Új privát üzeneted érkezett!

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.29 12:16-kor.
Vendég

Pár kép rólunk:

Roli és Jázmin 24-én délután itthon:

Kép Kép

Szent este anyósoméknál:

Kép Kép

25-én reggel itthon:

Kép Kép

Anyuéknál:

Kép Ezt küldöm majd Védának

Ez meg csak úgy:

Kép

Bocsi, kicsit sok voltam! :oops:

Kép
szly27

szly: Az idén mi is itthon maradtunk, pont azért, hogy ne legyen csupa rohangálás az ünnep. Teljesen megértelek, amiért kipurcantál. Próbálj majd pihenni, amennyire ez lehetséges a te helyzetedben. :)

vkata: Ezen az oldalon nézelődtél már? Hátha...

http://hordozokendo.lap.hu
fmarti

Nagyon jók a képek!
fmarti

sziasztok!

Szly igen pontossan én is így vagyok vele, hogy sok mindent nem lehet írni, mert hát hiába, vannak ilyen jó kislányok mint a mieink! :wink:

Véda meddig lehet képeket küldeni neked?

A fogyikúrához még annyit hogy aki nem akar nagyon változtatni az étrendjén, akkor elég minden nap egy kis mozgás, és a 6 utáni nemevés. Szerintem ez nem olyan nagy változtatás, és nálam hatásos volt. Végül is egy próbát megér. :D

Kép
linda24

Kike nagyon jók a képek. Nagyon szép család vagytok!!!! :D

Kép
linda24

szly ti is nagyon nagyon szépek vagytok!

Kép
linda24

Márti! Köszi! Nekem már az is pihenés, hogy itthon vagyok és nem kell öltöztetni, vetkőztetni, cipelni stb. Most meg holnaptól jön hozzánk a roham. Szerintem majdnem mindenki eljön, akiknél mi voltunk. Ez már egy fokkal jobb lesz. :?

Kép
szly27

Linda! Köszönöm szépen! Bár ez rám nem vonatkozik! :oops:

Kép
szly27

Nici: Írtam pü-t. :)

szly: Jesszus, akkor még nem ért véget az ünneplés! :shock: Azért kitartás, majdcsak elfogynak a vendégek. :lol:
fmarti

linda: Szerintem addig biztosan küldhetsz képet, amíg nem érjük el az 1000 oldalt. :D Véda úgyis csak utána küldi az első hsz tulajdonosának a képeket. De nem akarok okoskodni, majd véda megmondja, mi a pálya. :D
fmarti

Egyik kedven dalom:
mivel elmúlt a Karácsony
http://www.youtube.com/watch?v=DvpcZl3w ... re=related

Kép
Kép
Kép
kike

Sly:nagyon jók a képek,szép család vagytok!! :D

Kép
Kép
Kép
kike

A szedett-vedett ebéd finom volt :D

Linda!
Képet nyugodtan küldhetsz amég nem érjük el az 1000. oldalt. (És ahogy látom, lelassult a tmpónk, így sokára érjük majd el - talán jan. első hetében...) :roll:

Szly!
Nagyon szépek vagytok! Tök jó képek lettek! Jázmin a családi fotón édesen mosolyog! Szeretem a vendégséget, de amit te leírtál, attól én biztosan kikészülnék... Kitartás!!! Sajnálom, a tejcsi gondokat! Hogyhogy egyszerűbb volt a tápi? Én azt hittem az a macerásabb: melegítés, kutyulás, cumisüveg mosás, stb. a felrántom a pólóm, és jó étvágyattal szemben :roll:

Tami!
Nekünk minden apustól függ! Elméletileg 30-31 egyformán jó v. nem jó :lol:
A nem evést sajnálom. De olyan kicsi még Anna... Lehet, hogy nem kellene eröltetni a kanalazást. Majd később visszaszokik rá. A fontos, hogy jó hangulatban egyen valamennyit. Mindegy hogyan. Sztem rosszabb, ha kanállal eszik ugyan, de sírás, meg nálad is ideggörcs a vége.

Fogyó: nálam az vált be, hogy napi kb.1500 kcal. Mindegy miből, csak hogy kb. ennyi legyen a vége. És ez nem olyan kevés. Számolgatni meg nem kell nagyon pontosan, csak úgy kb. Főzik 300-400, levesek 300, zsömi 150, 10 dkg kenyér 250, 1 túró rudi 100... Emellett 6 után nincs kaja, max. gyümi, és csak cukormentes tea, ill. kávé az ital. Ha tronáztam is mellé, akkor jobb bőrben voltam, tehát nem csak fogytam, de feszesebb lett a bőröm is.

Márti!
Norbi tornánk nekünk is van. Hát, én anno, amikor jó kondiban voltam, végigcsináltam 1X, de az, hogy kinyúltam utána, és fel kellett locsolni, anyhe kifejezés... Sztem a futás lightos ehhez képest, amit ő ott művel/tet :twisted:
Vendég

Kike! Köszi! Ti is szép nagy család vagytok! :lol:

Kép
szly27

Márti!
Kondoroson van üzemünk, odajártam baromi sokat (meg Sarkadra, Békéscsabára, Gyulára is).

Szly!
Ne izéljé má! He! Nagyon szépek vagytok! Rolkó a szívem csücske! Apája is jó csávó!

Dóri!
Annyira lazultam, h kivasaltam mindent.
20150601134430

Lacus alszik 1,5 órája, de már 3szor sírt fel, és ki is kellett venni megnyugtatni. :cry:

Most apája ringatja, mert muszáj voltam már enni vmit.
20150601134430

Véda! Igaz, hogy a cumisüvegeset kutyulni kell meg ilyesmi, de nem kell elvonulni, megeszi ami kell és kész. Szopinál nálunk tök csönd kell hogy legyen, csak fekve megy és ha meghall valami hangosabb gyerekzsivajt, abbahagyja. Még akkor is, ha nem evett eleget. Fél óra múlva meg már megint nyüszi, mert éhes. A szopit nagoyn hamar lerendezi és nem tart soká. Sajnos! Meg közben is ficereg, matat, mindenre figyel. Szóval ezért mondtam, hogy egyszerűbb az üveg!
Itthon, nyugiban szépen szopizik, de máshol minden érdekesebb sajnos.

Kép
szly27

Viki! Majd megmondom apának! :lol: Nem lehet, hogy jön a foga? Mit látsz az ínyén?

Kép
szly27

Szly!
Én már nem látok semmit, mert 1,5 hónapja várjuk h az a k...a fog kijöjjön. Ínye meg van duzzadva, piros és még sincs semmi.

Most kihoztam a nappaliba, itt alszik. Könnyebb melléfeküdnöm ha megint megébred, mint kivenni a kiságyból.

Ha felébred, eszik és megyünk a barátainkhoz.

Nálunk cicinél totál nagy semmi semmi van. Balt nem fogadja el, pár napja ez a módi, másikban meg nem sok termelődik. :cry:
20150601134430

Szly!
Értem. Ez igaz. Csabi is sajtkukac a cicin, de valahogy csak legyűri, ami kell neki... Mondjuk pár perc alatt. Úgy, mint Vkata Dórikája.(Emlékszel Vkata?)
Az éjjeli szopik a legmeghittebbek :D

Viki!
Mérget vettem volna rá, Anyafej! :wink:
Vendég

Kata: orulok hogy jol sikerult az unneples.Es annak is hogy vegre eljutott hozzatok a kendo!

Ebbol ki tudsz valamit bogozni?
Hanem csengess fel ha tesodekhozz jottok, leviszem a kis konyvet es lefenymasolod.
Vagy a talin.
Te tudsz jonni?30 v 31?
Tudom 31 dolgozik ferjurad, 30?

Ezek fotok lehet semmire sem jo, de a konyvbol talalunk valamit ami jo ! Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Mindenkinek koszonom az evessel kapcsolatos tippeket.
ma ebedkor be is vetettem, hogy 3 kanalas uvoltes utan cumiba tettem a fozit ugy 80at egevett es meg utana 140 szilvat( ez kb fel uveg gyumi vizzel).Ez nem is olyan rossz, bar ma mar csak 2szer fog enni.
Akkor szerintem az lesz most kapja eg yideig cumibol es aztan probalkozunk ujra kanallal, illetve megmarad a napi egy reszeltalma kanallal. Azt szepen eszi- ki erti ezt!

Szly: nem semmi en ezt nagyon nem szeretnem hog yide oda kelljen mennunk!
MAr most meg is mondtam jovore lesz az "igazi" elso karacsonya Annanak, kizarolag itthon fogjuk eltolteni, elkezdve kialakitani a mi kis szokasainkat!
Aki akar sertodjon meg :oops:
Vendég

[quote="desviki"][ írta:desvikib]Szly!
Én már nem látok semmit, mert 1,5 hónapja várjuk h az a k...a fog kijöjjön. Ínye meg van duzzadva, piros és még sincs semmi.

Nálunk cicinél totál nagy semmi semmi van. Balt nem fogadja el, pár napja ez a módi, másikban meg nem sok termelődik. :cry:

Annyira sajnálom Lackót és Téged is... :cry:
Vendég

Látod Tamikám, ügyi vagy!

Megyek összakapom magam, mert ki tudja Öcsi meddig alszik még.
20150601134430

Dóri!
Nem kell sajnálni, én már túl tettem magam rajta. 5 hónap szopi sem rossz. Hétfőn még veszek homeós bogyót + fejegetek, aztán lesz, ami lesz.

Én egy csepp anyatej nélkül nőttem fel, nem kellett. Mégis megnőttem 174 cm-re és nem voltam beteges.

Lényeg h Lalóm jókedvű mindig, és ez nem függ a tejtől. Tolja lefelé a gyümit, főzeléket.
20150601134430

[quote="anyjuk1"]M írta:anyjuk1Ar most meg is mondtam jovore lesz az "igazi" elso karacsonya Annanak, kizarolag itthon fogjuk eltolteni, elkezdve kialakitani a mi kis szokasainkat!
Aki akar sertodjon meg :oops:

Imádom, hogy Annával kapcsoltban ilyen elszánt, és rendíthetetlen vagy :wink:
Vendég

Viki!
Értem én, csak hát mégis ott volt az a picsogós emotikon a hsz-od végén... És én erre reagáltam, hogy sajnálom. Amúgy, 5 hó tejcivel úgy, hogy csomószor kezdett apadni, és mindig visszahoztad a horrorfejéssel, na már ez is maga a tökély. (Ezt így kell írni, Orsi? :roll: :oops: )

Jó vendégeskedést!
Vendég

Vkata!
A januárban induló fogyózós táborhoz csatlakozom én is! Én 8-10 kilótól szeretnék megszabadulni, de ha 5 lesz, az sem rossz. Úgy kezdtem a terhességet. Ja, és én csak lassan szeretek fogyni, különben minden hamar visszajön :?
Vendég

Viki!
Lacus fogzásához akartam még írni, hogy a Dologélt próbáltad már? Elég jó ízű, többször is lehet adni. Akat próbálta itt, ha jól emlékszem, és mi is. Elég jó szer :wink:
Vendég

Sziasztok!

Jól írtad, Véda, a tökély az ly.
De amit én itt a babaneten nyomok, a gyors gépelés miatt, az olyan gáz, hogy sokszor el is szégyellem magam. :oops:
De javítani nem szoktam, mert az egy rossz szokásom, hogy mindig rohanok.

Viki!
Az öt hónap is szupi!
Én sosem ettem anyatejet és olyan vagyok, mint a makk (leszámítva a frontérzékenységet). Tényleg, én már 5 éve nem voltam beteg (leszámítva egy mellgyulladást)...kop-kop-kop
és allergiás sem vagyok.
úgyhogy nyugi!

Várjuk a fotót.

Emma ma teljesen nyűgös. Szerintem hozzászokott az elmúlt 3 napban, hogy valaki folyton szórakoztatja, egész kis alattvaló-sereg veszi körül.Most meg nem lehet letenni egy percre sem :shock:
de ezt szó szerint értsétek!

Most az apja pesztrálgatja épp.
Jók legyetek.

Ja, Kata!
Én mindössze egy kötést ismerek, ha jössz 30-án (ha akkor lesz), megmutatom.

Szilvi!
kifejezetten szép család vagytok!!!
Vendég

Orsi!
Én is egész jó helyesíró voltam rég, de a hsz-aimban gyakran félreütök, és nem mindig van módom javítani. De ha visszaolvasom magam, és meglátom, szörnyen zavar :?
Te visszamész dolgozni, ha lejár a GYED v. maradsz otthon még 1 baba erejéig?
Vendég

Hát, Véda, elvileg nem szeretnénk megállni egy babánál.
(Apa hármat akar, én csak kettőt inkább).
De nekem a szülésem sajnos annyira rossz élmény, hogy ettől a rsézétől nagyon félek :oops:
pedig mindenképp kell tesó, nem szeretném, hogy Emma egyke legyen, az nem jó
Vendég

Viki,Lacus elrabolta a sokadik kishölgy szívét...Lili nyűglődött,erre mondtam neki nézze meg azt a jó pasit,azóta vigyori :D

nicike

Márti,megkaptam :D

Szly, nagyon szépek vagytok.Gyönyörűek a gyermekeid.És Te is nagyon csinps vagy.

nicike

Na megjöttem én is csajok!
Apa hobbizik,Áron alszik,mostam,vasaltam és most itt vagyok!
Remélem valaki van még! :roll:

Akkor januártól indul a fogyókúra!!!!!!!!
De jó,legalább nem egyedül csinálom!! :wink:
Visszaszámlálás megkezdődött!
5
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Viki! Köszönöm szépen a fogyós cuccokat,még sajna nem tudtam megnyitni,de Apa hazajön azt ígérte megcsinálja!
Nálunk a melóba is csinálták páran és iszonyat jól lefogytak.
Mikor terhes lettem és eljöttem táppénzre ugye volt akit 2 hónapig nem láttam,hát leesett az állam!
Iszonyat jól lefogyott!
Én is-én is-én is!!!!

Véda! Jól emlékszem,hogy a te férjed kőműves???
Szakmai tanácsra lenne szükségem!

Szly! Kike! Nagyon szép család vagytok.
Tök szupik a képek!

Tali! Nekme is ugyanúgy jó vagy ugyanúgy nem jó a 30 mint a 31.
Mi szerintem idén megint itthon leszünk,baráti körünk elhúz Siófokra bulizni úgyhogy mi maradunk.
Nekik már nagyobbak a gyerekek (2 évesek) és itthon hagyják őket,vagy nincs nekik.
Én meg ilyen messzire tuti nem megyek nélküle!
Majd nyáron bulizok egy óriásit,idén kimaradt a szokásos augusztusi party,de tegnap mondtam Apának,hogy idén max. ő marad itthon de én megyek az tuti!!! :lol:

Kép

Kép
ibm

pár kép :D
Kép Ezt a szépet kaptam ma apától :)
Kép Mind megeszem...
Kép Kukucs
Kép Lassan több haja van mint nekem :)
Kép hiszti után édes az alvás...

nicike

Ami sokat híztál a terhesség alatt?Mert a karácsonyi képeken nagyon csini voltál!!!!!

nicike

szly!
nagyon szépek vagytok.

fmarti!
semmi extra. ugy ahogy a nagykönyvben meg van irva. rántással-habarással, melyiket mivel... annyi hogy kenyér nuku.
nah és én főzihez a feltétet se szeretem :D
kenyeret abszolut nem ettem. sok gyümölcs, az a gyengém. édesség nagy ritkán. leves + főzi, volt hogy ettem sülthusit meg éppen ami volt. de a főzi az mindennapos volt. az tette ki a fő étkezést. reggelire valami light-os. gyümölcs, sajt, műzlike, kakaó, tea, ezek is rendesen ízesítettek mint ha nem fogyóznál. főétkezés főzi, vagy párolt zöldség husival, krumpli, rizs, vacsira is mehettek ezek, mert ugye azért ha nem eszel hozzájuk semmit akkor nem számítanak soknak.
néha (2 hetente) ettem egy egy zsömit vagy kiflit.
én a kólát alapjáraton nem birom mert fáj a gyomrom és a többi szénsavastól is. ittam finom mézesteát, vagy tejecskét, kakaót, ásványvizet
ettem túrót, sajtot, tejfölt, kefírt, joghurtot, halat, szárnyast...
tehát végülis alig vontam ki az étkezésből.
kenyeres egyébként se voltam.... tésztát nem ettem!!!!!

de mellette eljártam heti minimum 3 alkalommal kondizni. sőt volt hogy 4-5 alkalommal is 2-2,5 órákat... nah ezt most nem fgom tudni megvalósítani a gyerek mellett.

Kép

Kép
timi1982

Köszönjük szépen a dicséreteket, még elpirulok! :oops:

Nicike! Nagyon aranyos Lili! Kis pofis ő is! :lol:

Anyjuk! Tényleg elég macerás ez az ide oda járkálás, de ha meghívnak, én nem szeretek nemet mondani. Nem akarok emiatt sértődéseket. A Szentestét is inkább itthon szeretném tölteni, de már hagyomány, hogy megyünk anyósékhoz. Ez van.

Véda! A hajnali szopi (már ha van), nálunk is egészen más. Szépen nyugodtan félálomban kiszívja mind a kettőt és durmol is tovább.
A legújabb, hogy állandóan az arcomat markolássza szopi közben. Már alig tudom eltartani a fejemet, mert úgy karmol! Közben meg húzza a cicit és szopizik.

Viki! Amikor én gyanakodtam Jázmin fogára, akkor szinte már átfehérlett az ínyén. Pár nap múlva már kint is volt!

Kép
szly27

Nicike! Szépet kaptál Apától!
Csak úgy?
Lili nagyon cuki!
25 kg-ot! :oops: :oops: :oops: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
15 lement,de 10 maradt és ugye még elvileg 3 hozzájött.
Nagyin rosszul vagyok m agamtól! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Úgyhogy mese nincs LE KELL FOGYNOM!
Hát!!!!!!!!!! Nem véletlenül volt rajtam fekete!
Sógornőm is megjegyezte,hogy milyen jól visszafogytam! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
ibm

Szly, igen kis pofás büfés :D Mindenki a pofija miatt dagizza de a teste nem anyira pufi mint a pofi :lol: Ne ezt jól leírtam.

Ami, hát megnem mondtam volna.A 15 az magától lement vagy már fogyóztál?
De az 10 kiló egyáltalán nem lágyszik.Szuperul nézel ki!

nicike

Na átadom a gépet apának,már nyűűűűűűűűglődik...

nicike

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.29 12:17-kor.
Vendég

Nicike!
Szépek vagytok! irtó fiatalnak tűnsz :D

Szilvi!
Nekem meg állandóan az orromat kapja el szopi közben :P szoktuk is mondani, hogy onnan tudja, hogy ez anya. mert nekem jó nagy orrot adott a teremtő :lol:

teszek fel én is egy képet.

kistesómmal játszik épp:
Kép

sziasztok
Vendég

Az a 15 lement szülés után fogyó nélkül,de azóta meg sem mozdul!
Na mondjuk mindent megteszek érte,napi 1 tábla csoki az a minimum! :oops:
Hogy fogom kibírni nélküle! :cry:
Na nekem is mennem kell,Apa megjött,Áron meg ébren van!

Pussz nektek!

Kép

Kép
ibm

Orsi, pont ma vagyok 23 éves.Apa mondta is Lilinek anyád már öreg lány,lecserélem egy fiatalabbra :twisted:

Ami, egyáltalán nem látszik rajtad a napi egy tábla csoki. Na bezzeg ha én enném...

Kata, teszel fel majd képeket?

Orsi, még az orr...szeret nekem is belekapaszkodni, de nem kaja közben,hanem ha oda hajolok hozzá egyből elkapja.Remélem nem azért mert csak azt látja belőlem :lol:

nicike

en is januar egytol kezdem!
Ez az ujevi fogadalmam, aprilisig szeretnek 5ot leadni, majd meg otot juli 21ig!
de en is inkabb lassan mert kulonben hipp hopp visszamegy, igy inkabba kevesbe drasztikus de hasznalo nem eves lesz, sport meg ami itthon vegezheto.
Tavasszal futas kicsi.

Kata: orulok hogy sikerult, es hogy Dora baba elvan benne!

Nicike: boldog szuletesnapot! Nagyon csinos es fiatal vagy! En is ennyi idosen szerettem volna az elso babam....

Viki: koszi, csak kicsit szomorkas vagyok, hogy nem tud a lanykam kanallal enni, na de majd csak megtanulja o is!Addig is legalabb nem lesz harc az eves. Veszek is holnap pephez valo fejet.
Most uzsira tapot evett gyonyoruen bevagta a 180at :lol: :P :D :) vegre!

Orsi: Emmus nagyon edes!Nalunk is visszautott hogy mostansag mindig valaki szorakoztatta, alig volt el delelott, viszont du aludt 2 orat es most tok jol el van!
Vendég

Kép
Kép
Kép
Tita ruhajaban az esküvőn
Vendég

Nicike! Boldog születésnapot!
Én is akkor szerettem volna az elsőt!
Kicsit elcsúszott! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nade sebaj!

Tami!!!!!!!!! Nagyon csinos voltál!
Tök jó ez a ruha!
Örülök,hogy Anna baba ilyen sokat evett!
Áron reggel megint csak 100-at evett! :cry:
Azóta 1üalma+őszit,1ü sütőtök+csirkét és most a 140 pépet!
100teát,ma alma+citromfüvet kapott és ez nem nagyon jön be neki!
Aztán este kitudja mennyi tápot!
Na most megyünk játszani mert itt csibészkedik az ölemben,nem győzöm bezárni az ablakokat a gépen.! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
ibm

Domi videó
http://www.videoplayer.hu/videos/play/289148

Nicike-te olyan csinos vagy hogy csuda,nagyon irigy vagyok ám,Tami te is csuda szép vagy.A Babák megy egyszerűen ennivalók!

Kép
Kép
Kép
kike

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?