Új privát üzeneted érkezett!

Kicsit már bosszantó,hogy már wc-re sem tudok kimenni,mert egyből jön utánam,felfedezte a kifele vezető utat,és pillanatok alatt ott van,és nyekeg utánam :twisted: :D de édes :D

Kép
Kép
Kép
kike

Na,remek,lapteteő,szóval az előző oldal alján van a Domi videó :D

Kép
Kép
Kép
kike

Nicike:nagyon boldog születésnapot kívánok! (nem csak szép és nagyon fiataloskinézetű de valóban fiatal mami vagy)

Miről tegyek fel képet??? a plusz 20 kilómról? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.29 12:12-kor.
Vendég

Hű, köszi lányok a köszöntést, meg a szép szavakat :oops:

Domi, megindult rendesen :lol: Lili mégcsak most kezdi emelgetni a fenekét. kukacol :D

Tami,nagyon csinos voltál. Szép a ruha nagyon.

Kata, karácsonyotokról gondoltam meg rólad,Dóri babáról.
Mikor Veráéknál voltatok meg a kirándulásos képeken nagyon szép voltál pedig.

nicike

18 éves koromra terveztem az első babát, én is elkéstem :lol:

nicike

Ami!
Priviben - is- szívsen ad az uram szakmai tanácsot, de fel is hívhatod, de akár itt is válaszol, ha rövid lélegzetű a dolog - azt talán nem zavarja/untatja a többieket sem :wink:

Nicike!
Isten éltessen!
Nagyon szépek vagytok a kislányoddal a képen! Lili édes a pöttyös rugiban :D

Tamara!
De széééééééééééééééééép vagy!!!
(Én még sosem voltam ilyen szép ruhában - leszámítva az esküvőmet :roll: De am késik, nem múlik!

Szly!
Napközben engem is püföl Csabi. Elég keményen nyomja. Eddig simogatta az arcomat szopi közben, most már csapkodja az orcámat, majd jön az orrba kapszkodás-tekerés, szembe nyúlás-kontaktlencse kiverés :evil:

Kike!
Mindjárt megnézem Dominkat :wink:
Vendég

Kike! Megnéztem! Nem semmi hogy halad már Domi!
Nagyon édes és nagyon ügyes!
Áron még nagyon lassan halad,de az előbb képzeljétek beültettem a pihenőszékbe és játszottunk a sütifalóval,egymás után tök ügyesen beledobálta a formákat!
Annyira cuki volt és ugye mindig elkezd énekelni ha beleesik a forma!
Nagyon tetszett neki!
Csináltam képeket,egyet mutizok bár nem a legjobb!

Vidokata! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Amiről csk szeretnél! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép Kép

Kép

Kép
ibm

Áron egy kis tündér, annyira szép fofija van :D

Dóri, köszönöm szépen :D
Nálunk az a baj,hiába vágom le Lili körmét, valahogy mindig megtud karmolni.
Multkor is kicsipkézte a fejem rendesen :oops:

Orsi, szépséges Emma már ül? :D

nicike

Ami!
Áront megzabálom!!!
Egyszerűen tutkó pikec! (Kamaszkoromban így hívtuk a barátnőimmel a jó pasikat :lol: :lol: :lol: )

Sztem, ha a napi 1 tábla csokidat lecserélnéd 1 túró rudira, már fogynál :wink: Érdemes ilyen kis trükkökkel kezdeni a fogyót. Nekem már bejött.
Vendég

Kike!
Domi nem semmi, ahogy emelgeti magát!
Nagyon ügyes! Csabinak is ez a kedvenc gyakorlata mostanság, viszont ő folyton eldől :roll:

Ma lesz az Armageddon. Már ezerszer láttam, de sosem unom meg... Bruce Willis és Ben Affleck miatt már eleve nagyon bejön nekem a dolog :oops:

Nektek kik a kedvenc színészeitek?
Vendég

Véda! Küldtem privit,mert kicsit hosszú és köszönöm előre a választ!

Áron is úgy mar,hogy majd besz@runk tőle!
És ő is karmol akárhogy is vágom a körmét!

Többiek hol vannak?
Drága egyetlen kismamink???????????,
Wera?
Szandi?
Andkata???

Többiek?????????

Kép

Kép
ibm

Vkata!
Te tudsz az 1000. oldali akciónkról? Mert nem emlékszem, hogy írtad volna a véleményedet, és képet sem kaptam még tőletek priviben.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.29 12:13-kor.
Vendég

Véda: engem nagyon megviselnek lelkileg az ilyen filmek, úgyhogy én csak egyszer tudom megnézni!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.12.27 19:19-kor.
Vendég

Sziasztok!

Végre sikerült ide érnem!
Köszönöm a hiányolást!

Nicike, nagyon boldog szülinapot kívánok én is!

Kike, ne vagy egyedül a problémáddal. Gergő is teper utánam, és nyöszög hozzá. Álandóan az ölemben, kezemben akar lenni!

Karácsony: 24.-én délután, míg Gergő aludt feldíszítettük a fát. Először csodálkozott, még néha jól megnézi, de nem nagyon érdekli! Majd jövőre!!!! Egyedül az angyalka érdekli az alsó ágon, amit most szedett le! :lol: 25.-én anyóséknál voltunk, hazafelé pedig a keresztanyámékhoz mentünk be. Majd fél órára beugrottunk anyuékhoz, így 7-re értünk haza. 26.-án anuéknál voltunk, az egy kicsit lazább nap volt. Gergő kapott sok játékot, szép ruhákat. De a legjobban az apától kapott lábmaszírozós készülékem tetszett neki! :wink:

Csodaszép képeket raktatok fel. Édesek a gyerekek!

Véda, küldöm a családi fotót!

S persze hoztam ide is egy párat

Kép Amikor először meglátta a fát!

Kép Az ajándékával!

Kép Ilyen a fánk

Kép Kép

Kép Kép

Kicsit sok lettem, bocsi!

KépKép
hene

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.29 12:14-kor.
Vendég

Huuu, mennyi sok szép képet láttam!!!

Nici: Isten éltessen sokáig szülinapodon! Nagyon szépek vagytok a képeken, és párod különleges virággal lepett meg! (Jesszusom, én milyen régen voltam már 23 éves!!! :lol: )

Tami: Nagyon szép voltál abban a ruhában, bár szerintem sima hétköznapi ruhában is csinos vagy. Anna szép adag kaját megevett, ügyes!

Orsi: Köszi a képet, jó volt látni Emmádat tesóddal! Nem akarok indiszkrét lenni, de miért volt annyira nagyon rossz élmény a szülésed? Persze csak ha akarsz róla beszélni, ha nem én azt is megértem.
Egyébként az orrod meg nem is nagy!!! :D

Ami: Ahogyan Tamit, téged sem igazán értelek, miért is akarsz fogyni? A képeken nagyon fitt anyukának láttalak! De persze, ezt tényleg minden nő saját maga érzi.
Áron nagyon szép!

Timi: Köszi, hogy leírtad a tapasztalatodat. Arra még én is kíváncsi vagyok, hogy miként lehet majd a babóca mellett sportolni/mozogni valamit.

vkata: Én téged sem láttalak akkora darabnak a képeiteken, mint amilyennek magad mondod! Itt a legtöbb anyukának nagyítós tükre van otthon? :D De persze tudom én, hogy az ember általában a pocakos időszak előtti súlyát szeretné visszanyerni, nem pedig a jelenlegi alakját elfogadni - már akinek egyáltalán van plussza. :lol:
Romantikus-érzelgős filmeken korábban is pityeregtem, a szülésem óta meg képes vagyok egy meghatóbb reklámon is elsírni magam. :shock: Ez fog még valaha változni???

kike: Domi haláli, nagyon ügyes és ő is annyira mosolygós, mint Lackó! Én nem is tudom azt elképzelni, hogy az én gyerekem valaha el fog indulni és mászni fog.

hene: Jók a képek! Gergő már komoly férfi! Hogy tetszettek a kézlenyomatos só-liszt gyurmás ajndékok a rokonoknak?
fmarti

Márti, hát nagyon nagy sikrük volt. A nagyik, dédik teljesen meg voltak hatódva, és nem győzték nézegetni!
Gergő tényleg komoly férfi már, főleg ha belegondolok, hogy holnapuán 7 hónapos lesz! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

KépKép
hene

Hene!

Nagyon szépek vagytok!
Gergő egy óriás :D

VédA!

A kedvenc színészem egyértelműen Robert de Niro!
Főleg a fiatalkori filmek és milyen jó pasi volt!!!!

Márti!
A szülésről majd egyszer szóban, nem szeretnék itt ezzel traktálni senkit.
Képeket nem küldesz?

Na, szép éjszakát mindegyikőtöknek
Vendég

Ja, igen! Én is akartam válaszolni a kedvenc színész kérdésre!
Erre még apa is kapásból válaszol! George Clooney 8)
Kép

KépKép
hene

Sziasztok!

Csak füstjeleket jöttem adni...

Emma ma már talán jobban van... Eddíg csak olyan pumpás orrszívóval tisztítottam az orrát, de ma reggel vettem porszívós orrszívót, és ezzel sokkal jobb. Azóta eszik is rendesen. végre. már kezdtem nagyon aggódni, hogy keveset evett.

Apa még ma és holnap itthon van, ezért is jövök ritkán. No meg persze a csajok is...

Anyjuk!
Nagyon csini vagy a képeken! :wink:

Hene!
Gergő olyan aranyosan csodálkozik a fenyőfára!!!! Meg tudnám őket zabálni ilyenkor!!!

Áron és Lili is csodaszép!

Most futok tovább, talán ma még benézek!

sziasztok
Vendég

hene: Nagyon szépek lettek azok a lenyomatok, nem csoda, ha a nagyik is megcsodálták! :)

Orsi: Most apa itt sündörög, pedig olyan képet akartam feltenni, amin ő van Leával. :lol: Csak ő is olyan kis mimóza, nem szereti, ha reklámozom. :D
Robert de Nirot mi is kedveljük, meg úgy általában a francia színészeket, főleg Gerard Depardieu és Jean Reno még a favorit. De nem igazán tudnám egy színészre azt mondani, hogy ő a kedvencem, nekem sok kedvencem van. :D (Pl Tom Hanks, Ben Stiller, Martin Lawrence, Adam Sandler, Eddie Murphy, huuu, lehet jobb, ha nem is kezdem felsorolni őket. :oops:)

Marcsi: Örülök, hogy Emmád alakul, ez az orrszívó porszívó jó dolog takonykóros időkben. :)
fmarti

Nem tudom, leszek-e még ma, ha nem akkor jó éjt, szép álmokat minden anyukának, babának és egyéb családtagoknak is! :D
fmarti

Sziasztok!

Délelőtt a nagybátyámék voltak, kora délután pedig a Bodies kiállításra mentünk, de nem jutottunk be...Irtó sokan voltak és teljesen átfagytunk a hidegben is, így feladtunk! Együtt voltunk egy baráti házaspárral, ők a két gyerek nélkül, de mi Adéllal. Beültünk kis séta után inni aztán egy kávét, nagyon jót dulcsiztunk...Adél leszedte az asztalt félig, de nem sírt, jól bírta,. És kettő után csak fél órát aludt, de 7-ig jól bírta utána meg lefektettük...

Én Nicolas Cage-t szeretem a legjobban talán( meg Dustin Hoffmann-t)...A Csányi Sanyit hagyjuk, belé szerelmes vagyok :oops:

Wera mindenkit puszil, sms-t váltottunk, Nórci már jobban, most ő beteg eléggé, de Tiszújvárosban vannak, így mindenki kényezteti Nonót, így könnyebb neki...

Tamara, köszönöm, jólesett!
Örülök Anna evésének! Majd meglátod fog ám kanállal enni!

Vik, sajnálom a tejcsi gondot! Hátha még túllendültök! Érdekes Adél is jobban preferálja a jobb cicit, mint a balt, pedig abban általában kevesebb van.

Nicike, szépek vagytok a csajossal! Isten éltessen!

Véda, Csabó oltása ok már?

Gergő remek kislegény!

Annyit még, hogy anno én is kaloriaszámolással ( kb ahogy Véda leírta) plusz sok mozgással tudtam lefogyni...

Kép
andkata

Hene!
Jó kép:)

Én is teszek fel egyet, remélem egy babás oldalon megbocsátható az ilyesmi :oops:
Emmusom alszik, én meg ilyenekkel szórakozom :oops:

nekem ilyen a non plus ultra pasi :oops:

Kép

Álmodjatok szépeket!
Vendég

Sziasztok!
Én is füstjelezni jöttem!

Nicike!
Boldog születésnapot!

Minden fénykép nagyon jó!!!

Mary!
Kipróbáltátok már az ajándékot, hogy jó e?

Mi ma is vendégségben voltunk....és ez szinte 10-éig, míg itthon leszünk igy lesz végig.

Holnap keresztelő! Csekély 20-an vagy 22-őn leszünk (Ati tesójáék még nem biztos hogy el tudnak jönni!

Fogyókúra: Én nekem nem a kilóimmal van gond, hanem azzal, hogy még mindig nagy a pocakom! :(

d.dodó

Kata!
De ügyes volt Adél!

A húgom is volt a Bodies-on, ő szerencsére bejutott, neki nagyon tetszett. sajnálom, hogy ti nem jutottatok be.

Kérdeznék valamit.

Emma egy nap egy üveg gyümit eszik (160g kb.) és a többi maradt anyatej.
Kell vmi plusz folyadékbevitel?
tea, víz?
vagy az nyatej fedezi még?

Köszi és szép estét!
Vendég

Fogyni kívánó anyukák, van egy jó fogyókúrám! Gyertek el hozzánk egy pár napra, és rohangáljatok a fiam után helyettem! :lol:
Én +22 kg-mal mentem szülni, és szüléskor csak egy tizes ment le rólam. 2 hete belefértem a régi nadrágjaimba. Már most jól érzem magam, de ha még az a maradék 5 kg is lemegy rólam csuda büszke leszek magamra! Pedig nagyon féltem, hogy úgy maradok.

KépKép
hene

Orsóanya, nem rossz a kép! Meg a pasi sem! :lol:

Szerintem nem kell neki más folyadék, mert minden szopizásnál oltja a szomját!

KépKép
hene

Kicsi fiam itt dolgozik a nappali közepén. Már szétdörzsölte a szemeit az álmosságtól, de ha felveszem, és bemegyünk a szobájába, hogy elaltatom, feszeng és hisztizik, hogy nem akar aludni! Ebbe fogok beleőrülni. Tegnap előtt negyed 11-kor tudtuk lerakni aludni.

KépKép
hene

Sikerült!!!!!!!!!!!

Látom csak én vagyok talpon! Csak én jártatom az ujjaimat! :wink:

KépKép
hene

Na jó, akkor én is megyek! Gondolom nemsokára tolongás lesz! :wink:

Joccakát!

KépKép
hene

AKata: szivesen!

VKata: sajnalom hogy nem tudtok jonni.De majd legkozelebb.

Gergo nagyon pasis! Tunderi!

Orsi: szerintem nem kell. Irjak kinaljuk meg fozelek utan vizzel, vagy elfogadja vagy nem:)

Kedvenc szinesz: kinezetre nem, de szineszkent: Robin Williams( csupa olyan filmeken jatszik amik melyen megerintenek), kinezetre: Antonio Banderas, Jude Law( o ott volt Trescon a szigeten ahol voltunk 6 honapot, ott a kornyek egyik szigeten nyaral minden evben a gyerekevel, es egy napra atjott Trescora, mert nyaralt ott valami producer, akinek mi takaritottuk minden nap a nyaralojat 8) )

Annam mar 3szor sirt fel, elobb ki is vettem, megvigasztalni, meg adtam neki kis ennivalot, mert nagyon keveset evett mielott elaludt. Remlem most mar reggelig birja, mert en is faradt vagyok, es holnap ismet helyt kell allnom, mert vendegeink jonnek.

Kata: ezzel a feszit a nyelocso, es nyom a gyomorszaj dologgal nem lehet valamit magan uton kezdeni?
Ma mondjuk egesz jol vagyok, de nem tunetmentesen. Az eves rettentoen faj, de legalabb amugy mar nem ha nyelek, vagy ha csak ugy vagyok.
A fekves meg majd kiderul, de amugy az a legfajdalmasabb( marmint olyankor faj a legjoban minden toroktol gyomorig)
En mar a legszornyubb dolgokra is gondoltam.Mi a szosz lehet ez?

Elmegyek csicsikalni.Ferjuram nagyon faradt volt a filmet se fejezte be( majd belopozom nehogy felebredjen kulonben nem uszom meg, hogy "megtornaztasson"en nem tudommeddig fog ez meg igy menni de az en szexualitasom meg mindig a beka segge alatt van, pedig Anna mindjart fel eves :oops: mar rostellem, meg bant, de valalhogy nem megy, szegeny parom mar a hetvegen ezen faggatott hogy nem jon mar be nekem, stb... :? )

Hogy ne ez zarja a napot, ismetelten jo ejjt! :oops:
Vendég

ezt muszaly megmutatnom!
Kép

ezt meg csak ugy a mai naprol:
Kép Kép Kép no comment
( Annatol megorokolt harisnyaban, amit aztan teljesen a fejere is huzott es megrajzolta feketevel egy grimaszolo figuranak :roll: )
Vendég

Sziasztok!

Eloszor is koszi a hianyolast Katanak,Vedanak,Vikinek,Titinek :D
Nekunk nem lett vmi szupi karacsonyunk,de ez volt az elso karacsony igy a fiukkal es ez megis azza tette.

Roviden a kepekrol:szenteste otthon,
volt seta 4esben(ez nalunk szinten unnepi alkalom) amit ataludtak
lusti apaval reggel,szenteste durcasan,ajandek kostolgatas,meg ajandek bontas
rakukucskaltunk a babanetre de anya leleplezett :lol: ,unnepi nagykadas flancos furdes, es a sok jatektol alig lattuk a karacsonyfat :D

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.12.27 23:45-kor.
Vendég

jezusom,olyan sapadt vagyok h apa kesz kisebbseginek nez ki mellettem :lol: :lol: :lol:

Latom mindenki fogyozik,nekem hizas tippeket adjatok,de komoly mert brutal szarul erzem magam :cry: (a hasam amugy nekem is nagy es log a tobbi meg undorito csontvaz :cry: )

Nicike!
Boldog szulinapot!

Szupi kepeket raktatok! Anna es Aron imadnivalo!

Most hirtelen ennyi,olvasok meg visszabb is :oops:

Ja,szinesz:nekem Tom Cruise bejott(még a Top Gun-ban) :oops:
Vendég

Jó reggelt TörpTársak!

A fiúk még alszanak, én meg már a reggeli kis hami után nem tudtam visszaaludni.

Dóri!
Köszi a dologél ötletet, holnap be is vetem!

Szly!
Hogy vagy? Javulsz már?

Orsi!

[quote]E írta:mma ma teljesen nyűgös. Szerintem hozzászokott az elmúlt 3 napban, hogy valaki folyton szórakoztatja, egész kis alattvaló-sereg veszi körül.

Ez nálunk is így volt, folyton vmelyik mami v papi ugrált körülötte. és úgy lefáradt mindig h 5 perc alatt ment az elalvás.

Nicike!

Örülök h tetszünk Lilinek ;)

Isten éltessen!
Kép

Mártihoz csatlakozva sztem én sosem volt 23 éves.

VKata!
Köszi a hónaljtartásos ötletet, sajna az sem jött be. Kis piszok csak mosolygott.

Tami!
Szépséges királylányos voltál! Kb. 17 évesnek látszol ezen a képen.

Áronci szemei Kép

Szníész kinézetre: Colin Firth, Orlando Bloom, Robert Sean Leonard. :lol:

Mav!
Örülök h jöttél! A Fiúkról nagyk épet hozzál, mert imádom őket nézegetni.

Kellett nekem tegnap agyon dicsérni Lalómat h mindig vigyori. Sírva kelt a délutáni alvásból, semmivel sem lehetett megbékíteni. Sírt ha meglátott engem is. Nagy nehezen felöltöztünk, evett kicsit.

A barátainknál már jobb volt a helyzet. Nekik van egy 1 éves gézengúzuk. Tündér Cukor Fiú. Átadtuk neki a szülinapi ajándékát és nem győzött: hűűűűűűűűűű, jujjjjjjjjjj, húúúúúúúúúúúú. igaz, ennél sokkal többet még nem is beszél

Persze a fiúkat el kellett szeparálni, mert a kissrác mindig szeretgette volna Lalónkat. Simi, puszi, ölelés, igaz még nem túl finom formában.

Aztán Lalóm el is fáradt, apája elaltatta, aludt is fél órácskát a barátaink ágyikójába, mert a kiságyba nem tudta becsempészni, mert mindig felébredt.

Ébredés után már kedve is jobb lett, ment a röhögés, el is kezdett beszélgetni.

Olyan aranyos volt a barátunk, mondta h becsüljük meg alaposan h még nem járkál és pakol Lacus, mert vissza fogjuk ezeket a perceket sírni.

Csinált apája rólunk képet, de még nem tökéletes, még fog rólunk újat, de azért felteszem. Itt látszik, h rajtam is vannak kilók.

Kép

Kép
20150601134430

Sziasztok!
Viki:nagyon szépek vagytok együtt Lackóval!!
Kilók?Ugyan már!

Megyek gyorsan adok reggelit kölköknek.

Kép
Kép
Kép
kike

Nicike:nagyon boldog szüli napot!!
Bocsi hogy így utólag,de most is futtában írok,sok a dolgom! :?

Szóval megyek is...

Kép
Kép
Kép
kike

Jó reggelt!

Vik, igenis nagyon szépek vagytok együtt! :)
Lackón nem látszik, hogy síros hangulata volt...

Tamara, nem tudom mitől lehet. Olyan savas érzésed van? Vagy kifejezetten fáj? Biztos hogy a nyelőcső?
Anna nagyon ügyes, így emelgeti a csípőjét!!!

Adél elérte a pelenkázhatatlan kategóriát. Pörög, forog, emelgeti a fejét és mellette egy idő után nyikorog...
Tegnap akartam még írni, hogy valami korosztályos jelenség lehet, Adél is karmolja, csípkedi az arcomat! mellemet vagy húzza a hajamat. És bármilyen külső zajra forgatja a fejét, abbahagyja a szopizást. Sajna mostanában avval a két fogával még harap is. Szóval nem csak öröm a szoptatás, de örülök, hogy eddig ment...

Kép
andkata

Kép alszom az autóban...
Ez pedig jelenlegi kedvencem :
Kép

Kép
andkata

Anita örülök, hogy előkerültél!

Apácska jobban viselkedett az ünnepek alatt?

Eszel rendesen, jó sok édességet? Nem tudsz hízni?

Kép
andkata

Mav!
Szedjél vitamint, v Béres cseppet, mert az meghozza az étvágyat!

Katám!
Adél óriási szemeiért oda vagyok.

A fiúk 3/4 8 után keltek. :shock:
20150601134430

Mit főztök ma?

Sztem én egy kis lightos levest, husileveskét nem igazán kívánjuk, a másodikon meg még erősen gondolkodom. Vettem kis pipicombot, abból kéne vmit kihozni.

Andi, Bencuri Viki, Csugi, Brúnó Anyu, Kubu, Kriszti!

Merre jártok?
20150601134430

TALI!

Sms-eztem Patrival, ő is inkább a 31-re szavazna, de mindkét nap jó....Hogy legyen csajok! El kellene dönteni, közel van!!!

Kép
andkata

sziasztok. nekem úgy alakult, hogy jó mindkét nap, de a jelenlegi állás szerint nekem is a 31 lenne jobb, mert apa is szeretne jönni, de pont 30-án kell bemennie a melóhelyre. (mert ugye első héten síelni megyünk a főnökkel meg a családjával, és a többiek azon a héten fognak leltárazni, úgyhogy a főnök mondta neki, hogy menjenek be legalább egy nap a két ünnep között, hogy ne érje szó a ház elejét...) úgyhogy én most a 31-re szavazok...

KépKép
muffin

ja amúgy színész nekem is nicolas cage, meg sean connery, de az abszolut kedvenc denzel washington

KépKép
muffin

akkor legyen 31!!!
10 óra, 11 óra?

Evelin, hogy van Eliot? Bukik még?

Kép
andkata

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?