Végre nyugi. Bár Marci nem alszik...
Bbj: délelőtt jöttek 10 után és fél 3-kor mentek tovább anyósékhoz. Tegnap megfőztem a húslevest, kétféle tartáros salit, az egyik kukorica, a másik gouda és trapista sajt, alma, lilahagyma... fini lett. Ma meg krumoli pürét csináltam hozzá és marinírozott csirke combokat. Minden jó lett hála égnek. Meg sütik utána. Nálunk is annyi a játék... pl. Marci szinte nem is látszik ki a járókából.
Nagyon aranyosak a csajok aji bontás közben.
Szamóca: itt is csak azt tudom írni, hogy szépségesek a gyerkőcök. A torták is karácsonyra készültek? Ja persze (most jutott eszembe tavalyról...) valahogy így van szülinapja a gyerkőcöknek...?
Betti: ügyes vagy, gratula a vizsgáidhoz. Bettike sokat nőtt, változott, vékonyabb az arca, már nem kerek babás
Katlina: Robika is megváltozott (nekem) arcra, már ő sem babás, komoly pasis. És jó sok mindent kapott. A motor akus?
Szilbee: merre?
Évi: remélem szombaton, mikor újra jössz, már nem lesz rossz a kedved.
Kitten: ok. De szerintem akkor se ijedj meg, ha szükség lesz a tornász csajra, az ismerős gyereket úgy helyretette, hogy mára meg sem látszik a mozgásán.
Tényleg csajok.. és ki mit kapott a Jézuskától/Angyaloktól?
Én ezüst fülbevalót Swarovsky (ezt abszolút nem tudom, hogy kell leírni, még nem is láttam soha
)kristályokkal és ezüst nyakláncot (persze annyira nem volt meglepi, én vettem magamnak apa nevében). Anyáéktól ágynemű huzatot, flanelt, én a legjobban ezt szeretem, evőeszközkészletet.
Bece talán most már jobban van. Éjszaka azt hallgattam, hogy liftezik benne a cucc, néha fuldoklált tőle... nem volt olyan jó hallgatni, de nem is jött ki belőle, hiába fújta. De napközben mostanra már sokat javult.
Kis- és nagybetegek hogy vagytok? Eltűntek, jelentkezzetek!!!! Mindenki!!!
Mindjárt kicsinyítek képeket és teszek.