Új privát üzeneted érkezett!

Melcsike, muszáj azt a gondolatot megtartani ,hogy már nem tehetünk semmit.Mert amikor újra, meg újra feljön ez, akkor visszaránt minket a legelejére..minden nap gondolok azokra a kritikus pontokra, ahol van ez a milettvolnaha dolog..de nem változtat semin, erővel le kell gyűrni ,mert felemészt, őrületbe kerget.
tünci28

azért nem vagyukn normálisak, hogy még ilyenkor itt vagyunk. :D

Melcsike, a Te urad???

boboka elment alukálni?
tünci28

Az én uram dolgozik, vagyis alszik a munkahelyén. :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Nem mentem el, csak hazajött férjem, és gyorsan csináltam neki vacsit.

Úgyse mennék el soha köszönés nélkül :wink: (csak egyszer aludtam el :oops: )
Vendég

Boboka

Szó nélkül bedobta a törülközőt? :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Az én uram meg kitalálta valamelyik nap, hgoy utolsó muknanapon kivesz két embert a melóból és kifesteti az irodát...... :lol: szép narancsszínű lesz,az előbb küldött képet.

KépKépKép
tünci28

Mire elküldtem a törülközőst meg visszajöttél. :lol:

Lányok ma már ma van ugyhogy lehet Békés Karácsonyt kivánni és én ezúton meg is teszem. Nektek is, a családotoknak is, de elsősorban a kicsi Angyalkáinknak. Most gyorsan keresek valami karácsonyi verset.

Kép

Kép
melcsike70

Nekem most nem mondta a doki, hogy ha babát akarunk hamarosan, akkor csináljuk meg most a rákszűrést. Szerintem lehet babásan is, hiszen akkor nem csinálták volna. Bár az én ex dokinőmből bármit kinézek.

Melcsike, pont a hétvégén hallottam egy történetet. Jött egy lány, és mondták, hogy mindig mennek az 5 éves gyerkőcükhöz a kórházba, aki gyermekkorában agyvérzést kapott, ha jól tudom a születésnél, és öntudatlan, magatehetetlen, kórházban van, és senki sem tud mit tenni.

Ilyenkor tedd fel magadnak a kérdést, hogy ilyen áron is szeretnéd e, hogy kicsi Bogikád veled legyen. Mert tényleg, csodák vannak, mentenek meg picike kis babákat, de úgy van, ahogy Tünci írja, a mi történeteinket nem reklámozzák, mert az riasztó lenne.

És igen, ott van a mi lett volna ha most egészséges lenne, meg miért pont velünk történik, de erre mi sosem tudjuk meg a választ :wink:
Vendég

Melcsike, lányok, nektek is nagyon békés karácsonyt kívánok és egy sokkal boldogabb új évet. Bár ahogy vesszük, ez is nagyon boldog volt, mert megmutatták magukat nekünk a mi kis Angyalkáink, és nem utolsó sorban összehoztak minket :wink:
Vendég

Tudom Boboka :(

Tünci

Találtam egy karácsonyi verset és az a cime hogy Szép Violácska. Nem tudom hogy neked jól esne e ha feltenném vagy inkább ne.

Kép

Kép
melcsike70

Tényleg ma már az a nap van..

Akkor MINDENKINEK,AKI HOZZÁNK LÁTOGAT békés, szeretetben töltött ünnepeket kívánok!
tünci28

Melcsike, nyugodtan, ha valami gondom lenne, akkor majd szólok és kiszerkeszted... :wink:
tünci28

Melcsike, ilyenkor nem elkeseríteni akarlak ám, csak sajnos ebbe a részébe is bele kell gondolni.

Gondolj bele, hogy Barbikának is milyen nehéz lenne, ha anyáék minden nap mennének a kórházba, egy percig nem tudnátok felhőtlenül boldogok lenni, mert tudnátok a pici lányotok nagyon szenved.
Vendég

Na ezt be kell irnom, mert nem lehet átmásolni. Azért igyekszem vele.

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike, én már csak reggel olvasom el, ha nem baj.

Megyek aludni, már leragadnak a szemeim. :oops:
Hiába, már nem bírom az éjszakázást 8)

Puszi nektek, jó éjt mindenkinek és a kicsi Angyalkáinknak is nagyon szép éjszakát kívánok.

Holnap vagyis ma délelőtt szerintem tudok jönni.
Vendég

már én is készülődöm, de megnéztem a verset, nagyon szép az Melcsike, nem lesz vele semmi gondom.

Puszi mindenkinek, aludjunk, holnap is lesz nap!

KépKépKép
tünci28

SZÉP VIOLÁCSKA

SZÉP VIOLÁCSKA, KEDVES RÓZSÁCSKA,
SZERELMES KISDED, SZÉP JÉZUSKA,
KI MOST SZÜLETTÉL, EMBERRÉ LETTÉL,
MINÉKÜNK ÖRÖMET SZERZETTÉL,
KÉRÜNK VIGASZTALD SZÍVÜNKET,
TÉRÍTSD MAGADHOZ LELKÜNKET,
IGAZÍTSD SZÍVEDHEZ SZÍVÜNKET,
IGAZÍTSD SZÍVEDHEZ SZÍVÜNKET.

JÁSZOLBAN LÁTLAK,SZÍVEMBEN VÁRLAK,
Ó DRÁGA KISDED, SZÉP JÉZUSOM,
FOGADD EL SZÍVEM, SZERETLEK HÍVEN,
SZŰZ ÁGON VIRÁGZOTT KRISZTUSOM,
JÁSZLAD SZÉNÁJA, SZALMÁJA,
SZÍVEM JÓ MELEG TANYÁJA,
SZÉP KISDED, SZERELMES JÉZUSOM,
SZÉP KISDED SZERELMES JÉZUSOM.

ÁLDOTT TEREMTŐM, SZENT ÜDVÖZÍTŐM,
Ó DRÁGA KISDED, SZÉP JÉZUSOM,
NINCS E VILÁGON, KI BEFOGADJON,
SZŰZ ÁGON VIRÁGZOTT KRISZTUSOM,
JÖJJ EL LELKEMNEK ÖLÉBE,
ZÁRKÓZZ EL SZÍVEM MÉLYÉBE,
SZÉP KISDED SZERELMES JÉZUSOM,
SZÉP KISDED SZERELMES JÉZUSOM.

Kép

Kép
melcsike70

Jó éjszakát. Ti megszökők :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Kép

Kép

Ez a karácsonyfa és a sok-sok ajándék a mi kis Angyalkáinké.

Kép

Kép
melcsike70

Én is kérek képeket és novellát!!! (Tünci? Kisanya?)

Rákszűrést csinálnak terhesen is, igazán szeretik az orvosok, ha van egy "friss" a P-k miatt.

Igen szép a kilátás nálunk és képzeljétek már minden fehér, nagyon nagy hó hullott le és még mindig havazik. Nagyon karácsonyi hangulat van, csak honvágyam van nagyon :(

Boboka bili :lol: ! nem biztos, hogy fog neki örülni Barak, főleg, hogy ülni kell majd rajta mozdulatlanul.. majd a fejére akarja tenni, mint a lábasakat.

Lányok, tudom, hogy nagyon fájdalmas ez a Karácsony nektek, de probáljatok arra gondolni, hogy jó helyen vannak az Angyalkáitok. Kisanya elküldött bibliai története gyönyörű és igaz! Ráchel megnyugodott, mert tudta, hogy jó helyen vannak a kicsinyei.. vigasztaljon Titeket is az a tudat, hogy ők fájdalom nélkül az Örökkévalóság részesei már. A jövő pedig majd hozza a kistestvért.

Mire én felkelek, ti már ünnepeltek, így most kívánok Nektek Áldott Karácsonyt, Békességet és Megnyugvást.

Kép
leda2002

Én is kérek képeket és novellát!!! (Tünci? Kisanya?)

Rákszűrést csinálnak terhesen is, igazán szeretik az orvosok, ha van egy "friss" a P-k miatt.

Igen szép a kilátás nálunk és képzeljétek már minden fehér, nagyon nagy hó hullott le és még mindig havazik. Nagyon karácsonyi hangulat van, csak honvágyam van nagyon :(

Boboka bili :lol: ! nem biztos, hogy fog neki örülni Barak, főleg, hogy ülni kell majd rajta mozdulatlanul.. majd a fejére akarja tenni, mint a lábasakat.

Lányok, tudom, hogy nagyon fájdalmas ez a Karácsony nektek, de probáljatok arra gondolni, hogy jó helyen vannak az Angyalkáitok. Kisanya elküldött bethlehemi története gyönyörű és igaz! Ráchel megnyugodott, mert tudta, hogy jó helyen vannak a kicsinyei.. vigasztaljon Titeket is az a tudat, hogy ők fájdalom nélkül az Örökkévalóság részesei már. A jövő pedig majd hozza a kistestvért.

Mire én felkelek, ti már ünnepeltek, így most kívánok Nektek Áldott Karácsonyt, Békességet és Megnyugvást.

Kép
leda2002

Sziasztok!
Tegnap díszítettük a fát a Férjemmel, hallgattunk zenét közben, és kibontottunk egy üveg bort is. Beszélgettünk, boroztunk, és ajándékot cseréltünk.
Ma már rohanás van, mindjárt indulok haza, anyunak kell segíteni, meg egyensúlyozni közte meg mamám között, majd délután jön anyósom is, utána holnap apumékhoz, majd haza, majd át vajdaságba.
Ne mondjam, hogy most érzem a legjobban magam, így csendben a reggelil kv mellett, még párom is alszik.

Tegnap nem beszéltünk Franciskáról, én gondoltam rá, de nem sírtam, nem volt jelen köztünk. Én azt gondoltam rosszabb lesz....de eddig még kibírható.
Rosszabb volt, mikor tegnap a futógépre mellém felált egy terhes nőci, az rossz volt nagyon.
Estére menni kell éjfélkor templomba, anyósom.....de én nem szeretem az éjféli misét, tömegnyomor, sokkal szebb a másnap délelőtti, meg nagyon nem akarok menni, mert az a szomorú orgona és szertartás, ha még eddig nem hozta ki belőlem a karácsony fájdalmát, biztosan kihozza, de hát azt is KELL.

Lassan vége a csendnek, neki kell lendülnöm a mai napnak.

Betti
Kép
betti0412

Szóval lehet, csak hétfőn tudok benézni....majd látom.

Tünci képet, képet, képet, és Passat, de mehetünk.......!

Ne legyetek szomorúak, "ne aggódjatok a holnapért, a holnap majd aggódik magáért, minden napnak megvan a maga baja".

Áldott karácsont kívánok mindenkinek!

Betti
Kép
betti0412

Szia Betti!

Én is picit búslakodom még a kávé mellett, aztán meg kell rázni magunkat és elindulni..minden értelemben.

Tudjátok mit?Nem kell úgy tennünk, mintha minden a legnagyobb rendben lenne, szerintem sírhatunk, ha sírni kell és jó lesz az úgy, s aztán túl leszünk ezen is.
Este teszek képeket..időnként benézek,rwemélem Ti is tudtok, mert már nagyon hiányoztatok az elmúlt hetekben!

Betti,Leda küldöm.

KépKépKép
tünci28

Egy gondolat:
Ahelyett, hogy vennék Neked valamit, amit szeretnél, valami olyat adok Neked, ami az enyém, ami tényleg az enyém. Egy ajándékot. Valamit, ami jelzi, hogy tisztelem azt az embert, aki itt ül velem szemben, és arra kérem, hogy értse meg, mennyire fontos, hogy vele lehetek. Most már van valamije, ami egy kicsit én vagyok, van belőlem egy darabkája.

KépKépKép
tünci28

Jó reggelt!

Legyen Békés és Szeretetteljes a Karácsonyunk én azt kívánom. És én sem tudok boldog lenni, amióta felkeltem itt sirok, mert hiányzik Bogi nagyon.

Karácsony estéjén mikor a gyertya ég
Egy szomorú szempár hullatja könnyét.
Nem veszi azt észre senki a világon
Hogy merre hajózik a bánat óceánon.
Hajóját a szél sodorja messzire
Vele hajózik az ő szomorú szíve.
Egy angyal vigyáz rá valahol odafenn,
De gyógyírt nem adhat a bánatnak idelenn.
Pedig hogyha most itt lenne velünk,
Örömünnep lenne a karácsony nekünk.
S bánatkönnyek helyett szemünkben fény gyúlna,
A szeretet lenne annak lánggyújtója.

Kép

Kép
melcsike70

Én is be fogok napközben nézegetni majd. Vigyázzatok nagyon magatokra.

Kép

Kép
melcsike70

Nekem még ma vásárolnom kell. :( Tegnap nem volt itthon az autó és nem voltam képes a 120 km/h szélben gyalogolni, vagy bicajozni. MOst be kell még vásárolnom.

Kép

Kép
melcsike70

Jó étvágyat mindenkinek az ebédhez. Mondtam hogy én be fogok nézni. :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Boldog, csendes karácsonyt kívánok Nektek!

Köszönöm a kedves szavaitokat, kérem az égieket, mindenkienk adjanak ma viszonylag nyugodt, csendes ünnepnapot, békét a szívekbe, csöndes örömet a lelkekbe.

Melcsike,
biztos, hogy az angyalkátok volt. Anyukámat az anyai nagymamámaj nevelte (az én dédim), amikor meghalt, az egyik tányérunk hirtelen kettérepedt, magától (két darabra esett szét az asztalon). Nagyon megijedtünk, megnéztük, hány óra van, és éppen akkor sóhajtott utolsót a nagyi.

Bencus fiammal többször előfordul, hogy elnéz a vállam felett, mosolyog, bámul, és mintha mondana valamit (nem értem, mit).
Lehet, ő is lát valakit, azt mondják, az ilyen kicsiknek még nyitva van a "harmadik" szeme.
Nem tudjuk, mi van a halálon túl, nekünk fájdalmas dolog, de lehet, csak mi képzeljük így.

Tünci és többiek, Fejér megyeiek vagyunk mi is, de a keleti országrészből költöztünk ide, akit érdekel, pontosan hol, annak megírom priviben.
Képet és novellát én is megköszönném, ha elkülditek.

A versek, idézet nagyon szépek, jólesik a lelkemnek.

A PIC-en 18 éves koromban dolgoztam (rögtön érettségi után) segédápolónőként, de annyira nővérhiány volt már akkor is, hogy gyorstalpalón végeztem mindent, és az éjszakai műszakban az ügyeletes dokinő külön foglalkozott velem. Orvosira készültem, sokat tudtam, és mégis keveset. Nagyon szerettem ott dolgozni, talán azért, mert a tragédiákat még nem "élesben" fogtam fel, persze minden babát, aki elment, megsirattunk. Remek kollégáim voltak, jó orovosok és nagy fegyelem.
Volt nekünk is 60 dkg-os gyermekünk, életben maradt, de sajnos, nem lett belőle szellemileg és testileg sem ép gyermek.
Az egyik kolléganőm pedig felszentelt pap volt, aki kérte, annak megkeresztelte a gyermekét. Ő 33 évesen (a krisztusi korban) egyik reggel arra ébredt, hogy az imádott férje halott mellette az ágyban. A boncolás semmilyen eredményt nem hozott (a halál oka ismeretlen), így mélyen vallásos lett, mert szerinte csak Isten vehette el tőle a férjét. Csodálatos, lelkiismeretes ápolónő volt, mindent megtett a kicsikért, ami emberileg és lelkileg lehetséges. Remélem, ott van még.

Lányok, mi a mai menü, akik otthon főztök?
Nálunk a sima husileves, currys csirkemell egészben sült töltött almával, tiramisu. Ennyi tellett tőlem. Apa és fia most odavannak egy kis sétán, megnézik a befagyott patakot, és Bence levegőzeti a kis állatkáját (egy foltos leopárdot). Én is sokat sírok mostanában, és ilyenkor a Kicsim mindig mondja: édesanya a kistesó miatt sírsz? Ott van a felhőkön!
Tudom, hogy nagyon jó testvérek lennének, Bence bölcsis, én vagyok a gondozónéni, és látom, hogy mennyit puszikálja, ölelgeti az egyik egyéves kisfiút, cumiztatja, segít pelenkázni, autóznak együtt és eteti is. Majdnem megszakad a szívem ilyenkor.
Remélem, lesz még tesókája, bár beléptem a 38. évembe...

Kép

Kép

Kép
lyly

Lyly

Akkor te megelőztél engem a korban. Eddig én voltam itt az öreglány a sok csitri között. :lol: De még akkor belefér neked is még a kis tesó. Ez a legszebb kor amikor már az egy nő újra meghet vissza a 30 felé egy kisbabával.

Itt a győri PIC-ben nem siratnak meg egy kisbabát, közönyösek, érdektelenek, és azt sem veszik észre, hogy rögzitik a tubust hogy beragsztják a kisbaba szemét. Véletlen. :evil: ... és rejtvényt fejtegetnek majd elfelejtenek kezet mosni, és benyúlnak az inkubátorba hogy kiüritsék a nyákszivót, vagy ezt azt megigazgatnak. Leesik egy becsomagolt tubus, nem baj vissza a többi közé, mert amikor kibontom csak egy két bacilust visznek fel rá. Persze az mit sem számit, hogy itt csak olyan babák vannak, akiknek ez az életébe kerülhet. Nagy vonalakban ez a helyzet. Ja és nem nagyon tudnak beszélni, egy-két kedves szót mondani, hadd kinlódjon az az anya, ha már egyszer ilyen korán meglett neki a baba. A főorvos le se sz...r, ha meglát, sőt még a köszönésedet sem fogadja. Ugye nem rontottam el a hangulatotokat, mert nem ez volt a szándékom.

Kép

Kép
melcsike70

Legyen ünnep az égben
És ünnep a Földön,
Már engem rég nem érdekel,
Pedig égnek a gyertyák
S a könnyem kicsordul,
Miért - miért nem lehetsz most közel?

Lehet ünnep az égben
És ünnep a Földön,
De te messze vagy, nem érlek el.
Ahogy égnek a fények,
Én is elégek,
Ha nem lehetsz -
Miért nem lehetsz most közel?

Kép

Kép
melcsike70

Ja és nagyon fincsit főzhettél.

Nálunk májgombócleves, sült csirke, rántott hal , rizs és sült krumpli. Ezeket csináltam. Holnap jobb lesz mert nem én főzök hanem anyám, holnapután meg anyósom. :lol:

Kép

Kép
melcsike70

A karácsony

A gyertya lángra gyúl,
S táncol az éjben.
Az égből pehely hull,
S csillog a fényben.

Olykor minden szívben,
Béke, s szeretet lángol,
S mint tündér a mesében,
Vidáman táncol.

A gyertya már kimúlt,
S alszik az éjben.
Az égből pehely hull,
De eltűnik a sötétben.

Egyszer minden véget ér,
Hogy valami új kezdődhessen.
De az emlék örökké él,
Hogy álmodba visszatérhessen.

Nagyon Békés Karácsonyt Nektek!

Üdv, Vera
verácska

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Bensőséges, szép Karácsonyt kívánok mindenkinek!

Kép
aarnika

kicsit sokat főztem, ha valaki éhen marad várom szeretettel....van sok liter húsleves,egy kilo rántott hús, három féle köret, délután madártej desszertnek..máskor kb egy hét alatt eszünk ennyit..azt hiszem elfelejtettem, hogy ketten vagyunk... :( No, mostmár mindegy.

Lyly,váltsunk majd privátot,Te vagy iwiw-en?Én nem, de mindig meglesek a másokat! :D

Verácska,köszönjük szépen!
Békés Karácsonyt Neked is!

Ja, amíg én főztem az uram kitakarított és lefényképeztette magát porszívóval a kezében! :lol: Időnként odabújt hozzám és kérdezte, hogy :Jó férjed vagyok, meg minden, ugyi????Hát, jó férjem, igen.

Puszi nektek,most ebédelünk, aztán elmegyünk a Kicsikénkhez, este jövök.

KépKépKép
tünci28

Tüncike
Azt a gondolatot én is lementettem még novemberben, nekem is nagyon tetszett.
Kaja nálunk is van, leszakad az asztal.

Megyek, mert panírozom még a halat...

Puszi nektek

Betti
Kép
betti0412

Mindenkinek nagyon békés, meghitt karácsonyt kívánok, azt, hogy jövőre valóra váljon álmotok és a kis angyalkáitok küldjenek Nektek öcsikét, vagy húgocskát!
bende

Megjött hozzánk a Jézuska, a Barci már nagyon türelmetlen volt. Nagyon örült neki, hogy azt kapta amire vágyott. Mi a párommal egymásra néztünk és mind a ketten zokogásba kezdtünk. Közben, meg próbáltunk örülni Barcival ahogy bontogatta az ajándékokat. Ő tőle is kaptunk. Apja 3 pár zoknit, és egy pezsgőt, az én segitségemmel, mert ez volt a meglepi tőle. Én is kaptam meglepit egy Celine Dion parfümöt és két tangát. :oops: Egy fehéret és egy feketét. Ezt meg gondolom az apja segitségével sikerült beszerezni. Ja és megkaptam a Jézuskától a táskát, amire vágytam. :lol: Aztán kipróbáltuk a játékot és most tévénézés vacsi előtt én meg gondoltam kihasználom gyorsan és irok. Nehéz lányok nagyon nehéz.

Lyly

Ha fent vagy iwiwen akkor priviben megbeszéljük, hol találjuk meg egymást. Ok?

Lányok

Nem is tudom mit mondjak, vigyázzatok magatokra. Majd még benézek ugyis. Mindenkinek nagyon nagy ölelés és sok-sok szeretet puszi.

Vera, Aarnika, Bende nektek köszönjük a kedves verset, képeket és jó kívánságokat.

Kép

Kép
melcsike70

Békés Karácsonyt Mindenkinek!!!

Csak éppen bepillantottam.
Nekem nagyon nehéz volt az este :cry:
Szinte átsírtam....
Petrának még itt kellene lennie a pocakomban.
Melcsike te kérdezted,szilveszterkor kellene megszületnie:(
Hihetetlen mennyire hiányzik,nem angyalkaként akarom,nem gyertyalángként....Őt akarom,érezni akarom....
krisztinaa

Lányok,

nagyon nehéz...

Krisztna, én is dec. végére, jan. 7-re voltam kiírva. Ha a 39. hétre jött volna, mint Bence kisfiunk, akkor dec. 31.....

Melcsike, Tünci,
nem vagyok iwiwn, de írjunk pü-t egymásnak, ott is tudunk egyeztetni. Én már küldök is nektek egyet.

Kép

Kép

Kép
lyly

Lyly

privi ment.

Kriszta

Reggel kicsit sirdogáltam, aztán valahogy tudtam tartani magam, de az este......... teljesen kész lettem. Most már egy kicsit jobb.

Lányok

Ittam pezsgőt, hogy jobb legyen. Nem lett. :cry:

Kép

Kép
melcsike70

Ja

Lyly

Én nem kaptam privit meg tőled. :roll:

Kép

Kép
melcsike70

Lányok itt még reggel, ott már bontogatjátok az ajándékokat! Legyen azért szép estétetek.

Melcsike én voltam a rangidős nem te, de most Lylyvel vezetünk :).. Llyly én veled egyidős vagyok és még szeretnék két babát.. nem vagy lemaradva semmiről.. a többiekkel erről nem is beszélek, ők fiatalok mindanyian, sok idejük van még :)

Kép
leda2002

Náunk a férjem főz és süt.. Pácolt sült sonka, jázmin rizs, brokkoli és kókuszos csirke. Ananásztorta és Sajtos sütőtök torta!

Kép
leda2002

Leda

Most megfogtál meg kell néznem mennyi idős vagy, ha fenn van az iwiwen. :lol:

Hu ti nagyon tudjátok, hogy mitől lehet jól hi........ lakni. :lol: Nem kicsit halmozzátok most akkor az élvezeteket. :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Leda

Ugye én is ezt mondtam, hogy nagyon csitrik a többiek.

Lyly

Nagyon aranyosak vagytok, és abszolút nem mondanám meg, hogy 38 vagy. :lol: Ez komoly. 8)

Kép

Kép
melcsike70

Szisztok!

egész nap lemaradásban voltunk.sötétben mentünk a Kicsikémhez,aztán már hét óra is volt mire elkezdtük díszíteni a fát.

Leda!
A novellát megkaptad, vagy küldjem azt is?

Melcsike, Te aztán jó sok ajándékot kaptál!!! :D

Bende,Aarnika,Krisztinaa nektek is szép ünnepeket,vigyázzatok magatokra!

lyly,krisztina!
Ez az időszak nagyon nehéz, mindannyian mélyponton voltunk a szülés kiírt időpontja körül..próbáljatok vígaszt találni a társatokban!

Délelőtt voltam sírós hangulatban,aztán a temetőben sírtam nagyon,beszélgettünk, meg sírtunk...aztán most szeretgettük egymást, más nincs, csak mi ketten, ennek is kell örülni,mert ez is sokat jelent, csak most nem látjuk jól, de figyelnünk kell erre is!

Betti,milyen a naopd?

Boboka hiányzik...

KépKépKép
tünci28

Merlcsike én mondtam mindig :) De nézd meg az iwiwen.. meglátod, nem viccelek :)
Ja, szeretjük a hasunkat, és a férjem a nagyon különleges kajákra pályázik, habár a töltött káposzta az egyik kedvence.

Kép
leda2002

Tünci

A táskát szerettem volna. És szerintem a Jézuska úgy gondolta, hogy megérdemlem. 8) A parfüm meg meglepi volt. De örültem neki. Jaj és a BArcit látnotok kellett volna, amikor meglátta a macikat. Bogi is köztünk volt. Kitettük az urnáját a fa mellé a bárpultra. Velünk volt igy Ő is. :cry:

Kép

Kép
melcsike70

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?