Új privát üzeneted érkezett!

Márti!
Én update hív vagyok. Ha kell tudok küldeni recepteket és kódokat.

Dóri!
Sztem apa fényképez majd. + holnap megyünk du a barátainkhoz a kisfiúkat köszönteni és ott is fotózunk elvileg majd.

Katus!
Hipp natalban 20 filter van, én 2t használtam naponta, 1100 Ft volt.
20150601134430

AKata!

Szeretném kérdezni, hogy az a sedatif(jól írom) nevű bogyó mindenpatikában kapható, mert mostanában nekem sem megy a visszaalvás.
Ma is 4-től 6-ig virrasztottam :(
Vendég

Orsi: Na látod, Emmád teljesen megtáltosodott!!! Nagyon ügyes, bár én ezt eddig is tudtam. :)
Hogy miből akarok fogyni? Abból a nem gyenge 68 kilómból! :lol:

IKEA-ban én nem vagyok otthon, fogalmam sincs, mi hol van benne, eddig talán max 2x jártam ott életemben. :D De majd biztosan jön valaki, aki tud mondani konkrétat.

Viki: Receptet küldhetsz, köszi! Elvileg van DVD-je is Norbinak meg Rubint Rékának, szerinted azokat is érdemes lenne megszereznem valahonnan? :roll:
fmarti

Orsi: Bár nem tőlem kérdezted, de ha már itt vagyok; Sedatif PC szerintem a legtöbb gyógyszertárban kapható, homeopátiás bogyesz. Én is sima gyógyszertárban vettem, szerintem elég sok helyen forgalmaznak már homeos szereket. Sajnálom, hogy te sem tudsz nyugodtan pihenni.

Én vagy Lea miatt nem tudok aludni hajnalban, vagy azért, mert épp jár az agyam minden hülyeségen. Fogalmam sincs, mikor fogok végigaludni egyhuzamban mondjuk 8 órát... :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fmarti 2008.12.26 20:28-kor.
fmarti

Márti, Viki!

Az update-ről én is csupa jót hallottam, de én abszolút szénhidrátfüggő vagyok sajna, meg valamiért a Norbi annyira ellenszenves, hogy nem tudok mit kkezdeni vele.
Tudom, hogy ez gyerekes, de mégis.

:lol:

A futás viszont irtó jó zsírégető, meg az állóképességet is javítja és a léleknek is jó, ráadásul a legjobb alakformáló szerintem.
Én régebb futottam a Ligetben, de nem sokáig sajna, pedig irtó jót tesz, tényleg.
Vendég

Márti!
Igen, nekem is az van, hogy túlpörög az agyam.
Minden hülyeségen gondolkodom.
Hogy hány albiban laktam már, hogy melyikben hol volt az ágy, meg milyen volt a bútor, meg hogy hívták az osztálytársaimat és melyiknek hány tesója volt. Szóval csupa életbevágó kérdés :lol:

Emma nem tehet semmiről.

De sajnálom, hogy rosszak az éjszakáid.
Egyszer csak vége lesz ennek is.
Mezőberényi vagy? mertén meg félig-meddig gyulai. :)

na, nem is szaporítom a szót, mert hamarabb meglesz az 1000. oldal, mint várjuk!

Szép, nyugodt, babasírás-mentes éjjelt!

Orsi
Vendég

Orsi: Én mindig csodáltam azokat az embereket, akit szeretnek futni. :lol: Én legutóbb kb 15 éves koromban futottam kedvtelésből, bár annak is egyéb oka volt. Tény, hogy nagyon jó alakformáló, zsírégető, de nekem nem zárnak jól a szívbillentyűim, ezért ha futok, nagyon hamar elfáradok, már 5 perc után alig kapok levegőt, szóval nálam ez nem játszik. :)

Igen, berényi vagyok! :lol:

A hajnali gondolataidon jót nevettem, alkalmanként én is kb hasonlóan fontos dolgokon filózok. :lol:

Jó éjt!
fmarti

Vik, akkor én más teára gondoltam :oops: Megpróbálom majd akkor ezt is...

Én homepathiás gyógyszertárban veszem a Sedatifot, de valószínű majd mindegyikben lehet. A hajnali virrasztás NAGYON DURVA. Próbáljátok ki ellene, szerintem segít valamelyest!

Orsi gyere Te is IKEA-ba!!! Örülnénk Neked!

A többiek már randiztak ott, tuti van valami jó módszer a gyerekek
" elhelyezésére"...

Jó éjt mindenkinek!

Kép
andkata

a leggyorsabbak:

Ikea: fönt az étteremnek vannak nagy kerek asztalai, és van asztalokkal körbevett gyerekjátszója is, majd nem engedünk be nagyobbakat :D

Norbiápdéttel én is kacérkodom, mert lehet rendes mennyiségeket enni - a tej miatt ez számít. Attól tartok csupán, hogy nekem csak a fehérje-szénhidrát kombináció hoz eredményt.
Márti, nekem van 1-2 Schobert/Rubint dvd-m, ha érdekel, megnézem, pontosan micsodák.

Mennem kell, talán holnap folyt...

Kép
Kép
bondi

Mivel a lányunk úgy döntött, olyan jó sikítozni ilyenkor késő este is, ezért én még mindig itt dekkolok. :lol: Bár úgyis azon paráztam, hogy nem lesz meg az 1000 oldal idén, de ha így folytatom, ez a veszély nem fenyeget. :oops:

bondi: Köszi hogy megnézed a DVD-ket! Én valójában nem tudok koplalni, szóval ha fogyni akarok, kénytelen leszek rábírni magam több mozgásra.
fmarti

andkata hát vivi még csak gyümölcsöt eszik, zöldséget még nem adtam neki, de már gondolkoztam hogy elkéne kezdeni. Mondjuk én még csak bébiételt adtam neki, szóval még nem főztem meg ilyenek, de majd valahol nézek recepteket hogy hogyan kell elkészíteni a főzelékeket, levest, zöldséget.

fmarti szoktam én néha mesélni, igaz tényleg nem viszem túlzásba a dolgokat. Vivi annyira jó kislány hogy nemtudok rá semmi rosszat mondani, tényleg az ismerőseink közül is irigyelnek hogy ők még ilyen jó babát nem is láttak. Persze ő is huncutkodik, meg mostmár forgolódik is, meg emelgeti a fenekét és próbálkozik mászni is, és egy igazi vigyori baba. Mindenkire mosolyog, nevet, és imádja produkálni magát. :D :D

Én mielőtt nem lettem terhes, fogyókuráztam, de én csak annyit változtattam hogy nem ettem este 6 után, elhagytam teljessen az édességet, és minden este fél órát tornáztam Norbi tornáját csináltam. És 96 kilórol fogytam le 78 kilóra, 2 hónap alatt. És semmi nem jött vissza, terhesség alatt is nagyon minimálisat híztam 8-9 kilót, de sajna szülés után most az elmúlt egy-két hónapba elég sok visszajött, úgyhogy januártól megint elkezdem. És ez nekem nagyon bevált, én már próbáltam a 90 naposat, és fogytam 8 kilót. Azért 3 hónap alatt az nagyon karcsú. De persze lehet hogy valakinek meg pont az jó.

Kép
linda24

Sziasztok!

Jót termeltetek ma csak végigolvasni volt időm.

Ma após is megtudta a nagy hírt és neki is leesett az álla. Egyébbként a Tamás volt a családban becsúszott gyerek ezt el is felejtettem mondani. Kép

Na nem evős gyerekek anyukái, ezt fogyeljétek:
Éjjel valamikor 130-160 táp (ha eggyáltalán elfogadja)
8-9 között 80 vízzel tejpép fél üveg gyümivel (van, hogy csak a felét eszi meg)
13-14 körül fél-1 ü. húsis főzelék (ma 3 kanállal)
esetleg, ha sikerül 100 körüli táp ha elfogadja, de ritka
18-19 körül vacsi vagy főzelék vagy pép banánnal.
250 körüli tea.
Na szerintetek aggódjak? Ja és a legújjabb, hogy nem csak összeszorítja a száját, hanem ha ki is nyitja a nyelvét úgy kidugja, hogy nem alig fér bele a kanál és egy kanalat 10x adok be neki, mire kiürül teljesen. ha már nem kell neki a kaja elkezd brümmödni, úgy hogy minden tiszta kaja.

Ugyhogy szerintem senki ne aggódjon, az én gyerekem sem hal éhen és még jókedvű is. Kép

Bocsi, de mennem kell, most csak ennyire futotta!

Szépek a képek, majd én is teszek fel, ha feltöltöttük, bár nekünk nincs sok.

Viki: örülök, hogy megint itt vagy és jól telt a kari!

Ronix: nekem hiányoztál!

Hene: merre jártok?

Mav.: tessék jelentkezni!

Ami: Áron annyira cuki ezzel a hajjal! Nagyon jó kis pasi! Majd a lányom számára igényt tartanánk rá!!!

Ja a minap azt álmodtam, hogy lány és nagyon édes volt csak a nevét nem tudtuk... Olyan szép és neki is sötét a haja, mint Levivek, de ő nem született dundin, szép formás átlagos súlyú. Kép
Olivér mindig úgy emlegeti, hogy hugi.... Kép

Na azért csak nem birtam ki...

Nekünk a 31-e lenne jó, de úgy látom eléág sokan 30-ra szavaztok. Nekem csak Wera írta priviben az időpontot, így nem tudok összesíteni, de már látom nem is kell.
Esetleg megpróbálhatnánk még egyszer, ha van kledvetek küldjétek nekem kinek mikor jó, azt is, hogyha esetleg mind a kettő, hogy lehessen kompromisszumot kötni...

Jó éjt mindenkinek!
Kép

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Csak egy gyors bekukkra még beugrottam!

Hú Linda!!!! Ez a fogyó nagggggggggggyon jól hangzik,nekem is ennyi kéne kb. ennyi idő alatt!

Eddig nekem sem volt szükségem sose fogyókúrára úgyhogy nemtudom,hogy fogom kibírni,de muszály lesz!

Viki! Nekem is jöhetnek a receptek,kódok,ötletek!
Gyorsan és sokat szeretnék! :oops: :oops: :oops:

Amúgy meg holnap is jövök panaszkodni,Áronnak vacsira csak 130 tápot csináltam,erre még kért! :shock:
Csináltam még 70-et és mind megette!
Jaj madarat lehetne fogatni velem!
Tudjátok mikor evett utoljára ennyit?????????????
Reggelre most 180 vizet készítettem úgyhogy gondolom 80-at fog enni! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Viszont nagyon sokat pukizik és olyan mintha fájna a hasa is,úgyhogy most megpróbálom szüneteltetni a teát(hipp gyermekteát iszik,kamilla,ánizs,édeskömény van benne) ! :oops:
Szegény gyerek,lehet ettől kakil napi 3-at! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Most viszont húzok mert még sikongat a csörgő lasztijának! :roll:
Nekem nem kell sedatif pc(lehet nem jól írtam),de neki lehet kéne! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Amúgy mindenki csak lerakja a gyerekét és alszik???
Mert ez a ringatva altatás engem már kikészít!!!!!!

Viki! Karira kaptam suttogó II-t! :lol:

Na pussz mindenkinek,holnap jövök!

Csendes,nyugodt éjszakát mindenkinek!

Kép

Kép
ibm

csak egy fél percre jöttem, és gyorsan bele is szólok a fogyó dologba... másra most nem lesz időm. én is update-et csináltam és sokat fogytam vele. csak az alapelveket követtem. de az volt benne a legjobb, hogy bármit ehettem, csak arra kellett figyelni, hogy mikor. így pl. nem volt nehéz hogy ne egyek meg egy csokit este, mert tudtam, hogy reggel megehetem. és heti 3x jártam tornázni. nagyon szépen és hamar lement egy csomó. :) na most húzok is. most kezdjük még csak a fejlesztést... nemrég értünk haza, de előtte evett, akkor bukott volna... most még a köv. evésig megcsináljuk. ne mindenkinek szép estét. majd hozok én is képeket. véda, örülök, hogy tetszettek a cuccok. :)

KépKép
muffin

ja és még egy dolog. nem az a lényeg hogy mit mozogsz, hanem az, hogy mozogj. legalább egy héten háromszor. és akkor intenzíven. ennyi. most tényleg elhúztam...

KépKép
muffin

Marti: nekem rengeteg tornam van! BArmit tudok adni, de mind csak atirt szamito gepen megy!
Illetve az az egy amit ferjem megcsinalt es Titaekhoz vittem az megy dvd lejatszoban is, az reka baba mama, es beres alexandra szules utani tornaja, de van Sindym, Norbim, striptiz aerobikom :lol:
Koplalni en sem nagyon tudok, bar most 3 napja azt teszem, es megsem fogytam egy dekat sem :twisted:

Ikea: ahogy Bondi irta, multkor is nagyon elvoltak a gyerkozok a foldon, jatek van ott pledet leteritjuk es uccu, igaz igy egy par anyuka is a foldre "kenyszerul" de engem nem zavar.

Veda draga en kuldok Neked kepet amennyit csak akarsz:)
Igaz olyan nincs amin mind a harman rajt vagyunk, illetve csak harman :oops: Lehet megkerem az uram, hogy csinaljon!
Vendég

ez a 6tannem eves ez tenyleg nagyon jo! En is csinaltam, aztan mikor nagyon bojtoltem mar 4 utan nem ettem, vagyis napi egyszer, de az a gaz, hogy en most is napi egyszer eszem, es megis hizok :twisted: :evil: :?
Tudommozgas nelkul ez a cucc nem megy le, mert ez nem egyszeruen plussz kilo, hanem megvaltozott test, es soha nem hittem hogy ezt ilyen nehez elvisleni :oops:
Vendég

Ami: de jo! Annam is szerencsere 180at evett:) Igaz felalomban de sebaj!
Egesz delutan ugy uvoltott hogy en mar teljesen bepanikoltam, mert o ugye sosem sir, aztan elobre hoztuk a furdest, attol megnyugodott, majd eves kozben belaudt, fel ora alatt kialudta magat es nevetett teli szajal( ferjem el is mondta neki, hogy olyan draga hogy nem tud ra haragudni amiert miatta nem tudott aludni delutan, mert o most ment szegeny dolgozni).
De en nem altatom, meg ilyen extrem napokon sem.
Ha napkozben 20 percig nem alszik el kiveszem es fel ora utan probalom ujra, este pedig leteszem es dunnyog es elalszik. ha nagyon nem megy akkor kiveszem, megvigasztalom, es ujra leteszem.
Nem tudom mi miatt megy ez igy de igy van.
Suttogo 2 nekem is megvan de meg nem olvastam el :oops:
Vendég

Orsi: igen GYERE!!!!!!!!!!
Vendég

milyen jol elvagyok :oops:
igazabol azert jottem irjak a blogba mert nagyon el vagyok maradva, de csak itt kotottem ki :lol:
csak ug ynem szeretek egyedul agyba menni.
Pedig most muszaly lesz....
Vendég

Mindenkinek köszönöm, hogy leírta a tapasztalatát fogyókúra-torna ügyben!

Tami: Még én is itt vagyok, ahelyett, hogy aludnék. :lol: Köszi a felajánlást torna-DVD ügyben, lehet élni fogok vele! (Jól olvastam, sztriptíz-aerobik is van?????? :roll: :lol: ) Összességében én is elég nehezen viselem magamon a plussz kilókat, de elhatároztam, hogy mindenképpen teszek ellene valamit, mostmár időszerű lesz. Bár én úgy emlékszem, nemrég láttam rólad képeket, és egyáltalán nem tudom, neked mi a bajod az alakoddal?
fmarti

muffin: Nem semmi, hogy mindig ilyen sokáig fent vagy, jól bírod! Le a kalappal előtted, hogy ennyi energiád van!

linda: Nem is kell rosszat mondani Vivire, ha már egyszer ilyen kis eminens! Jókat is lehet ám itt a fórumon írni a dedekről, bár az is igaz, hogy a "rosszcsont" gyerekek anyukáinak csak a szívét fájdítod! :D Na jó, ez csak vicc akart lenni, rossz gyerek nincs is, csak türelmetlen szülő. :lol:

Ami: Érdemes elolvasni a suttogót, bizonyos dolgokat meg lehet próbálni, működik. Én is leszoktattam Leát a kézben elalvásról, és rászoktattam, hogy a kiságyában aludjon. (Igaz, most a 2 hetes vírusos nyavaja megint felborította a napjainkat, de majd igyekszünk újra normális napirendet kialakítani.) A multkor meg is lepődtem, mert egy vadidegen helyen egy szó nélkül elaludt egy idegen kiságyban úgy, hogy csak letettem és betakartam. Magam sem akartam hinni a szememnek.

Tita: Nekem bármelyik nap jó a talira, mert az sem biztos, hogy tudunk menni. :lol: Ha meg tudunk, majd igazodunk a többséghez. :)

Na mostmár tényleg elteszem magam...
fmarti

Marti: "csak" annyi hogy 10 kg plussz van rajtam.
ezt ugysem hiszi senki aki nem latott az elott, de en es a ferjem is erzi hogy ez igy sok, es nem jo :(
En is tenni fogok, es foleg azert hog yne hallgassam a fejemtol hogy nincs kitartasom hozza.
Januartol nagyon kemeny leszek magamhoz!!!!!!!!!!!!Muszaly!
Addig szoba sem johet kisteso mig nem vagyok ujra 50 kg!
Vendég

Tami: Abban is van valami, hogy valójában az ember saját maga érzi, hogy mennyi az annyi. Mások másképp ítélik meg. Én amivel nagyon elégedett lennék, az 55 Kg, de ahoz 13 kilótól kell megszabadulnom. :?
Nagyon szeretnék újra eljárni hastáncra is, mert épp azelőtt kezdtem el, ahogy pocakos lettem, így abba is hagytam pár alkalom után, de azt nagyon imádtam! Remélem, össze fog jönni...
fmarti

Kép dedivel
Kép igy log a nyelve
Kép pancsi
Vendég

kepzeljetek az en draga kislanyom nagyon nem csipi az unneplo ruhat.#Ezt abbol gondolom, a piros amiben az egyik kepen van ajandekba kapta Doriektol, abban volt szenteste kb fel oraig birta ugyanis mig imadkoztunk o anya kezeben ulve megkaparintott egy karacsonyi kepeslapot, ami tintaval volt irva, na mar most az o nyalmennyisege egy teljes fuzetet is felaztatna nem hogy egy lapot, szoval folyt a tinta mindenhova, kek volt a szja a keze de a ruha is :? ma meg a halvany rozsaszint adtam ra, amiben meg foto sem keszult de osszekente. Direkt mielott erkeztek anyosek adtam csak ra, de hiaba volt minden letakarvamig etetni probaltam berregett egy nagyot es en is o is tiszta fozelek lett, igy jott az amiben a kepen van, az meguszta, viszont a bodyja gallerje ugy nez ki, hogy meg le is fotoztuk, mint egy malac( megy a feheritobe :oops: )
Igy akarjam en csinosan oltoztetni a lanyom.
A legjobb ha csak egy body es egy eloke van rajta:)
ES: kinotte a kiscipojet!Azta kis csinos feher viragosat!
Es rem nehez lesz neki cipot talalni amikor mar igazi kell, mert olyan trampli szeles labfeje van!
NA megyek, mert meg a vegen elerem itt maganyomban az 1000 ik oldalt :oops:
Vendég

Sziasztok!

Vagyok én is....

Ma apát próbáltam megfűzni, hogy menjünk mi is a talira...
De hiába minden, dolgoznia kell........ :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
most el vagyok kenődve!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Majd még jövök, de most robogok aludni, mert áááááááááááááálmos vagyok!

Sírásmentes jó éjszakát mindenkinek!
Vendég

Anna annyira csodaszép!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Jó reggelt!!!

Hogy vagytok?

Csak ezt az oldalt tudtam elolvasni...

Annánkról láttam itt csudaszép képeket (jókor jöttem!).
És szuper fogyókúra-ötleteket... hát nekem is kell majd valami, de január végéig szoptatok ezerrel, úgyhogy tartom a diétám, és tornázom. És inkább rá sem állok a mérlegre :-(
De majd mondjátok, kinek mi válik be!
Nekem Szonja születése után is iszonyat sok kiló maradt vissza, amit csak a szoptatás teljes befejezése után tudtam leadni. Nagyon durva minden-mentes diétával, szinte csak pirítóson és vízen éltem, és naponta felbicikliztem a kicsivel a Csúcs-hegyre. Le is ment 10 kiló... Most viszont vagy 20 kilót kéne leadnom...

Mikor lesz találkozó az Ikeában? Én ma megyek - jó lenne, ha ma lenne a tali... :roll:
Drága édesapám eltökélte, hogy Szonját megtanítja választani, és épp az ikeában. Ahol ezer szuper játék van. Ja, és mondta, hogy nincs sok pénze... ami nem baj, de akkor miért kell elmennünk az ikeába???
De már augusztus óta ezzel zaklat, hogy ő el akarja vinni Szonját az ikeába, úgyhogy most elmegyünk, mert egyedül nem engedem el vele a lányomat - arra sem gondol, hogy megkérdezze, nem kell-e pisilnie a kicsinek :? Ja, és hót beteg vagyok, ez a hab a tortán. Zoli meg eleve hidegrázást kap az egész ötlettől, szerinte egy nagy marhaság az egész, a gyerek aközött sem tud választani, hogy mit igyon reggelire :roll:
ja és ez a shoppingolás-feeling eddig kimaradt Szonja életéből...

áh, mindegy. Elmegyünk, talán még jó is lesz.

A karácsonyunk szuper volt, három nap alatt három tepsi mézeskalácsot sütöttem :D :D :D óriási sikere volt! És talán kapok most már formákat is (késsel vagdostam ki most, nagyon egyediek lettek!) Tesómék is eljöttek hozzánk, olyan jó volt!

Ja, és még egy hír (Anyjuk, te kérdezted egyszer): Szonja tágra nyílt szemmel hallgatja a bibliai történeteket! Már ismerte Jézus születését, de most az Ószövetség történetei nagyon tetszenek neki! Persze válogatok... de a teremtés, bűnbeesés, kiűzetés, és Noé története nagyon tetszett neki!!! Legalább háromszor el kellett mesélnem mindegyiket! (asszem a bűn - büntetés kérdése nagyon izgatja mostanában) És nem zaklatja fel (én azt hittem, hogy rosszul fog aludni, meg ilyesmi), hanem kifejezetten tetszik neki. Bár az özönvíznél szívesen megmentett volna még embereket :-)

Sziasztok, további szép napokat mindannyiótoknak!
Ki tudja, mikor lesz időm még benézni... (ha végre megkezdődik az ovi :roll: )

KépKép
szkagi

Jó reggelt,

én kezdem a napot kivételesen, Adél 5 óta fent van :evil:
A legjobb az, hogy megnéztük este az " Álmomban már láttalak" cimű filmet ( nem szoktam filmet nézni, mert luxusnak tartom alvás helyett ) és persze utána fél1-ig nm bírtam elaludni.
Ma meg délelőtt vendégek, délután kiállítás. Valahogy majd ébren tartom magam. Remélem Adél alszik a kiállításon kendőben, már rég aludt úgy.

Anna nagyon édes! Biztos fáradt volt azért sírt tegnap....
Adél legalábbis olyankor üvölt kitartóan.

Titi, én drukkolok hogy lány legyen! Azt is kipróbálnád...
Van már neve?

Marcsi sajnálom hogy nem tudtok jönni :(

Nekem a 31-e is jó!

Kép
andkata

Szonja imádnivaló kiscsaj lehet...
Úgy megismerném...Egyszer átugrok Kalászra Ági rettegj!:):):)

Kép
andkata

Sziasztok!
Nagyon jó volt a tegnapi nap-nagyon sok képet készítettünk,és kameráztunk is.
Ezúton Muffin még egyszer nagyon szépen köszönöm a fényképezőgépet-nagyon imádom!! :D

Igen nehéz döntés volt,hogy melyikeket rakjam fel nektek,így is elég sok lett-bocsi előre is :wink:

Domika is már így tornázik,kinyújtott láb-popó az égnek
Kép

Apuci vigyáz rá
Kép

Apával
Kép

Mama/Anyu/,Nővérem,és családja,és ugye Gyerkőceim bontogatás közben
Kép

Nővéremék
Kép

Mama,az összes unokájával
Kép

Mi családunk-Véda ,majd ezt küldöm priviben,ok?
Kép

Csajok,ha pörögnek:
Kép

Hárman
Kép

Vacsi
Kép

Búcsú-indulnak,haza
Kép

Bocsi,a sok képért.
Domi már nem marad meg egyedül,mindig indul utánam,az ajtó felé-tegnap este,megint 28 volt a hője popóban-levonás nélkül,és nem tudom mitől :roll:
Mennem kell,bocsi hogy nem tudok reagálni senkinek,semmire... :oops:

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok!

Ági, együttérzésem betegség-ügyben, jobbulást!

Milyen könyvből olvasol bibliai történeteket Szonjának?

Katák, vagy vki illetékes, a nap kérdést: melyik jobb, Tantum verde oldat vagy pasztilla? Köszönöm.
Nemsokára megyek a patikába.
Most, hogy Nati alvása kicsit megjavult, és aludhatnék, nem hagy a torkom.... ááááááhhhhh (pedig 24-én reggel már sírtam a fáradtságtól...)

Ikea: Titi, nekünk talán a 30-a jobb lenne. Többiek?

Viki, jó, hogy itt vagy!
Meg persze mindenki más is :)

Titi, tájkép :D
Tamás becsúszott gyerek? Nahát! :D

Írnék én még litániákat, de hasogat a fejem, így most megyek kúrálni magam.
De időnként visszanézek majd!

Kép
Kép
bondi

Jó reggelt!

Márti!

Tornázni én nem nagyon szoktam. :roll:

Mberényi vagy? Bakker én kb. 200szor mentem át a városkán mikor az egyik közeli üzemünkbe mentem. ;)

Orsi!
Az update-t nem Norbi apánk találta ki, ő csak Mo-n tette ismerté. Én ezért is alkalmazom. Nekem sem jön át Norbi, ezért a termékeit hanyagolom is.

Annácska még mindig szépséges!

Kike!
Szép a csacsika család!

Dittke Izájának boldog fél évet!
20150601134430

LaLó fél 7kor úgy gondolta h ő befejezi az alvást és elkezdett kurjongani. Átvittem a nappaliba és meggyőztem h inkább aludjunk. 3/4 8ig sikerült is.

Kép Csini vagyok?
20150601134430

Ma keveset leszek, mert megyünk nagy bevásárolni (kiettük a hütőt), du pedig a barátainkhoz.
20150601134430

hali anyukák és babócák!

már mi is fent vagyunk olyan fél8 óta.

jaj lackó milyen tüneményes!

kike! szuper kis család. nagyon helyesek vagytok. jó a családi kép a fa előtt!!!
a nagyin is látni milyen boldog mikor az unokái körülveszik. sugárzik belőle a szeretet.

ő az aki ott lakik veletek, vagy ez a te anyukád? mert ha jól emléxem a másik lakik "veletek"

nah érdekes lesz igy irnom... a törpe a hónom alá kuszott az ágyon az egérért. képes az egész ágyat körbefordulni meg megmászni az egérért. na nem mintha nem lenne már most vagy 100 játéka... :twisted: :twisted:

update-torna: én évekig torna-főzelékeztem.nah jó nem csak főzit ettem, de nagyrészt igen. én imádtam és imádom a mai napig. rólam ugy nagyon sok lement. futni én se birok. nem birja a tüdőkapacitásom :D
én kondizni és spinningelni jártam.
tervezem hogy most is fogok, amint a zsuzsa is megteheti. :) együtt akarunk majd menni.

jaj készülnöm kellene... törpit megetetni és utána sétálni. de a törpén még nem látom a hajlandóságot... :(
én még ma se főzök :D annyi kaja maradt....

Kép

Kép
timi1982

Timi:köszi szépen :D
Ő az én Anyukám,sajna nem ő lakik velünk :? pedig jó lenne :)

Nagyon édes Lacinkó :D
És minden kép nagyon jó,amiket felraktatok :D

Én sem főzök ma...nálunk is sok hami maradt,viszont mosnom kell,a kenyér meg már a kenyérsütőben. :D

Kép
Kép
Kép
kike

Jó reggelt!
Csak a fő témához gyorsan, fogyókúra...nekem is update jött be.
De én akkoriban agyilag kicsit beteg voltam (nem kicsit) és 40 kilósan is kövérnek láttam magam :(

MártiNekem megvan mind a két update könyv meg 1 réka dvd.Küldesz címet szívesen elküldöm. A férjem Isten tudja hányszor akarta kidobni őket,eddig sikerült megmentenem.Neki már így se tetszem,szerinte már most keservesen vékony vagyok...
Úgyhogy ha hasznát tudod venni akkor várom a címed.

Na késöbb jövök.

nicike

szep napot!

Annam is fel 8kor rendelt ebresztot, de o nem ebredt elotte egyszer sem :shock: csak a szokasos fel 10es es fel 11es felriadas. Ennem ertem ezmitol van. Ha nem eri tulzot inger akkor is igy van, ha kap kupot, ha nem akkor is :roll:

En tudommar ezerszer irtam ezt de mostanra tenyleg ketsegbe vagyok esve, es mar rohadtul nincs turelmem, pedig nem szeretnem mar most elcseszni az egesz eves temat, de en kezdek teljesen bedilizni ezen, hogy ugy szoritja ossze a szajat hogy nincs az az Isten ami betomoszkeli a kanalat.
MIT CSINALJAK?
Anya azt mondta nem jo, hogy ilyenkor a konnyebb utat valasztva cumibol megkapja a papit.
Szunteltessem a fozelelkeket meg a gyumolcsot, meg a tejpepet?
Adjam cumibol neki ezeket?
Eroszakoskodjak- amitol en idegbeteg leszek, o uvolt, es minden kajas?????????????????????????????????????????????????????????????????
Mitol lett ez? Tudott o mar enni kanallal, most meg tolja ki a nyelvevel a kanalat, ha egyaltalan veletlen be tudom tuszkolni.
Teljesen kesz vagyok!
Es most mar az egyszeri nagyobb mennyisegu tap sincs meg lassan epphogy megvan az 500 tap/nap, meg 160 egyeb folyadek.

Tudom Tita neked ebben semi uj nincs, de Anna tudott valaha enni. es Levi legalabb ha furfanggal is es keveset de tud kanallal enni.

Minden otletet szivesen varok! Es 30an barki megprobalhatja megetetni, hatha csak nekem nem hajlando( bar probalta mar az apja, anyukam, hugom, es mindenkinek hasonlo lemenyei vannak).
Ja es mar a csorosbol sem iszik, pedig abbol is tudott, visszafejlodunk :cry:

En tovabbra is nagyon nem vagyok jol, de ez a nurofen nagy szer reggel csak fetrengtem a fajdalomtol( fekve a legrosszabb, ezert a leirtak alapjan leginkabb nyelocsogyulladasra hasonlit) aztan ittam egy kortyot es most tok jol megvagyok.
Csak lenne mar vege, mert iszonyat erzes, holnap utan doki lesz, mert asszem ez magatol nem fog elmulni :cry:

Mindenkinek szep hetveget.
En is terveztem boltot, de tudva hogy ilyenkor mindenki megrohamozza, mert eljen ujra nyitva van es lehet venni( barmit, mindent, akarmit) igy en majd csak hetfon megyek, addig meg eleldegelunk azon ami van( keneyeret Aleko hozott hazajovet).
Ebedunk van, toltottkapi es makos guba, sutink egy halom.
En meg ugysem eszem :twisted: :evil:

Bondi GYOGYULJ MEG!
En drazeban szedtem de legkozelebb lotyit veszek, azt a gyermek is ihetja ha netan szuksegesse valik.
A tantum nekem nem hasznal, a szajfertozesemre sem( bar a borax sem) es a torkomnak sem, Anna nagyon szereti, de o igazan meg nem volt torokfajos, csak mikor kohogott adtam neki.
Viszont mostanaban megallas nelkul mukohog, nagyon bejon neki.

Agi: erdekes otlet ikeaban tanitani a valasztas mibenletet, amikor meg en is megvennem ott a fel boltot :oops: neked is jobbulast.
Ha elobb tudtam volna ezt atmentunk volna Annammal az ikeaban hogy lassunk titeket, mert nekunk nagyon kozel van.
De ha gondolod gyertek be, odaadom a filmet!
Es jo lenne, ha egyszer ti is jonnetek talira!!!!!!!!!

Akkor eddigi tali: 30: Bondi, Orsi
31: Tita
mindegy: Akata, Marti, en, Patr
?:Ami,
MUFFIN< VKATA< BABU<MANCSI<NICIKE??????????????????????????????????????????????KI TUD MEG JONNI??????????????
Vendég

Sziasztok!

Emmácskám ma 6-kor már úgy érezte, kezdődjön a nap :shock:Most szerencsére alszik.

Tamara!
Jobbulást neked!
Én az erőltetést nem javaslom (de helyette mit?--nem tudom), mert esetleg teljesen elveszíti a kedvét és az evéshez ezt fogjaa kapcsolni.

Viki!
Lackó egy félisten!
hajad bebodorítottad?

AKata!
A filmklub nálunk is az említett okbók kezd bedőlni, egyszerűen luxusnak érzem.
Nekem nagy érvágás, hogy Emma születése óta olvasni sem sokat tudok, pedig azelőtt nem akadt hozzám hasonló könyvmoly.
heti 1 könyvet biztos elolvastam.

Ami!
nekem sem alszik el simán a lyánykám.
Nálam énekléssel, fenékütögetéssel, apjánál kézben (hát, ő még bírja), DE már az is haladás, hogy nem csak cicin.
én a sírni-hagyásnak nem vagyok híve abszolút, mert úgy tudom, hogy beválik, de hosszú távon mégsem olyan jó.
aztán ki tudja?

Bondi!
neked is jobbulást.
Nekem nem gond az ikeában a földön ülni, itthon is ezt csinálom :D

Kike!
szépek vagytok!

Fogyókúra: nekem 6 kiló pluszom van, de mind a hasamon lóg :(
8de majd csak akkor kezdem eltávolítani, ha már nem szoptatok, vagy nem ennyit)

merre mentek szilveszterkor?
minket Apa egyik egyetemi kollégáűja hívott babástól, csak 5-en lennénk, Emmát kis utazóágyban talán elvisszük.
Hülyeség szerintetek?

na, megyek.
szép napot
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.29 12:18-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.29 12:19-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.29 12:19-kor.
Vendég

Tami!
Ne idegeld magad!

Én mai napig üvegből adom a gyümit és a főzit. Kanálnál totális szájzár van. Nem idegesítem magam. Amikor már stabilan ül, v. etetőszékben nyomja majd, akkor jöhet a kanál is.

Orsi!
Hajam már bodri. ;)

Márti, Ami!
Átdobtam a kódokat és a recepteket. Van benne édesség is, ezt sem kell mellőzni.

Bevásároltam. Laló pont bealudt a kocsiban, így apájával lent maradtak én meg végigporoztam az interspáron. Most vasalnom kéne, de nem nagyon füllik hozzá a fogam.
20150601134430

Katus!
Igaz nekem nincs kendőm, de itt talán találsz vmit:

http://www.babakozelben.hu/praktikusinfo/hasznalat_kendo.htm

Szép Dórikáról képek? Barnus hogy van? Már kész nagylegény lehet.
20150601134430

Szép napot :P
Félkezezem, úgyhogy csak gyorsan:

Fmárti, Orsi, Kike!
Ti vagytok az első fecskék, ahogy Orsi találóan írta! :wink: Köszi! Nagyon szép képeket kaptam!

Viki!
Hagyd a francba a vasalást, és lazulj kicsit!

Én ma kinyitottam a mélyhűtőt, és amit találtam benne - régieket -, mind megcsináltam :lol: Úgyhogy ma összevissza kaját eszünk: krokett, brokkolis párolt zöldségmix, fornetti sajtkrémes és meggyes, főtt tészta pörkölt szafttal :lol: :lol: :lol:

Este 11-ig bogarásztam Lilu haját :? Csabi szolidarításból fennmaradt velünk. Utána nagyon könnyen elaludt :D

Később szépen vissazolvasok, most megyek össze-visszaebédelni!

Ja, úgy tudom 1 oldal 40 hsz-ből jön össze :roll: Ez igaz?
Vendég

Sziasztok!

Tami: Én a helyedben 1-2 hétig teljesen szüneteltetném a kanalazást. Utána próbálnám újra, addig pedig ahogy Viki is írta, ne idegesítsd magad. Te is kapnál egy kis pihenőt, meg Anna is, hátha utána helyre állna a rend. Én alkalmaztam ezt Leánál, és azt nem mondom, hogy csodálatosan eszik kanállal, de egész elfogadhatóan.

Ági: Kíváncsi vagyok, hogy sikerül majd az IKEA-zás. :)

Viki: Lackó szépséges, mint mindig! Merre jártál felénk anno? (Bár én már 9 éve nem élek ott. :oops: :D) Kódokat köszi!

akata: Adél nagyon koránkelő, de legalább egész este szépen alszik. :)

kike: Jók a képek!

bondi: Jobbulást, sajnálom a betegséget! Én a Tantium verde pasztillát használtam, nekem az is bevált, de gondolom, a spray is jó.

Timi: Hogy készítetted a főzelékeket, amikor fogyóztál?

Nici: Köszönöm a felajánlást, lehet élnék a lehetőségel. De csak úgy, ha viszonozhatom valamivel a kedvességedet!!! :)

Orsi: Szerintem ha házibuliba mentek, ott ellesz Emma is. Gondolom nem fog üvölteni a zene és nem isszátok le magatokat a sárga földig! :lol: :lol: :lol: Nektek is kell kikapcsolódás.

vkata: Én arról az oldalról rendeltem kendőt, amit Viki írt neked. :) Ha írsz privit Líviának, akkor szerintem szívesen ellát tanácsokkal.

véda: Hátha a többiek is követik a példánkat. :D

Nem akarok senkinek az agyára menni, de gondoltam, megemlítem, hátha valaki keres mostanában házat:

Ez a házikó most sürgősen eladó. Ha valakit vagy valakinek az ismrősét érdekli, az én telefonszámomon érdeklődhet. Most sokkal olcsóbban (kb 22,5 mFt-ért) is meg lehet venni, mint az alábbi hírdetésekben szereplő ár, de ahoz engem kell hívni :D :

http://www.ingatlan.com/keresov2/hirdet ... id=1918062

http://www.ingatlan.com/elado/csaladi_haz/Orbottyan/xy/h1914169
fmarti

Tami, nekem jó a 30 és a 31 is,csak valószinű az én férjem nem lehet rá venni ilyenekre :cry: Egyedül meg nem tudom neki merjek e vágni.

Márti, akkor küld el privibe a címed és jövőhéten feladom.De eszedbe ne jusson vissza küldeni valamit is mert megsértődöm.
Nem használom,szívesen adom.

nicike

Sziasztok!

Vagyok kicsit én is.

Végre itthon vagyunk nyugiban, vagyis csak én és Jázmin. Apa dolgozik, Roli meg anyuéknál akart maradni.

Szép, szép a karácsony, meg minden, de ezt a mászkálást, amit mi levágtunk. :shock: És persze ha valakit kihagyunk, sértődés van. Szóval ki vagyok purcanva.
A gyerekek szintén. Jázmin még bírta is, de Roli. Teljesen bepörgött, mert ugye délután nem tudott aludni egyik nap sem. Estére már mindig elviselhetetlen volt. állandóan sírt. tegnap már este 7-kor leraktuk aludni, mert nem lehetett vele bírni. Remélem hamarosan kiheveri.

Én persze még mindig betegen, irtózatos száraz köhögés. Köszönöm mindenkinek a gyógyszertippeket. Eddig nem nagoyn javulok!

Tami! Sajnálom Anna nem evését. Szerintem add úgy neki, ahogy elfogadja. Ha nem eszik kanállal, akkor nem. Majd eszik később. Egyébként szerintem TE vagy az aki a legjobban meg tudja etetni, meg fürdetni stb. Ha nem eszik, ne gondolj arra, hogy a te hibád és esetleg más jobban tudná csinálni. Igenis TE vagy az ANYUKÁJA és szerintem TE tudod a legjobban a trükkjeit stb. Legyen egy kis önbizalmad.

Minden kép nagyon tetszik!

Linda! Már én is írtam ilyesmit, hogy Jázmin is jó kislány és ezért sem tudok róla olyan nagyon sokat írni. Semmi extra nem történik, eszik, alszik, játszik.

Fogyókúra: Nekem is 8-10kg-tól kéne megszabadulnom. Én ezt aerobikkal tervezem ledobni, na meg kicsit odafigyelek a kajálásra. Én is utálom így magam!

Most, hogy sosem voltunk itthon, könnyebb volt tápival etetni a leányzót, így kevesebbszer szopizott. Meg is lett az eredménye, kevesebb a tejcsi. Remélem visszaáll.

Na elküldöm, nehogy elvesszen, pedig még akartam valamit, de már elfelejtettem.

Kép
szly27

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?