Hello Kismamik!
Bocsánat a hosszú hallgatásért, szabin voltam, így nem jutottam netközelbe jó két hétig. Hát örömmel láttam, hogy alig bírlak végigolvasni benneteket!
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Jó sokat írtatok, és örülök, hogy jól vagytok, és mindenki szépen, boldogságban ünnepelt!
Ne haragudjatok, hogy nem tudok válaszolni egyenként, nem jegyzeteltem.
A képek nagyon szépek, a babócák mozgása pedig igazi ajándék, már én is nagyon várom, pláne így , hogy két hete láttam utoljára a kis drágát...
Saját tapasztalatból annyit mondhatok, szép lassan a kispapáknak is leesik, hogy kispapák lettek: kinek hamarabb, kinek később... Már várom az első hasi UH-t, hátha beengedik a férjemet, mert neki még most csak ködösen dereng az érzés, akárhogy igyekszem átadni. Velem nem közölték, mikor kell mennem legközelebb UH-ra, csak annyit tudok, hogy dec. 30-a terhestanácsadás a védőnőknél. Ha nem haragszotok, egy kis naplót írok a legfontosabb eseményekről, amíg nem voltam, ha uncsi, csak ugorjátok át!
Dec.15-16-17-18.: nagytakarítás ezerrel, kifulladásig.
![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
Szerencsére Api délután besegített: függönyök leszedése, stb.
dec.19.: pakolás az útra, elmaradt ajándékok pótlása, sütikészítés (ha hazaérünk, ne kelljen), fadíszítés. (Nekünk is műfenyőnk van. Az uram hozta a házasságba. Eleinte utáltam, mert nincs illata, de már környezetvédelmi okokból megbarátkoztam vele, és nem sajog a szívem, hogy ki kell dobni, mert nem kell!
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
)
Megtudtam a kombinált eredményét: hála istennek negatív. Esély a Down-kórra: 1:22 000-hez, Edwards-kórra: 1: 50 000-hez.
dec.20.: Reggel 7: indulás busszal haza, a szüleimhez (120 ember a megállóban, ld. sztrájk, mentesítő járatot is kellett indítani. Felszálláskor kitettem a könyökömet, hogy a pocimat védjem, mert hátulról rányomtak az előttem lévőre = stressz ezerrel), délután 14:30: érkezés, öröm, boldogság. (Azt hittem, elpusztulok, mire megérkeztünk, útközben autóért rimánkodtam a férjemnek és a jóistennek, hogy többször ne kelljen busszal menni
![Mad :x](./images/smilies/icon_mad.gif)
)
Öcsémék is otthon voltak.
Dec.21.: sok alvás, kajakészítés Anyával, vásárlás, társasjáték a családdal.
Dec.22.: u.ez, plusz legjobb barátnőm meglátogatása.
Dec.23.: A nap, mely már nem ajándékvásárlásra hivatott... Édesapám természetesen még most kapkodta a fejét, hogy Anyának vegyünk egy órát. Apa beharangozta Anyának, hogy lesz EGYórás kis utunk. Én kísértem el, HÁROM óra hosszáig
![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
jártuk a boltokat, de ha én nem sürgetem, még most is ott lennénk. Végül az első helyen vettük meg. Mikor hazaértünk, Anya felkiáltott, és odahúzott egy széket, hogy üljek le: olyan sápadt voltam, hogy azt hitte, menten elájulok... Jól lehordta Apát, hogy „megkínzott”. De nem volt semmi gond: ettem, ittam, ledőltem, jól lettem.
Este leendő dédnagyszülők meglátogatása.
Dec. 24.: Bátyámék érkezése a 2 és fél hónapos babájukkal, babaimádat, fadíszítés (igazi, illatos), kántálás, Jézuska érkezése, vacsora. Nagyon meghitt volt. 9-en, illetve Prüntyőkével együtt 10-en voltunk, így az almát 10-felé vágtuk, hogy biztosítsuk, jövőre is együtt lesz a család boldogságban. Ez nálunk hagyomány. Anyukám száz százalékig biztos benne, hogy lány lesz a picur, így elkezdte Annának szólítani.
(Nekem is tetszik ez a név, csak túlságosan népszerű manapság – amúgy mi is nagyon lányt érzünk) A Jézuska hozott konyhai eszközöket, kismamafelsőt a páromtól, és bátyáméktól megkaptam a Kismamák nagykönyvét.
Nagyon rendes volt az öcsém barátnője is: hozott nekem egy csomó könyvet a terhességről, meg a szülésről.
Dec. 25.: sajnos haza kellett jönni,
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
nagyon nehéz volt otthagyni a szülőket.
Dec. 26.: munka
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
Api délelőttös, én délutános
Dec.: 27-28.: munka
Hát most aztán bepótoltam az írást. Remélem, nem voltam uncsi. Puszi mindenkinek! Pihenjetek sokat!