Új privát üzeneted érkezett!

Kép

Kép
gablaty

Nagyon boldog karácsonyt kívánunk mindenkinek!!!!

Zsófi!
Írtam privit! :)

Kép
tikó

KEDVES CYBER-CSALÁD!
BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK NEKTEK!
Pihenjetek is azért közben, mosogasson néha más is.
[b]Eni
, nálunk is majdnem hétköznapi a menü, én csinálok egy bejglit, Ember meg süt kacsát és ennyi. Inkább örülünk, hogy nem kell sehova sietni. Ugyanúgy kell Melindáékat sétáltatni, csak közbe beszúrni fadíszítést, ajándékuk csomagolását.

Köszönjük a jókívánságokat!

puszi mindannyiótoknak.
M. [/b]

Kép

Kép

Kép
memme

Sziasztok!

Nagyon Kellemes Ünnepeket Kívánok Mindenkinek!!!!!

Eni: Csatlakozom Memméhez, nálunk sem lesz semmi extra. Csirkecombot sütök, lesz hozzá rizi-bizi és krumplipüré, talán még egy almáspitét csinálok.

Memme: GRATULÁLOK!!!

KépKép

KépKép
cukorfalat

Vica! Isten éltessen sokáig névnapod alkalmából! Kép

és persze minden Évának Boldog Névnapot kívánok!

na megyek kezdődik a Karácsony.... :lol:

Kép
gablaty

Sziasztok Lányok!

[color=green]Nagyon kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánunk Nektek!!!!!

Mindenkinek sok-sok puszi és nagyon szép estét!!!!!Kati és a Család!!!!!!!!
[/color]

Kép

Kép
cukipofa

Sziasztok!

(Eni, megvan a fa! Nem nagy, de nagyon csini. :wink: )

Vica, Nagyon Boldog Névnapot!

Mindenkinek Áldott, Békés Szentestét Kívánunk Prücsökkel és Petivel!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

BÉKÉS BOLDOG KARÁCSONYI ÜNNEPEKET KÍVÁNUNK!!
MIKEY TENCI MIKI....BENEDEK

VICA-és ValiÁDI-nagyon Boldog Névnapot!!!!
Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
etenci
Ercsi

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.15 08:29-kor.
Vendég

Sziasztok!

Mindenkinek szép, boldog Ünnepet kívánunk!
Fruzska, Linocs

A hétfői kirándulásról én is hoztam képeket:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
linocs

Memme: Gratulálok Nektek!
linocs

Drága Lányok!

Áldott, Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek a magam és családom nevében!

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Helló Lányok!

Kicsit lemaradtam :oops: Elég horornak tűnt ez a karácsony, de a végén jól sültek el a dolgok és ez a lényeg. Tegnap 1/5-kor még takarítottam, egész nap főztem. Zsolti ma dolgozott, reggel derült ki, hogy nem délig, hanem 2-ig :cry: Szerencsére előbb elengedték, így kényelmesen hazaért, mire Iván ébredt és a Mikulás is végzett az ajándékok csomagolásával és elhelyezésével :lol: Csavar....Kevés a csom.papír :oops: Tavalyi összecsavarva soknak tűnt. Kibontva már nem :? Kaja, sütik jók lettek, hangulat is szuper volt, leginkább Iván részéről :D
Szóval az elmúlt napokban ülni sem volt időm, gépelé kerülni végképp :oops: Sajnálom, mert így csak utólag tudok

KellemesKarácsonyiÜnnepeket!

kívánni....

Ancsa
Körterobbanós sztori :?

Andi
Olyan klassz, hogy Anyukád végre veletek lehet otthon....Ha nem is végleg :( Mikor lesznek friss hírek, hogy most akkor mi is van vele valójában?

Memme
Szuper hír :wink: Bár én úgy emlékeztem, mintha azt írtad volna, hogy negatív lett a teszt :oops: Augusztus? Az szép hónap, Iván is akkor :lol: Hány hetes vagy? Írtad, hogy csinálsz vonalzót...Várjuk szeretettel :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Ja és egy kis nosztalgia 8) Képeslapra most én sem érzek elhivatottságot :oops:

Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

jó reggelt :D
Remélem mindenkinek szépen telt a Szenteste!
Én azért vagyok ilyen korán mert már odaraktam az ebédet, Apósom jön ebédre....a többi rokon meg szombaton(akkor 15en leszünk)
Felrakok 1-2 képet, ...

Kép

Kép

További szép Karácsonyozást mindenkinek!!!!

Kép
gablaty

sziasztok,

remélem mindenkinek jól telt a szenteste :)

Kiderült hogy jobb is, hogy nem mentünk be hétfőn fertőzni, kedd reggelre Anna teljesen betaknyosodott, köhög.. felsőlégúti hurut vagy mi a fene. :( Úgyhogy most Fenistil- és Sinecod-cseppek és orrszívás jegyében telik a karácsony :? Ráadásul szegény még nem érti mi ez (eddig nem volt beteg), meg amúgy is folyton rajtam lóg, de most tényleg egyfolytában, még apa sem jó... Tegnap úgy csomagoltam ajándékokat, hogy végig az ölemben ült. No olyan is lett :D

Nagyon jók a hétfői képek!! :D Na majd legközelebb mi is...

Rakok fel én is szentesti képet :) Nálunk most nem volt kiöltözés + nagy vacsi, főleg hogy zuhanyozni is úgy kellett elszöknöm :? Nem baj, jövőre mindent bepótolunk... Amúgy is most szervezem át a karácsonyt, mert inkább nem viszem most sehova a kisasszonyt...
Kép
Kép
Kép

Még egyszer nagyon boldog karácsonyt mindenkinek!!!
Kép

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Sziasztok!

Remélem mindenkinek úgy alakult a szenteste ahogy szerette volna.

A képek nagyon aranyosak Judy, Renáta, Lioncs és Gabi

Én is teszek fel egy párat. További kellemes ünepeket kivánok mindenkinek.
V
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

valentina

BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK!

Kicsit megkésve , de még egy nap (mi elhúzunk Gyulára) és jön a megérdemelt pihenés!!! :oops: Nagy szunyákat, sétákat és sok feltöltődést kívánok mindenkinek!!

Kép
Vendég

Mi is békés, áldott, stresszmentes ünnepet kívánunk minden Cybermaminak!!!!!

nagyon jó volt a hétfői meglepi támadás.. amire valljuk be, felkészülten várakoztak az ott dolgozók :lol: :lol:
Miklós a nagyival maradt, nagyon jól elvoltak, én mire hazaértem, pont ébredt..

Memme, itt is örülök nagyon a +-os tesztnek!!!!

Andi, békés, áldott karácsonyt Nektek!! Mamádat külön pusszantjuk!!

Zsófinak, Dórinak ezer köszönet a tablóért és a kosárbizniszért!!

karácsonyi fotók nagyon jók lettek!!! még-még-még!!!!! :lol:
(majd én is próbálkozom feltenni...)

Eni, Tenci, Értetek drukkolunk!!! Jankusznak külön ezerrel!!!!!

tesós fotók is nagyon jók voltak, Myrtill kkora csaj már!!!! Dorkáék meg mindig jól néznek ki!! :wink:

algo, aszpirin-szoptatás: én ezesetben hiszek az amerikaiaknak, ismerve, mennyire komoly ott a mellékhatás-figyelés, műhibaper-gyakoriság...
az, hogy nálunk nem ugyanaz van a törzskönyvekben vagy nem tűntetik fel az esetleges problémákat (hovatovább a segítők sincsenek tisztában vele...) az a rendszer mássága/ hibája

én minden alkalommal megnézem a linket, ha valamit szedek: miután sokat más néven törzskönyveztek kint, így az itthoni betegtájékoztatón feltüntetett hatóanyag névre szoktam rákeresni...

pussz Mindenkinek!!!!

KépKép
Kép
gyuzso

Mindenkinek továbbra is Kellemes Ünnepeket! :wink:

Nagyon jók a képek, imádom nézegetni. Mindenkinek köszönöm a hétfői élménymegosztásokat is! :D

Zsó, drága vagy. Isteni lett a mézes-mustáros pipid. :D :D :D Ma voltak szüleim, azt csináltunk...

A tegnapunk kissé hektikusra sikeredett. Mikor borultam volna ki, ha nem Szenteste?! :shock: Pedig az egész valami bagatell dolgon indult, pl hogy Benealszik idő alatt akartunk túl sok mindennel végezni, nem jött össze. A végén úgy alakult a dolog, hogy addig-addig kerülgettem a szanaszét heverő betéteket és köntöst, hogy a bőröndöt is 24én pakoltam össze. :shock: Végül fát is felváltva díszítettük a hálóban, Benét meg igyekeztünk lefoglalni.

Ezért érte meg az egész. Ez a gyerek teljesen le volt döbbenve, el volt bűvölve. Még most is az újdonság erejével hat rá a karácsonyfa (tavaly egyáltalában nem érdekelte), óvatosan nyit be a szobába minden alkalommal. Janka kapott hugoméktól egy babát, azzal alszik egyemmeg. :roll: Persze előtte még jól elagyabugyálta... :lol:

Szóval nekem két dolog fontos most. Janka benn. Bencim pedig rácsodálkozik maga körül mindenre. (Ajándékok sem taglózták le annyira.)

Megyek, nézem még kicsit... :) Puszi nektek.

Kép

Kép
vbea

Még...

Kép
Kép
Kép
vbea

Sziasztok!!
gyorsan csak pár kép
Kép
Kép
Kép
Kép

emano/Andi
KépKép
emano

sziasztok

de szupi képek!! Eni,Andi ,Valentina,Judy:lol:
többiek is.....

nálunk holnap lesz megint vendégsereg ebédre...
Tegnap apósom volt...hááááát, azt hittem idén már nem lesz több meglepetésben részem, tévedtem. Apósom közölte jövőre megnősül.
8) (harmadszorra) most vált el nemrég a 2.nejétől, mostmeg... :shock: na mindegy! azt mondja: mire várjanak....
szóval nem unatkozunk..... :D

további szép Karácsonyozást mindenkinek!
majd még jövök...

Kép
gablaty

Sziasztok!

Eni, nagyon örülök, hogy jól sikerült!
Képek tündériek: Andi, Eni, Valentina, Judy, Heni, Gabi.....azt hiszem nem hagytam ki senkit, ugyi?

Mi még képet sem lőttünk....kissé hektikus lett nálunk is a karácsony, de szépen telt végül:
24.-én még 4kor is rohangásztam, de végül elkészültem mindennel és Levi is pont a vacsi alatt aludt 1 órácskát, így Péterrel kicsit lehettünk kettesben.
Sajna már a 22.-i éjjel óta a leghosszabb idő 2 óra, amit végigalszik a Drágám, szóval ezért is voltam/vagyok eléggé feszkó, mert állva el tudnék aludni.
Ezért a 25.-i vendégségbe épp beestünk délre, gyorsban ettem egy levest, aztán fel az emeletre szopizni.
Itt Levi 10 perc alatt összehányt mindent, engem is beleértve, így gyorsba elköszöntünk és le kellett lépnünk, Peti nagyó meg totál besértődött, hogy csak egy levest ettem... :cry:
Aztán mire hazaértünk én is jó szarul lettem, két órára be is zárkóztam a füribe.
Majd mire 5 körül mentünk volna vissza a másik nagymamához, Péter lett totál rosszul, újabb 2 óra füribezárkózás....
Na 7-re oda is értünk a vendégségbe.
Pedig nem ittunk-ettünk semmit....jó kis karácsony. :lol:
Ma már jobban, az én családom volt a soros, itt már senki sem lett rosszul, most értünk haza, csak Levi megint egész nap nem aludt és nagyon nyűgi, hőemelkedéssel megspékelve.
Kíváncsi leszek az éjjelünkre.
Nekünk még holnap is karácsonyozás, keresztapámékkal és afrikai rokonokkal, keresztapum mesterszakács, képzelhetitek. Ilyenkor újévig mindennap ünnep a 28-29 még két szülinap, kedvenc tortát lehet rendelni anyóstól, 30 előszilveszteri kaja és társasjátékparti, 31 barátokkal ünneplés,ahova mindenki kajával jön. Január 1.-től meg 1 hónap fogyózás... :oops:

Andi, anyud???

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Aproo-Zsófi,
jobbulást Nektek!!!!!! kitartást a traktához!!!

1 fotó a monoklisról... :lol:
még 19.-én volt egy lépcső-balesetünk, ilyen állapotba sikerült hozni.. :lol: nem a mi időszakunk volt a karácsony előtti...

Kép
Miklós szerel :lol: :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

sziasztok,

Aproo, jobbulást a családnak!!!

Képek tündériek!!! :D (nem merem felsorolni :oops: )

Anna javulóban, bár még szörcsi van meg néha köhécsel még. Holnap meg vendégsereg, úgyhogy megyek sütni-főzni :D

Képzeljétek, hugom tegnap bejelentette, hogy július 1-re babát várnak :D :D

No most futok, próbálok még jönni :)

Kép Ismerkedés a karácsonyfával

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Sziasztok

Judy hugodéknak gratula...

Gyuzso! szegény Micu...de már nem is látszik....
ügyesen szerel...
na most megyek mert rokonok ebédre...igaz,a nagyja már megvan,de azért még van mit csinálni.
majd jövök...

Kép
gablaty

Gabi!

Apósod nem semmi!

Gyógypuszi a kis monoklisnak!

Judy, húgodéknak hajrá! Szuper! Gondolom volt nagy öröm. :wink:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Judy, szegény kicsilányka! De tudod, egyes családokban hagyomány a szörcsi a fa alatt... :wink: Drukk megy, hogy gyorsan gyorsan rendbejöjjetek. Hugodék. :D Mi anno Benedek érkezését bátyámék esküvője után jelentettük be. Előző nap azt hittem, összeesek. Elég nehéz volt kitartónak tűnni, segíteni, pakolni stb. :lol: Ja, és a hugom rájött, amikor kirohantam a lefőzött kv mellől. :lol: :lol: :lol: Olyan, mintha most lett volna, pedig 2,5 éve már...

Zsó, frankó család vagytok! Mármint hogy egy olyan délután után 25én össze tudtátok kaparni magatokat. Mi szombaton voltunk dögrováson, bár nem kellett fürdőbe menni. :D Azóta több-kevesebb siker. Sajna a gyomorsavam amúgyis a fülemen folyik, de ez van, a lényeg, hogy 35. hét. :wink: Jobban vagytok azóta? Mi volt ez? Vírus? Csak mert én (is) arra gyanakszom.

Zsu, édes ez a Micafiú. Karikával is. :roll: Sokunknak nem ez a legjobb időszak, igaz?

Nekünk megadta magát a fényképezőgép, nem baj, 21én tele van az ember pénzzel, vettünk egyet. Másnapra az erősítőnk adta be a kulcsot, tegnap a mosógép... :lol: :lol: :lol: Utóbbi hónapok óta haldoklik, kihagyott bizonyos részeket, pl öblítést, de legalább ment. Haha.

Mindezek tetejébe ma jönnek anyósék, István és kicsifiam most mentek a Keletibe értük, na meg vonatokat nézegetni. Ja, tegnap volt István szülinapja. Minden évben olyan vacak ez, Karácsony másnapján, István napon születni Istvánnak. :shock: :shock: :shock:
vbea

Eni
Hát igen, anyósodék nem voltak valami nagy spílerek :? Szegény István....Még felnőtt fejjel jobb, de képzeld gyerekként :twisted: Évente egy ünnep összesen és az sem csak róla szól. Vagyis talán róla a legkevésbé :oops:

Gabi
Apósod :lol: Nagypályás mi? :lol: :lol: :lol: Végülis igaz! Mire várjon? Ő sem lesz már fiatalabb :lol: :lol: :lol:

Judy
Hugodéknak gartula :wink:

Zsu
Ezen a gyógyszer dolgon még sosem gondolkoztam, de nagyon igazad lehet!!! Mmint, hogy sok függ a szigorúságon és a "helyi" szabályzásokon :? Mégegyszer leírod az oldal nevét?

Aproo
Jobbulást nektek!!!

Majd túrok képet én is, ami idei és nem 2 éve készült :lol:
Nálunk is elég horrornak indult a 24.-e, de aztán.... Úgy volt, h Zsolti nem is dolgozik, de vacakolt a bölcsesség foga, de nagyon, így hétfőn elment a dokihoz (meló helyett). Azzal ugyan nem tudtak mit kezdeni, mert vésni kell, szájseb. meg csak jan.6-ra tud először időpontot. De hogy ne távozzon élmények nélkül, gyorsan betömött egy fogat és idegölt egy másikat, amibe ugye csak "aligtömést" tett egyenlőre. Szal így várta szegénykém a sok finomságot. Egyik oldalán a bölcsesség fáj, másikon meg a "lyukas" fog :? Mindegy, már jobban van mindkettő, de hétfő helyett 24.-én meló :? Mint kiderült elnézte, nem délig, hanem 2-ig :cry: Itt voltam reggel tök egyedül, lakás szalad, bazinehéz asztalaink szanaszét. Aztán jött a szomszéd srác, a felmentősereg. Helyére dobálta az asztalokat, mesézett, játszott Ivánnal, míg csomagoltam, mert ilyen még nem volt, de semmi, de SEMMI nem volt becsomagolva. Eredetileg reggel lett volna az ajándékozás, de így, hogy Zsolti meló...áttettük délutáni alvás utánra, csakhogy 3 előtt Apuci nem fut be, Iván meg 2 felé ébred :( Sebaj, mondtam, hogy sajna a Mikulás elakadt és csak akkorra ér ide, mire besötétedik. Végül szerencsénk volt, mert Iván tovább aludt, mint szokott, Zsoltit előbb elengedték :D Én ugyan már nem tudtam hajat mosni, de egy jótékony ezüst hajgumival és némi tupírral megoldottam a problémát :lol: Szóval Zsolti besetett az ajtón, gyorsan csomagolt és dobáltuk is a fa a lá a cuccot. Amit az uccsó csomag is a helyén, Iván ébredt :D
Már 23.-án is mákom volt, mert mihelyt elaludt este, gyorsan összeraktam a fát. Műfenyő, de gyönyörű és 180cm. Imádom, mert úgy tudom hajtogatni, hogy nagyjából becsukódik mellette az ajtó :wink: Szóval majd' 3óra alatt végeztem. Mmint az egésszel. Összerakás félóra, díszítés bő két óra. Felaggattam az uccsó díszeket, már nyöszörgött, meg hadovált. Megmerevedtem, hogy ha most felül és kinéz (még a nagylámpa is égett), akkor oda minden :cry: De csak álmodhatott. Gyorsan utolsó simítások és elcsomagoltam a maradékot, villám rendrakás végül lámpaoltás, csak a szokásos esti fényeink maradtak. Na és ekkor:
"Anyu, Anyu! Hangyal hoz szép fa!" :lol:
"Hallottad a szárnysuhágást ahogy elrepültek?"
"Jó! Persze!" :lol:

Nálunk így telt :D

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

sziasztok
csak gyorsan mert szieszta van
vendégek odaát, gyerekek meg alszanak...szóval 20 perc pihi nekem is... :D aztán lesz az ajándékozás, 14en vaqgyunk.....
mondtam a páromnak jővőre valahogy másképp kellene csinálni,mert mindig az ünneplésre purcanok ki... :? 2-3 nap sütés,főzés.....
szeretem az ünnepet,meg minden csaknem ártana egy kis besegítés...meg lazulás.....mert erről kellene hogy szóljon, nem a paráról,hogy juj elkészüljek időben. Nem beszélve arról,hogy mire ideértek (12re) akkor sütöttem au uccsó adag húst, szóval én tréningben , kócosan ...stb.és ez olyan nem jó.értitek....mindig nekem kell kapkodni..Anyós persze pucban várja a rokonokat, én meg a "kis cselédlány"....na mindegy! ez a szeretet ünnepe!!!csak gondoltam panaszkodom kicsit.... :)
na megyek mert kávét is kell főzni valakinek...
majd még jövök.....
jó pihenést mindenkinek!! :D

Kép
gablaty

Ja! Karácsonyfa, álmélkodás:

Minden igyekezetem ellenére nálunk nem váltott ki akkora csodálatot :o Este könnyen visszaaludt, nem akarta jobban megnézni. Reggel is csak mondta, hogy hozták az angyalok, szép, és nem szabad bántani. Mindezt szárazon :shock: Az jobban érdekelte, hogy mikor jön már az Öreg és hol vannak most az ajándékok :? Bontást nagyon csípi. Szerette volna már tavaly is ő kibontani mindenkiét :lol:

És képek:
Kép
Így készül a gyömbéres keksz
banana
Én 3ek mézzel csináltam és annyi almalével, hogy éppcsak gyúrható legyen. Jól sikerült, picit sem folyt szét! Nem tudom nálad mi lehetett a gond :( Kemény, rugalmas tésztád volt?

Kép
Télifagyi :lol:

Kép
Eszem azt a jó szívét! Apuci kedvence a sültkrumpli :wink:

Kép
Hiába főzetem....a spenótos tészta az ász :roll:
Bátorság: A vadi új (30.szülinapra kaptam a nyáron) Hollóháziból tálalni a csemetének. Még tegnap reggel is ezzel terítettem és jelentem, minden darabja ép!

Kép
A séf első konyhája :lol:
Másnap reggel, mint a királylányok, ágyba kaptam a reggelit: frissen sült zsömi, tea, kakaó, narancslé vagy 3 pohárral :D és az elmaradhatatlan sülthal :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Sziasztok!

Nálunk kicsit kaotikus volt a Karácsony. Szenteste este hatig Panka a férjemmel a fülészet ügyeleten volt, miután dél körül bejelentette, hogy fáj a füle. Csak akkor a legnagyobb takarítás kellős közepén voltunk, meg fadíszítés, meg ilyenek. Szerencsére kiderült, hogy csak hurutos a füle, Fenistilcsepp, ACC. Másnap anyósékhoz voltunk hivatalosak. Sógorom közölte, hogy ő tök beteg, ls miután mondtuk, hogy mindkét gyerekünk taknyos, a felesége se jött gyerekestől, miután ők meg most másztak ki a lázból. Pénteken jöttek volna unokatesómék. Erre a feleségének veseköve van, magas vérnyomással párosítva.
Na szóval ennyi. Panka örült Fifi háznak, anyóséktól meg érkezett egy újabb adag póni.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Gabi,
megértem, hogy kipurcansz!! én tegnap 7 előtt keltem, de negyed kilenckor kicsit visszafeüdtem.. 11-kor keltem fel... :shock: ebédre mentünk rokonokhoz... :lol:

Eni,
nekünk is minden évben ilyenkor kidől egy használati eszköz: tavaly a mosogatógép, garó persze pont lejárt.. idén a mosógép vacakolt, de azt gyógyította István :lol:
nálunk aug. 20 az István nap!!! :wink:

Annának, Pankának gyógypuszi!!

Reni,
cuki Iván!!!!
safefetus.com :wink:

KépKép
Kép
gyuzso

Sziazstok, nálunk is minden nyugisan és jól telt, 2 napig vendégeskedtünk midnenfele, gyerekek élvezték és jól kifáradtak. :) Ma pihentünk.
Ajándék volt nálunk is a csúcs, szarka-kisasszonynak meg a karácsonyfák, a díszekkel.
Bene kedvenc ajándéka: Villő babakocsija! :)

mtunde

BOLDOGSÁGOS SZÜLETÉSNAPOT, ZSÓ!!! (Jujj, de fiatal vagy... :lol: )
vbea

Aproooooooo/Zsófiiiii!
boldog szülinapot!!!!! :lol: :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!

Eni, Andi, édesek vagytok, köszönöm!!! :oops: :lol:
Eni, már jobban, sztem a kicsit zsírosra sikeredett husileves és előtte a szopi miatt lenyomott 100% almalé keveréke volt a ludas nálam.
Páromnál nem tudom, a 2.3.4.5. fogást már nem láttam... :wink:
Levi meg sokat evett, nem büfizett és hasra téve eszeveszetten ficogott és üvöltött, ezért hányhatott egy jót. Szóval nem vírus, csak összejött.
Tegnap viszont keresztapum megint mennyeit főzött és Levi kapott egy nagyon tuti bébikompot. Már úgy várom, hogy üljön és használhassa,majd fotózok!

Kriszta, sajnálom, hogy nálatok is hektikus lett a dolog. Panka füle azóta jobban?

Reni, képek nagyon jók.
Hogyhogy nálatok a Mikulás hozza az ajándékokat? Ez a kezdetektől így alakult, vagy direkt Ti szerettétek volna így?
Párodnak jobbulást!

Andi, nálatok hogy telt az ünnep? Mamád?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Aproo!
Nagyon Boldog Szülinapot!!!

Pankának tegnap láza volt, aztán éjjel hőemelkedése, holnap doki. De a füle nem fáj, és én a torkát sem látom különösebben pirosnak, meg hólyagokat sem látok. De majd holnap megnézi a doki. És fáj a lába azóta is. Remélem, semmi komoly.

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok!

Andi,, gondoltam rátok, hogy telt? Remélem jól van anyukád a körülményekhez képest. Vagy most be is ment már újra a kórházba?

Aprooo és a volt névnaposok,, küldöm puszijaimat és utópuszijaimat. :)

Eni, hát emberednek összejött. :? Jól lespórolták neki.

Lerobbantaknak meg szolidaritáspuszi, teljesen azonosulni tudunk a problémával. A két hete rajtunk végigpusztított vírusainkból jól kigyógyultunk. Itt a nagyszülőknél viszont már újra jó kis tenyészet várt bennünket, még a múltkoriak maradéka. Plusz az, hogy kivitték az udvarra a lányokat, ránéztem Eszterre csak úgy, hát teljesen a feje tetejére csúszva a sapka, homlokán semmi. És az már előtte való nap is úgy működhetett, mert tegnapra Eszter teljesen lekehesedett. Mikor mondtuk, hogy ügyelni kéne ezekkel a dolgokkal,meg például azzal is, hogy ne hagyjáka két nagy kutyával Melindát egyedül az udvaron - pedig ezt nem is én mondtam - besértődtek.

De egyébként is, a férjemnek is elege van. Szentesténk szép volt - azt megtartjuk mindig szűk családilag, négyesben/ötösben. :) De aztán eljöttünk ide a szüleihez, szépen felöltözve, babával a hasamban, jókeddvel. Melegítőnadrágban karácsonyoznak, fésületlenül, díszítetlen asztal, savanyú ábrázatok - nesze neked ünnep. Még az egyébként erre nem adó anyám is kitett magáért, náluk tök jó volt a hangulat, nem panaszkodott, szépen tálalt, felöltözött, pozitív volt, nem magával foglalkozott - úgy még a szutyokse volt olyan zavaró.
Itt meg: miután közöltük velük, hogy "Ha Melinda azt emlegetné, hogy anyának baba van a hasában" akkor vegyék komolyan, mert nem füllent", nos erre a következő volt a reakció: Apósom kényszeredett mosollyal: "Tényleg" :? Anyósom mereven az asztalra szegezett tekintettel kipréselte magából, hogy "Szeretettel várjuk", de nem nézett a szemembe.
Még ha a meglepetést bele is számolom - amit egyébként szerintem ki lehet nyíltan és őszintén fejezni - ez akkor is nagyon durva volt, Emberemnek is rosszul esett.
Mindenki, akinek eddig elújságoltuk, tudott örülni velünk, emberek, akik nem is rokonaink, átölelnek, megpuszilnak, felragyog az arcuk, Isten áldását kérik a babára és ránk, kedvesek,megkérdezik, hogy vagyok... Párom szülei nem. És jegelve ám a téma! :twisted: Felhoztam még néhányszor, oldandó a kommunikációt, de teljesen gyoldalú volt. :(

Nem tudok/akarok most empatikus lenni velük. Ha egy ilyen nem billenti ki őket az apátiájukból, akkor sajnálom, de tényleg látszik, hogy nem tartozunk össze.
Nyilván ilyenkor én is hajlamos vagyok csak a magam/magunk várandós szemüvegén keresztül nézni a dolgokat. nyilván túl nagyok az elvárásaink... :?

Bocsánat, de ez kissé zavart bennünket és most ki kellett öntenem magamból.
És hát az inverze: a kórházban mind olyan aranyosak voltatok és persze itt a topicon, akikkel nem találkoztam. KÖSZÖNÖM!

Kép

Kép

Kép
memme

Ja, igen Renáta, volt egy negatív teszt is, de emiután elmaradt a menzeszem, nem volt kérdés, hogy mi a helyzet... :oops: :) Graciál helyett Ferrofolgammát kellett volna felíratnom...

Egy olyan "szomszéd srác" nálunk is jól jönne néha... :wink:

TÉNYLEG: NEM AKAR VALAKI KEDVEZMÉNYES ÁRON VENNI EGY DOBOZ BONTATLAN CSOMAG GRACIÁLT? 2010-ig szavatos.

Még valami: a Babafalván nem tudok vonalzót csinálni. Honnan szedjek?

Kép

Kép

Kép
memme

Én is Boldog Szülinapot szeretnék kívánni Neked Zsófi! :lol:
(többiek honnan tudták hogy ma van?? rajta vagy az iwiwen, mert nálam nem :cry: )és hányadik...?? :oops:
Kép

Memme! sajnálom hogy ilyen volt ANyósodék hozzáállása a picihez...na meg az ünnepi hangulat...Erről a szomszédasszonyom jut eszembe, meg is mondtam neki a véleményemet. :oops: Mert ő mondta nem vesz fát, neki van mű, ami fel is van díszítve, csak lehozza a padlásról és kész.Minek a felhajtás. Mondom és a díszítés öröme? meg különben is, egy feldíszített fa tök poros lehet, nem?
szóval elmondtam neki a véleményem, pláne hogy neki is van unokája ,már csak miattuk is illene készülni,nem??
Nem a drága ajándék a lényeg, hanem hogy lássák milyen szép ünnep ez, és nem nyűg.

Reni! nálatok a Mikulás hozza??és direkt vagy így alakult?

én is most végzem az utómunkálatokat a vendégsereg után...bár nem kapkodom el....már lazulni szeretnék...
szépen süt a nap,mindjárt kimegyek sétálni Encivel...

majd jövök..

Kép
gablaty

Memme! a picibaba.hu-n tudsz csinálni

Kép
gablaty

1-2 kép tegnapról

Kép Kép

Kép
gablaty

Memme
Amiket írtál, azt én is írhattam volna :? Épp csak a betegeskedést húzhatom ki a sorból, de a többi....egy az egyben :?
Ja, vagy 2 az 1 ben :wink: :lol:
Lilypie.com-on is tudsz vonalzót csinálni!
Amire a legkíváncsibb voltam arra nem válaszoltál :( Augusztus hanyadika a hivatalos időpontod?

Gabi
Hát nálunk direkt a Mikulás hozza. Hatalmas vitákba keveredtem már emiatt, de állíthatom, mindig győztesen kerültem ki belőle :wink: Az egész abból indul, hogy én totál ateista. Semmiféle istenben nem hiszek, de persze hiszek helyette más dolgokban :D Na mindegy, meg Jézuskát már gyerekként sem csíptem. Sose képzeltem el sehogy, meg azt sem, hogy miként teszi a fa alá a meglepit. Ezzel szemben ott a Mikulás, akinek komplett imázsa van ezzel az egésszel. Ezt sokkal misztikusabbnak éreztem mindig is. Ezért imádtam az amerikai karácsonyos filmeket és irigylem, hogy arrafelé valahogy jobban megy az ünneplés. Nem vagyok Amerika imádó, de ők vidáman ünnepelnek nem áhítatosan. Ezért csípem a Halloweent is. A temető számomra mindig is kérdőjel volt. Aki elment, arra máshol is lehet emlékezni és nem csak halottak napján. Persze senki lelkébe nem akarok belegázolni! Egyszerűen én így gondolom. Két nagyon fontos embert elvesztettem az életben. Nagyi és Papám. Nagyi olyan közel állt hozzám, mint Anyu (ha nem jobban :oops: ), Papám meg apám volt az apám helyett. Szóval nem azért gondolom így, mert még nem tudom milyen valakit elveszíteni, aki nagyon fontos!

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Sziasztok!
Karácsony jól telt,de hát nem olyan volt, mint a többi444

25-én ki is bőgtem magam........(lelkileg még mindig nagyon rosszul vagyok)
Balázst elvarázsolta a karácsonyfa és a rengeteg ajándék!!!!

Anyukám nagyon gyenge(48kg),holnap reggel megy a következő kemóra!Haja iszonyatosan hullik!!! :cry: :cry: (szinte már alig van :cry: )
Alig bír enni-húst semmit, de még a szagát sem bírja......Inni iszik,hálisten

Memme
sajnálom, hogy anyósodék ilyenek!!!
De tudod, RÁNK mindig számíthatsz!!!Mi örülünk nagyon!!!!!!

Minden fotó csodálatos!!!!

tényleg pocisok küldjetek nekem adatokat, mikorra vagytok kiírva??

emano/Andi
KépKép
emano

Memme!

Sajnálom, de tényleg az a legjobb amit csinálsz, elhatárolódni és a kis Prücskökkel foglalkozni meg pároddal! JA, és köszi!

Gabi, köszi Neked is.
Sztem iwiw. Kerestelek, de sokan vagytok a neveddel... :oops: :lol:
Itt anyóséknál jó a wiwem, otthon nem.
ja, 26. :oops: :lol:
Képek édesek!

Andi, anyudnak szorítok holnapra!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Reni! értem miket írsz. és nem ítéllek el érte...sztem más sem.
csak kiváncsi voltam,hogy miért így csináljátok?
és a 2 in 1 utalás Memmének??? sztem te is "úgy" vagy,csak még titkolozól? :lol: :wink:

Kép
gablaty

Zsófi!íadd meg te a neved és akkor bejelöllek...
én ugye Nemesgabi szentendre...hátha így megy....

Kép
gablaty

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.15 08:30-kor.
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?