Új privát üzeneted érkezett!

[quote="cunami"]
írta:
cunamiez egy tavalyi karácsonyi kép! :D

Jaj de édes :lol: :lol:
Ilyen kutyánk van nekünk is.Hát a Szabi nem igazán értékelte.Jól be döltűnk,annyian írták meg mondták mennyire jó meg hűű meg ha.Csak épp egy fiut jobban le köt egy zajos kisautó..

mimi12

Sziasztok!

Remélem az oldal váltás miatt nem hagyok ki senkit, ez kicsit hülyén van megcsinálva, hogy írás közben nem lehet visszalépni.

Tanulókutyus
Ennek a kutyának baromi jó lehet a marketingje, mert Milu is ilyet kap az egyik nagybácsitól karira és a családból még vagy 2-en jelezték, hogy ilyet szeretnének venni. Mondtam nem kell, már lesz. Olvasom, hogy Szabinak nem jött be, kíváncsi vagyok Milu, hogy fogja értékelni néhány hónap múlva, mert most még gondolom pici hozzá.

Mimi
Az autód tényleg tudta, hogy nem kell menni nőgyógyihoz, mert ugyse lesz. Meg én is tudtam, hogy a szerda jobb lett volna.... :lol: :lol: Bocsi, figyelmetlen voltam. Gyerekdokit azért köszi, lehet mi is maradunk Pesten vagyis Budán, az M1/M7 kivezetőnél lakunk a Böszörményi úton, visszahordani se lenne nagy dolog és ezt a dokinénit már szokjuk.

Orsi
Lehet már nem olvasod, de megyek, megyek!!!!! :lol: :lol: Bőröndben még nem utaztam. :lol: :lol: :lol: A konyha nagyon jól nézhet ki, ahogy így leírtad, nagyon ügyes a férjed. Belegondoltam, hogy kislányként imádtam volna egy ilyen "igazi" konyhát, a csajszik is tuti el lesznek ájulva.
Fotókönyv: Dolli már írta a címet, ahonnan le tudod tölteni a progit, amivel meg tudod szerkeszteni. Van fent egy csomó háttér, meg oldal elrendezés, meg képszerkesztő... Szóval csak a fantázia szab határt. Nagyon jó dolgokat ki lehet hozni belőle.

Dolli
Te melyiket csináltad? Nekem idén csak a puha borítósra futotta, de szemeztem a kemény borítóssal is.

Sylph
Kíváncsivá tettél ezzel az ingával, ki fogom próbálni. Majd beszámolok az eredményről. :lol: :lol: Nagyon érdekes lehet a munkád, el hiszem, hogy sajnálod, hogy nem mész vissza. Milyen jelmezt varsz az unokahúgodnak? Engem mindig a részletek érdekelnek. :oops: :lol:

Tierno
Üdv közöttünk. Merre laktok? Hogy hívják a kislányodat?

Gabi

Gabi

Kép
gabusz

Sziasztok Lányok!

Köszönjük szépen a gratulációkat!

Ismét itt... :-D Zsófi továbbra is tünemény kiscsaj, csak már egyre több időt tölt ébren szopi után és ezeket a fél-egy órákat szereti a kezemben tölteni. :-D Amúgy továbbra is imádnivalóan rendes kislány, bár azért volt már olyan éjszakánk, amikor csak 2 órát bírtam összesen aludni.

Szerencsére anyukám itt van velünk, meg pár napja már párom is szabin van, így segítség is akad bőven.

De jó nektek, hogy a karácsony előtti sürgés-forgás már így utólért benneteket!!! Én egyik nap vettem csak észre, hogy mindenhol fenyőfát árulnak. :-D Na de majd jövőre bepótoljuk az ideit is. :-D

Orsi!
3 császárod volt? Az igen! A harmadikat már csak nagy könyörgések árán engedik meg, ugye? Engem még azzal bíztattak, hogy a másodikat akár normál úton is megszülhetem. Mi két gyereket tervezünk.

Jó pihenést nektek a hétvégére!!!

Noémi!
Hétfőre mennek a drukkok!!! Annyira örülök nektek!!! :-D

Gabusz!
Ezt a tanulókutyust most orrba-szájba reklámozzák, szerintem azért kattant rá mindenki a vásárlására.

Kép
Kép
lbernuska

Szijasztok!

Túlvagyok mindenen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D
Fogorvossal meg hogy jártam! :shock:
Nincs is lukas fogam, meg is röntgenezte de semmi! :D :D :D
Így leszedettem a fogkövemet és kipolírozta a fogamat!
Csillog-villog!
Andika nagyon-nagyon köszi a segítséget!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Azért így megnyugodtam, és most már van fogdokim is Érden!
Veres Betrix doktornő! Nagyon szimpi, ügye, finom kezű, kis óvatos, nem csimpaszkodik bele a számba!
A rendelő is barátságos, hangulatos! Árak szerintem jók!(nem Kuti Zsuzsa árak! :wink: )
Szívből ajánlom mindenkinek! Egyszem tömött fogam(7 éves) még mindig rendben, néha rá kell nézetni és okés! :D

Na most tényleg elköszönök, befejezem a pakolást, rendbehozom magam aztán várjuk Apucit!

Bernike! Tudom, hogy fáradt vagy de én akkor is nagyon írígy!!!!!!!!!!!!!Az finom babaillat ami belengi az egész lakást, az egész kisember olyan mint egy kis pihe-puha batyú! Az az édes nyöszörgőny hangocskájuk:D Jaaaaaaaaaaaaaaj!

Gabi, nem találtam meg a fotó oldalt, leírnátok mégegyszer! :oops:
De ezzel én is tudok csinálni?????Tudom hogy már karácsonyra nem, de máskorra igen?

Mimi! Most legalább tudom kit hívjak ha lerobbanok! :wink: :D :D :D

Legyen szép hétvégétek Csajok! ÉS KÖSZÖNÖM, HOGY VAGYTOK NEKEM!!!!!!!!!!!!!!!!!! :oops:

Pusza: Orsi
Vendég

[quote="cunami"]
írta:
cunamiLegyen szép hétvégétek Csajok! ÉS KÖSZÖNÖM, HOGY VAGYTOK NEKEM!!!!!!!!!!!!!!!!!! :oops:

Pusza: Orsi

:lol: :lol: Jó pihenést Nektek!!
Irigykedem ám :wink:

mimi12

Sziasztok!
Húúú,de hosszú nap volt!Front van,vagy miafene?
Lányomat Dorinának hívják,április 25-én született.Ligeten lakunk.
Igen,első Karácsony,már nagyon várom,hogy milyen lesz :) Mi sütifalót vettünk neki.Remélem örülni fog neki,bár szerintem a csomagoló papírral jobban el fog játszani :D
Ti mindig reggel és délután vagytok itt?Én így este tudok gépezni.Ma is Drága lányom 20 percet aludt nappal.Este meg szokás szerint elaludt,majd 1 óra múlva felkelt. :?
tierno

Orsi,
Valószínűleg már édesdeden alszol a hosszú csobbanások után de azért szívesen :D Mármint a fogdokit. Ki vigyázott végül Bubuékra? Vittünk mi is bonbont az óvónéninek és a dadusnak, nagyon örültek neki. Remélem marad B néni :D

Tierno,
Üdv itt. Akkor én leszek a sorstársad, én is kb este 9-kor tudok leülni a gép elé a két gyerektől. Nekem van egy 7 hónapos fiam, Zsombor ő már fél 8 körül elalszik de a lányom, Veronika már 4 és fél és ő csak kb fél 9-kor fekszik. Mire végre mindketten ágyban vannak én már olyan fáradt vagyok h csak nézek ki a fejemből :(

Mimi,
Kíváncsi vagyok h mi lesz a véleményed Samuról. Aztán rakd azt a vonalzót.

Gabi,
Én is a puhafedeles mellett döntötem, ennnyire tellett ráadásul kettő kell belöle a két mamának. Múlt szombaton adtam le a rendelést de még nem jött az email, hogy elkészült.

Dolli,
Igen a DM-be kértem a könyvet, szintén a 15%-ra gyúrok. Pelenkám is lassan elfogy, úgyhogy remélem jövő hét elején már elkészülnek a könyvek.

Lányomnak szerdán volt az első táncos fellépése, karácsonyi kismanó volt. Annyira büszke voltam rá, nagyon ügyesek voltak
Kép Karácsonyi kismanó

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!

Orsi! Bár már nem olvasod, de a kívánság akkor is él, hogy érezzétek nagyon jól magatokat, és pihend ki az utóbbi napok rohanását!
http://www.fotokonyv.hu/fotobuch.php
Múltkor nem ezt a címet írtam, bocsi! :oopsz:

Tierno! Üdv itt! Én is Ligeti vagyok! :) Hű! Nem kényeztet el téged sem a lányod az alvásával! Gézu 5 hós volt az első karácsonynál és ő is a csomagolót élvezte a leginkább. De majd később fogja értékelni azt is, ami benne volt. Én mindig úgy vettem ajándékot, hogy inkább kicsit előre. Egyévesen is kapott olyat, amit 18 hótól ajánlanak, és most is kap olyat, ami háááát azt hiszem 3 éves kortól jó. Most még másképp használja, ismerkedik vele, meg felnőttel játszik vele, de hamar beletanulnak ám! :)
Én este ritkán vagyok, most is csak azért, mert egész nap nem írtam, ilyenkor a karácsonyi készülődés elvonja az időt a nettől. Egy kis megvonás nem árt. :)
Nem fogacska jön? Nálunk rendszerint lefekvés után 40 perccel ébredt. Most már egyre ritkábban fordul elő, jobban is érzem magam azóta. :)

Ibernuska! Gondolom, ha ránézel a lányodra, az kárpótol az átalvatlan éjszakáért! :)
3 császárt engednek, a többi a necces. És mivel nem volt nálad gond, nem vérnyomás, cukor, stb miatt császároztak, ilyenkor nagy a sansz arra, hogy szülhetsz a következőben természetesen!

Gabi! Én a vászonborítós A4-est csináltam a nagymamámnak, közösbe fizeti a család, mert 50 oldalas, és bár álltam volna, a kupaktanács így döntött. Végülis mindannyiunkról szól. Már nagyon várom, hogy kész legyen!
A férjemé is vászonos lett a szülinapjára, bár nem tudom, mitől vászon, nekem kemény borítónak tűnik... :o

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Szasztok csajok!

Szia Tierno, üdv köztünk!

Orsi, jó pihenést!!!!!
Hát tényleg szuper munkám van! Sajna messze lenne, és most a skacok az elsők... :wink:
Csacsis szekééér? Ez édi. :lol:
Nagyon cuki volt Bogi baba!

Tanulókutyus.... Bubó első szülinapjára kapott FP vonatot, telót, de a doboza sokkal izgalmasabb volt neki :wink: Most Lili játszadozik a telóval. Sokszor jobb egy egyszerü játék, mint egy ilyen márkás kütyü. :wink: Volt, hogy egy fél litykós palackba tettem valamit(már nem tudom mit) jól rácsavartam a kupakot és rázhatták, élvezték is. :lol: Meg egy nagyobb dobozba vágtam lukakat, ajtót és azzal játszottak, hogy belepakoltak, és kiszedegették őket :lol: :lol: :lol:

Na jó, elteszem magam holnapra, majd leragad a szemem. Skacok már horpasztanak ezerrel, apum itt van és dumálnak a párommal... szilveszterről....
Ki hol szilveszterezik? Mi valszínű itthon :wink: :lol:

Jó éjt mindenkinek!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sylph 2012.02.19 17:16-kor.
sylph

Andi, látom, közban Írtál... nagyon édes a lánykád! Jár valahova táncolni? Vagy oviban táncoltak?
sylph

Sylph!Hú,ez nagyon szép!Te varrónő vagy?

Tekiroll!Lehet,hogy fog van a dologban,nagyon nyúlkál a szájába.Eddig van 2 elől,szerintem most hátul jön neki.

Mimi12!Csak nem babát vársz?Remélem te meg leszel elégedve a dokival,mert nekem nem volt szimpi,se a másik.
tierno

Szasztok!

Hoztam egy kis nézegetnivalót, képek..... :lol:

Kép
Kép Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sylph 2012.02.19 17:17-kor.
sylph

Folytatás....

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sylph 2012.02.19 17:17-kor.
sylph

Ja, és még egy érdekesség! Wc-s sztori, reggel mikor párom ment oda, a wc a nevén köszöntötte!!!!! :shock: :D Azt sem tudta ki szól hozzá... :wink: :lol: Be lehet rajta állítani, hogy milyen hőmérsékletűre szeretnéd az ülőkét, "alvázmosást" csinál, egy csomó mindent be lehet állítani rajta, ha felállsz róla leöblíti, letisztítja magát....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sylph 2012.02.19 17:18-kor.
sylph

Tierno, köszi! Remélem a keresztlányomnak is tetszeni fog!
Tulajdonképpen az vagyok, de nem egy egyszerű varrónő, annál kicsit több (hű, ez de beképzeltnek hangzik, pedig nem vagyok az) a lényeg, hogy tervezni, szerkeszteni, szabni, varrni is tudok... Az Operában vagyok/voltam jelmezkészítő...

Mikor költöztetek ide?
Hol szültél? Mesélj egy kicsit magatokról! :D
sylph

Sylph,
Gyönyörű ez a jelmez :D Tényleg nagyon ügyes vagy. Azt hiszem majd megyünk hozzád farsangkor ötletért :D Veronika únevezett Táncszínházba jár, Bettyhez, hetente kétszer van foglalkozás, kedden fél 6-tól itt a Művházban és csütörtökön szintén fél 6-tól a gimiben. Mi is most kezdtük szeptemberben és most már nagyon szereti. Tavaly már járt egy másik nőhöz de az nem jött be. Japán :D Nagyon szép és érdekes ország, szeretnék én is eljutni oda mielött meghalok., meg még Ausztráliába és a Sechelle szigetekre. Csak még ilyen hosszú úthoz kicsik a gyerekek. Meg pénzem sincs rá, de álmodozni lehet :D Ha minden igaz akkor mi Tatára megyünk szilveszterezni barátokkal. Anyum bevállalta a két gyereket, ő Tatabányán lakik.

Kép[
Kép[
kostyika

[quote="tierno"]
írta:
tierno
Mimi12!Csak nem babát vársz?Remélem te meg leszel elégedve a dokival,mert nekem nem volt szimpi,se a másik.

Hali!
Mesélték,hogy érdekes a stílusa.Az igazság az,nem igazán a stílusa érdekel,hanem a szaktudása,és az hogy normálisan oda figyeljen a terhességemre.
Olvastam én is róla,hogy sokan szidják,sokan dicsérik.Én itt Érden még sosem voltam dokinál,ő lenne az első akihez el megyek.
Hát azért ha ma még erre jársz,írj gyorsan valamit,neked miért nem szimpi??Mert kíváncsi vagyok minden véleményre.
No de holnap én is többet fogok tudni.
Amúgy a másik dokit is sokan dicsérik sokan szidják.
Akihez eddig jártam,annak meg köszönhetem,hogy elvesztettem a 20hetes terhességemet.Véletlenül el felejtette észre venni,hogy méhszájon volt a lepény.Mikor gond volt,akkor meg közölte,hogy sajnos ő ezzel nem tud foglalkozni,és menjek másik kórházba másik orvoshoz.Mellesleg a nagybátyám haverja ,és azóta annyit nem kérdezett,hogy élek e még??
Szóval úgy gondolom,ennél mindenki csak jobb lehet!

mimi12

Szisz!Nem semmi képek.Kicsit irigylem a párodat.Azért Japánba eljutni tök jó dolog.Biztos sok érdekességet látott.

Kostyika!Az osztrákoknál olcsóbban lehet utazni :lol:
Amúgy van a Zöldfoki szigetek,állítólag az is nagyon szép,és nem olyan drága.
A Sechelle szigetek viszont gyönyörű.De ne úgy képzeld el,hogy egy bulizós hely.Nem ezek csendes nomád nyugis szigetecskék.
Hát én is be tudnám utazni a fél világot,csak sajna nincs miből.
No sebaj,majd a kövi életünkben :lol:

mimi12

Sziasztok Lányok!
Nálunk semmi újdonság, Zsófi eszik, alszik, nézeget, kakil. :-D Én hol kipihentebb, hol fáratabb vagyok. :-D

Tierno!
Üdv itt nálunk!!!

Kostyika!
Karácsonyi kismanód nagyon édes!

Sylph!
Basszus, nagyon ügyes vagy! Gyönyörű a ruha! És hogy az Operában vagy jelmezkészítő... ez nekem nagyon tetszik! Nagyon szép, kreatív munkád van!

Köszönjük a Japán fotókat! Nagyon szépek! Na és ez a "mű" égbolt!!! Nagggggyon durva...

Mimi!
Akkor holnap nőgyógyász??? Mennek a drukkok!!! Írd ám meg, mi volt!

Kép
Kép
lbernuska

Sziasztok!
Na,tegnap elmentünk vásárolni Karácsonyra.Csak férfival ne menjen az ember! :x (tisztelet a kivételnek)

sylph!
Tényleg szupi munkád van!Én mindig ámulok,hogy valaki egy darab anyagból mit tud kihozni.Nekem sajna se tehetségem,se türelmem nem lenne hozzá.
Én már 1000 éve Érden lakom.'86 óta.Előtte a XI.kerben laktunk.Párommal(Robival),szilveszterkor lesz 9 éve,hogy megismerkedtünk.Diszkó kapcsolat! :D Ő Fejér megyei.
Mikor terhes lettem a neten keresgéltem nődokit,mivel Samuhoz meg Baksayhoz nem akartam menni.Így találtam rá Parragh Attilára.Neki Érden van magánrendelése.Róla is lehet hallani jót is,rosszat is.Embere válogatja.Hát,az elején elég fura volt a stílusa,de meg lehet szokni. Minél többet jártam nála,annál szimpibb,barátságosabb lett.Aztán mikor megtudtam,hogy a Szt.Imréhez tartozik,nagyon megörültem,mert kislányként elterveztem,hogy velem minden úgy fog történni,mint anyuval.19 évesen férjhez megyek(nem vagyok férjnél :) )21 évesen fogok szülni(mindjárt 30 vagyok :) )és a Szt Imrébe fogok szülni(ez teljesült :) ).
Egyébként május 1-re voltam kiírva és április 25-én született meg Dorina.
Milyen más világ ez a Japán!Férjed ott dolgozik?Hozhatna nekem egy szupi WC-t :D

mimi12!
Annál a dokinál márcsak jobb lehet.Szívből sajnálom,hogy ilyen történt veled!Akkor én is beállok drukkolni!
Samuval kapcsolatban már nem emlékszem pontosan,hogy mi volt,csak arra,hogy össze-vissza beszélt.Egyszer ezt állította,máskor azt állította,teljesen félre értelmezhető.De attól még lehet jó doki.
A másik esetre jobban emlékszem,az a Baksaynál történt.Mondta,hogy ahogy elmúlik a havim,menjek vissza.1-2 nappal később mentem,vártam 3 és fél órát és közölte,hogy nem vizsgál meg,mert nem egyből másnap mentem.Meg mondtam,hogy szeretnék a Mercilon helyett másik,olcsóbb fogamzásgátlót és hallottam egy xy nevűről(már nem emlékszem),hogy esetleg felírná-e?Erre ordít,hogy kitől hallottam és döntsem el,hogy ő a nőgyógyászom,vagy a barátnőm?És felirta a Tri-regolt.
Szóval ennyit erről,hogy még kérdezni se lehet...

Szerintetek nem zavarná meg a lányomat,ha Karácsonykor nem a helyén aludna?Mert anyósék azt akarják,hogy aludjunk ott,bár én nem szeretnék. :?
tierno

Szijasztok Csajok, hazajöttünk!
SZUPER VOLT MINDEN!!!!!!!!! :D

Majd töltök fel képeket, csak a receptek miatt ültem a gép elé, de közben meglátam hogy mit írt Tierno!

Tierno! Én is a Parragh Attilánál szültem mindkét lányomat! :D :D :D
Kint is van Fruzsika képe a rendelőben! :D

Fruzsi április 23. Bogi április 16.-án született!

Na majd jövök, Apa ma viszi haza Apósomat, kiderült nem a fél tüdejét vették ki csak az egyik lebenyt! Tök jól van Hál'Istennek!

Na tényleg jövök és írok Mindenkinek, a képeket megnéztem, Sylph!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ EZ A RUHA ÁLOMSZÉP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!És a Japán-os képek is nagyon jók! Mikor volt a férjed kint? Munkaügyben?

Mimi hogy vagy?????

Pusza: Orsi aki jön ha Apa elmegy itthonról, de psszt! :wink:
Vendég

Halihó!
Voltam dokinál.Minden rendben.
Nem volt vészes a doki.Bár lehet ki akadt tőlem,mert közöltem,nekem ne csináljon hüv uh-t.Nem csinált,csinált helyette hasit :lol:
Így is szépen látszott a pöttyöcske,és hogy pulzál a szíve.
9.-e után kell majd vissza mennem.Akkor leszek további instrukcióval el látva,meg kapom meg a mindenféle beutalót stb.

Orsi,üdv újra itthon.Milyen volt??

mimi12

Szasztok!

Lányok, köszönöm a sok dicsit! :oops:

Andi, szuper lehet ez a tánc, hány éves kortól lehet vinni a gyerekeket? Mert Lili nagy táncizós itthon...
Hűűű, milyen helyekre szeretnél elutazni... álmodozni mindig lehet én is azt teszem ;)

Tierno, mi is 9évesek leszünk, csak májusban :wink: és én is 30 leszek :wink:
Párom nem dolgozik ott (szerencsére!) csak kiküldetés volt neki (vag minek mondják az ilyet..) munkaút.
Tesót terveztek?

Mimi, látom van vonalzód! :lol: Örülök, hogy minden rendben van!!!!!

Helló Orsi! Gyere majd és mesélj! :lol: Örülök, hogy após jól van!
Párom, kb. egy hónapja volt kint, munkaút...

Lányok, sütöttem mézaskalácsot.... hát nem érte meg a díszítést. :wink: :lol:
Holnap csinálok egy kis töltött káposztát... ez lesz az első. :wink:

Lépek, mert Pupi itt rángatja a kezemet, páááá
sylph

Mimi,
Zöldfoki szigetek is jó lesz :D Úgy szeretnék egyszer lakni egy olyan bungalóban ami egy kis benyúló stégen van és a lábad alatt látod a halakat. Én is úgy hallottam h bulizni Ibizára kell menni. Örülök hogy minden rendben a kis pocaklakóval.

Tierno,
Zsombor nem nagyon szeret máshol aludni, ennek ellenére szilveszterkor kénytelen lesz anyuméknál aludni.

Orsi,
Hogy vagytok? Megsütöttük a receptedet, nagyon finom lett és olyan isteni illat van a lakásban.

Sylph,
Azt hiszem h Lili még kicsi, mert általában 3-4 éves kortól ajánlják. Veronika tavaly kezdett el először járni és akkor még nem nagyon kötötte le. De állítólag van ilyen h csiribiri torna vagy babatorna. Kis töltött káposztát küldhetsz nekünk is :D

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!

Bocsánat, én is nagyon elhavazódva... Remélem, holnap lesz két perc szabadidőm, hogy bejöjjek boldogságosat kívánni Nektek! :)

További jó készülődést mindenkinek!

Kép

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok!

Nagyon régen jártam felétek........kicsit összejöttek a dolgok :roll: .
Látok ismeretlen neveket, ami jót jelent, hiszen bővül az érdi topik:-). Igyekszem visszaolvasni......

Puszi Mindenkinek és Szép Ünnepeket!
Peni

KépKép
peni

Sziasztok!

Ellepett engem is a karácsonyi készülődés és holnap már utazunk.
Ma vagyok utoljára net közelben, így kicsit hamarabb:

Kívánok Mindenkinek Áldott, Békés Karácsonyt!

Andi
Már biztos elkészültek a könyvek. Milyenek lettek?

Sylph
Gyönyörű az a ruha, tuti az első hely az unokahúgodnak. Japán nagyon érdekes lehet, engem mindig vonzottak a keleti kultúrák. Nagy álmom, hogy egyszer Thaiföldre eljutok, de Japán se lenne rossz. WC... :lol: :lol: :lol: Elhiszem, hogy meglepődött a férjed.
Még nem ingáztam, de majd mindenképpen kipróbálom.

Tierno
Milán is más helyen fog aludni végig az ünnepek alatt. Ráadásul két különböző helyen, de muszáj lesz neki megszokni, mert a nagyszülők annyira messzire laknak, hogy nem lehet leugrani és visszajönni. Azért én is izgulok, hogy fog sikerülni.

Berni
Élvezd ki az összes napot a fáradtsággal együtt, mert annyira gyorsan nőnek. Én most szültem és már 4 hós lesz. :shock: Biztos gyönyörű karácsonyotok lesz, hisz a kezedben van a legszebb ajándék, amit kaphattál. :D

Orsi
Apósodnak jobbulást. Milyen lett a mézeskalács házikó? Hozzol képet?

Mimi
Jó a vonalzód! :lol: és örülök, hogy minden rendben van. Emlékszem nekem nagyon érdekes volt, hogy még egy alig látható pici pontocska, de a szíve már ver. :D

Dolli
Ezeket a guszta mézeskalácsokat te csináltad? Ha igen, le a kalappal. :lol:

Gabi

Kép
gabusz

Sziasztok!
Peni,azta mindjárt kétgyerekes anyuka leszel :lol:

Máshol alvás.Vigyétek a saját takarót,játékot ami a kiságyban szokott lenni,és nem lesz gond.Ha mégis,akkor ilyenkor jön az együtt alvás :lol:

Csajok!
Boldog Karácsonyt mindenkinek!

mimi12

Kép

mimi12

Szasztok!

Szia Peni!
Hűűű, egy hónap sincs hátra.... :lol: hogy vagy/tok?
Mesélj!

Kész a káposztám, tök fincsi lett :) Andi, nyisd ki az ablakot, illatot tudok átküldeni... :wink:

Megy a készülődés, lányok? :lol: :lol:
sylph

Sziasztok Csajok!

Gyors bekukk... aztán megyek fürdetni. :-D

Csak szeretnék mindenkinek békés karácsonyi ünnepeket kívánni!

Kép
Kép
lbernuska

Sylph,
Nyitom, küldjed gyorsan :D

Mimi,
Jó a képeslapod Szabiról. Tényleg egy lány, egy fiú után a szíved mélyén milyen babára vágysz? Tudom a lényeg h egészséges legyen.

Gabi,
Igen ma hoztam el. Szép lett de elég egyszerű, kicsit jobban csicsázhattam volna ennyi pénzért.

Dolli,
Nekünk húsvéti nyuszi és gomba formájú mézesünk lett. Ezek a formák tetszettek Veronikának.

Végül a rossz hír, Zsombor mára belázasodott, éjjel óta folyamatosan 38 fokos láza van, összeszedett valahol egy kis vírusos torokgyulladást. Érdekes karácsonyunk lesz. :?

Kép[
Kép[
kostyika

[quote="kostyika"]
írta:
kostyika
Mimi,
Jó a képeslapod Szabiról. Tényleg egy lány, egy fiú után a szíved mélyén milyen babára vágysz? Tudom a lényeg h egészséges legyen.

A lényeg tényleg az hogy,augusztusban a karjaimban foghassam :wink:
Viszont akinek nincs titkos vágya,az hazudik.Nekem egy fiú egy lány után,tényleg teljesen mindegy lenne.Viszont a páromnak kettő fia van,és emiatt kicsit jobban szeretnék lányt :wink:

mimi12

Szép jó reggelt Lányok!

Andi, Zsombinak jobbulást! Remélem ma már jobban lesz!

Mindenkinek Nagyon Boldog Békés Ünnepeket Kívánok!
Szép karácsonyozást!

Kép

Puszi
sylph

Kedves Lányok!

Áldott, békés, szeretetben gazdag Karácsonyt kívánunk Mindannyitoknak!

Mentovics Éva: Karácsonyi jókívánság

Szent karácsony beköszöntött,
pompázatos ruhát öltött.
Oly szaporán, mint a zápor,
ezer csillag hull a fáról.
Örömkönnyek hullnak egyre,
s pottyannak a kis kezekre.
Fenyőfánkat körbeálljuk,
és egymásnak azt kívánjuk:
E szép este minden fénye
adjon erőt az új évre.

Kép

Orsi&Bubu&Fruzsi&Bogi
Vendég

Karácsony éjjelén ezer csillag ragyog.
Boldogság tölt el aprót és nagyot.
Angyalkák hada száll alá lassan
Kellemes Karácsonyt - suttogják halkan!

Kép
Kép
tekiroll

Szijasztok Lányok!

Mizujs? Hogy telnek ünnepek?
Én már bejglimérgezést kaptam, tutira híztam vagy 3 kilót, dög fáradt vagyok! Lementek a vendésgésegek, holnaptól pihi!!!!!!!!!!! :D

Lökök pár képet! :wink:

Kép Kép Kép
Vendég

Kép
Kép
Kép
Vendég

Kép
Kép
Kép
Vendég

Kép
Kép
Kép
Vendég

Ilyen lett a csajok konyhája! :D

Kép
Kép
Vendég

Orsi,
Ezt a konyhát én is elfogadnám :D Apa nagyon ügyes volt. Látom Fifi nálatok is kedvenc. Bogi is már milyen nagy.

Mimi,
Most olvastam h bebizonyították h a lányok jobb alvók :D

Zsombor szerencsére már jobban van, még kicsit köhécsel és folyik az orra de már nem lázas. Mi is megjártuk mindkét nagymamát, kaptak jó sok ajándékot.

Kép[
Kép[
kostyika

Szasztok csajok!

Jól teltek az ünnepek?

Orsi, nagyon helyesek a gyerkőcök! Látszik mennyire élvezték a pancsolást! :D Szuper a konyha!!!!! Nagyon ügyes a párod!

Andi, örülök, hogy Zsombi jobban van!

Nálunk jól teltek az ünnepek, 25én tizenketten voltunk nálunk, még jó, hogy előre megfőztem a dolgokat, így nem zsibbadtam le aznap... a keresztlányom nagyon örült a ruhájának, pont jó lett rá. Skacok is egy csomó mindent kaptak, nem is tudom hova fogjuk pakolni... :roll: :wink: Másnap itt voltunk anyuéknál, egy napot, utána a gyerkőcök itt maradtak, és a párommal sikerült másfél napot édeskettesben töltennünk. Nagyon jó volt, moziztunk, csavitzunk, ebédeltünk egyet Bkenesén, punnyadtunk is.... de nagyon sokszor eszünkbe jutottak a gyerekek. Olyan csönd volt a kéróban, olyan üres volt nélkülük...
Jajj, és nem is meséltem! Képzeljétek Lili eddig mondta azt, hogy apa, bá(Bálint), papa, mama, keszi, szóval mindenki nevét, de azt hogy anya aaaazt nem... és 26án pont másfél évesen az apja névnapján előszőr kimondta, hogy ANYA! Hát annyira boldog voltam! És azóta is tudja... :lol:
Ma mikor hazajöttünk(ide anyuékhoz) beléptem az ajtón, megállt előttem vigyorgott mint a tejbetök, rázta a kis kezeit és kiabálta hogy aaaanyaaaa..... olyan cuki volt. :lol:

Fotót majd teszek én is ha otthon leszünk...

Jó éjt mindenkinek!!!!!
sylph

Sziasztok!
Csak gyorsan élet jelet adok.Barátnőmnéknél vagyunk Kaposváron.Ma este megyünk haza,jól kidorbézoltuk magunkat :lol:
Majd jelentkezem,beszámolóval is,most tényleg csak jelentkeztem,hogy nem tüntönk el :wink:

mimi12

Sziasztok!
Látom nektek sincs sok időtök.:)
Utólagosan Kellemes Ünnepeket Kívánok Nektek!És Boldog Ój Évet!

cunami!Nagyon jó a konyha!Gondolom élvezik a csajszik!
Lelestem,hogy Dorina mekkora lesz jövő Karácsonykor.Na,az is más lesz,biztosan.

sylph!Az milyen jó is lehet!:)Én is várom már,hogy kimondja!:)Mi még ott tartunk,hogy mamama,bababa,tetete

Mi 24én minden évben unokatesóméknál vacsorázunk.Másnap leszoktunk menni Anyósékhoz és ott alszunk.Most nem így történt,mert jöttek "rokonok",így másnap mentünk le.Sógoréknak van egy 1 hónapos babájuk,hát Dorinának úgy tetszett!Édes volt!:)
Röviden ennyi.
tierno

cunami,

most lattam a furcsis fotokat! Nagyon edesek a gyerekek:))))))))) Merre voltatok furdeni?

sünciboglya

De buta vagyok, utolag is kellemes unnepeket kivanok mindenkinek:)

sünciboglya

Hogy boldog lehess, 3 kincset keress:
Higgy, remélj, szeress.
Hozzon az új év örömből végtelent, szeretetből önzetlent, sikereket mit csak lehet!

Kép

Sok puszi Neketek: Orsi
Vendég

BUÉK mindenkinek!

mimi12

BOLDOG ÚJ ÉVET MINDENKINEK!!!

Kép
Kép
lbernuska

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X