Új privát üzeneted érkezett!

Képzeljétek Leti majdnem 3 órát aludt egyhuztomban!!!! még aludna, de keltettem, bementek a mekibe apával, én ma nem főztem, és nincs is rakat kajánk, de még félrakat sem. takarítok egyfolytában

Kata!
jobbulást Benusnak! hátha nem rosszabbodik az állapota!

Szilbee!
ők is szeretik a páros sportot?

a nyugit már én is várom, most kivagyok, mint a kutya, álmos vagyok,de még a takarítás végét be kell fejeznem. a fánk is megvan végre, na robogok is tovább, majd jövök még!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Én már úgy várom, hogy hétvégén mindenki tegye fel a karis képeket :lol: :lol: :lol:

Szilbee: doki nénink is mondja mindig, hogy ping-pongozni fognak a betegségekkel a kölkök, ha egyszer majd beindul (azért remélem Marcinak még később kezdődik). Hát akkor most meg Leventének jobbulást!

Bbj: hát Te meg már komám asszony mennyit takarítasz :shock: :lol:

Kitten: türelem, tornaterem, hátha nincs is olyan nagy baja Királylány lábacskáinak... Dévényi Anna módszerrel gyógytornász elérhetőségét tudok itt Szolnokon... ha majd kellene... ismerősünk gyerkőcének csodákat tett.

Mindenkinek további jó sündörgést-fondorgást... mi punnyadunk, várjuk a holnapot, hogy díszítsük a karifát :lol:

Kép

Kép
szolkata

Kata! nyugodtan legyél, én biztos hamarabb is hozok neked képeket!

jaj hát tegnap se haladtam semmire, még a feltörlés van, már csak a háló, meg holnap a díszítés után még egy porszínyózás. nálunk a fát is a Jézuska hozza, így én gyorsan feldíszítem, míg Misiék elmennek sétálni.

most is muszáj votl a gépet bekapcsolni, hyog lássam, szépen megtörölgettem-e a monitort! :lol:

na folyt köv.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Kép

NAGYON BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNUNK NEKTEK ÉS CSALÁDOTOKNAK!

phpBB: Kép
phpBB: Kép
kati74

MI IS BÉKÉS, BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNUNK!

Kép

Kép
Kép
dorkáék

Sziasztok!

Sajna nagyon le vagyok maradva a visszaolvasással, ugyhogy bocsi, ha esetleg valamire nem válaszolok...

Betegeknek jobbulást!

Jaimee és Niki! Nagyon szépen köszönöm a pontokat! Apa ma már be is váltotta késre.

Mindenkinek kellemes, békés, szeretetteljes ünnepeket kívánok!

Olga

Kép
juhaszolga

Én ugyan még benézek holnap, de azért előre is...

Nagyon Boldog, meghitt Karácsonyt kívánunk Mindenkinek!

Kép

Szilvia és a Fiúk!
szilbee

Nálunk nem a Jézuska hozza a fát. Nem akartuk a díszítésből tavaly se kihagyni Leventét (én is mindig úgy imádtam). Hanem majd az ajándékokat, hozza...
Nálunk most egyébként nagy sláger a Kippkopp (Karácsonya). Minden fenyő és karácsonyfán Őt véli látni és persze a Csillagocskát. ;)

Na jóccakát! Betegek gyógyuljatok!!! +++++++++
szilbee

Sziasztok :)

Szeretettel kívánunk békés, boldog Karácsonyt Nektek és kiccsaládjaitoknak!

Puszi!

Judit
Kép

Kép
balwin

Nálunk is együtt díszítjük a fát nagyon szépre, hogy Jézuska sok szép ajándékot hozzon alá... én túl bonyolultnak találom, hogy a fát is a Jézus hozza :lol:

Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánunk!

(képet változatlanul nem tok :oops: :lol: )

Kép

Kép
szolkata

Jó reggelt!

Évi nagyon sok boldog névnapot!
Kép

Judit,
Kép
Kép
bbj

Nálunk otthon sem mi díszítettük, csak már mikor nagyok voltunk, amikor csilingelt a kisharang, akkor mehettünk csak le (padlástéri lakás volt, jobban megoldható)
nem tudom meddig kivitelezhető, de még 1-2 évig így lesz, aztán elfárad a Jézuska, és csak az ajándékokat fogja tudni hozni,a fát nekünk kell majd "sajnos" feldíszíteni.

Szami!
Hoyg sikerült a party?na most már elárulhatod, mi volt a tányérban ajándék gyanánt!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Békés, boldog karácsonyt kíván :
Leti, Gréti, Judit, Misi

Kép

Judit,
Kép
Kép
bbj

Kép

Boldog karácsonyt!

Évi és
Kép
csongianya

Judit! Köszönöm! :lol:

Évi és
Kép
csongianya

Jaóreggelt :)

Évi, Nagyon Boldog Névnapot! :D

Szilbee Edjének is hasonló jókat :)

Nálunk is a Jézuska hozza a fát - is. Amíg el nem fárad, ahogy Judit is mondja :lol: Nálunk amúgy már járt tegnap; a következő napokban a naccülőkhöz, rokonyokhoz megy 8)

Judit
Kép

Kép
balwin

Évi! Boldog Névnapot!

Kép

Balwin! Köszi! Átadom, de igazából Ő szept. 9-én tartja.
szilbee

Évi! Boldog Névnapot!!!

Szilbee Ádámjának is !!!!!!

Boldog, békés karácsonyt kívánunk mindenkinek!!!!!!!!

Kép

donkoaniko

Jelentem, nálunk áll a Fa! Isteni illata van! :D
Levente irtó ügyesen segített. Ami meglepett, hogy Dávid is próbálta pakolni a díszeket. Körbemászta a fát alulról. Mit neki tűlevél. :lol:
Most alszik mind a kettő. (A napi alvás kissé borult, de ez mostanában engem már nem hat meg. Megtanultam alkalmazkodni.)
Na menek. Kiélvezem a kis szusszanást! :)

Szép estét és délutánt mindenkinek! 8)
szilbee

Nálunk is csúszik egy kicsit a nap, de áll a fa és ki van porszívózva, a töltött kápi megsült ... vacsira, ajik besorakoztatva a kis fürdőszobába ... alkalomra várnak, asztal megterítve.

Itt is csend és nyugalom, kisebbek alszanak, én is most egy kicsit pihi.

Kép

Kép
szolkata

Évi: Nagyon boldog névnapot kívánunk!

Szilbee: milyen lett a mézes krémes?

Kép

Kép
szolkata

Köszönöm szépen a köszöntéseket, nagyon aranyosak vagytok. Jót tesz a lelkemnek...

Mindjárt megyünk anyuékhoz, ott is alszunk, utána meg anyósomékhoz. Szombaton jövünk!

Még egyszer békés, boldog ünnepeket kívánok mindenkinek!

Évi és
Kép
csongianya

Évi, nagyon boldog névnapot, jó utat és kellemes pihenést kívánok Nektek!

Nálunk megvolt tegnap az ajándékozás, minden gyerkőc nagyjából nagyon oda, meg vissza volt az ajándékoktól, egyedül Mátén láttam, hogy annyira nincs oda az anyósoméktól kapott párna-paplan-kispárna triótól, hiába nagyfiú, s biztosan nagyon értékes az ajándék, ezt ő annyira nem díjazta.

A kajáktól nem voltak elájulva (nem is bánom, hogy nem készült el a libamáj), az előétel végül füstölt lazac volt, hozzá saját sütésű sajtos, ill. aszalt paradicsomos zsemle és vaj, aztán jött a halászlé gyufatésztával, pontyszeletekkel (ééés a nagy részét nem is törtem össze, szépen megmaradt egyben), utána Wellington pulykamell, aszalt szilvás csirketorta, pácolt füstölt libamell, köretnek sült alma, sült tök, párolt rizs, majonézes burgonyasaláta, sült gesztenye volt. Desszertnek a két torta mellett trüffel golyó, raffaello golyó, pisztáciás-marcipános csemege, gyömbéres -csokis kocka, aszalt szilvás tallér, mézes puszedli, narancsos szaggatós volt és baconos muffin.

A kis ajándék pedig mindenkinek a nevére gravíroztatott vizes pohár, amire még egy kis fenyőfát is gravíroztattam.

A fa szép lett, de az égőket nem találtuk meg, majd jövőre... Viszont nyertünk egy tortát a cukrászdából, ahonnan a gyerekekét rendeltük :lol:

Délelőtt még pakolásztunk, aztán társasoztunk, most csocsózni készülünk, mert Máté egy verseny csocsó asztalt kapott tőlünk, s azóta ez a sláger :lol:

Képet majd igyekszem hozni még.

Jó készülődést Mindenkinek!!!

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Kata! Isteni lett! Olyannyira, hogy már alig van belőle. Levente folyton rájár! Meg én is. :lol: Nem tudtam, hogy ilyen finomat is tudok csinálni. Mondjuk kell is hozzá egy jó recept... Legközelebb kipróbálom mandula aromával én is! (imádom )

Szami! Sebaj! Én helyettük is el vagyok ájulva a vacsitoktól! :D
szilbee

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánunk:Kata és a Robikák!
Kép

Kép

Kép
katlina

Szilbee, ebéd volt. Végülis ettek mindenből, a halászléről mondták, hogy nagyon finom.

És most néhány kép(nem lettek a legjobbak, nagyon besütött a nap)

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
szamóca73

BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK!

Kép

Évi: Boldog névnapot kívánok!

Niki

Kép
Kép
csni

Szami!
Hogyhoyg nem voltak elájulva? már magától a mennyiségtől fel kellett volna mosni őket, vagy nagyon hozzá vannak szokatva!

Nagyon csinik a lányok, látom Márténak bejött a csocsó!

már mi is megvacsiztunk, a lányok az aszaltszilvát kiköpdösték a husi ment.

én is rakok pár képet

Kép
Leti annyira édes volt, ahogy meglátta a fát, a fejéhez kapta kezét, és csak csodálkozott, csodálkozott, aztán odavitte elé a kisszékét, és továbbnézte.
Kép
ajándékcipelés
Kép
ki ahoyg bírja
Kép tépjük cibáljuk Kép
és a végére egy Gréti-csodálkozás

rakjatok képeket!!!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok!

Sikerült visszaolvasnom!

Kitten! Nam sikerült a kotta, majd :!: apa megnézi... A péntek délelőttünk elég jó volt, bár rohanás. De azért a buszpályán le tudtunk ülni kávézni (én teáztam), kaptam három felsőt :mrgreen: , vásárolgattunk. De a képeslapokat már nem tudtuk feladni, rohanni kellett babóért.
26-án meg megyünk moziba apával ketten! :D Megnézzük a Négy karácsonyt! Babóra addig anyósom vigyáz itthon.
Mi holnap megyünk anyóshoz, 27-29-ig meg haza.

bbj Judit! Akkor 27-én délelőtt 9-10 között arra fordulhatunk mézért? Vagy éppen nekünk a 29.-e is jó, de akkor délután 3-5 között, mikor jövünk haza. Nektek melyik lenne a jobb?
Szuperek a képek! Balázs is már a feldíszített fát látta, és hát olyanokat sikongatott, hogy csak na! :lol:

Szami! A ti képeitek is nagyon jók lettek. A menű elpőtt meg le a kalappal!

Végül én is megcsináltam a mézest, könyvből, de a krémből végül dupla adagot kellett csinálni, kicsit kevés volt amit a recept írt...

Olga

Kép
juhaszolga

Ja, Judit! Nekünk csak olyan 1kg-os mézes üvegünk van, de az gondolom nem az ami neked kell, vagy igen? :oops:

Olga

Kép
juhaszolga

Szami! Párom kérdezi, (miután felolvastam a menüdet) hogy mikor főztél? :lol:

Olga

Kép
juhaszolga

Olga, előző nap. Mindent (nagyjából 11-től este 12-ig, utána még fát díszítettem, fél 3-kor feküdtem le), aznap csak a zsömlék sültek, meg a rizs és a levesbe a tészta. Ill. a halászlé egy héttel előbb elkészült és ment a fagyasztóba.

Judit, olyan édesek a lányok! Délután hatalmas csocsó partikat játszottunk, aztán kipróbáltuk az illat lottó társast, meg Jázminnal a szín párosítót.

Jöhetnek még a képek! :lol:

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Sziasztok!

Akkor most írok bővebben magunkról illetve rakok fel képet is:-)

Sikerültek a vizsgáim, már csak egy van hátra január 6.-án

Most volt öt vizsgám , abból háromnak tudom az eredményét 5-4-5.

Bettike nagyon ügyesen szerepelet az ovodai karácsonyi ünnepségen, hihetetlenül büszke vagyok rá!!!!!
Azt hiszem van pár kép a végéről de inkább kameráztunk.

A karácsonyunk jól telt bár elég szerény volt. De azt hiszem ebben az ünnepnél van az hogy a szeretet a legfontosabb a többi mit számít. Annak örülünk hogy van tető a fejünk felett, van ennivalónk, s még kocsink is ami már csak hab a tortán!!! :-)
Jah meg hogy szeretei egymást a család:-)

Ha minden igaz holnap megyünk fel tesómékhoz Pestre, meglátogatjuk őket!
Ő is már 20 hetes már a baba is mocorog :lol:

Jah szegedet is sikerült elintéznem bár nagyon meglepődtem, mert egy cad idegen lány hozta el a szerződésemet, az ösztöndíjról!!!!! S az iwiwen kereset meg!!!!! Király mondom, de szerenécsre eljutott hozzám :)

A másik amit el akartam még mesélni, hogy mivel szülésznőimmel úgy sem lesz munkám, gondolkozom valami mellék álláson egyenlőre: Így jutottam el arra a döntésre hogy intimtorna tréner legyek!
Írtam is a Kriston Andreának hogy hogy lehett az ember lánya tréner!
Küldött egy részletes leírást, hogy s mint zajlik, ez mind s nagyon szép, de a végére hagyta az árát!

Az ára amit nem lehet részletben kifizetni......
600.000 ezer forint!!!!!!!!!!!
Akkorát koppant az álam, hogy még Gabi is hallotta a másik szobában, úgy egy csodálkoztam rajta. Jah nem is ez a lényeg hogy hanem hog ymég részletre sem lehet fizetni!

Nah jó gondoltam mgamaban akkor inkább nem most vágok bele :)
Pedig tökre jó lett volna :lol:

Hmmm. azt hiszem egyenlőre ennyi!

Kép
kbernadett

Kép Kép Kép Kép Kép Bettike szülinapi tortája Kép Bettike és unokaöcsém....neki természetesen minden képen rajta kell lenie:-) Kép Kép Kép Képs ez ismét karácsonyi ajándék bontás

Kép
kbernadett

Még egy képet hozok majd, de azt be kell szkennelni

Azt hiszem bepótoltam magam:-)
szép napot mindenkinek

Kép
kbernadett

Betti!
Hidd el nem az a lényeg mennyi ajándék van a fa alatt,hanem az hogy eggyütt lehettek!
Tréner!Hát elég borsos!!!

Képek nagyon jók!

Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép
katlina

Olga!
nekünk úgy is jó, ha hétfőn jöttök, akkor legalább bejöttök, de ahogy nektek a jobb!

Betty!
húúú de ügyes vagy! Te mikor tanulsz?????? mekkora nagylány már Bettike is!

húú de kár ez az intimtorna! dehát ez egy fél vagyon! én biztos mentem volna hozzád tanulni! engem annyira érdekel ez a dolog!

Szami!
jaja! rögtön ki kellett próbáli nálunk si mindent. de én sem bírtam volna ki, hyog ne! mára maradt a vasalós gyöngy, de már alig várom!

többiek is rakjatok kpet!!!! oylan jó nézegetni!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Katlian!
jaj de jók a képek, látom nálatok is felesleges volt becsomagolni! :wink: :lol:

húúú az a motor, nagy kerály!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Betti, de jó, hogy írtál! Vizsgákhoz gratulálok! Hát, nem csodálom, hogy beájultál az áron! Nem tudom, mit takarhat, de eszméletlen sok... Pedig, ahogy még az elején olvastam, nagyon jó ötletnek tűnt! De ne add fel, biztosan találsz másik, kevésbé rablásnak tűnő megoldást! Bettike jól megnőtt! Szép volt a tortája is. :lol:

Katlina, nagyon nagyfiús az a motor, kérem szépen :lol: Látom, nálatok is bejött a hintaló! Nekünk már volt egy, az fából volt, de a két nagynak hála fél évet bírt... :roll: Ez a mostani állítólag 100 kilóig bírja a terhelést, de azért Mátét megkértem, ne nagyon próbálgassa :lol:

Judit, majd tegyél képet a gyöngyökről is!

Nálatok van hó? Nálunk olyan 2-3 cm-nyi maradt meg, de a kertben arra pont jó, hogy megfetrengjenek benne, úgyhogy most mosakodnak, aztán megyünk is ki. :lol:

Szép napot Mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Egy kis csúszással,
Nagyon Boldog Karácsonyt kívánunk mindenkinek!
Kép

Évi!
Bár ezt nyilván már nem olvasod, de azért utólag is Boldog névnapot neked!
Kép

A képek nagyon-nagyon szépek, olyan jó nézegetni a sok szép gyerkőcöt, ahogy kíváncsian bontogatják az ajándékokat...

Kata!
Köszi a tornász elérhetőség felajánlást, majd jelentkezem ha szükség lesz rá (jó lenne, ha nem kerülnek rá sor...).

Betti!
Gratulálok a szép vizsgaeredményeidhez, ügyi vagy! Bettike nagyon szép nagylány már!
Háát ez tényleg húzós összeg...Furcsa és kár, hogy nem lehet részletfizetést kérni.

Szami!
Ezt a menüsort még végigolvasni is jó sok időbe telt, nemhogy megcsinálni. Te se semmi energiákkal rendelkezel!!! :D
Egyébként maradt ebből a sok finomságból valami?

Olga!
Akkor jó mozizást nektek, majd meséld el milyen volt a film! Én is szívesen elmennék már egyet mozizni, de szerintem az nem mostanában lesz.

Betegeskedők hogy vannak?

További szép ünnepet mindenkinek!

KépKép
kitten13

Évi! Én is nagyon boldog névnapot kívánok! :oops:

Judit! Akkor hétfőn? :lol:

Olga

Kép
juhaszolga

csekkolás... vagyunk, csak holnap jönnek Pisti tesójáék és nem akarok holnap kipurcanni, így ma előre dolgoztam (purcantam ki...)
Ha nyugi lesz majd írok értelmesen is.

Kép

Kép
szolkata

Olga!
akkor gyertek hétfőn!!! :lol:

Kata!
mit csináltál? ebédre mennek?

további jó ajándékbontogatást a kicsiknek, nálunk már elképesztő ajándékmennyiség gyűlt össze.. lesz mit eladni jövőre... :lol: na csak viccelem, de Misi szerint rendelni kell szekrényt, bővíteni kell....

Judit,
Kép
Kép
bbj

Végre nyugi. Bár Marci nem alszik...

Bbj: délelőtt jöttek 10 után és fél 3-kor mentek tovább anyósékhoz. Tegnap megfőztem a húslevest, kétféle tartáros salit, az egyik kukorica, a másik gouda és trapista sajt, alma, lilahagyma... fini lett. Ma meg krumoli pürét csináltam hozzá és marinírozott csirke combokat. Minden jó lett hála égnek. Meg sütik utána. Nálunk is annyi a játék... pl. Marci szinte nem is látszik ki a járókából.
Nagyon aranyosak a csajok aji bontás közben.

Szamóca: itt is csak azt tudom írni, hogy szépségesek a gyerkőcök. A torták is karácsonyra készültek? Ja persze (most jutott eszembe tavalyról...) valahogy így van szülinapja a gyerkőcöknek...?

Betti: ügyes vagy, gratula a vizsgáidhoz. Bettike sokat nőtt, változott, vékonyabb az arca, már nem kerek babás :wink:

Katlina: Robika is megváltozott (nekem) arcra, már ő sem babás, komoly pasis. És jó sok mindent kapott. A motor akus?

Szilbee: merre?

Évi: remélem szombaton, mikor újra jössz, már nem lesz rossz a kedved.

Kitten: ok. De szerintem akkor se ijedj meg, ha szükség lesz a tornász csajra, az ismerős gyereket úgy helyretette, hogy mára meg sem látszik a mozgásán.

Tényleg csajok.. és ki mit kapott a Jézuskától/Angyaloktól?
Én ezüst fülbevalót Swarovsky (ezt abszolút nem tudom, hogy kell leírni, még nem is láttam soha :oops: :oops: :oops: )kristályokkal és ezüst nyakláncot (persze annyira nem volt meglepi, én vettem magamnak apa nevében). Anyáéktól ágynemű huzatot, flanelt, én a legjobban ezt szeretem, evőeszközkészletet.

Bece talán most már jobban van. Éjszaka azt hallgattam, hogy liftezik benne a cucc, néha fuldoklált tőle... nem volt olyan jó hallgatni, de nem is jött ki belőle, hiába fújta. De napközben mostanra már sokat javult.

Kis- és nagybetegek hogy vagytok? Eltűntek, jelentkezzetek!!!! Mindenki!!!

Mindjárt kicsinyítek képeket és teszek.

Kép

Kép
szolkata

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
szolkata

Mi ma jöttünk haza.
Holnap romeltakarítunk...
Jól lefáradtunk...
Képeket, majd teszek.

Jóccakát!
szilbee

Kata! Szupik a képek! De jó, hogy ti tudjátok hová tenni a konyhát, nekünk nem férne el, sajna. Pöpec a Marci széke is!

Én apától mozit kaptam (nem nagy durranás az a Négy karácsony, tuti, hogy nem íratom fel, volt benne néhány poén amin nevettünk, de semmi extra), meg egy siemens kávédarálót (fűszerekhez akarom használni, már régóta szerettem volna), meg még pénteken 3 felsőt. Valahogy egyikünk sem került nagy karácsonyi hangulatba, Peti tőlem nem is kapott semmit, annyira az ágyneműre koncentráltam, végre kinéztük a gyártót és a fantázianevet (Olga ?) ), mostmár csak be kell szerzni januárban.

bbj Judit! Akkor a hétfővel kapcsolatban hívlak majd vasárnap.

Ma délután megsült a második 4 rúd bejglim, és az újabb tepsi mézes zserbó! :lol:

Olga

Kép
juhaszolga

Nálunk még nincs vége a karányozósdinak... Majd 31-én.
De addig is pár kép...

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
szilbee

Sziasztok!
Kata!
nagyon aranyosak vagytok!msot már akkor hivatalosan is van kuktád! ltom tényleg sok kütyü van a kiságyban, és a pihiszék is "ott" van! így látszik, hyog milyen pici még Marci!

Szilbee!
amikor a gép bedobja a képeket, nekem akkor még ugrál, ahoyg tölti,mondom, jaj de jó, Dorka is rakott képeket. Dávid nagyon sokat nyúlt, már nem oylan ksi húsgombóc, és a második képen nagyon hasonlít Szabira!

a paraván látom elnyerte a tetszését!

na megyek nézem a sütimet, valami krémesre voltam éhes, csináltam almáskrémest.

FÉNYKÉPEK!!!!!! akik még nem raktak, tessék izibe!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Hali!

Nagyon szépek a fotók minden gyerkőcről!!!! :D Látom, az ajándékok nagy sikert arattak!

Nálunk is eltelt a Karácsony, nekem olyan gyorsnak tűnt, voltak nálunk is, mi is voltunk vendégségben. Jó sokat zabáltam. :oops:

Teszek képeket, bár nem túl jók, főleg, hogy én is látszok, így jól lekicsinyítettem őket. :wink:

Kép Kép Kép

donkoaniko

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?