van bennem
Gyerekek örültek mindennek, habár Milán csak csütörtökön délelőtt volt hajlandó megnézni miket kapott,akkor is már Zolcsi bontogatta ki az ajándékait.Én még nem láttam ilyen gyereket
Kriszti:Te jobban vagy már?Barika növöget?
Mi azóta is gyógyszertárba járunk
Katlina:Nagyon édes Robika és az a motor...Jobbulást nektek is!
Nóri:Lilcsi gyönyörű,mindegyik kép jó,de nekem az utolsó tetszik a legjobban
Jók az ülések is,nekünk is kell lassan Milánnak,Luca meg örökli az övét.
Tündi:Köszi neked is.1x hívtam a doktornőt,nem vette föl,nem mertem többször zavarni,de őt hívom ezekután(remélem nem kell)Lucád nagyon cuki,olyan nagylány...ahogyan jön be az ajtón...
Erika:Neked is köszi
Remélem te is jól vagy már,naplódat olvasgatom
Popi is igazi nagylány már
Ivett:A Máté fiú is kis helyes
Évi:Nálatok is szupik a képek
Nagyfiam már kinézte magának az egeret
Helyes nagyfiú Csongi
Letti:És köszi neked is,talán már most jobban vagyunk
Gratula Atikának is a fogacskához
Olyan cukin tudnak közlekedni ilyenkor,nem?
Képeket te is tegyél már
Lindaaaaa:
Na most jó hosszúra sikerült,lépek is,lassan pancsi van
Képeket majd rakok,amint fölkerülnek a számítógépre.