A szedett-vedett ebéd finom volt
Linda!
Képet nyugodtan küldhetsz amég nem érjük el az 1000. oldalt. (És ahogy látom, lelassult a tmpónk, így sokára érjük majd el - talán jan. első hetében...)
Szly!
Nagyon szépek vagytok! Tök jó képek lettek! Jázmin a családi fotón édesen mosolyog! Szeretem a vendégséget, de amit te leírtál, attól én biztosan kikészülnék... Kitartás!!! Sajnálom, a tejcsi gondokat! Hogyhogy egyszerűbb volt a tápi? Én azt hittem az a macerásabb: melegítés, kutyulás, cumisüveg mosás, stb. a felrántom a pólóm, és jó étvágyattal szemben
Tami!
Nekünk minden apustól függ! Elméletileg 30-31 egyformán jó v. nem jó
A nem evést sajnálom. De olyan kicsi még Anna... Lehet, hogy nem kellene eröltetni a kanalazást. Majd később visszaszokik rá. A fontos, hogy jó hangulatban egyen valamennyit. Mindegy hogyan. Sztem rosszabb, ha kanállal eszik ugyan, de sírás, meg nálad is ideggörcs a vége.
Fogyó: nálam az vált be, hogy napi kb.1500 kcal. Mindegy miből, csak hogy kb. ennyi legyen a vége. És ez nem olyan kevés. Számolgatni meg nem kell nagyon pontosan, csak úgy kb. Főzik 300-400, levesek 300, zsömi 150, 10 dkg kenyér 250, 1 túró rudi 100... Emellett 6 után nincs kaja, max. gyümi, és csak cukormentes tea, ill. kávé az ital. Ha tronáztam is mellé, akkor jobb bőrben voltam, tehát nem csak fogytam, de feszesebb lett a bőröm is.
Márti!
Norbi tornánk nekünk is van. Hát, én anno, amikor jó kondiban voltam, végigcsináltam 1X, de az, hogy kinyúltam utána, és fel kellett locsolni, anyhe kifejezés... Sztem a futás lightos ehhez képest, amit ő ott művel/tet