Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Köszönöm a gratulációkat!
Mi Újszegeden lakunk!
A szülés nem volt vészes így utólag túl lehet élni!Fogadott dokim nem volt se szülésznöm!A Nagy Aranka volt a szülésznő épp akkor!Nagyon kedves aranyos!!!Biztonságban éreztem magam!Reggel 5.15-re értünk be a klinikára és 7.15-kor burkot repesztettek majd 12-30-ra született meg a GRéti!Első baba!
Az éjszakáink nem mindig felhőtlenek!De nappal jobban szeret aludni!De ez is változó!Minden baba olyan cuki akiknek láttam a vonalzójá!
mné zsuzsi

ZITUSKA!
BOTIT ISTEN ÉLTESSE SZÜLINAPJA ALKALMÁBÓL!!!!!! :D
20140113113746

[b][b][b]Norus![/b][/b][/b
Én már több éve a Gyógypalotába járok vérvételre és nagyon meg vagyok elégedve. Hétfőn és szerdán van vérvétel, 1500 ft. A hölgy, aki leveszi a vért, nagyon kedves és nem nevetett ki egyszer sem, hogy mennyire félek és remegek.(ellentétben a vasas szent péterrel) A telefonszáma fent van a honlapjukon. Időpontra kell menni és max 5 percet kell várni, de általában, ahogy odaérek, egyből mehetek is be. Beutalót vinni kell, de olyat nem fogadnak el, aminek a fejléce a máv-rendelőbe szól.
Üdv.
indababa

mné zsuzsi:gratula Grétihez! Végülis kinél szültél?
Nagy Arankáról csak jókat lehet mondani, nagyon emberséges és ügyes. Én császárral szültem, de még a kórházban ő látta el a sebemet!
Újszegeden merre? Én is újszegeden lakom!

Kép
gyanixi

indababa: köszi az infót, nem nekem kellene, hanem Marcsit vinném el.

Már nem biztos, hogy járok erre ste agy holnap, ezért:
Mindenkinek nagyon boldog, nyugodt, hisztimentes, meghitt karácsonyt kívánok! :lol:

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Gyanixi!
Mi lett a rákszüréssel? :shock:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Enikő!
Violának boldog névnapot!
Zituska!
Botinak boldog szülinapot!Szépek vagytok együtt!!

Zita!
Gatula Szandinak a kúszáshoz!!!Ügyes!
Kevin csak kicsit kúszott,de nem szeret,nem strapálja magát..
Ő is pont így felkönyökölve ül mint Szandi,az ülésre gyúr..:):)
Meg az állásra.Nagyon szereti befeszíteni a lábát pl fürdetéskor is,meg bármikor és olyankor rettentő büszke arcot vág,és vigyorog.
Forogni jobban szeret,mint kúszni.:)
Foga az még neki sincs.
Enni eszik,csak brümmög.:(Elhasználunk egy tonna papírzsepit egy evéshez..Dumál,magyaráz,csetteg a nyelvével,integet,kiabál,ilyesmiket csinál.
Amúgy jól van,csak piszkálja a füleit.. :roll:
Figyelem egyenlőre.
Jól emlékszem,hogy Szandinak is volt ilyen?
Kigyógyultatok már a náthából?Szandinak miket adsz?
Vitamin,orrcsepp,v. mit?

Edit

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Sziasztok!

Totálisan el vagyok havazva én is, apánk sokat dolgozik, egyedül vagyok a 2 prücsökkel egész nap. Nem egyszerű. Gréti 1 hete kinlódik, náthás volt, aztán vasárnapról hétfőre alig aludt, fájlalta a fülét, úgyhogy tegnap a fülészeten kötöttünk ki. (Nem kell beutaló Újszegedre) Láza nem volt. Vírusos középfülgyulladása van. De már kutya baja. Tegnap doki és egy adag Cataflam után nagyot aludt és vidáman ébredt, azóta nem fáj neki semmi.
És hogy "szép" legyen az élet, persze Levi is tiszta takony és köhög.
A jéghegy csúcsa, hogy én is takonyos vagyok, és érzem a torkom, de ugye egy anya nem lehet beteg, úgyhogy húzom az igát.
Ennyit rólunk.

Violának nagyon boldog névnapot!
Botinak boldog szülinapot!
Exi: Boldog szülinapot!

Kinga: Kitti nagyon édes, hatalmas lány! Gréti most 1 méter kb vagy picit több és 14 kiló körül van :)

Szilcsi: Gratula a vizsgához! Amit Lali csinál, tipikus. Gréti is ezt csinálta, dettó. Minden vizsga, zh előtti nap rémes volt, hiszti, nyűgösséghegyek. Valószínűleg érzik ilyenkor, hogy anya is feszült, és átveszik ők is.

Karmen: Mi újság, gasztrót elérted?

Zsuzsi: Sajnálom az ágynyugalmat, pihenj sokat! Szuper férjed van hogy átveszi az irányítást! Már csak kb. 90 nap ;) Kitartás!

Zita: Hogy van Szandi? Remélem jobban!

Enikő: Kitartás a felújításhoz, költözéshez!

Girához és Nórushoz csatlakozom: Nincs 2 egyforma gyerek, már látom, hogy Levi teljesen más mint Gréti volt. És egyenlőre azt érzem a fiam lesz a nehezebb eset :) Olyanokat tud "hisztizni" már most, amikről eddig csak olvastam. Feszít, fejét hátradob és üvöööööööölt....úgyhogy valami nagy okosságot kéne kitalálni, hogy ez ne fajuljon el 3 éves korára nagyon....a későbbiekre meg még gondolni sem merek :) Gréti ilyeneket soha nem csinált. Nálunk nem volt földön fetrengve hisztizés, de Leventéből kinézem simán.... Úgyhogy várom az ötleteket, hogyan előzhető ez meg.

Zsuzsu: Nem irigyellek. Remélem nem bántódsz meg, de kezdettől fogva éreztem, hogy gondotok lesz Ábellel. Ugyan nem láttam sokszor, de annyi épp elég volt ahhoz hogy leszűrjem, hogy túl lazán fogod a gyeplőt, gyakorlatilag mindent megengedtél neki, nem voltak korlátok. Pedig a korlát az biztonságot ad a gyereknek. Ezért mondtam már pocakosságod alatt, hogy nehéz menet lesz és szerintem bölcsizzetek! Mert ebbe bele lehet őrülni.
Ne haragudj, remélem nem bántó amit írtam, csak saját vélemény. Aztán majd megkövetem magam, ha Levi beveti magát a pocsolyába hisztizni....(amit mondom, simán kinézek belőle most) :lol:
Csak határozottan! Te vagy a főnök!

Gyerekzár: Gréti épp a minap firtatta, hogy ő miért nem tudja kinyitni az ajtót mikor megérkezünk valahova. :)

Cseppek: Hogy vagytok? Remélem túl van a hasmenésen Zolka! Nem tudom mit kell ilyenkor tenni, mi eddig megúsztuk.

Zituska: Szépek vagytok!

Mné Zsuzsi: Üdv. itt. Édes a lánykád!

Zituska: Szépek vagytok!

Gyanixi: Rákszűrés????

Szilde: Levi is piszkálta a fülét egy időben, véresre is vakarta a fülkagylóját. Doktornő szerint mert száraz a bőre ott.
Nyomd be neki azt a kis porcot a fülkagyló meg a hallójárat közt (jól mondom?!?!?! ott azt a kis porcot a lyuknál) és ha üvölt, akkor biztos fáj neki. De ha nem, nem. Én is így tesztelem most Levit, nehogy elkapja Grétitől a fülgyulladást.

Mi is kívánunk Mindenkinek békés, boldog karácsonyt!

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

sziasztok

mi is megvagyunk. én a karácsonyi dolgokkal nem havazok, én csak úgy általában nem érek rá semmire :D (tehát gyakorlatilag mindenre ráérek, de csak arra ami nagyon fontos)

szépek a babák!és ügyesek is!

Botinak boldog szülinapot!!!

Minike is szokta rángatni a fülét, és húzza a haját is :shock: .
most hipernyűgi. pedig amúgy nem szokott(ha az van, amit ő szeretne, már pedig itt mindig az van, de most ez sem használ :roll: )
lehet jön a foga, de még nem látszik, pedig kint lehetne, mert elég nehezen bírjuk, hogy ketten szórakozattajuk és még így sem jó semmi. éjjel is óránként kétóránként kel :?

én is mindenkinek áldott ,békés Karácsonyi ünnepet kívánok! Kép
puszipá
toncsi

toncsi80

BOLDOG BÉKÉS ÜNNEPEKET MINDENKINEK!!!!!!
20140113113746

Szisztok!

Bocsi hogy nem írok(neked különösen ANNA!!!),de szörnyű napjaink vannak ,én este 6 ig dolgoztam tegnap is ma is és még szombaton is.Máté jól van szerencsére,de Norbika csütörtök óta nagyon lázas(40.4 ,40)Napok óta kelek hajnalban és úgy megyek dolgozni ,mint egy élő romhalmaz .Kap augmentint,de ma hajnalban is láza volt.A doki szerint borzalmasan néz ki a torka szóval azt sem tudom hogy hol áll a fejem.Borogassam vagy tegyem a kádba,de közben a fürdőbe nem tudok lassan bejutni annyi a mosnivalóm..... :roll: :( :(
A karácsonyi rokonlátogatást lemondtam,nem akarom betegen húrcolni szegényt.áááááááááááá kész vagyok és előre is elnézést hogy nem reagálok semmire.Remélem kilábalunk belőle hamarosan.

BÉKÉS BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK NEKTEK!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
zitacicu2

Bea!
Köszi,nyomkodtam már neki,az volt az első.De mégis bizonytalan voltam,mert emellett nyügi,és alig aludt ma,pedig szokott.
Fürcsi után is finoman kirázogattam a vizet a füleiből,mert attól is begyulladhat a fül.
Még az a tippem,hogy nem szellőzik a füle.Orrán nem sok váladék jön,pedig van,és leszívni sem tudtam..
De persze készséggel elhiszem,hogy nincs semmi gond,csak nem értem miért nyügi,és mért kapkod a füléhez..

Zitacicu!
40 fokos láz!!! Nagyon durva.:(:(
Hannát én 39,5 fokos lázzal prizniceltem a kádban+kúp,és még így is csak egy időre ment le a láza..
Úgyhogy mindkettőt egyszerre próbáld.
Azért ez veszélyes is már,úgyszólván életveszélyes!
Ha nem megy le neki,akkor doki,v. kórház sztem.
Sajnálom,hogy minden összejött,de inkább hagyd most az egészet!A gyerek az első!
E.

szilde
Szeged

Stella!
Hogy vagytok????
E.

szilde
Szeged

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok Mindannyiótoknak!!
Kicsiknek és nagyoknak!

szilde
Szeged

Mné Zsuzsi! Tündéri a kislányod! Én sokat feküdtem terhesség alatt a kórházba, Aranka is azok között volt akik nagyon is elviselhetővé tették a bent töltött heteket, hónapokat. És nekem is dicsérték a szült anyukák is.

Zituska! Boldog szülinapot Botinak! Szuper a szülinapi ajándék:) Szegeden találtatok ilyet? Én Orsinak keresgéltem párszor de nem volt hasonlo v. ami volt nem tetszett.

Exi! Boldog szülinapot Neked is!

Enikö! Violának boldog névnapot!

Zsuzsi! Én azt hittem minden kocsiban van gyerekzár, ugy rémlett
még a régi tipusokba is tettek :o :( Jó hogy nem lett baj! Orsi, Norbi sosem akarta kinyitni de mi azért inkább gyerekzárasra állitottuk már az elején. Hisztire nem tudok mit mondani, nekünk csak 1x volt velem (apával is párszor csak) én otthagytam és elindultam. Látta nem tud meghatni, üvöltve utánam jött. AZota tudja ha valamit mondom nem veszünk meg akkor nem és kész.

Nóra! Piros szemet én Photoshop-al szoktam levenni.

Niki! Én is éppen akartam kérdezni mi lett, anyunak most lett meg az ismétlés minden rendben lett az már

Bea! Gasztrot én még sosem értem el telefonon. Ismerös ment az eredményért (aki megsugta ott ült a prof.nö a telefon mellett csak nem veszi fel) és mondta hétfőn menjek be. Ideadták az eredményt, közölték tej, tojás, mogyoro, szoja, még az is amire ráirják nyomokban lehet. Tápszert mondták nem irnak másikat, igya, egye meg a gyerek, valahogy izesitsem akkor ugy, mert azt nem lehet hogy semmilyet tejtermék ne legyen. Na Orsival megint leültünk, jött a nagy beszélgetés, megértette hogy nagyon szigoruan kell a diéta, kicsit sem falatozahat bele amit mások kinálnak, mert mondták amig totál nem ürül ki a szervezetböl, nem lesz tünetmentes addig nem is kezdik el ezekre visszaterhelni.
Igy ha elöbb akarunk végezni akkor most ügyesnek kell lennie.
Na ma este mokkáskanál méz a kakaoba és lelki fröccs ezt le kell gyürni, megitta és mondta nem is olyan rossz most. Hát nekem kö esett le a szivemröl. Vérböl valami rossz lett gyerekorvoshoz kell menni vele, teendöket majd elmondja.

Gyerekek. Nekem is tök különbözö, Orsi keveset eszik és nyüzsis, Norbi meg sokat eszik és irtó nyugodt gyerek. Pedig én is egyformán szigoru vagyok velük.

Jaj allergia. Sehol nem találok olyan csokit, szaloncukrot (igaz abba a táplálék valami boltba amit valaki itt irt még nem jutottam el) amiben nincs szója! :( Ha valaki tudja milyet (hol) lehet venni akkor várom az ötleteket!

Nóri! Olvastam a virsli csomagolásán hogy szója van bene. Ennyit a biztos inforól, hogy előtte nekem megkérdezték:( Persze ugy is rendeltem, jó sokat, Orsi miatt. Na mindegy azért el fog az fogyni, csak bosszus vagyok kissé.

Edit! Hogy szellőzik-e a füle azt fülész nagyon gyorsan meg tudja neki mérni. Én lehet elvinném, látod Norbinak a nem szellőzés milyen gyorsan romlott és rontott a dolgon.

Norbi irtóra köhög, szárazon, de nem taknyos. Holnap igaz már csak ügyelet lesz de elviszem (több napja tart) hallgassák meg. Ha tiszta a tüdeje folytatjuk az itthon kurát tovább.

Zitacicu,Bea,Cseppek (és ha még van valakinél) Mielőbbi jobbulást !

Én nem vagyok lázzal orvoshoz szaladgáló, de amikor Norbinak majdnem 40 fok lett, ugy hogy elötte kapott több lázcsillapitot és csak emelkedett én akkor ezért csak elvittem szurira.
De ha napok óta ilyen magas a láz, én nem értem miért lehet otthon, bár nem jártunk még igy (szerencsére) de én nem lennék nyugodt ha nem lenne orvosi megfigyelés alatt.

És mindenkinek nagyon boldog karácsonyt!

Matteo! Ti merre még mindig? :(

Kép

Kép

Karmen
karmen

Zsuzsu!

Hajna dettó :roll: Mondjuk annyi a különbség, hogy ő kerüli a nyilvánosságot :lol: Utcán nem merné csinálni, de itthon belead apait anyait. Kitartás! Nincs már messze a szeptember :wink: én is azt várom :mrgreen:
Félre a tréfával, nálunk be szokott válni, ha ölbebabát játszok vele, ha éreztetem, hogy ő a legfontosabb az egész világon, és partnerként kezelem. Akkor egy ideig "normális", aztán kezdődik minden elölről.

Lányok!

Ha valaki környezettudatoságból, vagy egyéb okból gyökeres fenyőt vesz, és aztán nincs hová ültetnie, akkor mi szívesen fogadjuk 6000 nm-es félsivatagos területünk parkosítására. Cserébe lehet jönni nyaralni a vadregényes tájunkra :wink:
Vendég

Mindenkinek békés, boldog karácsonyt kívánok!
Betegeknek gyors gyógyulást, szülőknek kitartást és sok-sok energiát!

Lányok:köszönöm rákszűrés ügyben az érdeklődést! Végülis P2 lett az eredmény és nem is ezért küldtek levelet, hanem mert valami gyúlladást írtak mellé. Na, most arra kaptam klion hüvelytablettát, amit utálok. 10 napig kell dugdosni.vááááá :roll:

Kép
gyanixi

Szilde!

40.4 nél már én is nagyon bepánikoltam.Gyorsan beraktuk a kádba és 10 percenként mértem a hőjét hogy mozdul e lefelé,mert ha nem vittem volna a kórházba.
Na hogy ne érezzem jól magam Máténak tiszta piros az egyik szeme folyik az orra Niki dettó és még mellé köhögnek.Totál takony az összes,de egyenlőre a csaj meg a Máté nem lázas bár a nagyfiú is most gyóygult ki egy elég durva betegségből,gyakorlatilag egy hete nem kap gyógyszert ,de amit utoljára szedett csak 3 napos volt viszont 10 napig tart a szervezetében.
Nagyon szomorú vagyok most miattuk ,mert nem annyira betegsek,de úgy látom most a dominó elv működik nálunk.

Azért van jó is hogy a Norbika ma már nem volt lázas de már épp ideje láztalannak lennie csütörtök óta....

Gira!
Nálunk Máté teljesen kiköveteli magának az elsőbbséget(csak neki tegyem a tányérját az asztalra ő kapjon inni először stb stb...)Kérdés meddig lehet neki engedni és mikor lesz lyan pillanat amikor nem vágja magát földhöz,mert véletlenül nem neki raktam el a kabátját először.......

Kép
Kép
zitacicu2

Sziasztok!
Minden betegnek gyógyulást!

ÉS MINDENKINEK KELLEMES, NYUGODT KARÁCSONYI ÜNNEPEKET!

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Sziasztok! :)

Köszönjük a köszöntéseket!! :D :D

Zsuzsu :)
Hú, nem írigyellek, durva lehet.... :cry:
Már nem tudom ki írta, de szerintem is erélyesebbnek kell lenned, és pláne nem látnia Ábelnek, hogy tehetetlen vagy. Gondolok itt arra, hogy írtad, hogy csak nézted, és sírtál.
Boti mostanában szokott hisztizni, de meg sem közelíti azt, amiket Te írtál. De én már kicsi hisztinél is a tettek mezejére lépek, én a szobájába zavarom, hogy kiordibálja magát, és magától jön ki, hogy befejezte. Olyankor meg kell szeretgetni, és szent a béke.
Tegnap mondjuk kb. 6-szor volt a szobájába, estefelé már magától ment, küldeni sem kellett :twisted: :lol:
Utcán nem igazán hisztizik, de ha mégis, bizony én rácsapok a fenekére, és elvonszolom a tett színhelyéről. Persze megsemmisítő tekintetek kereszttüzében, de leszarom...
Szerintem ha nincs gyerekzáratok a kocsin, igenis be kell zárni kp zárral az ajtókat. Ne adj isten, ha balesetetek lenne - ne legyen!!! -, akkor ált. nem tudják kinyitni a kocsiajtót, a tűzoltók vágják ki.
Minden gyerek megpróbálja ált. kinyitni, és egy ekkora gyerek még azt nem érti meg, hogy ez veszélyes..gyakice nulla a veszélyérzetük.

Mné Zsuzsi :)
Üdv itt!! :D
Gratula ehhez a gyönyörű kicsilányhoz! :D
Merre laktok? Mi is újszegediek vagyunk...

Karmen :)
A netről rendeltük ezt a traktort. Rolly toys, van weboldaluk. Nem olcsó, de ami olcsóbb volt, az mind gagyi is volt.

Mindenkinek Békés Boldog Karácsonyi ünnepeket kívánunk!!!

Kép
Kép
zituska28

Békés Boldog Karácsonyt Kívánunk mi is Mindenkinek!!!! :)

Időm semmi, bocsi nagyüzem van :) De minden oké amúgy :)
Betegeknek jobbulást! Sütés-főzéshez kitartás, én már végeztem vele :D

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Kép

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Sziasztok!

Mi is nagyon boldog karácsonyt kívánunk mindenkinek!!!

Zituska :) Botit utólag is Isten éltesse! :D Szépek vagytok a képen! :lol:

Zitacicu :) Jobbulást nektek!

Gira :) Nekünk gyökeres fánk van, szívesen odaadnánk majd nektek, telefonon értekezzünk majd! :wink:

Zsuzsu :) Édesek a srácok! Ábel hiszti: szerintem és legyél erélyesebb vele! Különben nálunk is az van, hogy elmondok vmit Kristófnak 28-szor szépen, ha még akkor sem hallgat rám, akkor vannak következményei (pl. összepakolom a vonatait, kiveszem a homokozóból, ha szórja a homokot, stb..).

Mné Zsuzsi :) Üdv itt! :lol:

Szilcsi :) Grat a vizsgához! :D

Bea :) Nektek is jobbulást!

Mi Mikulás óta kb. oda-vissza fertőztük egymást Kristóffal - illetve én csak egyszer kaptam el, de ritka ramatyul éreztem magam :( Szerencsére mostmár majdnem teljesen jól vagyunk.
Tegnap voltunk UH-n és már biztos, hogy kislányunk lesz :)
Mégegyszer boldog ünnepeket mindenkinek!

Kép

KépKép

KépKép
timika

MIDENKINEK NAGYON SZEP BEKES NYUGOT (LAZ ES EGYEB NAVAJA MENTES) BOLDOG KARACSONYT KIVANUNK!!! :lol:
Bocsi, hogy nem irunk, de nov. 8-ota allando a beteeskede....majd irok! :cry:

Norinak es Botinak boldog szulinapot...utolag is!pusza :oops:

Kriszta es Teo

sziasztok
matteo0808

Friss még meleg képek :D :

Bogi nincs itthon, mert Karácsonyi gyerek előadásra vitte anyukám Szabadkára, holnap megyünk át hozzájuk ebédre, és majd jön velünk vissza Szegedre. Akkor kapja meg az ajándékát is :) De a maradék 2 gyerekem nagyon örült az ajándékoknak! Zaza kisautókat kapott, Vius meg rajztáblát (+még egy pici rajztábla is volt a csaomagban az Zazáé lett :D ) És ennyi, majd kell vennünk csomó mindent a gyerekszobájukba, szal éppen van hova költeni, de nagyon örültek ám az ajándékoknak :D

Kép Kép

Kép Kép

ceniko
Szeged

Sziasztok!Először is mindenkinek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
Mi a Toronyházban lakunk!(Temesvári krt)
Hogy telnek az ünnepek?
akik betegek gyorsan gyógyuljatok meg!Az új évet ne kezdjétek betegen!Jobbulást!
mné zsuzsi

Boldog karácsonyt kívánunk mindenkinek! :)

Botinak nagyon boldog szülinapot kívánunk! :)

Dénesnek a változatosság kedvéért gégegyulladása van, apa szintén beteg, alig él, szóval a családunk eléggé kinyúlt az ünnepek alkalmából. :( De az ajándék nagyon bejött Dininek, kiskonyhát kapott, házias fiú. :) A családtól majd a napokban kapja meg, addig legalább kiszórakozza magát a sütés-főzéssel!
Zsuzsi

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Sziasztok!

Igy utólag is szép ünnepet mindenkinek!
Legalábbis szebbet, mint ami nekünk van. Tegnap elmentünk az ügyeletre mert nem maradt abba a hasmenés, sajnos a múltkori nátha ráment a beleire. Szombat óta nagyon nem eszik, láza nincs és nagyon nyűgös és persze most már mi is.
Esténként ordítás van a fürdés miatt és nem tudjuk mi a baja, ááááááááááááááááááá
Lassan mindketten felmondunk apával.

Üdv mindenkinek:
Cseppek

Kép
Kép
cseppek

BOLDOG KARÁCSONYT MINDEN BABÁNAK ÉS SZÜLŐNEK!

Timika!

Gratula a kislányhoz :lol: Remek dolog, ha lánya van az embernek :wink:

Enikő!

Áááááálom jól nézel ki :!: :o - ez a sárguló fej az irigységet hivatott szimbolizálni :lol:

Jobbulást a betegeknek. Nálunk szeptember óta (ovikezdés) folyamatos a hurut, de láz- és nyűgösségmentesen, úgyhogy nem is panaszkodok.
Enéh 4 hósan 7260 gramm... iszonyat dagadt :shock: De megérdemeltem Hajna után a jóétvágyú gyereket ;)
Vendég

Sziasztok!

Boldog karácsonyt minden babának, mamának és papának!

(Sajnos csak ennyire futja, a mi karácsonyunk nem túl vidám, Gábornak tüdőgyulladása van! :cry: )

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Sziasztok!
Ime két kép a Grétiről!
A Déditől kaptunk egy zsiráfot! Kép Kép
mné zsuzsi

Sziasztok!

Boldog Karácsonyt mindekinek!

Sajnos mi is csatlakozunk a betegek táborához, Nórinak estére 39 fokos láza lett...

Kép

Kép
sznanna

Sziasztok! :)

Jobbulást minden kisbetegnek!!!

Szerencsére nálunk a gyerekek jól vannak, viszont nekem iszonyú gyomorgörcsöm lett 24 estére (nem a kajától, odáig nagyon el sem jutottam), majdnem ügyelet lett belőle, mert fetrengtem egész éjjel, meg tegnap egész nap, mára lettem jobban.

De a karácsony este azért jól sikerült, a gyerekek nagyon örültek az ajándékoknak! :D

Kép

Kép

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!

A beteg babáknak javulást!
Peti is még köhög, de egyelőre nem rosszabbodik, folytatjuk a tüneti kezelést tovább. Igaz, estére már két napja kap Erigon szirupot, hogy ne köhögjön, de láza szerencsére nincs, és a kedve is jó!

Ajándékosztás nálunk is megvolt, Peti imádja az állathangokat kiadó kis könyvet.

Kép

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Mi is boldog karácsonyt kívánunk mindenkinek!

Szomorúan olvasom, mennyi a beteg mama és baba. :( Jobbulást minden betegnek!!!

(Én csak a hasamat fájlalom a sok kajától,a nyuék most vágtak disznót... :roll: :lol: zabálunk reggeltől estig)

Lali is élvezi a karácsonyozást, mióta megszúrta az ujját a fa, nem piszkálja azt sem. :lol: Kapott sokmindent, majd otthonról teszek fel képet én is. Mi nem vagyunk betegek, viszont második napja szinte semmit nem eszik, és két napja szorulása van. :( Rég volt már ilyen, bizti emiatt nem eszik. Most nyomom bele a szilvát, hátha, szerencsére inni iszik rendesen.

Kriszta, örülök, hogy jelentkeztél, ne tűnj el légy szíves!!!

Zitus, apátok hogy van???

Enikő, Dani veletek szentestézett? :shock: Sokan voltak a határon? Mi holnap mennénk át sógoromékhoz.

Timi, óriási gratula a kislányhoz!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
szilcsi

MI is betegeskedünk, orvos szerint virus. Egyelöre nem kell senkinek sem AB, Orsi jobban viseli, NOrbi nagyon köhög és megint taknyosodik, neki irtak fel Cataflamot meg Zyrtec-et. Többiek csak vitamint eszünk meg orrsprayt használunk.
Holnap megyünk Pestre a Disney-re. A sztrájk miatt most már csak kocsival, igaz igérték lesz vonat, de én már nem bizok bennük, nyáron is megszivtam, Orsinak akkor elmaradt a pesti Állatkert, ahova azota sem tudtam elvinni, igy most mindenképpen utazni kell.

Timi! Gratula a kislányhoz!

Betegeknek jobbulást!

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!
Egy kép Bogiról: Kapott rakat matricát, meg zenélős hercegnős mikrofont :D Nagyon örült neki! Meg Barbies meséskönyvet anyóséktól+csomó hajbavaló kütyüt, csatot, gumit...stb Most épp édesapájánál van, onnan Barbie babát rendelt méghozzá valamelyik egész estés barbies meséből a 2 főszereplőt....

Kép

Róna kapott egy Baby Anabell kopasz babát, meg egy Thomasos mesekönyvet, hát a babára Zalán cuppant rá :lol: , Róna egész nap a könyvet nézegeti, és dúródik az ölünkbe hogy olvassuk :D
Zaza kemény könyveket kapott, meg egy szupermeleg sapit sálat!
Sógornőmék meg praktikus ajándékokat hoztak, mint mindig :) Pelenka, fogkefék, fogkrém, fürdető és ilyenek :)

Ági: milyen ez a könyv Peti kezébe? Jól hangzik :) Hol vettétek?
Óriási a fiad kosaras lesz a gyerek? :D :lol:

Zituska: Gyönyörűek a gyerekeid :D Noncsi nagyooooon csajoooos :D

Ilcsi: nem vártunk semmi szinte a határon, menjetek nyugodtan ;) Hja velünk, és azóta is itt van.... :shock: :D

Mné Zsuzsi: Üdv itt, Gréti nagyon cukker :) Ez a bazi nagy cumi a szájában :D fél arcát lefedi :)

Mi nem vagyunk betegek! El se hiszem!!!! Kopkopkopkop

ceniko
Szeged

Enikő, na igen, mikor ilyen pici babát látok, mint Gréti azzal az óriási cumival, nekem is eszembe jut, hogy nem is olyan régen még enyim gyerek is hasonlóan nézett ki...
A könyveit a Maros utcai Printkerben vettük, nagyon sok jó dolog van ott. Ezen kívül még vettünk mágneseset is. Ami a kezében van, annak rendes lapjai vannak, benne pár állat képe, amik az oldalán is kint vannak, és ha azokat megnyomod, kiadja annak az állatnak a hangját.
Tatáméktól meg ezt kapta, gondolhatod, ezt nyomkodná egész álló nap.
Kép

Ági és
KépKép
exdeus

sZIASZTOK!

Na mostmár talán nyugaodtan ülhetek és éjjel is végre hagynak aludni nem lázas senki (koppkoppkopp)

Szupi ajándékokat kaptak a manók..mindenkinél
Nálunk tescos vonatkészlet lett a fiúknak fűtőházzal,irányítóközponttal és még sok kiegészítővel.mindketten kaptak hozzá elemmel működő vonatot szóval jól elvannak vele.
Niki kapott egy konyhát aminek a főzőlapja bugyog ha ráteszi az edényt a másik főzőlapja serceg mintha sülne valami a sütője is ad ki hangot van benne mosogató teafőző kenyérpirító meg kanalak,szóval szerintem tök szupi(ma már legalább 6 liter taeát kávéval meg kellett innom.
ja meg Nikinek megvettük az első babát aminek haja van...

Csibe!
Sajnálom manód máté is nemrég esett át egy félig meddig tüdőgyulladás szerű betegségen...Mi szedtek??

Anna!
Kiscsaj hogy van?

Hú lányok borzalmasan hideg van.holnap m,ennénk anyughoz,mert nem mentünk kari alatt a Norbika miatt de semmi kedvem nincs ebben a vacak időben kimozdulni.......

Enikő!
Elég rendesen lefogytál te is hallod...... :shock:

Kép
Kép
zitacicu2

Zitacicu!
köszi kérdésed, sajnos nincs jól Nóri. Most is 39,6 a láza, pillanatok alatt felszökik. De semmi egyéb tünet nincs, ügyeletet hívtuk hogy szerintük elég-e a lázcsillapítás. Azt mondta a dokinő vigyük be, azért ő megnézné. Nem talált semmit, vírusos nyavaja... Már 3. nap óta van ilyen magas láza... remélem hamarosan rendbejön szegénykém...

Kép

Kép
sznanna

Sziasztok!
Igaz hogy utólag.. :oops: Békés Boldpg Karácsonyt Kívánok mindenkinek!!!

Remélem minden kisbeteg még idén meggyógyul!!!

Timika!!
Gratulálok a kiscsajhoz!!!!!!!!!!

Látom a babakonyha népszerű ajándék :D Kitti is azt kapott.
Itt van pár kép:

Kép

Kép

Kép

Utólag helyesbítem Kitti méreteit: a magassága változatlan, de kilóra kevesebb. 14.3 kg. Enyhén szólva fölfelé kerekítettem...egyenlőre nincs kiakadva rajta. Majd 14 év múlva.. :lol:

Enikő!
Nagyon csini vagy!!!
Hogy honnan veszed az energiádat azt nem tudom!! Látszólag a súlyveszteség nem jár energiaveszteséggel is :lol:

Mindenkinek jó beiglizabbantást az év hátralévő napjaira is. :P

Jóccakát!

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

sziasztok

Minden karácsonyozó baba nagyon szép!!! +Enikő nagyon csinos vagy!!! :wink: :D

sajna mi is betegséggel karácsonyoztunk. 24én api kezdte, majd otthon anyáéknál a Mini is lebetegedett. magas láza volt neki is. :cry: :cry: voltunk ügyeleten is vírusos torokgyula.ezért haza is jöttünk még 26án(hogy legalább otthon betegeskedjünk)én is beteg vagyok. de api már okés, és Mini is javul(már csak este lázas....)szóval ez van! így nálunk nincs bejglizaba(pizzarendelés van szégyenszemre), mert 26án úgy összecsomagoltam magunkat, hogy nem hoztunk anyáéktól semmi kaját, mi meg csak 24re főztünk. a süti is ott maradt :cry: . de legalább nem hízok :D (tovább :lol: )

remélem mindenki sokat tud családozni! betegség mentes pihenést!!!! betegeknek gyógyulást!!!
és képek:
Kép Kép Kép Kép
puszipá
toncsi

toncsi80

Sziasztok!

jégvirág: ez nem hangzik túl jól. :( Gyógyuljatok meg hamar!!! Teljesen egyetértek a korlátokkal meg a kellő mennyiségű szigorral, de sajnos a hiszti szerintem szigorúsággal nem előzhető meg, egy gyerek vagy hajlamos rá, vagy nem, nektek mázlitok volt Grétivel.

zitacicu: hol dolgozol?

Karmen: azt értem, hogy miért kell a virslibe szója, de hogy a szaloncukorba? :shock: Vagy ugyanazért, hogy a "valódi" dolgokból kevesebbet kelljen beletenni? :mrgreen: Sajna szerintem a csokikban is van, meg sok kekszben stb. Minek Zyrtec egy fertőzésre? :?:

gira: ezek szerint eldőlt, hogy Hajna szeptembertől ovizik? Amikor Marcsi benne van a hisztiben, nem hagyja, hol ölbe vegyem. Ha megnyugodott, akkor mindig megszeretgetem, és igyekszem vele megbeszélni, hogy miért volt az egész, ez már többször bejött, és ugyanazért nem volt többet hiszti, mondjuk az okok száma végtelen, tehát ez a hisztik mennyiségén nem változtat. :mrgreen: A mi fánk is gyökeres, de apósom igényt tart rá.

Még hiszti: a szobába küldés, ahogy Zituska írta, még a legjobb módszer, nálunk is ez megy. Itthon ő is többet hisztizik, mint utcán, de nem zavarja a nyilvánosság sem. :(

gyanixi: a legutóbbi rákszűrésen én is szóról szóra így jártam. Csak azt nem értem, hogy ez egyébként hogy derülne ki, mert semmi panaszom nem volt. :roll:

Zituska: ezeket a puha kockákat én is néztem, nagyon jópofák, de aztán Dórit már öregnek találtam hozzájuk. :lol: Olyan nehéz volt neki ajándékot találnom, olyan sok a haszontalan vacak… :evil:

Enikő: apahelyzet? Viola mióta Róna? :wink:

Zsuzsu: oviba fog menni Ábel szeptembertől?

Mindenkinek jobbulást! :!: Nálunk a gyerkőcök karácsony előtt pár nappal kevergőztek ki a takonyból meg a köhögésből, januárban úgyis jön a következő menet.

Marcsi leginkább Dóri ajándékaival szeret játszani, egyébként hetek telnek el, mire minden ajándékot beüzemelünk, annyi van. Mióta elcsíptünk véletlenül egy Thomas mesét a tévémacinál, azóta Thomas és társai mánia van, a legközelebbi alkalomra nem sokat kell gondolkodni az ajándékokon. Már Dóri is tudja mondani, hogy Percy. :lol:

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Kép

Kép

Kép

Marcsi leharapja a marcipánangyalka fejét :lol:

Kép

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Akkor én is gyors dobok pár képet:

Kép
Kép
és még mondja valaki, hogy nem az én fiam:
Kép
Kép

Kép
szilcsi

Sziasztok!

Jobban van Gábor, így most van egy kis időm utólérni magam!

Zitacicu!
Zinnatot kaptunk, Spiropentet, Stodalt, Sinecodot.Most már sokkal jobban van, ma mentünk vissza.Az volt a legnagyobb baj, hogy nem tudtam levinni a lázát és azt mondta a doki, ha nem múlik a "hörgős" légzése, akkor spuri az ügyeletre!
Most meg mondtam a doktornőnek, hogy adjon vmi immunerősítőt,mert sajnos mostanában csak ránézett a bölcsiajtóra és beteg lett. :cry:

Timika!
Gratula a kislányhoz!!! :lol:

Anna!
Jobbulást!

Mindenkinek kívánunk békés, boldog új esztendőt!

Küldök egy pár képet Gabóról, nehogy elfelejtsétek!
A betegsége ellenére szerencsére csupa mosoly volt szenteste!
Kép
Kép
Kép

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

A gyerekek nagyon szépek és látszik hogy mindenki nagyon élvezte a karit.

Norus! Hát én a Cataflamot sem értettem, ezért is örültem hogy ma mehetünk a saját orvosunkhoz. De ezt mondta Norbinak bevált a gyógyszer mert nagyon szép, alig piros a torka már, mandulák rendben. Taknyosak igaz, igy megy a köptetö és a vitaminok, szoval most már a szokásos.
Szóját én sem értem, ált. emulgálószerként van az élelmiszerekben de hogy minek?? :( Szoval most az édesség mellözve ami a csokit illeti. De tegnap még a kukiban is tejpor volt az egyikben amit vettem :(
Marcsi miben ül a kádban? egy nagy lavor az a piros?

Csibe! És milyen immunerősitöt kaptatok? Mi most kezdjük folytatni a Bronchot, nekünk enyhébbek a betegségek azota hogy szedjük

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen!
Mától érvényes Cora katalógusba van Orsi szójamentes baromfio párizsi. Ilyen kis rúd, 299 ft 400 gramm.

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Zita! köszi nem láttam az ujságot! Sajna csokit nem találok semmilyen fajtát, pedig az hiányzik még neki már nagyon egy pár falat! De már beletörödött, ha valaki kinálja már nem sir hogy csak egy falatot hanem nagyon határozottam mondja az illetönek hogy ilyet én nem ehetek, mert tejes.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Utólag is Kellemes Ünnepeket!

jobbulást a betegeknek.

nem tudom h. anno megköszöntem-e az ajándékos ötleteket, de akartam az tuti, szóval köszi szépen.

Norus!
nem azért írtam h. nálunk mi van mert annyival rosszabb mint nálatok, csak úgy "elmeséltem" nem volt szándékom az "élre" törni :D

hú, betegség nálunk is van, el se mesélem, kínomban elővettem a Bioptron lámpát, kíváncsi leszek jó-e valamire, már lassan 1éve itt porosodott a sarokba.
van valakinek? tapasztalatok? anyukám szerint csúcs, meg amiket elmesélt róla az is, de én 1picit hitetlen vagyok, na demajdmost :wink:

Bea!
receptem már nincs meg, de sűrűn járunk arra, ha kell íratok pár dobozzal, amennyit mondasz, és odaadom a receptet.

Enikő!
aztamindenit, hány kg vagy? 50? sztem nekem a múltkor elírtad a számokat ami a kilókat illeti :lol:
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?