Eni
Hát igen, anyósodék nem voltak valami nagy spílerek
Szegény István....Még felnőtt fejjel jobb, de képzeld gyerekként
Évente egy ünnep összesen és az sem csak róla szól. Vagyis talán róla a legkevésbé
Gabi
Apósod
Nagypályás mi?
Végülis igaz! Mire várjon? Ő sem lesz már fiatalabb
Judy
Hugodéknak gartula
Zsu
Ezen a gyógyszer dolgon még sosem gondolkoztam, de nagyon igazad lehet!!! Mmint, hogy sok függ a szigorúságon és a "helyi" szabályzásokon
Mégegyszer leírod az oldal nevét?
Aproo
Jobbulást nektek!!!
Majd túrok képet én is, ami idei és nem 2 éve készült
Nálunk is elég horrornak indult a 24.-e, de aztán.... Úgy volt, h Zsolti nem is dolgozik, de vacakolt a bölcsesség foga, de nagyon, így hétfőn elment a dokihoz (meló helyett). Azzal ugyan nem tudtak mit kezdeni, mert vésni kell, szájseb. meg csak jan.6-ra tud először időpontot. De hogy ne távozzon élmények nélkül, gyorsan betömött egy fogat és idegölt egy másikat, amibe ugye csak "aligtömést" tett egyenlőre. Szal így várta szegénykém a sok finomságot. Egyik oldalán a bölcsesség fáj, másikon meg a "lyukas" fog
Mindegy, már jobban van mindkettő, de hétfő helyett 24.-én meló
Mint kiderült elnézte, nem délig, hanem 2-ig
Itt voltam reggel tök egyedül, lakás szalad, bazinehéz asztalaink szanaszét. Aztán jött a szomszéd srác, a felmentősereg. Helyére dobálta az asztalokat, mesézett, játszott Ivánnal, míg csomagoltam, mert ilyen még nem volt, de semmi, de SEMMI nem volt becsomagolva. Eredetileg reggel lett volna az ajándékozás, de így, hogy Zsolti meló...áttettük délutáni alvás utánra, csakhogy 3 előtt Apuci nem fut be, Iván meg 2 felé ébred
Sebaj, mondtam, hogy sajna a Mikulás elakadt és csak akkorra ér ide, mire besötétedik. Végül szerencsénk volt, mert Iván tovább aludt, mint szokott, Zsoltit előbb elengedték
Én ugyan már nem tudtam hajat mosni, de egy jótékony ezüst hajgumival és némi tupírral megoldottam a problémát
Szóval Zsolti besetett az ajtón, gyorsan csomagolt és dobáltuk is a fa a lá a cuccot. Amit az uccsó csomag is a helyén, Iván ébredt
Már 23.-án is mákom volt, mert mihelyt elaludt este, gyorsan összeraktam a fát. Műfenyő, de gyönyörű és 180cm. Imádom, mert úgy tudom hajtogatni, hogy nagyjából becsukódik mellette az ajtó
Szóval majd' 3óra alatt végeztem. Mmint az egésszel. Összerakás félóra, díszítés bő két óra. Felaggattam az uccsó díszeket, már nyöszörgött, meg hadovált. Megmerevedtem, hogy ha most felül és kinéz (még a nagylámpa is égett), akkor oda minden
De csak álmodhatott. Gyorsan utolsó simítások és elcsomagoltam a maradékot, villám rendrakás végül lámpaoltás, csak a szokásos esti fényeink maradtak. Na és ekkor:
"Anyu, Anyu! Hangyal hoz szép fa!"
"Hallottad a szárnysuhágást ahogy elrepültek?"
"Jó! Persze!"
Nálunk így telt