Pankaa
Építőkockából próbál építeni, ha segítünk neki. De inkább az a játék, hogy mi összerakjuk és ő szétszedi
Faul
Elég jó idő van. 22-23 fok. Persze most hogy hűvösebbek vannak, már hosszú ujjú van rajta, de ősszel a nap is nagyon besegít és mi tetőtérben lakunk.
Bölcsi
Tina
De csúszkált
Vettünk neki szilikonos zoknit.
Kacsa
Bocs tudom régen volt, de mi volt a férjed sarkával, hogy műteni kellett? Édes a copfos kép.
Biztos lehetsz benne, h csak neked megy a műsor
Anita
Aztán adj hírt majd magadról
nemsokára anya leszel
Heni
úgy sajnálom, h megint nem jött össze a tali.
de nagyon elkapott ez a dög vírus. Olyan zombi hangom van...
Altatás: korábban hogy aludt el? Lehetséges, h túl korán próbáljátok altatni elsőre (nem a 10 órát gondolom korainak)
A másik, h korszakok is lehetnek. Egy-egy fejlődési ugrás nagyon megkavarhatja őket (persze nem tudom korábban milyen volt)
Lillát is altatni kell egy ideje, nem tudom miért. Viszont igyekszem kitartó lenni és pár tipp, h neki is meg neked is jó legyen. Vmiért igényli az altatást.
Ha eddig ölben altattad, próbáld meg egyre kevesebb ideig ölben ringatva altatni. Minden nap 2 perccel kevesebb ideig.
(ha lassabban megy és nem tudod a napi 2 percet csökkenteni nem baj. Ahogy neki jó az ütem)
Következő mozzanatként, ha már az ágyba leteszed és simogatod a hátát
Majd ez megmarad a végén is csak annyira csökken, hogy simogatod rövid ideig, majd elköszönsz tőle és mondod neki, h este van aludni kell, de te nagyon szereted.
Nekünk az jött be, h amíg elalszik nem megyünk be a szobába, csak ha sír.
Akkor viszont azonnal nem hagyjuk. Viszont nem maradunk bent sokat. Csak amíg megnyugszik, majd ágyba visszafekteted, megsimogatod és elköszönsz tőle.
Az elején lehet 50x vagy 100x is vissza kell menni hozzá, de ha kitartó vagy szépen átáll.
No remélem érthető volta....
Ez amúgy csak ami nekünk bevált
Zenélő állata is van, meg egy nagyon kicsi lámpa
Évi
Atyaég Dóri milyen nagy
Látom megérett a helyzet a hajnövesztésre. Házról kép, kicsit készebb állapotban? Mikor költöztök?
Én is sajnálom, h Pupy nem jelentkezik, de iwiw-en meg lehet kuksizni őket. Olyan szép Zsófi.
Márti
Dehogyis olyan kevés időre találkoztunk, tuti nem tőled kapta el. Tök jó, h tettél fel képet, így nem csak a kicsi lány buksiját látom.
Marci nagyon boldog első szülinapot!
Szisszka
Naggyon jó ez a body
Köszönöm a szavazatokat és a névnapi köszöntőket.
Még mindig betegen.
Szóval ugye múlt hét előtti héten lázas lett szombaton. Aztán vasárnap még picit lázas volt, de hétfőre semmi. Kedd du. köhőgő rohama lett de csak 1x így azt gondoltam lehet félrenyelt. Aztán szerdán de megint és utána már egyre gyakrabban.
Aztán szépen beköhögősödött...
most már szépen alakul, már nem köhög olyan nagyon csak az orra folyik rettenetesen. Viszont én is elkaptam tőle. Nekem is hasmenéssel kezdődött, majd napokig semmi aztán torokfájás és jött a köhögés.
Néha már majd megfulladok a torkom olyan mintha szét akarnák szakítani
és beszélni alig tudok, de szerintem azért most már én is a gyógyulás útjára léptem.
Ami a járást illeti, már szalad
és néha tündéri, néha a hajam tépem tőle, de imádom. A hisztiket rendszerint ő is nekem tartogatja, de olyan mintha lassan kezdené belátni, h butaság.
Most már kicsit könnyebb elterelni. Volt egy kis visszaesés az után a 7vége után, h anyósomnál volt, de ott sok dolog összejött. Ugye a 3 nap nélkülünk, aztán fogzott, majd beteg lett, rémes 2 hét volt.
Viszont most egy sor új dolgot produkált a napokban és olyan büszke vagyok rá: mióta megdicsértem, hogy ügyesen veszi be a köptetőt, nem kell küzdeni, egy szó nélkül veszi be.
Mutogatja a csip csip csókát, töröm töröm a mákot, én kis kertem ...
Ma sikerült rácsavarni a flakonra a kupakot
le még nem megy
addig jó nekem.
Szóval jól elvagyunk. Beszédben most semmi különös karattyol állandóan
ja hát itt, ott, eszt=ezt, esz=enni, isz=inni. Azt ezt és az ott-ot 2 milliószor is hallom egy nap és hozzá bólogat nagy bőszen, hogy megerősítse.
Ja és mosakodik a kádban
kéri a kezére a tusfürdőt összedörzsöli a kezét, megmossa a hasát, próbálja a lábát is, meg rendszerint hajat is mos
zabálnivaló