Új privát üzeneted érkezett!

Mági! ez nem semmi! Mindezt Anna mellett?
Tényleg csak ketten vagyunk? Akkor én leszek az utolsó! :roll:
A mázat feltettem a receptesbe is! Ott egyszerűbb megtalálni!

Lehet olyan pamut pizsi-rugit kapni, aminek az ujja ráhúzható a baba kezére. És akkor nem olyan hideg a keze! Őket még eléggé befolyásolja a külső hőmérséklet.
Susy! 1-2 fokkal lehetne melegebb.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel
 
 


Enikő:
Annától nagyon jól lehet csinálni a dolgomat szerencsére. :) leül rajzolni, jön, nézi ,hogy mit csinálok, kóstol,beszélgetünk, énekelünk :)
A máz megvan, tök jó kemény lett! :)
Nem lehetsz utolsó, nekem 30-ig egyben kell maradnom :)

A 19 fok tényleg kevés kicsit... 21-22...

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Alvás: nekem Hunor elég sokat mozgatja a kezét, van, amikor szinte függőlegesen tartja, a vér lefelé folyik, így kihűl a keze. Én is a nyakát vagy a homlokát szoktam nézni, nem hideg-e. A mi lakásunk egyébként egy katlan, nem panelprogramos, hanem eleve hőszigetelt panelből építették. 5 emelet + tetőtér, mi a negyediken lakunk és minden oldalról van szomszédunk. Így ha akarom, ha nem (elzárt radiátorokkal és sok szellőztetéssel is) 25-26 fok van.

Beszéltem a doktornéninkkel. Azt mondta, ne ijedjek meg, mert valami műszert állítgatnak be Szegeden és most a megszokottnál is sokkal több ismételt mintát kérnek. Holnap délelőtt megyünk hozzá.

Nálunk is elkészült a mézeskalács, és nemcsak fehér mázast, hanem csokimázast is csináltam (bocsánat csináltunk Zalánnal). Színes tortadara és cukorgyöngy került még rájuk. Finom is, mutatós is, jó móka volt a gyerekkel.
Kép Kép

Szép estét mindenkinek! Laura

Kép
Kép
szeles4
 
 

 
 

Sziasztok!

úgy látom a mézeskalács-gyártás ma mindenkinél program :D
én is azt csináltam ma, innen a receptes topikból, de szerintem a liszt mennyiségéből lemaradt egy 0 -a nem ??? 8 dkg liszttel elég fura volt.. :roll:

Csuda jó éjszakáink vannak ( csak el ne kiabáljam ) eszik és alszik Kismanó.
Ma is volt a védőnéni, és meggyőzött h igenis tisztitsam a köldökét, (eddig is tettem) csak a dokinéni mást beszél.. na és döntsem el.. ahányan vannak annyi félét mondanak.

Napközben nekünk sem alszik kiságyban, a nappaliban van a mózeskosár abban alszik, vagy rajtunk ( többnyire ) :wink: :lol:

Nálunk éjszaka 23-24 fok van és sokszor hideg a keze...

Mágnes: nem semmi milyen sokmindent csináltál!
én ma az ebéd és a süti legyártása után kidöglöttem ..

Szeles: ha a doki néni is azt mondja akkor nyugi, biztos minden rendben lesz!
eszterke24
 
 


Erika : nagy gratula nektek! sok boldogságot és tejcsit!

nagyon édes az összes bébi! olyan csuda szép képek vannak ! olyan jó nézegetni őket!

akkor én is mutogatok :wink: :lol: Kép
eszterke24
 
 


Eszterke! Tényleg lemaradt egy 0. Hogy milyen sokat számít! :D Elnézést kérek mindenkitől! Remélem aki megpróbálta megsütni rögtön rájött a turpisságra!
A kicsi fiad nagyon édes!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel
 
 


Mindenki babála nagyon nagyon szép,dundi.
Írisz is már 3650 gramm.

Én a fülbevalót még korainak tartom,majd fél éves kora körül,Jázinak is akkor lett.De gondolom Vera annyira odáig vagy a boldogságtól hogy 4 krapek után kislánya lett hogy érthető a füli. :lol: :lol: :lol:

nálunk napközben a saját ágyikójában alszik a baba ami a mi hálónkban van,szopizni szoktam kihozni a nappaliba,és ha nem alszik rögtön be szopi után akkor egy kicsit beleteszem a babahordozóba amin vannak játékok azt nézegeti,meg olyankor a nagyobb kölkeim is figyelgetik puszilgatják dumálnak,énekelnek neki.

pápá

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon
 
 


Szeles! Ó, akkor tuti csak az volt a baj, hogy nem is evett még belőled a bébid.

Vera! Nagyon csini lett a kis "cumifej"! :)
Mi is akarunk fülest, csak még nem intéztem semmit. Asszem belövőset. Nektek védőnéni csinálta?

K
[quote] írta:rdés:
Éjszaka: 23 órakkor van szopi és utánna fél3-3 de utánna ma éjszaka alig aludt vissza.Anyukám azt mondja délután ne hagyjam aludni kicsit fárasszam le, de mikor szopi közben elalszik nem fogom költögetni.
Mit csináljak?????

Hagyd akkor aludni, amikor ő akar, és te is akkor aludjál...de szerintem ezt már többen javasoltuk. Most még nem nagyon tudsz mást csinálni.

Susy! Miért ébreszted, ha ő éhes, úgyis felébred! Vagy sárga?

...kaja.

Kép
zölddisznó
 
 


Na akkor melegebbre veszem a hálóban. A nappaliban olyan 21 fok körül van, de mindenhol azt olvastam, meg a védönö is azt mondta a tanfolyamon is, hogy éjszakára 18-19 fok körül legyen. :roll: Nem értem ezt, akkor ez túl kevés????

Amúgy manó nem is tudna pléddel aludni,mert állandóan lerúgja. Meg félek is nehogy magára dobja!! :? :?

Zöldi!
Nem ébresztem mindig, csak volt egy pár próbálkozó napom, hogy hátha akkor éjjel jobban alszik. De nem igazán vált be! :cry: Most már csak ritkán keltem ezért nappal, esetleg akkor ha már 4 órát közelíti az alvás ideje!
susy75
 
 


Sziasztok!

Csak egy gyors bejelentkezés!

Erika! Nagy-nagy gratula! Sok örömöt, boldogságot a csöppséghez!

Velünk alakulnak a dolgok, de még nem az igazi! Türelmesek vagyunk!

Mushitól kaptam üzenetet. Azt írja, hogy a kiscsaj jól van, ő viszont kevésbé! Gondolom, hogy megviselte a hosszú vajúdás és a műtét. De így is mindenkit puszil! :wink: :D

Jó éjt!
sinaszi
 
 


nahh írtam egy jó hosszút erre kiléptem az oldlaból. na akkor újból.

reagálások:

Aida hattalmas nagy gratulaa Noelhez

légzésfigyelő
nekem kölcsönbe baby control van de nagy kalap szar. ami jó az a baby sense és az angel car

hamizást én sem mérem és a súlyából ítélve eleget eszik annak ellenére hogy rengeteget bukik. És fejni is tudok mellette. Mikor hogy eszik. vagy egyből vagy kettőből

Lyndee neked is hatalmas nagy gratulaaa
nita köszi az infót

látom nagyon otthon akar minden pocakos leni karira a babákkal :lol: :lol: :lol:

Mush neked is hattalmas nagy gratulaa és mielőbbi felépülést

zöld kaki túletetés jele

Anita és mindenki
mindig cici legyen az első utána a többi

én utricát szedek tejre

K vitamint tényleg havonta kell adni.

Erika neked is nagy gratulaaa

fülbevaló
nem a lányhiányom miatt szurattam ki már most a fülét Izának hanem mert jobb ha most esik túl rajta mert ugye ha lövetem majd az szúrós és a babák szinte mindig a fülükön fekszenek azaz oldalt. Plusz az nem szellőzik úgy mint a sima fülbevaló meg még mondott sok mindent erről a nővérke hogy melyik a jobb. Igen sírt hiszen egy vastag inekcióstűt szurt át és benne hagyta addig míg bele nem rakta a fülbevalót. Kegyetlenül hangzik desztem nem fáj jobban mint egy vérvétel.

harivera
Budapest XXI. kerület
 
 


Na, úgy fülbevalót kapni az tényleg sz*r érzés, nekem 14 éves koromban csinálták így (ballagásra kaptam a fülit, és olyat, amit nem lehetett lövetni), a házidoki asszisztense, és baromi kellemetlen volt, úgyhogy igazad van, jobb ezen most túlesni :)

Kép

Kép
gabilany79
 
 


Vera! Belövősből is van olyan, aminek egy gömb van a hátulján is, és nem szúr, nem fülled be. És igazad van, olyenkor még nem emlékszik rá a bébi, ha fáj is egy kicsit. (De tán fél évesen sem)

Kép
zölddisznó
 
 


Gabilány a lenti vonalzódon hihetetlenül mókás Kristóf képe!!! :lol: :lol: :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon
 
 


Sziasztok

Végre itthon!Tegnap jöttünk haza a kórházból, jól vagyunk, és nagyon boldogok vagyunk

Visszaolvasnom esélytelen, a szineseket olvastam, és a képeket néztem meg. Előszöris köszi a gratulációkat mindenkinek, maga a szülés nem volt olyan vészes, de a vajúdás nagyon hosszas, kimeritő volt. Elég jó baba, sokat nem sir, csak ha éhes, de akkor nagyon tudja követelni a magáét 8)

A babafotók nagyon aranyosak, megpróbálok én is feltenni egyet

Az utánam szülőknek is nagy nagy gratuláció, a még hátralevőknek pedig kitartás, és gyűjtsétek az erőtöket, mert nagyon hamar el tud fogyni...

Még jövök....

Kép
galzsuzsa
 
 


Dóri egynaposan
Kép Dóra

Kép
galzsuzsa
 
 


Zsuzsa! Üdv itthon! Dóra gyönyörű! Várjuk majd a szüléstörténetedet!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel
 
 


Jó reggelt!

Puszi Dórinak és anyucijának!

Andy! Itt vár becsomagolva az overál, de még nem kaptam címet, ahová küldhetem. Ma is megyek postára...mi legyen? Vagy nem kéred mégsem?

Kép
zölddisznó
 
 


Sziasztok!

Na azt a taktikát találtam ki h a 23 órás szopi hosszabb nem hagyom bealudni, míg a 3 órásinál nem baj ha elalszik a cicin, ez azt eredményezte h 5-fél 6 körül is felébredt.De azután csak 8 óra körül fenn volt most 10ig utánna megint kis cici és alszik.

Kérdés(de őszintén):
Van vagy volt valakinél szülés utáni depresszíó???

Tegnap már mondtam h nálam szerintem jelentkezett, anyukám erre h nem foglalom le magam, ráérek magammal törödni, mondtam neki míg terhes voltam nem ráértem, de az más mert jártam orvoshoz, védő stb intézkedtem.Ami igaz is szombaton ahogy bementem szülni, onnantól csak a hazaút volt a kimozdulásom :( így tegnap a férjemmel elmentünk postára,tejcsiért,stb.és beszélgettem ismerősökkel, felnőttekkel. :lol:

Kép

Kép
bellanitta
 
 


Na, ime a szüléstörténetem:

Vasárnap este (14-én) lefeküdtem, egyelőre minden tünet nélkül, éjjel 1-2 óra között arra ébredtem, hogy fájásaim vannak. Nem volt olyan elviselhetetlen, és kezdetben nem is néztem az időt, megpróbáltam visszaaludni. Miután ez nem jött össze, kezdtem nézni az órát, meglepetésemre szabályosan öt percenként jöttek a fájások. Reggel a párom elment melóba, de mondtam, h legyen készenlétben, h akármikor hazajöhessen, hétre bementünk, előkészitettek, majd fel a vajudóba. Megvizsgáltak, kiderült, h teljesen zárt vagyok, adtak valami bogyót, áttettek a nőgyógyászatra, délutánra a fájásaim elmúltak :roll: Doki szerint csak jóslók voltak...Hétfő éjjel megint előjöttek, újra ötpercesek, de ezúttal intenzivebb volt. Vizsgálat: egy ujjnyi tágulás. Vissza a vajudóba, kedd délelőtt 10 órakor voltam bő kétujjnyira nyilva, jöttek a fájások szabályosan, de még mindig elviselhetőnek tűnt, a szünetekben próbáltam szunyókálni, az nagyon jót tett. Majd jött a burokrepesztés, attól a perctől kezdve folytam az eseményekkel...nem tudom hány percenként, de iszonyú fájásaim voltak, kinomban a falat ütöttem, de még igy is próbáltam ellazulni két fájás között, nem mindig jött össze. Közben már szépen tágultam, mikor éreztem, h jönnek a tolófájások, már meg volt a négyujjnyi. Mondták, h nyomjak. Én nyomtam, de állitólag nem jól :roll: Ekkor a doki rámkönyökölt, azzal haladt egyet a baba, de éreztem, h most rögtön kettészakadok ott alul. Következő fájásnál nyomtam hármat (kb), és azzal már ki is csusszant a baba. Azt az érzést sosem fogom elfelejteni, hogy mekkora megkönnyebülés volt, ahogy kijött. Közben valamikor vágtak, h ne repedjek. utána még nyomtam egyet, azzal kijött a placenta is, majd összevarrtak, én közben le nem vettem a szemem a babámról, alig hittem el, hogy ott van, hogy ő az enyém, teljes mámorban voltam. Majd őt elvitték, engem még ott tartottak a négyórás megfigyelésen. Miután ez lejárt, felvittek az újszülött osztályra, egyből odakaptam a babát is, mellre tettem, egyből tudta, h mit kell csinálnia :wink:
A kórházi napok hamar teltek, szerencsére nem sárgult be, első két nap visszaesett, de utána folyamatosan nőtt, tegnap már vissza is nyerte a születési súlyát. Tejem rengeteg van, sokat megeszik a baba, de fejnem is kell. 2-2,5 óránként eszik, jókat alszunk két szopi között :wink:
Na, kb ennyi, bocsi, h ennyire hosszú lettem, nemsokára még jövök képekkel is, ha nem baj :P

Kép
galzsuzsa
 
 


Sarmi: igen, tipikus Kiskobold :lol: :lol:

Amúgy nagyon el vagyok keseredve, hajnalban arra ébredtem, hogy a deformcici őrült módon fáj, és kb. a fele szinte egyetlen kőkemény csomó. Azóta már többször próbáltam kiszívatni Kiskobolddal, szegény a végén már sírt az erőlködéstől, túj vagyok két kb. 20perces 50 fokos zuhanyon aztán fejéses masszírozáson, és nem lett sokkal jobb a helyzet :cry: :cry: :cry: Teszek még egy próbát, és felhívtam a védőnőt, ő azt mondta, hogy ha 1-2 órán belül nem múlik el, akkor irány a kórház,mert lehet, hogy a bimbónál van eltömődve és azért nem tud ürülni... :cry: :cry:
De muszáj lesz valamit csinálni még ma, mert utána 4 napig itt a fű se nő....

Kép

Kép
gabilany79
 
 


Basszus Gaby! Ez baromi sz...r lehet. Jobbulást a "rosszabbik" cicidnek!

Kép
zölddisznó
 
 


Hello, hello!

Mági és Enikő: most olvasom amit írtatok. Szerintem senki sem szándékosan hanyagolt el titeket, csak ez ilyen hülyén jött ki. Bocsi a magam nevében, ha valamire nem válaszoltam!!! Remélem jobb a kedvetek.

Gabi: remélem a cicid rendbe jön.

Zsuzsa: köszi a szüléstörténetet, Dórikád tünemény.

Anita: tegnap én is elmentem itthonról kb. 2,5 órára. Tök jól esett - bár ez a hatalmas tömeg nem hiányzott - de egyfolytában a mi kis Yodánkon járt az eszem. Amúgy én mindig is imádtam vásárolgatni, tekeregni, de most olyan gyors voltam amilyen csak lehettem és egy csomó helyre be sem mentem. A férjem nézett ám nagyokat.

Ja el tudtam intézni az anyasági támogatást meg a családi pótlékot. Kaptam telefonos segítséget a helyi MÁK-tól és utána a férjem levitte a kitöltött papírokat. Bár ki tudja mikor lesz belőle valami. Most még a Diákhiteleseket kell elérnem, hogy ne kelljen már fizetnem TGYÁS mellett. :cry:

Velünk amúgy minden rendben. Tegnap Marci nem evett rendesen délután és este volt kínlódás. De meglett az eredménye mert éjjel jól aludt, 3,5 óránként volt szopi és 8-ig hagyta aludni az ősöket.
Vendég
 


Sziasztok, remélem az ünnepek alatt vissza tudok olvasni néhány oldalt.

Gratula minden új babához!!!

Helyzetjelentés:
Jól vagyunk, Ádám bátyám (így hívjuk) heti több mint 500 grammot hízik, dokinéni szerint néha adjak vizet neki cici helyett, mert beindult. Ma egy hónapos, 4820 gramm, szül.súlya: 3530. Sajnos elkapott minket egy megfázásos betegség, nagycsalád átka, mindenkin végigmegy. Picur sem úszta meg, nehéz eldugult orral szopizni, de ment.

Remélem nektek kellemesebb napjaitok vannak.

Várom a karácsonyt.

BOLDOG ÜNNEPET MINDENKINEK!!!

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb
 
 


Sziasztok!

Nagy-nagy gratula az új bébiknek és Anyukájuknak, sok-sok tejcsit kívánunk (és jó sok alvást :lol: )!

Mi jól vagyunk, távolmaradásom oka, hogy sajnos beköszöntött a pocakfájós időszak nálunk is, és hát marha nehezen viselem, hogy nem tudok segíteni szegénykémen. Olyankor pocsék anyának érzem magam, ahogy sír és én semmit sem tudok tenni....vagyis teszek, de nekem úgy tűnik, nem segítek vele.... :cry: :cry: :cry:
Tegnap vettünk Infacolt, most ebben van minden reményem....

Viszont cserébe az éjszakáink relatíve jók, most pl. este fél 8ig vacsizott és reggel fél 6ig aludt egyhuzamban! :shock: :shock:
(3kor már fel akartam kelteni enni, de a védőnő azt mondta éjjel ne keltsem semmiképp sem....de ilyenkor se?!)
És már nem az első alkalom, hogy így átalussza az éjszakát....hízni hízik, tejcsi van, éhesnek nem éhes....szerintetek se keltsem ilyenkor fel? :roll:
bébic
 
 


Ja, és szegénykém tiszta kiütéses lett az arcán, úgy néz ki, mint egy serdülő kamasz.... :?
Védőnő telefonos infója alapján tejkiütés....neten olvastam mindenfélét, kenni, nemkenni....elmúlik, nemmúlik...
Tapasztalt anyukák, valakinek vmi ötlet?
bébic
 
 


Ne keltsd, és ha tejkiütés, akkor tényleg elmúlik magától...én, mint tapasztalt anyuka ;)

Kép
zölddisznó
 
 


Bocsiiii, javítok: tapasztalt anyukák, és Zöldimamidoktornénink :lol:
Kösziiii! :D Akkor nem keltem, és remélem, hogy tényleg csak tejkiütés....(védőnő másik variácója az volt, hogy ha terjed a testén is, akkor valamire allergiás....pfff....)
bébic
 
 


Ja, és ha már Zöldimamaidoktornéni, még egy kérdés: pocifájásra néztem a homeós linket, gondoltam, azt is bevetem....de ugye mindegyiknél vannak leírva tünetek, hogy ha ez és ez van, ezt kell adni....de ha neki mindegyik tünetegyüttesből van mondjuk 1-1, akkor hogyan döntsem el, melyik homeóbogyót adjam? :oops:
(esetünkben a 4 felsorolt bogyóból az első 3 szóba jöhetne....adjam neki mindegyiket?)
bébic
 
 


Juteszembe, légzésfigyelő: mi nem vettünk, kölcsön kaptuk, ilyen:

http://www.medicor.hu/webshop/alkategor ... zesfigyelo

Eddig maximálisan meg vagyunk vele elégedve, tudom ajánlani bárkinek, riasztott már párszor, de nem volt téves, mert a kis Cummanó iszonyat mélyen bír aludni.... :P
bébic
 
 


Sziasztok!

GRATULÁLOK AZ ÚJ KISMAMIKNAK ÉS MIELŐBBI FELÉPÜLÉST!

Mági, Enikő, nektek meg kitartást!!!

Hoztam képeket a kis Pankáról: (a mi Yodánkról, Bocika vices, de a párom is sokszor Yoda mesternek hívja, mikor felhúzza a szemöldökét, és úgy összeráncolja a homlokát, hogy a feje búbjáig ráncos. Ezt még sajnos nem sikerült lefotózni)



Kép
Kép
Kép Kép
Kép

Kép
trombibébi
 
 


Gratula a friss babásoknak :)))))))

(mi a nagyobbat már csak T-Rexnek hívjuk... ld. zsarnokgyík:)))) a pici meg még leginkább hörcsög néven fut :)))

(huuuuullla vagyok... és még feje tetején a lakás, alig van mézskalács, cukormáz még nincs, süti sehol, dekoráció nuku, még teregetni se tudtam, ajándékok detto sehol... és valamikor aludnom is kellene de nem tudom mikor mert a férjem ma is marha sokáig dolgozik -mint az utóbbi hetekben minden nap, beleértve a hétvégéket is ráadásul mindezt a sima fizetésért mert náluk nincs túlóra- Luca meg tojik rá, hogy aludjon, ... ki a fenének jut az eszébe dec 23-ra koncertet berakni???? Még bevásárolni se tudtunk elmenni... még jó, hogy holnap a szüleimnél kajálunk. Csak tudnám mi lesz januárban amikor egy hétre elutazik...)
Vendég
 


Jajj de szépek a babák :))) Csak a képeket nézegettem visszafelé... Tündériek :)))))))

(Luca ma egyszer rámvigyorgott :))))) Teljesen ébren :)))) )
Vendég
 


Sziasztok

Trombi
Nagyon édes Panka! :D

Bébic
De jó hogy előkerültél te is! :D

Gabi
:( Cicihelyzet jobb azóta?Javult?

Zsuzsa
Dóra baba is nagyon szép!


Fülbevaló:én a kórházban furattam ki neki,mielőtt hazajöttünk.Gondoltam jobb túlesni rajta.

Tegnap lemértük 100g-ot "hízott" egy hét alatt! :shock: :?

Képek:
Kép
Kép
Kép

edoci
 
 


Bocika, Trombibébi! Köszönjük szépen, hogy gondoltatok ránk!
Az csak természetes, hogy mindenkit a baba köt le!

Ma voltam dokinál! Méhszáj teljesen zárt! De azért bizom benne, hogy még idén szülök!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel
 
 


Trombi! Olyan aranyos Panka! Főleg ahol álmában mosolyog!

Edoci! Ilyen segítséggel könnyű! Tündéri a pici lány!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel
 
 


Enikő
Köszi!Gondolom neked is meglesz a segítséged! :lol: Levente várja már a kistesót?Kitartást,már neked sincs sok hátra! :lol:

edoci
 
 


Enikő: kitartást! Hidd el meg lesz még az idén a kislegény!! :lol: :lol:

Trombi: nálunk a Yoda-hatáshoz az is hozzájárul, hogy Marci füle még eléggé szőrös is! :lol: :lol:
Amúgy tündéri a kislányod! :lol:
Vendég
 


Ja és most így alszunk kint a kanapén!
:lol: Kép
Vendég
 


Bocika! De édes kis gombócka! Én is akarom már! :D

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel
 
 


Sziasztok!

Most jutottam ide. Nagyon aranyosak a képek. Boci Dani is így szokott aludni.
Ma nagyon jó fiú volt csak egy kicsit volt nyűgös. Azt hiszem sikerült a puffadásos dolgot megoldani, egyszerűen hason alszik. Amikor nyújtózkodik, olyan aranyosan pukizik, és azok a grimaszok hozzá, meg kell zabálni.

Ma leesett a köldökcsonkunk!!! És ma én fürdetem, mert apa beiglit süt. A fát már feldíszítettem, holnap csak a husit kell megsütni, és kész.

Olyan izgi, hogy lassan vége a decembernek is, és már csak ketten vagytok egyben! Kíváncsi vagyok ki mikor "robban".

Kép

Kép
dcili81
 
 


Bébic! Sajna erre nem tudok neked válaszolni.

Trombi! Csodaszép a lánykátok!

Edoci! A te gyönyörűséged nagyon hasonlít rád! Én is ilyen fülit szeretnék majd.

Nagyboci! Jajjj, de édi a kisbocid!

Kép
zölddisznó
 
 


Sziasztok!

Csajok, a babák tüneményesek, egytől-egyig!!! :-D

Gabi!
Mi újság ciciddel??? Remélem már jobban vagy! Fejni sem tudtál??? Nekem a mellgyulladásnál az volt a megoldás. Vagy teljes a dugulás?

Bella!
Szülés utáni depi: Én már kezdtem befordulni, (de ez még koránt sem depi). Mióta hazajöttünk a kórházból csak varratszedés ürügyén léptem át a kerítést. Még jó, hogy van társaságom itthon! Ma végre Zsófi, Apa meg én sétáltunk fél órát, nagyon jót tett a kimozdulás, embereket látni, ismerősökkel beszélni... Januártól kettesben leszünk Zsófival egész nap. :-(

Te depis vagy?

Bébic! Zöldi!
Nálunk is tiszta kiütés Zsófi pofija. Gondoltam, hogy valami kajától lehet. Lehet, hogy hülye kérdés, de a tejkiütés az anyatejre való allergiát jelenti, vagy arra a tehéntejre allergiás, amit én megiszok???

Ja, és nálunk is végigaludta Zsóff az éjszakát. Tegnap szegény kikészült, egész nap hasfájással küzdött. :-(

Enikő! Mági!
Nektek még kitartást a hátralévő 2in1 napokhoz!

Ha holnap nem jönnék, akkor mindenkinek békés karácsonyt kívánok! Legyen szép ünnepetek!!!

Kép
Kép
lbernuska
 
 


Bekukk. Köszi a gratulációkat, ma jöttünk haza. A tejem nagyon-nagyon sok, folyamatosan bukik szegény kis kincsem a sűrű büfiztetés ellenére. :( Majd jövök történettel meg több képpel.

Egy kép Kismanóval:
Kép Nolika

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Sziasztok!
A babák gyönyörűek!!! Mostmár én is várom, hogy Benit láthassam végre :)

bocika,trombi:köszönjük, hogy eszetekben vagyunk, naná, hogy titeket mostmár a baba foglal le inkább, mi most éljük a legérzékenyebb időszakot, ezért érintett érzékenyen..

bellanitta:
jelentkezem, mint szülés utáni depis .... Bármi gond van, írj!

Rólunk:
ma volt CTG, minden ok volt, a kemény jóslók ellenére totál zárt vagyok, amit most nem is bánok, mert minden vágyam, hogy életünk első különálló karácsonyát itthon ünnepeljem, és fát díszíthessek.
Viszont.. hétfőn reggel 8-ra doki, ha kicsit is nyitva vagyok, hétfőn szülünk! :lol:

Enikő:neked semmit sem mondott a doki???

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Aida! Üdv itthon! Nagyon szépek vagytok! Várjuk a történetedet és a képeket!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel
 
 


Mági! Én is zárt vagyok, picit a méhszáj megrövidült, de az semmit nem jelent! Ha addig semmi nem történik 5-én kell befeküdöm. 28-tól meg napi NST, kétmaponta áramlásmérés! Na de remélem erre nem kerül sór. Én péntektől már szivesen szülnék! :D
Neked hétfőn indítanak?

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel
 
 


Hát az indítást nagyon elkerülném, de Annámnál sem kellett oxy, elég volt megvizsgálni, és egy kis magzatvízvizsgálat... Ha oxytocint akarna a dokim, akkor inkább kérnék még tőle pár nap haladékot, nem akarok ilyen durva módszert...

Ja innen is tanács:
ma találkoztam a szülésznőmmel a folyosón.. Kétszer ment el mellettem, először ráköszöntem, nem vett észre, ok, gondoltam másfelé néz... Visszafelé megint ráköszöntem, akkor visszaköszönt, és látszott rajta, hogy gőze sincs, hogy ki vagyok! Pedig szombaton hívtam telefonon a görcsök miatt... Szóval ezek után gáz, ha nem szólok neki, amikor szülni kell? Mit csináljak? :roll:

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Edoci: hű, csodásak azok a szemek!

Boci: Jó kis pózt vett fel Marci baba :wink:

egy mai kép rólunk:
Kép nyugi van
Kép sirni is tudunk - mamával

Kép
galzsuzsa
 
 


Amúgy ha nagyon sok a tejem és fáj a mellem, akkor mi a teendő?

Két ellenkező tanácsot kaptam a kórházban:
1. Fejni kell, mert a bent maradó (pangó) tej gyulladáshoz vezet, a melegvizes borogatástól még inkább bedurranhat.

2. Nem jó fejni, mert még több lesz a tej, viszont melegvizes borogatás kell neki, hogy kiürüljön a pangó tej.

Akkor most mi igaz? Noelnek nagyon sok a tejem, nem szokta soha kiinni egészen. Teljesen kemények és fájnak a melleim.. :(

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?