szep napot!
Annam is fel 8kor rendelt ebresztot, de o nem ebredt elotte egyszer sem
csak a szokasos fel 10es es fel 11es felriadas. Ennem ertem ezmitol van. Ha nem eri tulzot inger akkor is igy van, ha kap kupot, ha nem akkor is
En tudommar ezerszer irtam ezt de mostanra tenyleg ketsegbe vagyok esve, es mar rohadtul nincs turelmem, pedig nem szeretnem mar most elcseszni az egesz eves temat, de en kezdek teljesen bedilizni ezen, hogy ugy szoritja ossze a szajat hogy nincs az az Isten ami betomoszkeli a kanalat.
MIT CSINALJAK?
Anya azt mondta nem jo, hogy ilyenkor a konnyebb utat valasztva cumibol megkapja a papit.
Szunteltessem a fozelelkeket meg a gyumolcsot, meg a tejpepet?
Adjam cumibol neki ezeket?
Eroszakoskodjak- amitol en idegbeteg leszek, o uvolt, es minden kajas?????????????????????????????????????????????????????????????????
Mitol lett ez? Tudott o mar enni kanallal, most meg tolja ki a nyelvevel a kanalat, ha egyaltalan veletlen be tudom tuszkolni.
Teljesen kesz vagyok!
Es most mar az egyszeri nagyobb mennyisegu tap sincs meg lassan epphogy megvan az 500 tap/nap, meg 160 egyeb folyadek.
Tudom Tita neked ebben semi uj nincs, de Anna tudott valaha enni. es Levi legalabb ha furfanggal is es keveset de tud kanallal enni.
Minden otletet szivesen varok! Es 30an barki megprobalhatja megetetni, hatha csak nekem nem hajlando( bar probalta mar az apja, anyukam, hugom, es mindenkinek hasonlo lemenyei vannak).
Ja es mar a csorosbol sem iszik, pedig abbol is tudott, visszafejlodunk
En tovabbra is nagyon nem vagyok jol, de ez a nurofen nagy szer reggel csak fetrengtem a fajdalomtol( fekve a legrosszabb, ezert a leirtak alapjan leginkabb nyelocsogyulladasra hasonlit) aztan ittam egy kortyot es most tok jol megvagyok.
Csak lenne mar vege, mert iszonyat erzes, holnap utan doki lesz, mert asszem ez magatol nem fog elmulni
Mindenkinek szep hetveget.
En is terveztem boltot, de tudva hogy ilyenkor mindenki megrohamozza, mert eljen ujra nyitva van es lehet venni( barmit, mindent, akarmit) igy en majd csak hetfon megyek, addig meg eleldegelunk azon ami van( keneyeret Aleko hozott hazajovet).
Ebedunk van, toltottkapi es makos guba, sutink egy halom.
En meg ugysem eszem
Bondi GYOGYULJ MEG!
En drazeban szedtem de legkozelebb lotyit veszek, azt a gyermek is ihetja ha netan szuksegesse valik.
A tantum nekem nem hasznal, a szajfertozesemre sem( bar a borax sem) es a torkomnak sem, Anna nagyon szereti, de o igazan meg nem volt torokfajos, csak mikor kohogott adtam neki.
Viszont mostanaban megallas nelkul mukohog, nagyon bejon neki.
Agi: erdekes otlet ikeaban tanitani a valasztas mibenletet, amikor meg en is megvennem ott a fel boltot
neked is jobbulast.
Ha elobb tudtam volna ezt atmentunk volna Annammal az ikeaban hogy lassunk titeket, mert nekunk nagyon kozel van.
De ha gondolod gyertek be, odaadom a filmet!
Es jo lenne, ha egyszer ti is jonnetek talira!!!!!!!!!
Akkor eddigi tali: 30: Bondi, Orsi
31: Tita
mindegy: Akata, Marti, en, Patr
?:Ami,
MUFFIN< VKATA< BABU<MANCSI<NICIKE??????????????????????????????????????????????KI TUD MEG JONNI??????????????