Na, ime a szüléstörténetem:
Vasárnap este (14-én) lefeküdtem, egyelőre minden tünet nélkül, éjjel 1-2 óra között arra ébredtem, hogy fájásaim vannak. Nem volt olyan elviselhetetlen, és kezdetben nem is néztem az időt, megpróbáltam visszaaludni. Miután ez nem jött össze, kezdtem nézni az órát, meglepetésemre szabályosan öt percenként jöttek a fájások. Reggel a párom elment melóba, de mondtam, h legyen készenlétben, h akármikor hazajöhessen, hétre bementünk, előkészitettek, majd fel a vajudóba. Megvizsgáltak, kiderült, h teljesen zárt vagyok, adtak valami bogyót, áttettek a nőgyógyászatra, délutánra a fájásaim elmúltak
Doki szerint csak jóslók voltak...Hétfő éjjel megint előjöttek, újra ötpercesek, de ezúttal intenzivebb volt. Vizsgálat: egy ujjnyi tágulás. Vissza a vajudóba, kedd délelőtt 10 órakor voltam bő kétujjnyira nyilva, jöttek a fájások szabályosan, de még mindig elviselhetőnek tűnt, a szünetekben próbáltam szunyókálni, az nagyon jót tett. Majd jött a burokrepesztés, attól a perctől kezdve folytam az eseményekkel...nem tudom hány percenként, de iszonyú fájásaim voltak, kinomban a falat ütöttem, de még igy is próbáltam ellazulni két fájás között, nem mindig jött össze. Közben már szépen tágultam, mikor éreztem, h jönnek a tolófájások, már meg volt a négyujjnyi. Mondták, h nyomjak. Én nyomtam, de állitólag nem jól
Ekkor a doki rámkönyökölt, azzal haladt egyet a baba, de éreztem, h most rögtön kettészakadok ott alul. Következő fájásnál nyomtam hármat (kb), és azzal már ki is csusszant a baba. Azt az érzést sosem fogom elfelejteni, hogy mekkora megkönnyebülés volt, ahogy kijött. Közben valamikor vágtak, h ne repedjek. utána még nyomtam egyet, azzal kijött a placenta is, majd összevarrtak, én közben le nem vettem a szemem a babámról, alig hittem el, hogy ott van, hogy ő az enyém, teljes mámorban voltam. Majd őt elvitték, engem még ott tartottak a négyórás megfigyelésen. Miután ez lejárt, felvittek az újszülött osztályra, egyből odakaptam a babát is, mellre tettem, egyből tudta, h mit kell csinálnia
A kórházi napok hamar teltek, szerencsére nem sárgult be, első két nap visszaesett, de utána folyamatosan nőtt, tegnap már vissza is nyerte a születési súlyát. Tejem rengeteg van, sokat megeszik a baba, de fejnem is kell. 2-2,5 óránként eszik, jókat alszunk két szopi között
Na, kb ennyi, bocsi, h ennyire hosszú lettem, nemsokára még jövök képekkel is, ha nem baj