Mné Zsuzsi! Tündéri a kislányod! Én sokat feküdtem terhesség alatt a kórházba, Aranka is azok között volt akik nagyon is elviselhetővé tették a bent töltött heteket, hónapokat. És nekem is dicsérték a szült anyukák is.
Zituska! Boldog szülinapot Botinak! Szuper a szülinapi ajándék:) Szegeden találtatok ilyet? Én Orsinak keresgéltem párszor de nem volt hasonlo v. ami volt nem tetszett.
Exi! Boldog szülinapot Neked is!
Enikö! Violának boldog névnapot!
Zsuzsi! Én azt hittem minden kocsiban van gyerekzár, ugy rémlett
még a régi tipusokba is tettek
Jó hogy nem lett baj! Orsi, Norbi sosem akarta kinyitni de mi azért inkább gyerekzárasra állitottuk már az elején. Hisztire nem tudok mit mondani, nekünk csak 1x volt velem (apával is párszor csak) én otthagytam és elindultam. Látta nem tud meghatni, üvöltve utánam jött. AZota tudja ha valamit mondom nem veszünk meg akkor nem és kész.
Nóra! Piros szemet én Photoshop-al szoktam levenni.
Niki! Én is éppen akartam kérdezni mi lett, anyunak most lett meg az ismétlés minden rendben lett az már
Bea! Gasztrot én még sosem értem el telefonon. Ismerös ment az eredményért (aki megsugta ott ült a prof.nö a telefon mellett csak nem veszi fel) és mondta hétfőn menjek be. Ideadták az eredményt, közölték tej, tojás, mogyoro, szoja, még az is amire ráirják nyomokban lehet. Tápszert mondták nem irnak másikat, igya, egye meg a gyerek, valahogy izesitsem akkor ugy, mert azt nem lehet hogy semmilyet tejtermék ne legyen. Na Orsival megint leültünk, jött a nagy beszélgetés, megértette hogy nagyon szigoruan kell a diéta, kicsit sem falatozahat bele amit mások kinálnak, mert mondták amig totál nem ürül ki a szervezetböl, nem lesz tünetmentes addig nem is kezdik el ezekre visszaterhelni.
Igy ha elöbb akarunk végezni akkor most ügyesnek kell lennie.
Na ma este mokkáskanál méz a kakaoba és lelki fröccs ezt le kell gyürni, megitta és mondta nem is olyan rossz most. Hát nekem kö esett le a szivemröl. Vérböl valami rossz lett gyerekorvoshoz kell menni vele, teendöket majd elmondja.
Gyerekek. Nekem is tök különbözö, Orsi keveset eszik és nyüzsis, Norbi meg sokat eszik és irtó nyugodt gyerek. Pedig én is egyformán szigoru vagyok velük.
Jaj allergia. Sehol nem találok olyan csokit, szaloncukrot (igaz abba a táplálék valami boltba amit valaki itt irt még nem jutottam el) amiben nincs szója!
Ha valaki tudja milyet (hol) lehet venni akkor várom az ötleteket!
Nóri! Olvastam a virsli csomagolásán hogy szója van bene. Ennyit a biztos inforól, hogy előtte nekem megkérdezték:( Persze ugy is rendeltem, jó sokat, Orsi miatt. Na mindegy azért el fog az fogyni, csak bosszus vagyok kissé.
Edit! Hogy szellőzik-e a füle azt fülész nagyon gyorsan meg tudja neki mérni. Én lehet elvinném, látod Norbinak a nem szellőzés milyen gyorsan romlott és rontott a dolgon.
Norbi irtóra köhög, szárazon, de nem taknyos. Holnap igaz már csak ügyelet lesz de elviszem (több napja tart) hallgassák meg. Ha tiszta a tüdeje folytatjuk az itthon kurát tovább.
Zitacicu,Bea,Cseppek (és ha még van valakinél) Mielőbbi jobbulást !
Én nem vagyok lázzal orvoshoz szaladgáló, de amikor Norbinak majdnem 40 fok lett, ugy hogy elötte kapott több lázcsillapitot és csak emelkedett én akkor ezért csak elvittem szurira.
De ha napok óta ilyen magas a láz, én nem értem miért lehet otthon, bár nem jártunk még igy (szerencsére) de én nem lennék nyugodt ha nem lenne orvosi megfigyelés alatt.
És mindenkinek nagyon boldog karácsonyt!
Matteo! Ti merre még mindig?