Új privát üzeneted érkezett!

Hóóó, Cseriani, most van a desznyótor? Akkor kérhetünk szépen sülthurkátkalbászt? :lol: :lol: Megyek cserébe mosogatni!
Én ma délután pakson voltam, az evangélikus templomban volt a paksi városi vegyeskarnak egy hangversenye, és mi voltunk a vendég (a mi női kórusunk). Jááááj, hogy micsoda hangja van ennek a vegyeskarnak, fúúú... :D :D Hihetetlenek. Szal nagyon jó volt.
Dadomi, hova tűntééél? 8)

been

Emma, nem tűntem el, csak ma rohanás volt, aztán meg mosogatás (Yuyu látta a hatalmas kupac mosott edényt :oops: ), meg felmosás, meg gyerkőcökkel festegettünk. Most meg kicsit ideültem a géphez, de Dani folyamatosan a nyakamon ugrál :?
Yuyu! Volt ám fogadtatásod, mi? :wink: Fiúk nagyon élvezik, ha jön hozzánk valaki :D
No most megyek, majd ha nyugi lesz a házban még jövök, ha nem alszom el a fiúkkal :lol: :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

Neemmondod, Yuyu nálatok járt? Irigyirigy! Yuyu, legközelebb ejts útba minket is... :wink: Meglestem egyébként a fényképalbumotokat, Yuyu, hát fantasztikusak a képek, Enikő pedig csodaszééép! :D
Dadomi, végeztetek a padlóval?

been

Köszi Emma :-D

Igazából csak beugrottam Dadomiékhoz, villámlátogatás volt ;-) A fiúk nagyon édesek voltak, csak sajnos sietnem kellett :-(, mert lent várt a kiccsaládom a kocsiban ;-) Pedig Dani úgy mesélt volna, hogy mi volt az oviban... Édes pofa mind a kettő :-D Dadomi, mégegyszer köszi a könyveket :-) Örök hálám...Ja, és nálunk még el sincs mosogatva, majd holnap :oops:

yuyu79

Emma, köszi az invitálást ;-)

yuyu79

hali

csak egy gyors bekukk:ezt meg kell mutassam: Kép Kép Kép
Vendég

Kép Kép
Vendég

Cseriani! Ez igen, így könnyű ám disznót vágni, ilyen segítséggel!!! :lol: :lol: :lol: :lol: De tudod milyen képet várok majd nagyon? Amin Kristóf eszi azt, amit itt keverget :wink:
Emma! Sajna csak egy pár perces látogatás volt Yuyu részéről. Majd egyszer megejtünk egy hosszabbat! A konyhád nekem is tetszik nagyon, bár én mondtam, hogy nekem soha többet fehér szekrények a konyhába, ha egyszer lesz új konyhám. De attól tetszik nagyon, csak én nem akarok fehéret.
Yuyu! Nagyon szimpi lehettél Daninak, mert nem mindenkivel beszélget ám így, akit nem ismer! :D

dadomi

Sziasztok csajok!

Ani:hú na akkor Kristóf kiélhette magát.Azért téged sem irigyellek ,mire kapartad a gyereket a kulimájszból :lol:
Jól elfáradtál tegnap te is mire elvégztetek mindent.
Etse nem kellett álomba ringatni téged sem. Kép

Dadomi:ma jártam a hegyen 8) Menta patikába kellett mennem mert ott készítik csak el a Barna orr cseppet.Külön felhívta rá pénteken a figyelmemet a Gábor bácsi.Ne is próbálkozzak máshol ,mert ők se sokáig tudják már előállítani.Alapanyag megszünése miatt.
Remélem használ Zsombinak az orr csepp.
Berni persze tegnap kapott summamed forte-t piros a torka meg taknyos.Mivel nincs láza ma még volt suliban.

DE A KISASSZONY NEM JÖHET KI A SZOBÁJÁBÓL ,ÖCSÉT KERÜLNIE KELL RENDESEN!!

Konyha búroban egyet értek ,a panelban fehéret csináltattam ,szép -szép de akkor én is megfogadtam ,hogy többet nem kő.Most mahagóni van ilyen vöröses barna színű :twisted:

Been:bitos jó lehetett a koncert Kép
berni611

Hú vannak jó kis helyesírási hibáim ,meg kimaradt ,elütött dolgaim,de most nincs időm javítani bocsi :oops:
berni611

Cseriani, jaj, ezek a képek, de jóóók! Nagyon ügyes a nagyfiad, és hogy élvezi a munkálatokat... :lol: :lol: :lol: Öröm volt nézni. Tényleg, lehet szívesen meg is eszi, amit csinált!
Berni, jobbulást a lánykádnak! Remélem, nem lesz rosszabbul.
Migáz a fehér konyhabútorral? :lol: Mi lassan 2 éve lakunk itt, de nekem idáig semmi bajom vele. :D Érdekelnek a tapasztalatok! (Ez nem fehér amúgy, hanem úgynevezett antik vanília, de tökmindegy, világosnak elég világos.)

been

Emma:az én párom amikor beszabadul a konyhába, hogy csináljon valamit........örökké törölgettem ,mert minden meglátszott rajta.

Ezen a pácolt bükkfán nem látszik annyira :twisted:

Kösz ,talán nem lesz totál káros a leány.Én már mennék korizni :roll:
berni611

sziasztok...végre ideértem.
Pénteken csak elkezdték a dolgokat itt,szombaton volt a munka nagy része. Muszáj volt így másfél nap csinálni,mert csak 3-an voltak,Zoli,apukája,meg anyu. Enyém a benti rész volt,meg a zsírsütés...Ja,meg hát a fő segítség a Kristóf :lol: Édes volt,először meg se fogott semmit,végén már műanyag késsel vagdosta a zsírt,húst,stb...,meg hát láttátok...a képek magukért beszélnek :D
Megnyugtatok mindenkit,Kristóf nem evett abból,amibe könyékig belemászott :? De ez várható is volt :shock:
Délelött vásárolni voltunk,meg még hiányzott pár ajándék,meg megvettem a szülinapi ajándékom,amit anyutól kapok :D Egy táskát kértem :oops:
Na,megyek,felmosok,míg Eliza alszik...
Betegeknek jobbulást,gyógyuljon meg mindenki karácsonyra.
ÚÚÚgy szeretném,ha lenne hó :oops: De úgysem lesz :evil: :cry:

Emma,én nagyon örülnék egy ilyen fehér konyhának :wink:
Vendég

Cseriani, aranyos vagy! :D Hát, a tisztogatás nálunk is játszik, törölgetem sokat, de nem zavar... még... :D
Milyen táskát vettél, Ani? Alkalmit? Mi holnap megyünk még a maradék ajándékokat beszerezni, meg összeállítok valamiféle karácsonyi menüt, megvesszük a hozzávalókat. Az biztos csak, hogy az idén nem sütök mézeskalácsot... Asszem.
Kristóf, kis ügyes szíve! Dehogy hárman voltak, kitett 2 embert is! :lol:

been

Jah, én is szeretném, ha lenne hó. De legalább eső meg sár ne lenne...

been

Emma! Már ez a második konyhám, ahol fehér konyhabútor van, de valahogy nem szerettem meg. Az egyik ok az, hogy minden meglátszik rajta, meg nekem kicsit olyan rideg. Én barnát szeretnék majd, ha egyszer megcsináljuk az új konyhát. Azt ne kérdezzétek, hogy milyen barnát, mert nem tudom megmondani, a szemeim előtt van a színe, és ha majd látom, akkor meg tudom mutatni másnak is :lol: :lol: Nekem most valahogy az ilyen fa dolgok jönnek be, valahogy az otthonos nekem, nyugalmat áraszt. Hű de költő lettem, mi? :wink: No érted mire gondolok ugye?
Én szeretnék mézeskalácsot sütni, meg mézeskalácsházikót is (boszorka én leszek benne :P :P :P ).
Az előbb volt egy nagy csattanás, azt hittem leesett a csempe a fürdőben, rohantunk is Danival, de szerencsére még fent van. Felettünk zöröghettek...
Kreatívkodok ám, festés megy ezerrel. Majd csinálok fényképeket is róluk. Én még nem díszítettem fel a lakást, mert ez a padlózás közbejött :? De mostmár lakásformájú a lakásunk :lol: még lemosom az ajtókat, meg a konyhaablakot megpucolom (a többit nem, a fűtésszerelés után megpucoltuk őket), de a konyhai az zűrös, ugye a sok pára ahogy főzök nem tesz jót a tisztaságának. Aztán felragaszgatom az ablakmatricákat, felrakjuk a lakás díszeit, a karifa az erkélyen várja már a 24.-ét :lol:
Csajok, jópár éve nem volt ilyen nyugis készülődős a karácsonyi időszakom... Tudjátok milyen jó most? Valahogy a vásárlással járó dolgokat észre sem veszem, az a korábbi évek "bolondokházától" nagyon távol van. Szóval idén valahogy élvezem a készülődést a karácsonyra, bár nem igazán van karis hangulatom. Ha esne egy kis hó..... :wink:

Josi! Voltam a bankban, a befizetésről nem jön sms... :evil: De megvan a pénz! :D

dadomi

Örülök neki Dadomi,már kezdtem kínosan érezni magam :roll:
Mi tegnap óta Anyóséknál vagyunk,csütörtökön megyünk haza,pénteken meg Anyuék leszünk,úgyhogy én megúsztam a karácsonyi készülődést :lol: A fánkat már feldíszítettük,úgy jöttünk el,mert mire hazamegyünk,akkorra megjön a Jézuska is :wink:
Ma voltunk a sógoroméknál is babát látogatni nagyon tündéri a kiskrapek :) igazi kis húsgombóc :lol:

Kép
Kép
josi

Most jártam csak errefelé, és láttam, hogy Timesz meghalt.
Összeszorult a szívem. Annyira bíztam abban, hogy meggyógyul!
Istenem, szegény férje és kisfia! :(

Kép

Kép
enahma

Sziasztok!
Nem tudom,mikor jövök ezért CSERIANInak szeretnék most boldog Szülinapot kívánni!Majd olvasok visszafelé is,csak legyen egy kis időm.Puszi mindenki!

Kép

Kép
nettke76

Cseriani nagyon jó lehetett a disznóvágás, ha ilyen komoly segítségetek volt. Boldog szülinapot! 18-ik? :lol:
Emma nekem vasárnap és utána január 2-3-4 bármelyike jó tali szempontból. Ha másoknak is jó.

szia enhama! Mi újság veletek? jól vagytok? Nemsokára Áronnak szülinapja lesz. Kistesó?
Vendég

Cseriani! Nagyon boldog szülinapot!!!! Mikor koccintunk? :wink:

Hát csajok én a nyugis karácsonyi készülődést elkiabáltam... Dominik tegnap este belázasodott, ma délután már 39,5 volt a láza, mandulagyulladás, kapott szurit, holnap is megyünk szurira :( Ma egész nap kézben volt, alig tudott felkelni is, aztán a szuri után a lába fájt, nem tudott ráállni, de most már jobban van, azt mondta a dokinénink, hogy este 8-ig tuti hat a szuriból a lázcsillapító. Fogott egy kenőcsöt és bekente magának a lábát, mert fáj...
Dani meg mulatós zenével szórakoztat minket most így kora este, bakker úgy táncol rá, hogy mi csak lestünk apjával, olyan figurákat csinál :shock: :shock: Csak nem tudom majd ha az oviban elkezdni énekelni ezeket a dalokat (mert szinte kívülről fújja ám mindet!), akkor hogy fognak nézni, ha rákezdi, hogy "jaj de berúgok..." :lol: :lol: :lol: :lol:
Megyek, mert Domi itt nyüszög... Nem ússzuk meg az idei karit sem betegség nélkül. Tavaly a fülészeten ültünk 24-én...

dadomi

szegény kis betegek...Dominik azért szülinapra csak meggyógyul...
Köszönöm a köszöntéseket :oops:
18? Hol van az már :?
Holnap este fél kilenckor leszek egész pontosan 32 éves :roll:
Ma egész nap a konyhában voltam,sütöttem linzerkarikát,meg két adag gyümölcskenyeret-két különböző recept,egyik jobb,mint a másik...meg ugye kaja is legyen valamit...meg fél adag mézest begyúrtam,mézeskalácsházikó lesz belőle...jelenleg feldíszítve várják,hogy holnap összeragasszam őket...még soha nem csináltam,remélem sikerül...
Hát,nem mondom,hogy nem fáradtam el...
Holnap 9.40-re viszem Kristófot szurira,remélem megkapja,a pneumovax 23-at.
Emma én még nem tudok róla,hogy bármi lenne két ünnep között...csak gyógyuljatok meg ti is :shock:
Kinél mit hoz a jesszuska?
Most megyek,olyan ricsajt csinál itt a két kópé,hogy lüktet a dobhártyám.
Kristóf kapott apósoméktól szülinapjára egy rollert-ma próbálta ki először,nagyon ügyes,fél délután azzal száguldozott. Meg közölte ma velem,hogy ő olyan szívesen menne ám oviba :roll: Remélem ezt januárban is így fogja gondolni.
Hallottátok,hogy mondják a havat? Remélem lesz is belőle valami :)
Vendég

Cseriani, Boldog Szülinapot!!

És mindenkinek Boldog, Békés Karácsonyt!!

http://karacsony.hu/manotanc.php?id=110 ... 5258964702)#view

Nem tudom működik-e a link így, ha nem, próbáljátok meg bemásolni...

Dominak mennek a gyógypuszik!! Szegényke, pont most betegeskedik :cry:

yuyu79

Sziasztok!

Ani:Boldog szülinapot!!!

Dadomi:jaj szegénykém :cry: Mi a tüszős mandulából kilábaltunk.
Berni is egész jól van viszont szombaton hasmenése lett a fiamnak vasárnap hajnalban hányt is.Valami vírust szedett össze azt mondta a doki bácsi.Kérdem én honnan a frászból amikor még az udvarra sem vittem ki :evil:

Hajnalba viszon elkaptuk tőle apának hasmanése van én hánytam ,mint a lakodalmas kutya most meg megy a hasam.
Remek karácsonyunk lesz :cry: :cry:
Olyan vagyok ,mint egy kifacsart citrom :cry: :cry:
Minden lehető dolgot beszedtem hányásra b6 vitamint (ezzel jól megbirkoztam hogy bent maradjon és felszívódjon :cry: )hasmenésre normaflore és nospa, lázara meg megint csak a Flector használt.Jég hídeg vizet meg Coca Colát iszom.Most úgy ahogy elvagyok már nem szédülök.
Majd lesz valahogy.

Holnapra ti is gyógyuljatok meg!!!!

Én ma kívánok mindenkinek Békés Boldog ünnepeket,nem tudom mikor jövök .Szóval

Kép
Kép

Mindenkinek teljen úgy el ez a pár nap ahogy szeretné!
berni611

hali
köszönöm a köszöntéseket.
Jajj,hát mindenki lebetegszik itt? Gyógyuljatok meg hamar!!!!
Évi,csak arra gondolj,hogy ez jó fogyókúra :wink: Bár egy kicsit sem kellemes :?
Dadomi,Emma,és a többi kis beteg,hogy vagytok???
Vendég

Cseriani, Boldog Szülinapot!!
Vendég

Csak beugrottam, mer behavazódtam - én,. és sajna nem az időjárás... :cry: - azééért, hogy drága Aninak nagyon sok boldog szülinapot kívánjak! :lol: :lol: :lol: :lol:
Köszi, tán jobban vagyunk, de kölkek nagyon köhögnek még.
Még jövök majd talán.

been

Kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek és a lurkóknak sok-sok ajándékot!!! :D

Kép
Vendég

Mi is betegek vagyunk. Réka tegnap este belázasodott. Szerencsére hamar lement a láza. Ma jobban van, csak csúnyán köhög. Evelinnél is még köhögés van.

Mindenkinek nagyon Boldog Karácsonyt!
Vendég

na,tényleg mindenki beteg :cry:
Kristóf is egész éjjel lázas volt,meg most is hőemelkedése van,meg fájlalja a karját,de nála ez csak a szuritól van-legalábbis remélem :shock:
Minden kis beteg gyógyuljon meg gyorsan!!!!!!!!
Most megyek,elaltatom a kópékat,hogy jöhessenek az anygalkák díszíteni a fát :P
Kellemes Ünnepeket kívánunk mindenkinek!!!!! Kép
Vendég

Áldott,Békés Ünnepeket Mindenkinek!
Kis betegek,gyógyuljatok!Pussz!

Kép

Kép
nettke76

Sajnálom a sok kis beteget :( még rendesen örülni sem tudnak az ünnepnek..
Cseriani utólag is boldog szülinapot kívánok!!!
Boldog Karácsonyt mindenkinek!!!

Kép
Kép
josi

Áldott, békés karácsonyt kívánok valamennyiőtöknek!
Kép

Aniiii! Itt esik a hó, remélem, nálatok is! :wink: :D :D :D

been

Emma,itt is :lol: :lol:
Igaz,meg nem marad,de legalább esik :D
Vendég

BÉKÉS, BOLDOG KARÁCSONYI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK MINDENKINEK!!
dius02

sziasztok!!!
Remélem mindenkinél jól telt a karácsony,és a betegek meggyógyultak :roll:
Jajj,annyit gondoltam Olivérre és a családra. De gondolom ezzel nem vagyok egyedül :cry:
Nálunk még nincs vége a vendégeskedésnek,éjjel értek haza sógornőmék,ők Hollandiában élnek. Annyi játékot kaptak a kópék karácsonyra,hogy lehet elöbb kell beépítenünk a padlásteret :roll:
Elizám időközben gazdagabb lett mégegy foggal :D
Na,de elég belőlünk ennyi,mert nagyon hasonlítani fogok így valakire,ha csak magamról beszélek(az itt fórumozók ne vegyék magukra!!!!!!!)
Vendég

Sziasztok csajok! Először is utólag is boldog karácsonyt mindenkinek! Ne harizzatok, hogy csak most, de egyszerűen nem jutottam ide a géphez, hogy írjak. :oops:
Dominik már jobban van, két napig 39 fölötti láza volt, ami alig akart lejjebb menni, rengeteget kellett borogatni szegénykét, de nagyon jól tűrte. Hétfőn-kedden szurit kapott, most gyogyit kap, de ettől meg hasmenése van de rendesen.
A kari gyorsan elment, voltunk anyóséknál, anyámnál, apumnál, a gyerkőcök begyűjtötték a sok ajándékot :D

Cseriani Emma, Rékababa meg én tudjuk, hogy kire gondolsz :wink: Gratula a fogacskához!
Igen, én is sokat gondoltam Olivérékre, bár nem azért, hogy vajon mit kapott ajándékba ( :wink:) , hanem hogy hogy élték túl az ünnepeket, hogy sikerült-e Olivérnek kicsi mosolyt csalnia az apukája arcára. :( Talán jövőre már icipicit könnyebb lesz nekik, de ez volt az első karácsonyuk Timi nélkül... :( És remélem, hogy Olivér sok erőt tud adni az apukájának...
Egy évvel ezelőtt már készült szegény Timi a műtétre, és azt gondoltuk mindannyian, hogy utána minden jó lesz, de mégsem... :cry: :cry:

Most megyek, remélem több időm lesz majd jönni hozzátok, de most kihasználom, hogy Domi alszik, Dani meg a papánál van, én meg elpucolom a karácsony romjait.

dadomi

priviben bárkinek megírom nagyon szívesen,hogy kire gondoltam,de azért nem akarom így kiírni a nevét :P

Dominika merre vagy? Jól vagytok? Nagyon eltüntél :cry:
banoed köszönöm szépen,megkaptam. Ne haragudjon senki,én idén nem küldtem külön senkinek...ó,rékababa,tőled is megkaptam az sms-t :D
Vendég

Köszönöm az ötletet cseriani és rékababa, majd érdeklődünk akkor a védőnőnél!

Kellemes ünnepeket mindenkinek! :P

Anika
anika0904

Cseriani!
Csak nem rám gondoltál?
Csak azért gondolom mert már kb 2 hete irtam neked privit de nem is válaszoltál.
Vendég

jesszus moni,dehogyis. Írtam a privire,nem kaptad meg? :? Most tűzök,de akkor holnap elküldöm megint,ok?
Írtam,hogy ebbe a fórumba írók ne vegyék magukra!!!!!
Vendég

okéokéokoké!
Akko bocsi!
Esküszöm már kedtem magamra venni!
Nemtoooom mé!
Ne harizzál!!!!!! :oops: :roll: :roll: :roll:
Privi nem kaptam meg! :cry: :cry:
Vendég

Cseriani!
Megkaptam! :D
Vendég

Látom azért volt akinek jól sikerült a karácsony. Részben én sem panaszkodhatom, de részben sajna igen. A mamám és apukám hozták szokásos formájukat. Eddig mindig úgy volt, hogy az ünnep első napján náluk szoktunk lenni, most nem is szóltak, de mivel ott szoktunk ajándékot osztani a család többi tagjának, ezért elmentünk. Kedves mamikám szépen, finoman elküldött, szó szerint, ajándékozás után, hogy ebédre ne maradjunk. Igaz a húgomék kaptak, a nővérem két gyereke kapott egy-egy kis ajándékot, az enyémek semmit, úgy jártak mint a harmadik gyerek. Ez után közölte mamám, hogy a fia (nagybátyjám) szólt nekik, hogy ne készülődjenek semmivel, mert ő főz, és elhozza, de ne hívjanak meg senkit. Ennek örömére ki is tessékeltek! Szóval "enyhén rosszul esett". De mindegy volt itthon mit enni, megsütöttem a kacsát amit előző nap bepácoltam. Párom pedig elhozta Őcsényből a nagymamáját és papáját. Ők nagyon örültek. Továbbiakban már jól folytatódott. Igaz azóta sem kerestek apuék, én meg nem fogok utánuk futkosni. Az az egyedüli baj, hogy ha valami segítség kell akkor viszont megtalálnak, de máskor nem.

Moni nem rád gondolt Cseriani, biztos lehetsz benne. Én tudom, mert nekem személyesen mondta el, hogy kire gondol. Különben gyere gyakrabban és mesélj, mi újság veletek. Mennyire áll a ház felújítás. Mirkó babával mi újság?
Én is gondoltam Timi családjára. Az első karácsony nagyon nehéz, de azért csak-csak kicsi Oli átsegíti Őket a nagyon nagy fájdalmon. Benne mindig megláthatják az anyukáját.

Cseriani nem haragszom, hogy nem küldtél, nem azért írtam. Dadomi most én kérek tőled bocsánatot, hogy neked nem küldtem sms-t karácsonyi üdvözlésként, el is felejtettem, hogy a számod benne van a telefonomban: bocsi, bocsi, bocsi :oops: :oops: :oops:

Többiek, hogy telt a karácsony? Bocs, hogy ilyen sok voltam, de most úgy kikivánkozott belőlem!
Vendég

jesszus rékababa. Kiakadtam. Ez azért durva.Elhiszem,hogy rosszul érezted magad. És nem idegesíteni akarlak,de nem is fogod ezt egykönnyen elfelejteni. Tudom,átestem hasonlón. Már 5 éve történt a dolog,de egyfolytában bennem van,nem tudom kitörölni magamból. Apukám szülei,testvérei bántak velünk nagyon csúnyán,miután apu meghalt,azóta nem is keresnek,Kristófot egyszer látták,Elizát még nem is látták.
Már a kilencedik hónapban voltam Kristóffal,mikor a papám úgy beszélt velem,mint egy kutyával,pedig nem tudom,mivel szolgáltam rá. Azóta szó szerint le vagyunk szarva(bocsánat).De a többiek sem jobbak. Addig jók voltunk,míg volt apu,de már akkor is lehetett érezni különbséget a testvérek között.
Hát,ezt soha nem tudom elfelejteni.
Na,most lehet ezt sem kellett volna leírnom,biztos van olyan,aki olvassa a topikot,és visszamondja nekik,de valahogy nem hat meg a dolog.
Na,lányok,elnézést,kiakadtam,és rékababa története valahogy kihozta ezt belőlem. Ne haragudjatok légyszi. De kitörölni sem akarom,ha már egyszer leírtam.
Na,megyek,megpróbálok belépni Kristóf szobájába,kitombolom magam :P
Vendég

na,látom mindenkit elijesztettem innen a nyafimmal :cry: :oops:
Vendég

Sziasztok!
Rékababa!
Sajnálom hogy rosszul indult a karácsonyotok!
Én is nagyon meg tudlak érteni,a szüleidel kapcsolatba.Nem is nagyon tudom az ilyen dolgokat felfogni de nálunk is vannak ilyen dolgok a családba.
Apukámat mármint a vérszerintit 14 éves korom óta nem láttam.
pedig semmi olyat nem tettem ami ki válthatta volna ezt a viselkedést.
nem is telefonál se levél semmi.
Nagyon sokszor gondolok rá és nagyon hiányzik,de nem tudja bepotolni a kiesett éveket ugyhogy én lemondtam rola.Ja a testvéremet azt hivja azért.

Cseriani!
Gondolom hogy szarul esett a dolog főleg hogy a kilencedik hónapban voltál.olyanor exra giga érzékeny az ember.meg amugy is miféle dolog ez!!

Épitkezés:
Ház bevakolva kivül belül.bent le is betonoztak,viz,fütés cső beszerelve.
Most várjuk a nyilászárókat.Aztán utána folytatjuk bent.Január közepére igérték az ablakokat.
Mirkó babám.Hátról hasra fordul vissza nem! :lol:
Viszont a bébikompba ácsorog és kever a szobábaezerrel.Nagyon élvezi. :lol: :lol:
Fogacska még egy sincs!
:lol:
Vendég

Cseriani!
Szerintem ez nem volt nyafi! :lol:
Vendég

huuuu de nagy a pangás!!!!! :roll: :roll: :cry: :cry:
Vendég

Moni én leskelődök, csak a fiúk tombolnak :roll: Leteszem a hátsó részem, aztán már ugorhatok is....

dadomi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?