Sziasztok!
Na,tegnap elmentünk vásárolni Karácsonyra.Csak férfival ne menjen az ember!
(tisztelet a kivételnek)
sylph!
Tényleg szupi munkád van!Én mindig ámulok,hogy valaki egy darab anyagból mit tud kihozni.Nekem sajna se tehetségem,se türelmem nem lenne hozzá.
Én már 1000 éve Érden lakom.'86 óta.Előtte a XI.kerben laktunk.Párommal(Robival),szilveszterkor lesz 9 éve,hogy megismerkedtünk.Diszkó kapcsolat!
Ő Fejér megyei.
Mikor terhes lettem a neten keresgéltem nődokit,mivel Samuhoz meg Baksayhoz nem akartam menni.Így találtam rá Parragh Attilára.Neki Érden van magánrendelése.Róla is lehet hallani jót is,rosszat is.Embere válogatja.Hát,az elején elég fura volt a stílusa,de meg lehet szokni. Minél többet jártam nála,annál szimpibb,barátságosabb lett.Aztán mikor megtudtam,hogy a Szt.Imréhez tartozik,nagyon megörültem,mert kislányként elterveztem,hogy velem minden úgy fog történni,mint anyuval.19 évesen férjhez megyek(nem vagyok férjnél
)21 évesen fogok szülni(mindjárt 30 vagyok
)és a Szt Imrébe fogok szülni(ez teljesült
).
Egyébként május 1-re voltam kiírva és április 25-én született meg Dorina.
Milyen más világ ez a Japán!Férjed ott dolgozik?Hozhatna nekem egy szupi WC-t
mimi12!
Annál a dokinál márcsak jobb lehet.Szívből sajnálom,hogy ilyen történt veled!Akkor én is beállok drukkolni!
Samuval kapcsolatban már nem emlékszem pontosan,hogy mi volt,csak arra,hogy össze-vissza beszélt.Egyszer ezt állította,máskor azt állította,teljesen félre értelmezhető.De attól még lehet jó doki.
A másik esetre jobban emlékszem,az a Baksaynál történt.Mondta,hogy ahogy elmúlik a havim,menjek vissza.1-2 nappal később mentem,vártam 3 és fél órát és közölte,hogy nem vizsgál meg,mert nem egyből másnap mentem.Meg mondtam,hogy szeretnék a Mercilon helyett másik,olcsóbb fogamzásgátlót és hallottam egy xy nevűről(már nem emlékszem),hogy esetleg felírná-e?Erre ordít,hogy kitől hallottam és döntsem el,hogy ő a nőgyógyászom,vagy a barátnőm?És felirta a Tri-regolt.
Szóval ennyit erről,hogy még kérdezni se lehet...
Szerintetek nem zavarná meg a lányomat,ha Karácsonykor nem a helyén aludna?Mert anyósék azt akarják,hogy aludjunk ott,bár én nem szeretnék.