Jó reggelt TörpTársak!
A fiúk még alszanak, én meg már a reggeli kis hami után nem tudtam visszaaludni.
Dóri!
Köszi a dologél ötletet, holnap be is vetem!
Szly!
Hogy vagy? Javulsz már?
Orsi!
[quote]E írta:mma ma teljesen nyűgös. Szerintem hozzászokott az elmúlt 3 napban, hogy valaki folyton szórakoztatja, egész kis alattvaló-sereg veszi körül.
Ez nálunk is így volt, folyton vmelyik mami v papi ugrált körülötte. és úgy lefáradt mindig h 5 perc alatt ment az elalvás.
Nicike!
Örülök h tetszünk Lilinek
Isten éltessen!
Mártihoz csatlakozva sztem én sosem volt 23 éves.
VKata!
Köszi a hónaljtartásos ötletet, sajna az sem jött be. Kis piszok csak mosolygott.
Tami!
Szépséges királylányos voltál! Kb. 17 évesnek látszol ezen a képen.
Áronci szemei
Szníész kinézetre: Colin Firth, Orlando Bloom, Robert Sean Leonard.
Mav!
Örülök h jöttél! A Fiúkról nagyk épet hozzál, mert imádom őket nézegetni.
Kellett nekem tegnap agyon dicsérni Lalómat h mindig vigyori. Sírva kelt a délutáni alvásból, semmivel sem lehetett megbékíteni. Sírt ha meglátott engem is. Nagy nehezen felöltöztünk, evett kicsit.
A barátainknál már jobb volt a helyzet. Nekik van egy 1 éves gézengúzuk. Tündér Cukor Fiú. Átadtuk neki a szülinapi ajándékát és nem győzött: hűűűűűűűűűű, jujjjjjjjjjj, húúúúúúúúúúúú.
igaz, ennél sokkal többet még nem is beszél
Persze a fiúkat el kellett szeparálni, mert a kissrác mindig szeretgette volna Lalónkat. Simi, puszi, ölelés, igaz még nem túl finom formában.
Aztán Lalóm el is fáradt, apája elaltatta, aludt is fél órácskát a barátaink ágyikójába, mert a kiságyba nem tudta becsempészni, mert mindig felébredt.
Ébredés után már kedve is jobb lett, ment a röhögés, el is kezdett beszélgetni.
Olyan aranyos volt a barátunk, mondta h becsüljük meg alaposan h még nem járkál és pakol Lacus, mert vissza fogjuk ezeket a perceket sírni.
Csinált apája rólunk képet, de még nem tökéletes, még fog rólunk újat, de azért felteszem. Itt látszik, h rajtam is vannak kilók.