Új privát üzeneted érkezett!

Pankaa
Építőkockából próbál építeni, ha segítünk neki. De inkább az a játék, hogy mi összerakjuk és ő szétszedi :)

Faul
Elég jó idő van. 22-23 fok. Persze most hogy hűvösebbek vannak, már hosszú ujjú van rajta, de ősszel a nap is nagyon besegít és mi tetőtérben lakunk.
Bölcsi :evil:

Tina
De csúszkált :) Vettünk neki szilikonos zoknit.

Kacsa
Bocs tudom régen volt, de mi volt a férjed sarkával, hogy műteni kellett? Édes a copfos kép.
Biztos lehetsz benne, h csak neked megy a műsor :lol:

Anita
Aztán adj hírt majd magadról :) nemsokára anya leszel :)

Heni
:( úgy sajnálom, h megint nem jött össze a tali. :( de nagyon elkapott ez a dög vírus. Olyan zombi hangom van...
Altatás: korábban hogy aludt el? Lehetséges, h túl korán próbáljátok altatni elsőre (nem a 10 órát gondolom korainak)
A másik, h korszakok is lehetnek. Egy-egy fejlődési ugrás nagyon megkavarhatja őket (persze nem tudom korábban milyen volt)
Lillát is altatni kell egy ideje, nem tudom miért. Viszont igyekszem kitartó lenni és pár tipp, h neki is meg neked is jó legyen. Vmiért igényli az altatást.
Ha eddig ölben altattad, próbáld meg egyre kevesebb ideig ölben ringatva altatni. Minden nap 2 perccel kevesebb ideig.
(ha lassabban megy és nem tudod a napi 2 percet csökkenteni nem baj. Ahogy neki jó az ütem)
Következő mozzanatként, ha már az ágyba leteszed és simogatod a hátát
Majd ez megmarad a végén is csak annyira csökken, hogy simogatod rövid ideig, majd elköszönsz tőle és mondod neki, h este van aludni kell, de te nagyon szereted.
Nekünk az jött be, h amíg elalszik nem megyünk be a szobába, csak ha sír.
Akkor viszont azonnal nem hagyjuk. Viszont nem maradunk bent sokat. Csak amíg megnyugszik, majd ágyba visszafekteted, megsimogatod és elköszönsz tőle.
Az elején lehet 50x vagy 100x is vissza kell menni hozzá, de ha kitartó vagy szépen átáll.
No remélem érthető volta....
Ez amúgy csak ami nekünk bevált
Zenélő állata is van, meg egy nagyon kicsi lámpa

Évi
Atyaég Dóri milyen nagy :) Látom megérett a helyzet a hajnövesztésre. Házról kép, kicsit készebb állapotban? Mikor költöztök?

Én is sajnálom, h Pupy nem jelentkezik, de iwiw-en meg lehet kuksizni őket. Olyan szép Zsófi.

Márti
Dehogyis olyan kevés időre találkoztunk, tuti nem tőled kapta el. Tök jó, h tettél fel képet, így nem csak a kicsi lány buksiját látom.

Marci nagyon boldog első szülinapot!

Szisszka
Naggyon jó ez a body :lol:

Köszönöm a szavazatokat és a névnapi köszöntőket.
Még mindig betegen. :( Szóval ugye múlt hét előtti héten lázas lett szombaton. Aztán vasárnap még picit lázas volt, de hétfőre semmi. Kedd du. köhőgő rohama lett de csak 1x így azt gondoltam lehet félrenyelt. Aztán szerdán de megint és utána már egyre gyakrabban.
Aztán szépen beköhögősödött...:( most már szépen alakul, már nem köhög olyan nagyon csak az orra folyik rettenetesen. Viszont én is elkaptam tőle. Nekem is hasmenéssel kezdődött, majd napokig semmi aztán torokfájás és jött a köhögés.
Néha már majd megfulladok a torkom olyan mintha szét akarnák szakítani :( és beszélni alig tudok, de szerintem azért most már én is a gyógyulás útjára léptem.
Ami a járást illeti, már szalad :) és néha tündéri, néha a hajam tépem tőle, de imádom. A hisztiket rendszerint ő is nekem tartogatja, de olyan mintha lassan kezdené belátni, h butaság.
Most már kicsit könnyebb elterelni. Volt egy kis visszaesés az után a 7vége után, h anyósomnál volt, de ott sok dolog összejött. Ugye a 3 nap nélkülünk, aztán fogzott, majd beteg lett, rémes 2 hét volt.
Viszont most egy sor új dolgot produkált a napokban és olyan büszke vagyok rá: mióta megdicsértem, hogy ügyesen veszi be a köptetőt, nem kell küzdeni, egy szó nélkül veszi be.
Mutogatja a csip csip csókát, töröm töröm a mákot, én kis kertem ...
Ma sikerült rácsavarni a flakonra a kupakot :) le még nem megy :wink: addig jó nekem.
Szóval jól elvagyunk. Beszédben most semmi különös karattyol állandóan :) ja hát itt, ott, eszt=ezt, esz=enni, isz=inni. Azt ezt és az ott-ot 2 milliószor is hallom egy nap és hozzá bólogat nagy bőszen, hogy megerősítse. :)
Ja és mosakodik a kádban :) kéri a kezére a tusfürdőt összedörzsöli a kezét, megmossa a hasát, próbálja a lábát is, meg rendszerint hajat is mos :) zabálnivaló

KépKép
KépKép
fleur

Pár novemberi kép mert már szörnyen régen raktam róla:
Kép
Kép
Kép

KépKép
KépKép
fleur

Tábla
Kép
Kép
Kép
Kép

Tamásnak is boldog elsőt!

KépKép
KépKép
fleur

még pár friss kép gyorsan töltöttem a gépről :)
Már nekünk is van kicsi :)
Kép
na jól csinálom?
Kép
Készülök a télre
Kép
Nagyon komoly munkát végzek
Kép

KépKép
KépKép
fleur

Szia Fleur!

Édes a csajszid a kis huncut szemeivel!

Zuram triatlonozik már ősidők óta, heti 2-3x úszik, 3-4x fut, 3-4x biciklizik (télen spinning). Aztán bő 2 éve már nem volt az igazi a sarka, fájdogált, nehezen tudott vele futni. Volt többféle kezelésen is, de semmi nem használt. T. születése előtt még kiment futni a barátjával, jól megerőltette, azóta nem is tudott vele futni. Valszeg vmi. idült gyulladás, a terhelés miatti hegesedések okozhatták a bajt. Felnyitották neki és kitakarították ... Többet mi se nagyon tudunk, mert nem igazán részletezte a doki, pedig kivik lennénk. Mostmár szépen jár vele, futni majd talán karácsony után próbálhat. Még érzékeny + zsibbad kicsit az a terület, de úgy néz ki, hogy már nem fáj ott, ahol fájt ...

Jut eszembe, ha már orvososkodunk. Voltam ma reggel McKenzie kezelésen, nem tudom, ismered-e. Nekem a derekam volt becsípődve tavasszal, de azóta is fájdogál. Más ismerős gyógytornász azt mondta, hogy ez bőven hatékonyabb módszer, mint bármi más gyógytornaszerűség. Napi 8-10x kell pár perces gyakorlatokat végezni, amit egy részletes vizsgálat, ill. próbálgatás után (hogy mire hogy reagálsz) személyreszabottan ad ki a tornász. Akut kezelésre is jó elvileg + megerősíteni a gerincet, izmokat.

kacsa14

Sziasztok!

Közeledik a vége nekem is már vannak jósló fájásaim ma voltam NST ott nem sokat mozgott A BÉBINK.azután néztek áramlást is az rendben volt.A becsült súlya 3800g :wink: Tehát nem lesz kis baba.Holnap megint mennem kell a mozgás miatt.
Ha szülők Mágnes fog jelentkezni.

Kép

Kép
bellanitta

Évi!
Elég hamar lekerültél a laptetőről :)

Anita!
Drukkolok, hogy ez a nagyra becsült baba könnyen kibújjon, és hamar túl legyél a szülésen. Várjuk a jelentkezésed, ha hazaértetek.

Virág!
Lilla szépen mondogat. Szilárd is egy időben egész nap azt mondta, hogy azt, itt, ott. Mostanság azt játsza, hogy rámutat tárgyakra és mondja: ez doboz, ez labda, az mama, stb. De ezt kb 15 percen keresztül. Meg lehet zabálni.
Vendég

Sziasztok!

igyekeztem kicsit visszacsöppenni, de ilyen sok idő után elég nehéz...

szoktalak olvasni Tieteket mikor tudok kicsit netelni munkán kívül, csak valahogy nem volt olyan a szitu, hogy írjak is :(

Főleg amiatt írok most, mert annyira kerestétek néhányan Pupyt! Főleg Angienek:

JÓL VANNAK!!!
Zsó növekszik, szépen fejlődik, napról napra egyre érdeklődőbb! A részleteket meghagyom Pupynak, csak akartam hogy legyen némi infótok mielőtt még rosszra gondolnátok!
Biztos felteszi majd a képeket és a szülés történetet, ha szegénykém eljut idáig! Elég feszített napirendjük van, így nem sok ideje marad a külvilágra :(
Angie!
nem bántottad meg semmivel, ebben biztos vagyok, csak többnyire Zsóval van és a telefont nem hordozza folyton maga után. a szülés körül/után meg annyira sok volt neki már minden, hogy nem nagyon figyelt oda a telefonra, mert egész nap 24 órában csörgött...Tudod, hogy van ez...mindenki csak egy kérdés miatt telefonált, de egész nap folyton a fülén volt a telefon és alig bírt pihenni! Úgyhogy ne vedd magadra :) nincs gond!
Pupynak mostanság volt egy "kis" derék fájása, amivel szegény orvoshoz rohangált, de reméljük, most már sínen van minden :)

Végig futottam a képeken! nagyon nagyok a gyerkőcök mindenhol :) és gyönyörűek :D

igyekszem majd visszakapcsolódni, de szokás szerint nem ígérek semmit, mert szakdolgozat, vizsgaidőszak, munka, anyu lakásfelújítás,... káosz minden mint mindig...
de majd igyekszem :)

puszi nektek!

Eszter

eszter82
Budapest

Adrienn,

Sok szeretettel gratulalunk Sara Anna lanyotokhoz, nagyon sok boldogsagot a csaladnak! :P

Kép
Kép
jucmuc

Fleur!
Nagyon édes a lányod! :)

Anita!
Izgulok Értetek!!!

Most csak pár gyors kép:

Míg én megfőzöm a kávémat, Kende szórakoztatja Sacit... :D
Kép

Kép

Megjött a Mikulás:
Kép

Unokatesókkal:
Kép

Puszi!

Kép
Kép
norwell

Sziasztok!

Képzeljétek Tündének kinn van az első foga, ma vettük észre neki.

Amúgy mútlhéten azt mondta a doktornő, hogy egy kicsit túlsúlyos 7670g volt tegnap mesztelenül és keveset mozog, szóval lusta
Szerintetek hogy tudom egy picit mozgásra bírni? Hiába rakok játékokat mellé nem fordul érte, csak a kezével kotorászik és amit elér azzal játszik. Hason meg nem sokáig van el, de ha már ideges, akkor dobálja a fenekét oldalra. Amúgy már nagyon ügyesen fog két kézzel is.

Adrienn:
gratulálok, jó egészséget és sok tejcsit

Anita.
hamarosan te is anyuka leszel

hoztam egy képet is nektek, hétvégén készült:

Kép

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Heni!

Elnézve a képet nem túlsúlyos, és az sem törvényszerű, hogy egy 5 hónapos forogjon.

tjuca

Juca:
igazából nem forognia kellene, hanem csak oldalra fordulnia

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Heni!
Próbáld hintáztatni, gurítani, ringatni, plédbe belerakod, apával megfogjátok a pléd sarkait és ide-oda görgetitek, kezénél fogva az oldalára próbálod húzni, lábait megfogod és ide-oda fordítod stb... Nagyon jó ez az oldal: http://www.fejlesztohaz.hu/cikkarchivum ... _6_honap_/

Kép
Kép
norwell

Sziasztok!

Eszter!
Jó, hogy jelentkeztél, mert te is eszembe jutsz elég sokszor. Nálatok semmi fejlemény? Kivizsgálasokat nem kezdtétek el? Pupyval kapcsolatban aranyos vagy, irtál. Közben már Ő is irt nekem, és már megbeszéltük, hogy hamarosan találkozunk, ha kilábalt a betegségéből. A pörgős, rohanós életeden kivűl valami újdonság veled?

Norwell!
Micsoda helyes testvérpár. Már igazán jöhetne nálunk is a tesó. Nem akartam nagy korkülönbséget, de ha még sokáig várat magára, akkor bizony az lesz.

Judit!
Nagyon régen jártál erre. Hogy telnek napjaitok? Fiacskád próbálkozik már a felállással?

Heni!
Szilárd is elég későn kezdett el mozogni, de aztán mégis mindent behozott. Egy éves szülinapján elindult. Én úgy tanitottam meg forogni, hogy háttal beletettem egy nagy törcsibe, és a popsija részénél úgy húztam, hogy csak a popsija emelkedjen el az ágyról, és maga billenjen át. Pár nap után ráérzett az izére, és már egyedül is csinálta. A barátnőm kisfia 6 hónapot töltött pár napja, és 9 kilós. Ő sem forog semerre. Most kezdett el tekeregni, de nem fordul át. A nővére ennyi idős korában már felállt a kiságyban. Nem egyformák a gyerkőcök, és ahogy a képen látom, nincs okod aggodalomra. Nagyon jól néz ki Tüncikéd, és egyáltalán nem kövér.

Juca!
Azt hiszem, az idei tali elmarad. Te is ritkán jársz erre, és nehéz a kommunikáció. Privit olvasol? Ott talán hamarabb elér az üzim. Milyen volt a Makám? Mikuláskor a faluban a Katáng zenélt, és Sziszkó lemerevedve nézte egy órán keresztül, és nem akart eljönni. Azóta járunk zenebölcsibe Rádra, igy hogy ennyire rákattant a zenére. Jányokról kép?

Nálunk nagy az öröm. Apát előléptették. Talán rendszeresebb lesz igy az életünk, megszűnik a hétvégi meló.
Vendég

Angie!

Katáng lesz Vácon, amikor élő Betlehem is.

Lányoknak bejött a Makám, de a megcélzott korosztálynak nem. Viszont a Kolompos nagyon. Most Chalga koncerten voltunk.

A blogon blogolok, nem megy a sok szál követése. :oops:

telekes.judit@gmail.com itt megtalálsz. Ismersz, általában pörgünk ezerrel, de most volt egy mélypont. Kata kehelt, nekem meg begyulladt a mellem. Ezt a sötétet sem bírom, és a hideget sem. Amúgy jól vagyunk. Alul ott a blog címe, olvasgass bele.

Kinga már nagy, beszél, önállóan játszik. Fogorvosnál voltunk, abszolút jól viselkedett.

Most mennem kell, mert jön, ugyanis profin kezeli a gépet. Kofa felvette, majd beteszem a blogra. Célzottan klikkel, tud frissíteni, youtubeozni, szóval életveszélyes. Most jön egyszervoltozni

pusza

tjuca

Sziasztok!
Köszönjük a sok gartulációt!
Sárikám egy mintababa, nem győzünk betelni vele! Nagyon boldog vagyok, hogy szép kerek lett a családom! :)

Itt csak a képeket futottam át, mindegyik gyerkőc hihetetlenül sokat nőtt, nagyon aranyosak egytől-egyig!

Sziszka!
Utólag, boldog szülinapot a kisfiadnak! Jó lenne már összehozni azt a talit valamikor. :)

A blogomon leírtam a születéstörténetet, képek is vannak, akit esetleg érdekel: http://arienn.freeblog.hu/

Itt egy kép a hercegnőmről:
Kép
Szép napot, puszik!

Kép

Kép
adriana

Szia Adri!

Nagyon kis türndéri a Hercegnőd és megható volt a szüléstörténet és a bejegyzés vége! Kívánom, hogy mindig legyetek ennyire boldogok!!!

---

Hoztam én is pár fotót:

Kép

Kép

kacsa14

Sziasztok!
A decemberiektől vagyok, hoztam a viszonylag friss hírt bellanittáról :lol: :
Tegnap 16:55-kor megszületett Kiri Petrik, császárral. 4070 gram, 55 cm! :lol:

Mindenkinek jó babázást kívánok! :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Bellanita!

Nagy-nagy gratula a nem is pici babához! Legyetek nagyon boldogok!

Márti
borossné becz márta

Anita!
Én is szívből gratulálok Petrikhez! sok tejcit és mielőbbi felépülést neked!
:D

Kép

Kép
syrynx

Anita!

Sok szeretettel gratulálok a nagyfiadhoz!
Jó egészséget, sok finom tejcsit!

---

És gondolom, a hírhozó csak elírta és Patriknak hívják a kisfiút. Vagy van ilyen keresztnév is, hogy Petrik? :oops:

kacsa14

Anita!
Én is gratulálok a fiadhoz. Szép súllyal született. Ha már otthon vagy, és akad egy kis időd, szivesen olvasnám a szüléstörténetedet.

Adri!
De szép ez a kislány! Tündérke! A blogodat mindenképp el fogom olvasni.
Vendég

Syry!

Veletek mizu? Voltáldokinál?

kacsa14

Kacsa
köszi az érdeklődést. igen voltam kedden (bocsi, hogy nem írtam meg rögtön, csak mostanában egy másik topicba többet írok.) :

barnázásra nem mondott semmit. méhszájsebem nincs. uh-t nem csinált. ha márciusig nem lesz baba, azt mondja akkor elkezdjük a kivizsgálást. különben vizsgálat közben azt mondta: "ma van <anyák> napja" (vagyis "a nyák" napja). azt mondta a napokban húzzunk bele mert tojcsim van. ezt én is észrevettem. (ez hét elején volt ugye.)

Még aznap előtte voltam a munkahelyemen, ahol azt mondták visszavesznek ugyan, de kevesebb bérrel, mint az eredeti. végül pénteken voltunk a karácsonyi-mikulás bulin és ott végül egy elfogadható bérben megállapodtunk. viszont nem jó nekik a 6 óra , 8 kéne. én megpróbálok egyezkedni, hogy legyen egy kompromisszumos 7 óra, vagy pl. ne 1 óra legyen nekem az ebédszünet, hanem csak fél. így 5 óra helyett fél5kor végeznék, nekem még ez is számítana. főleg hogy 1 óra 10 perc egyirányba az út. de mindez csak áprilisban indul(na). április 8-án lenne az első munkanapom!!!!!!!!! alig több, mint 3 hónap múlva.

szóval kb. ezek az események mostanában. Ja, és a Jézuskától egy "+" tesztet kértem. ugyanis pont 24-25-e táján lesz esedékes a tesztelés.

Fleur, Norwell, Kacsa
nagyon jók a képek a gyerkőcökről.

Adriana
gyönyörű szép kis babóca Sára. a születéstörténeted első feléig jutottam, még a hét közepén. de mindjárt végigolvasom.
:D

Kép

Kép
syrynx

Anita!
Sok szeretettel gratulálok a kisfiadhoz!!! :)

Syry!
Hát akkor hajrá... ;)

Kép
Kép
norwell

Sziasztok!

Anita!

Gratulálok a kisfiadhoz, és minden jót kívánok! Szép nagy baba lett. Mágnes, köszi a híreket!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Nem tudom, emlékszik-e rám valaki. Kb 2 évvel ezelőtt irogattam ebbe a fórumba, a második babával küzdöttünk, de sehogy nem jött össze. Kíváncsiságból benézetm és meglepett a sok ismerős név a tábláztaban. :o Látom többeteknek már közben a kistesó is megszületett vagy pl. Évi77 ikreket vár :D . A sok kudarc :( elvette anno a kedvem az irogatástól, meg visszamentem dolgozni és nem is volt már annyi időm.

De most jó hírem van. :D Teljesen spontán megint megtörtént a csoda,babátvárok, a 14.hetet taposom. :lol: Igaz kicsit már "öregecske " vagyok, (36), de nem érdekel, sőt a férjem közölte, utána jó lenne még egy 3.is. Már amilyen gyorsan megy ez nekünk :D

Szóval örülök nektek, jó kis csapat ez!

Kép
Kép
sosi

Ja! Dobok egy képet a nagylányomról, a Mikulás balján ül, a másik kislány a húgomé. Kép

Kép
Kép
sosi

Sosi!
Gratula neked a másodikhoz! Remélem, gyakrabban fogsz jönni, és beszámolsz a pocakos napjaidról. Méghogy öreg! Mit szóljak én a 37 évemmel. És a második nekünk sem akaródzik jönni. Még a végén nekem is vissza kell menni májusban dolgozni, de ézért reménykedünk.
Vendég

Anita!

Gratulalok Patrik erkezesehez sok boldogsagot kivanunk nektek! :P

Sosi,

Gratulalok neked is lassan felidös leszel.. :P

Minden kisgyerek csodaszep! :P

Angie,

Köszi szepen jol vagyunk, Davide kezd felallni egyelöre csak a terdere huzza fel magat de mar egyszer-ketszer labra is allt... maszik, amit csak eler megfog lerant stb...nem gyözök rohangalni utana...
Remelem mihamarabb jön majd nalatok is a kisteso! :P Megyek mert felebredt..puszi

Kép
Kép
jucmuc

Anita!
Szívből gratulálok!

Sosi
Neked is :) gyere közénk néha, ha kedved és időd engedi.
(nekünk is voltak gondok és Lilla sokára jött, én annyira bízom benne, h a második könnyebb lesz)

Angie
Akartam kérdezni, hogy táblába betegyelek a babás részbe.

Bocs most csak ilyen össze vissza írok, mert visszaolvasni nincs időm. Karácsonyi ajándékokat gyártok+betegek vagyunk/voltunk+nyűgös fognövesztés van.

Jók legyetek

Pusz

KépKép
KépKép
fleur

Szia!

Patrik! sok boldogságot idekinn!

Ildi!

Nagyon boldog babavárást nektek is.

Syry!

Neked is legyen már babád!!!

tjuca

Tjuca
ámen!!! úgy legyen. szerencse, hogy egy már van! :wink: azt nem gondoltam volna, hogy a második is ilyen soká fog tartani. :? :roll:

Sosi
gratulálok a tesóhoz! most a te példád lebeg előttem, hogy soha nem szabad feladniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. :lol: (én is 37 múltam áááááám 8) )

Kép

Kép
syrynx

Judit!
De megnézném a nagyfiút. Dobj képet, légyszi!

Virág!
Ari vagy, de inkább nem tábláznék, mert az csak stresszelne. Eddig nem idegeltem magam, mert tényleg itt van nekem a csodás kisfiacskám, és ha nem lenne több gyerekem, is csak hálás tudok lenni Istennek. Ti mikor vágtok bele a tesóprojektbe? Látod, nem mindenkinek megy a második gyerek könnyen. Mi is már 7 hónapja nem védekezünk, és sehol semmi.

Juca!
Majd ránézek a blogodra, csak a napokban nagytakaritásban vagyok. Szilárd ma anyuéknál alszik. Iszonyat fura, mintha a fél kezem hiányozna. Eddig még sosem aludt nélkülem. De simán ment a lefekvés. Remélem, az éjszaka sem lesz másképp. Itthon sosem ébred fel.
Vendég

gyors bejelentkezés most alszik a kis Petrik.Tegnap jöttünk haza az első éjszaka megvolt végigparáztam olyan ideges voltam és persze ez miatt köztünk aludt, nekem megnyugtató volt.Tejcsi lassan kezd beindulni.
Javítanom kell NEM CSÁSZÁR, a születés.
köszönöm mindenkinek a gratulációkat, ne haragudjatok most csak ennyire telik.

Kép

Kép
bellanitta

Sziasztok!

Anitta!
Gratulálok Petrikhez, szép neve van, nekem tetszik!:)Sok boldogságot, jó egészséget kívánok!
Ha lesz időd írd meg a szülés törit is :wink:

Angie!
Írtam neked egy emailt, megkaptad?

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Anita!
Képet is dobsz Petrik babáról? :) És nagyon várom a szüléstörténetet is! Nagyon ügyesek voltatok, jó nagy baba lett és természetes úton szültél. :) A köztetek alvás miatt ne aggódj... ;) (Halkan jegyzem meg, Saci a mai napig köztünk alszik... szokás kérdése, és ha nem zavar egyikőtöket sem, akkor okés.)

Panka!
Hogy vagytok? Írhatnál pár sort Magatokról.

Kép
Kép
norwell

Norwell!
Napközben csak ssze-vissza van időm, sokszor csak olvasok, mert Emili itt sertepertél körülöttem, és nagyon utálja ha gépezek :D
Képeket megnéztem, Saci is nagylány már, lassan 1 éves lesz.Annyira hasonlítanak egymásra Kendével!:)
Mi jól vagyunk, a blogban tudom leginkább sszefoglalni a velünk történteket napi szinten.Emili most ismerkedik a betűkkel, párat szépen mond is, és fel is ismeri őket:)Nagyon rákapott ameseolvasásra is.Wc-zéssel is próbálkozunk néha, amikor olyanja van :wink: Már csak 4 fog hiányzik a repertoárból, a 4 rágó.Már nem kap tápit, csak tejet, de erre is nagyon rászokott, elég sokat iszik belőle.Nagyon megy nála mostanság a töpörtő, és a főtt tojás is :roll: Mindezek kenyér nélkül :? A hisztibeerendezése is jól működik :twisted: :lol:
Röviden ennyi, bővebben a blogban(Juca után szabadon :lol: )

Kép
pankaa

Panka!
Válaszoltam.
Vendég

Norwell, Panka!

Köszi a hozzászólásokat képeket majd rakok de még nem sikerült annyit ülnöm a gép előtt h a fényképezőről át tudjam menteni.

Kép

Kép
bellanitta

KEDVES MINDENKI!!!!BÉKÉS BOLDOG KARÁCSONYT KIVÁNUNK!!Bea&Ádi

Kép
bea27

Sziasztok!

Én is szeretnék Minden topicbabának-mamának és családjaikank Boldog Karácsony kívánni!

Kép

kacsa14

Boldog, meghitt ünnepet kívánok mindenkinek!

Kép

Kép
syrynx

Békés, meghitt karácsonyi ünnepeket kívánok Nektek!

Kép
Kép
tina82

Adri, Anita!

Gratulálok Nektek! Sok boldogságot kívánok az egész családnak!

Kép
Kép
tina82

Boldog, szeretetteljes karacsonyi ünnepeket kivanunk mindenkinek!

Judit es Davide

Kép
Kép
jucmuc

Kívánok Mindenkinek nagyon boldog ünnepet!
Kép

Kép
pankaa

Békés Boldog Karácsonyt Kívánunk Mindenkinek!

Kép

Szisz és Marci

szisszka

Kivánunk Mindenkinek Boldog Békés Karácsonyt

Tünde és Heni

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?