Emma! Már ez a második konyhám, ahol fehér konyhabútor van, de valahogy nem szerettem meg. Az egyik ok az, hogy minden meglátszik rajta, meg nekem kicsit olyan rideg. Én barnát szeretnék majd, ha egyszer megcsináljuk az új konyhát. Azt ne kérdezzétek, hogy milyen barnát, mert nem tudom megmondani, a szemeim előtt van a színe, és ha majd látom, akkor meg tudom mutatni másnak is
Nekem most valahogy az ilyen fa dolgok jönnek be, valahogy az otthonos nekem, nyugalmat áraszt. Hű de költő lettem, mi?
No érted mire gondolok ugye?
Én szeretnék mézeskalácsot sütni, meg mézeskalácsházikót is (boszorka én leszek benne
).
Az előbb volt egy nagy csattanás, azt hittem leesett a csempe a fürdőben, rohantunk is Danival, de szerencsére még fent van. Felettünk zöröghettek...
Kreatívkodok ám, festés megy ezerrel. Majd csinálok fényképeket is róluk. Én még nem díszítettem fel a lakást, mert ez a padlózás közbejött
De mostmár lakásformájú a lakásunk
még lemosom az ajtókat, meg a konyhaablakot megpucolom (a többit nem, a fűtésszerelés után megpucoltuk őket), de a konyhai az zűrös, ugye a sok pára ahogy főzök nem tesz jót a tisztaságának. Aztán felragaszgatom az ablakmatricákat, felrakjuk a lakás díszeit, a karifa az erkélyen várja már a 24.-ét
Csajok, jópár éve nem volt ilyen nyugis készülődős a karácsonyi időszakom... Tudjátok milyen jó most? Valahogy a vásárlással járó dolgokat észre sem veszem, az a korábbi évek "bolondokházától" nagyon távol van. Szóval idén valahogy élvezem a készülődést a karácsonyra, bár nem igazán van karis hangulatom. Ha esne egy kis hó.....
Josi! Voltam a bankban, a befizetésről nem jön sms...
De megvan a pénz!