Új privát üzeneted érkezett!

igen, nem kicsit.
magdolnam

Ááááá, nem kicsit lettem ideges! Kaptunk egy 12ezres telefonszámlát! :shock:
Kiszámláztak 4100valamennyi kb letöltést a wapról. :shock:
Na ezt hogyan bizonyítom, hogy nem lett letöltve semmi? Azon kívül, hogy nincs egy darab letöltött kép, zene vagy akármi a telefonon.
Felrobbanok! És 27ig ki kell fizetni. :shock: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Kriszta!
Fene megeszi őket!
Biztos, hogy sehogyan sem tudjátok bizonyítani?
(Nekem meg a Pannonhoz kellene bemenni, mert vicc, hogy alig telefonálok valakinek, a 18000-es feltöltésem meg így is hamarabb lecseng, mint apusé, aki sokkal többet beszél :shock:

Magdi!
Nati és Lizy???
Hogy került oda Nati? És mikor? És te lennél a kari angyalka? Most már teljesen összezavartatok :roll: Semmit sem értek!

Estig, még nyilatkozzatok az 1000. oldalas képről, de úgy látom, hogy az a többségnek tetszik, hogy családi fotó, és mögöttünk valahol azért a fa is látszik. És teljesen igaza van Timinek a családi fotókkal kapcsolatban! Nekünk pl. még 1 sincs... :oops: Én nagyon szeretném, de hol Lilu nem akar odaülni, hol Apa van épp melósruhában, hol én nem vagyok fotogén... De Karácsonykor úgyis a legszebbek vagyunk (legalábbis igyekszünk, nem?), és a család is együtt, jó alkalom a fotózásra!!!
Vendég

Kriszti, melyik szolgáltató? Csak azért mert én is ilyenekkel foglalkoztam
magdolnam

Véda :D az nem baj ha össze vagy zavarodva :D majd fény derül minden holnap!
magdolnam

Véda! Nem tudom, hogy ezt hogyan lehetne bizonyítani. Nálunk is a Pannonról van szó. Meg apa telefonjáról. Olyan hülyén van megoldva, hogy beszélgetés végén ha nem apa teszi le előbb a telefont és ő is megnyomja a pirosat, akkor felmegy a wapra, de az nem számít letöltésnek. Vagy igen?
De ma bemegyek, és megkérdem, hogy le lehet tiltani a wapot?

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

látom mobilnet.... szóval a letöltésről annyit, hogy minden letöltésnek számit, a betűk is, msnezés az meg rohadtul pörgeti a számlát meg minden ilyesmi. Amúgy meg van egy rendszer, amiben lehet látni a csatlakozás idejét meg az adatforgalmat.
magdolnam

MAgdi: most engem is osszezavartal :shock: Merthogy az tuti Natin aznap ez a ruha volt mikor Csilla szaladt hogy jon a kari angyalka.
Viszont en szentul azt hittem Muffin az angyal.
Most akkor mi van?
Holnap megtudjuk??????????????

Veda: Csabi nagyon ugyes, Anna is ezen kiserletezik, de neki meg nem iskerulilyen jol.
Az otlet jo a keprol.

30 vagy 31 a tali???????????????Es hol?

Hercegnos kep csak Aleko telefonjan van, majd megkerem tegye fel a gepre.

En tegnap este sutottem ma takritok, fat megvettuk, reggel bevasaroltam, igy minden kesz is!

Agi: ezt a felsirast az elott is csinalta, ugy 1 honapja minden ejjel fel 11 korul sir fel. Nagyon ketsegbeesetten, mint aki nagyon megijed valamitol. De ki se veszem csak megsimaogatom es alszik tovabb.

KAta: jo lett a beigli, az enyem nagyon kis sovanyka lett :oops:
Kaja teren meg Anna nagyon nem eszik meg mast:( Olyan 4 kanal gyumolcs, 4 kanal fozelek.
Tegnap is foztem neki: cukkini, krupli , husi, egy falatot nem nyelt le belole, ehettem meg en :twisted:
Szepeket kaptatok. Bodyt en is csinaltm iden

VAlakinek nincs otlete, mitol fajhat rettentoen ha nyelek, es levegot veszek, de nem a torkomban, hanem a gyomorszajam es a tudom?????????????
Hajnaltol nem aludtam annyira remesen feszit.
Ok tele vagyok levegovel, mar vettem be espumisant, de ennyire meg sosem fajt e miatt. :roll:

Tita: jo hogy aludtal kicsit.
Betlehemest nem tudom melyik templomban mikor van, de a vorosmarty teren is lesz.
Vendég

később is találkozhattunk nem? De az nap is :roll: Majd holnap kiderül szerintem :idea:
magdolnam

Liza 5 hós adata: 7200gr, 68 cm
magdolnam

Magdi! ezt már nem magyarázod ki! :lol:

Kép
szly27

na, megint én!

Épp a százezredik alpot küldöm el neten, míg Bogikám alszik.

Tami!
Én szentül meg voltam győződve, hogy Evelyn az angyal.
Ezek szerint becsődölt a kombinációs készségem?
Na, sebaj, holnap kiderül,

Nem tudom mitől fájhat a hasad.
Esetleg még a beszorult levegő?
ha hasra fekszel és az öklödet odarakod, hogy nyomja, egy tíz percre, az nem segít?
lehet, hogy hülyeség, de gyomorfájáskor én ezt csinálom.

Tényleg!
tali mikor lesz?
az ikeában?
nekem 30 és 31 is jó!
Vendég

Annam alszik a napocskan, ferjuram meg elszokott valamerre, igy en most adom at nektek az ajandekom:

Karacsony a szivekben

Ha majd nem csak 3 napra allunk meg,
s jut eszunkbe elmondani: mennyire szeretlek;
ha majd adventi keszulet lesz a lelkunkben,
akkor lesz igaz karacsony a szivekben.

Ha majd nem a pompa jelenti az unnepet,
nem kell enni hozza beiglit, halat, kacsasultet,
ha majd nem a penz jelenti az ajandekot
akkor lesz karacsony, mit Jezus hozott.

Mert ha igaz karacsony lesz a szivekben
ramosolygunk a szembejovore a legnagyobb hidegben,
jo szot, tamaszt, vigaszt tudunk adni,
mert bennunk a szeretet lakik.

Ha igaz karacsony lesz a szivekben,
nem csak 3 napig all majd diszben,
az ev minden napja unnep lehet,
mert ajandeka orok: a szeretet.

Legyen karacsony a szivunkben,
s ne csak igy decemberben!
Adjuk tovabb a szeretetet
legyen igaz karacsony a szivekben!

Aldott bekes karacsonyt mindenkinek kicsiknek es nagyoknak!
Vendég

De nem is szokott wapozni. Még a számítógépes internet is távol áll tőle. Ha meg ilyen van, akkor egyből lép ki.
Na majd kiderül.

A képeket sem hozták még, 9re ígérte a srác. :roll:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Minden kicsi es nem kicsi Viktorianknak boldog nevnapot!
Vendég

Sziasztok!
Gyors bekukk.....most lettünk készen a szoba takarításával, ahol a fa fog állni!
Anya dolgozni van még, fiuk (Ati, öcsém, és nővérem férje) aprófát vágnak, Lizy most jött be a levegőről, tesóm tologatta míg aludt!
Még most lehet hogy sütnöm kéne!

Mary!
Köszönjük a topik karácsonyi ajándékot!

d.dodó

Nici
Majdnem elfelejtettem, nehari!
A gumók a ígyén lehetnek olyan kis szopógumók is, Nórinak is van kb 1 hetes korától. De lehet fog is, hallottam már olyat h vkinek a szemfoga jött ki először. Előfordul, csak ritka. Remélem nem fáj szegénynek!
Egyébként jobban van már Lili? És Te? Adtad neki végül az antibiotikumot?
Tegyél majd képet a szép új nappalitokról és Lili babáról! :wink:
Vendég

Kike kisfiának nagyon sok boldog születésnapot kívánok!

Véda nagyon aranyos vagy, de látom Wera már írta hogy az én lányom Vivi! :D
Szerintem nagyon jó ötlet mind a két variáció!!

Wera nagyon tetszik az a kép ahol apával van Nonó. Olyan édesek. De nem is tudom melyikőtökre hasonlít. Mit szoktak mondani?

Kép
linda24

Kicsi tortám:
Kép

Kép
Kép
Kép
kike

köszönjük a köszöntéseket,mennem kell,domi bekakált és éhes is vagyok.ajim még mindig sehol :?

Kép
Kép
Kép
kike

A legfontosabbat elfelejtettem itt a nagy rohanásban!
Kristinek nagyon boldog szülinapot kívánunk!
Kép
Vikiknek nagyon boldog névnapot kívánunk!
Kép

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Titi:köszi

Ma sem kaptam ajándékot :cry: és holnap karácsony-holnap már nem jár postás,ugye?

Valaki kérdezte hogyan tudok ennyi mindent csinálni a gyerekek mellett?Nos,Apa segítségével,napok óta sokat vigyáz rájuk :)

Most alszanak,Domi nem,úgyhogy megyek is a Fiamhoz.

És végre kész a mézeskalács tészta másik fele is-kisütve,díszítve.
Ajjajj,Domi indul a szemetes felé-rohanok!
Ja,Vera:nekem tetszenek a mézeskalácskáid!

Kép
Kép
Kép
kike

Minden kicsi és nagy Vikinek boldog névnapot!!!

Szerintem is Evelin az angyal, szint e biztos vagyok benne!

Véda, másfél éves korig nem ajánlják a mézet, mert egy baktérium toxinja lehet benen ami súlyos betegséget okozhat. Én tojással és a gabonafélékkel is fogok várni 10 hónapig...

Tita! Örülök a jó éjszakának! Amúgy a Fenistilnek nincs mellékhatása, adhatsz neki nyugodtan...

A képben én is benne vagyok!

30-át beszéltük meg talinak, nem?

Pati, merre vagy, Drága?

Adél is csak egyszer evett éjjel ( bár ő annyiszor szokott....) és még egyszer riadt fel...Ugyhogy jól vagyok ( mert én kivételesen nem ébredtem Weráékkal...) Tényleg Wera Sedatif Pc-t nem próbáltad? Nekem a visszaalvásnál szokott segíteni...

Kép
andkata

Annam uj taktikat fejlesztett ki amivel elore fele tud haladni, igy hiba teszem barmilyen iranyba, o akkro is idejon az iroasztalhoz :roll: Mindegy, mar a lakas nagyjaval kesz vagyok, majd a konyhat furdot megcsinalom ha a papa hazaert. Most jon a harc, valamit megprobalok belekanalazni...
Vendég

orsóanya, szerintem ne izgulj a nem forgás miatt. Eliot ugyan meg tudja csinálni, de ő sem csinálja rendszeresen. Csak ha nagyon muszáj. Örülök hogy megmutatta hogy megy neki, mert így legalább nincsenek kétségeim, de amiatt én sem vagyok nyugodt, hogy alig adja elő. A múltkor egy nap alatt ment mind a kettő, azóta egyiket sem csinálta... Szóval szerintem semmi izgulnivalód. Szerintem a te lányod is csak várja a szükséghelyzetet, addig meg minek? :)

ja, tanulókutyás sztori: eliot a nagy játék közben beleboxolt. Erre az elkezdett énekelni. Mire a végére ért, eliot elkezdett sírni, mert megijedt tőle. Erre a kutya megszólal: A barátom vagy. :)

fmarti, vigyázz a nagyon jó mézzel! Én is abból csináltam a mézest, és nem akart összeállni a tészta. :) NEkünk is ismerős adta, saját méhészetük van, és szuperjó méz. Gondolom pont ez volt a gond, hogy egyáltalán nincs felvizezve így nem tudta felvenni a lisztet... :) azért fincsi lett, csak megszenvedtem vele... :)

mancsi, köszönjük, nagyon jó volt! :) és zsömi úrnak jobbulást!

bondi, imádlak olvasni. :)

kata, az a beigli övön aluli volt!!!

t.marcsi, remélem Emma is hamar jobban lesz!

tita, szerintem remek ötlet amit kigondoltál T.nek. :) NAgyon ajánlom neki hogy értékelje! :)

kike, így utólag is nagyon drukkoltam, és örülök hogy minden oké. :)

wera, kádas Nóris kép díjnyertes! :)

véda, szuper ötlet!!!

mire végigolvastam az egyik oldalt, már lett következő...

kriszti, írjatok levelet, lehet hogy bejön.

amúgy nekem is letiltották tegnap reggelre a telefonomat, amin ezerrel ki is akadtam. banki átutalásról megy és nem is szoktam nézni. erre szombaton kaptam egy sms-t, hogy igazoljam a befizetéseimet, különben letiltanak... de fogalmam sem volt, hogy melyik nem volt befizetve, stb. beregisztráltam a pannon oldalán, ott megtudtam, hogy egy novemberi számla hiányzott (hozzátenném, hogy 10 éve vagyok előfizető, és ilyen még sosem történt, ráadásul az az utáni már megint be volt fizetve) csak akkor valamiért nem tudták levonni és nem próbálták meg újra. ja és hiába regisztráltam be magam, nem tudok a saját számomra belépni mert azt írja ki, hogy az én regisztrációmhoz nem ez a szám tartozik. De amikor megnéztem az adataimat, akkor jól van beírva. Úgyhogy tegnap bementem személyesen, befizettem a pénzt. KÉrdeztem, hogy mikortól él újra? MOndják most azonnal. A 6000+ áfa visszakapcsolási díjat meg majd a következő számlával küldik. Olyan levelet fognak tőlem kapni, hogy csak na!!! Tíz évi előfizetés után nem érdemeltem meg egy telefont hogy hé te hülye mi történt??? na most jól kidühöngtem magam. pedig el sem akartam mesélni... de ha már telefonszámla... :)

babukám, mostmár tényleg kerüljétek el a kórházat!

na húzok is, mert gyerek felébredt, és apóst várjuk, jön segíteni készülni holnapra. :) aztán meg apjuk is hamar jön. :) és majd csak jan. 12-én megy legközelebb! :) és megbeszéltük, hogy januárban minden hétfőt kivesz és akkor hosszú hétvégéink lesznek. :)

ja és még egy. tegnap voltam fodrásznál. amikor kész lettem jöttek elém a két pasi, és ahogy eliot meglátott, hangosan elkezdett nevetni. szerintetek azért, mert tetszett neki, vagy azért, mert kinevetett? :) :) :)

KépKép
muffin

muffin, küldj egy képet, megmondjuk! :D

Kép
Kép
bondi

na, mi van?
Magdi, nem te vagy az angyalka?????

amúgy köszi a képet, n édesek a lányok! igen, magdi, liza és gyula jártak nálunk angylságban, ezt csak holnap akartam megmondani nektek. a mi képeinket majd holnap töltöm föl a csajokról - és az ajándékról, amire már n kíváncsi vagyok

nati itt magyaráz a kezemben...

kike, sajnálom az ajit, biztosan elkeveredett a nagy postai forgatagban.

márti igazán dilpomatikus mézesed lesz :)

apa még délelőtt bement dolgozni, pedig aszonta, már nem fog az idén... :evil: végül is kicsit sem volt dolgom... teregetés, rakott krumpli, amihez penészes lett a kolbi, de persze nem apa elérhetetlen volt, lemerült. vele volt oti is, persze hogy bevizualizáltam, hogy egy karácsonyfáért rohanó őrült beléjük ment, és megsérültek... áááááááhhhhh, egy kicsit sem vagyok kizökkenve a fáradtságtól...(wera, márti, és minden sorstárs, együttérzésem)

mennem kell, a magyarázásból ordiba lett....

tán ma már nem leszek, így a további 47 oldalt nektek kell megtöltenetek :wink:

Kép
Kép
bondi

Kike szuper lett a torta.

Muffin igen küldj egy képet az új frizurádról! :)

Kép
linda24

Tita draga: nem ugrassz at megetetni Annat :?: :lol: 8)
ide a te szakertelmed kene, joban szoritja ossze a szajat mint Levi, es ezt csinalta reggel a gyumolcsnek( nagyon szereti) es most a fozeleknel is .es minden kajas de a torkan egy falat se csuszik le es en meg felrobbanok :twisted: :evil:
oke hogy nincs 6 honapos es meg nem muszaly kanallal ennie, de tapot sem eszik es semmit sem iszik, teaval meg nem lehet megelni, es mitol fog 6 honaposan enni kanallal ha most nem eszik :twisted: :evil:
Na jo nem puffogok, megprobalom tappal megetetni...
Vendég

csak még egy:

muffin, olvass be nekik!
nekem pannonéknál az jött be, h írtam, telefonáltam nekik, és csodák csodája másnapra elintézték az ügyemet (a hűségnyilatkozatom lejárta - 2 év - előtt kellett sürgősen másik telefon).
Én is elsírtam nekik, hogy 8 éve hű pannonos vagyok, és más szolgáltatók is vannak a világon... és hogy ha egy új ügyfélnek jobb dolga van, mint a réginek, akkor akár válthatnék szolgáltatót is... na, nyalták is a fenekemet extra kedvezményekkel, végül alig kellett fizetnem :)

Kép
Kép
bondi

azt hiszem a verset mindenki atporgeti.
sebaj.
legalabb jovo karacsonykor is feltehetem :lol:
Vendég

tami, sajnálom a nemevést! Tarts ki!

Na, muszáj mennem.

Kép
Kép
bondi

szerintetek nem gaz hogy Anna nyelve 3 napja kilog?
egesz nap kinnfelejti :?
Vendég

Bondi:én is nagyon sajnálom hogy nem ért ide az aji,talán azért még előkerül majd :roll:

Muffin:neked is köszi a drukkot.Jó a kutyusos sztori! :D
Viszont a telefonos nem :evil:
Ja,igen,áruld el nekem ki az én ajándékozóm,léci!
:wink:

Megyek,Vercsi felébredt,Domi meg nem akar aludni,pedig álmos.

Kép
Kép
Kép
kike

Csajok lenne egy kérdésem.
Hókiflit csinálok, ez az első, és amikor a dolgokat összekeverem, akkor egy ilyen massza jellegű cuccost kell hogy kapjak??

Kép
linda24

Tami!
Én nem pörgetem át a verset.
Amit küldtél - köszönjük - azt is elolvastam :roll:
Sajnálom, hogy Anna nem eszik.

Evelyn!
Muti a hajadat.
(Én se fodrászhoz, se kozmetikushoz nem megyek Karácsony előtt :oops: )
Mi lesz így az 1000. oldalon? :lol:

Na, megyek, tényleg

Orsi
Vendég

Nagy nehezen beengedett a rendszer, de vagy 20x próbálkoztam, mire sikerült...

Orsi: Na akkor a dokitok eléggé érdekesen áll a dolgokhoz. Az enyém eddig még soha meg sem kérdezte, hogy forog-e már Lea. :lol: Viszont neurológusnál mi is jártunk már más okból, aki nem is értette, minek küldtek minket oda... De hogy ne térjek el a tárgytól: nálunk Lea eddig csak hasról hátra fordult, de már kb 3 hete nem csinálja, mert kezdi érdekelni a hason fekvés, nézelődik, játszik, és amikor már jól elfárad, akkor elkezd sírni. :lol: Még véletlenül sem fordul meg!!! Olyan, mint ha elfelejtette volna. De engem nem igazán érdekel, azt szerintem egy anya érzi, hogy van-e baj vagy nincs. Katák is megmondták, hogy a nagyobb súlyú babáknál később jön el a mozgolódás ideje, szóval szerintem felesleges paráztatnia téged a dokinak.
Én sem megyek szépítkezni sehova, apának így is tetszek, Lea meg még nem reklamált, hogy festessem már be a hajam! :D

véda: Jó ötlet a fotós ünneplés!

kike: Torta szép lett! Küldesz belőle egy szeletet? :lol:

akata: Neked mostanában milyenek az éjszakáid? (Jól emlékszem, te voltál régen időnként "álmatlan"?)

bondi: Csak módjával készülődj, kell az energia az ünnepnapokra is! :)

anyjuk: Köszi a szép verset, szívemből szóltál! :) (Szerintem mások is olvasták, csak most mindenkinek ezer felé áll az esze! :lol: )

Kriszta: remélem rendeződik a telszámla.

muffin: Jajj édes kis Eliot, szerintem hasonló helyzetben Lea is megijedt volna. Ő egyszer attól kezdett el sírni, hogy szétszedtem neki az egyik játékát. :lol: Mutattam neki, hogy a maciról le lehet venni az "övet", ő meg csak nézte egy darabig döbbenten, majd elkezdett sírni. :lol: Szerintem teljesen meglepődött, hogy az ő megszokott maciját én ízekre szedtem. Azt hittem, megzabálom. :lol:
Pannonnál mi már kb 3x fizettünk újrakapcsolási díjat (bár mi "csak" 2000 Ft-ot alkalmanként), mert nem kaptunk meg egy számlát, vagy csak valahogy elmaradt a befizetése, és előtte semmilyen értesítést nem kaptunk, hogy az a hónap elmaradt. :evil: Nem is dobják hozzá a következő havi számlához, szerintem pont azért, hogy később ezzel tudjanak még pénzt kicsalni az emberekből. Pedig mi is ezer éve előfizetők vagyunk, mégpedig önkormányzati csomagban... Azt kívánom, az ilyen hozzáállású cégek vezetői költség gyógyszerre ezt aplussz bevételt! :twisted:
Már késő olvastam a soraidat a mézessel kapcsolatban... :D Én még összedolgozni össze tudtam, mert eleve kevesebb liszttel és több margarinnal csináltam, hogy omlósabb legyen, de az este folyamán a hűtőben úgy megkeményedett a tészta, hogy alig bírtam elnyújtani! :lol: Szó szerint beleizzadtam!!! :D Viszont a végeredmény nagyon finom lett, ez kárpótol.

linda: Én úgy csináltam a hókiflit, hogy jól össze tudjam dolgozni, tehát hogy azért nyújtható legyen a tészta, ne ragadjon, de ne legyen túl kemény sem. Szerintem úgy is finom lesz, ha kicsivel több, mint fele annyi margarint teszel a tésztába, mint lisztet (én így készítettem, és nagyon jó omlós maradt a süti.)
fmarti

Tami: Szerintem nem baj az a nyelvlógatás. :D Nálunk leának egy csomószor van nyitva a szája, csodálkozom, hogy nem szárad ki a torka. :D Mennyi kaját evett meg Anna?

Muffin: Azt el is felejtettem írni, hogy szerintem Eliot azért nevetett, amikor meglátott, mert nagyon megörült neked! :) Az már csak grátisz volt neki, hogy még a frizurád is be volt lőve! :lol:
fmarti

Igen, Márti igen. Most is előfordul, hogy 4-6-ig nem megy a visszaalvás, 6 után meg persze aludnék, de Adél nem...
Ritkábban van szerencsére. Sedatif PcC segít általában a visszaalvásban...

Kép
andkata

Kata: Valami borzalmas ez, amikor az ember fáradt, aludna, de nem tud. :? Nekem ilyenkor mindenféle gondolat jár a fejemben, pl milyen teendők várnak rám, miket hogyan kellene megcsinálni stb. Olyan, mint ha az agyam nem bírna lehiggadni. :lol:
Te hogy szeded a Sedatif-ot? Csak este veszel be belőle?
fmarti

Lányok, holnapra ígérnek havazást!!! Remélem, tényleg fog esni a hó, az valahogy kell a karácsonyi hangulathoz! :roll:
fmarti

jaj lányok ilyen nincs!

mire eljutok odáig hogy lecsucsuzzak egy kicsit, addigra mindig felkel a törpe.
ma is mire megcsináltam amit akartam, ettem, és gondoltam ledőlök pihenni... elhelyezkedtem-bevackoltam a kanapéra, addigra nyekegi volt... :twisted: :twisted:

Kép

Kép
timi1982

Amíg van rá kényelmesen időm, addig én is szeretnék nektek és családotoknak, szeretteiteknek egy kis verssel kellemes ünnepeket kívánni! (Nem emlékszem, hogy Pati versei között ott volt-e, de nekem nagy kedvencem. :oops: )

Juhász Gyula: Karácsony felé

Szép Tündérország támad föl szívemben
Ilyenkor decemberben.
A szeretetnek csillagára nézek,
Megszáll egy titkos, gyönyörű igézet,
Ilyenkor decemberben.

…Bizalmas szívvel járom a világot,
S amit az élet vágott,
Beheggesztem a sebet a szívemben,
És hiszek újra égi szeretetben,
Ilyenkor decemberben.

…És valahol csak kétkedő beszédet
Hallok, szomorún nézek,
A kis Jézuska itt van a közelben,
Legyünk hát jobbak, s higgyünk rendületlen,
S ne csak így decemberben.
fmarti

jaj ez az egxik kedvenc versem :D

mi játszunk a törpével százzalgázzal :D

eljött az idő, hogy nem hagyhatom magára. halad előre és oldalra is... mostantól meg kell gondolnni hol teszem le

Kép

Kép
timi1982

De ügyes Bence! Úgy látszik, nagy átlagban a fiúk hamarabb elkezdenek mozgolódni, mint a csajok. :D
fmarti

előre még elég érdekesen csinálja. valahogy keresztbe teszi a lábfejét és ugy támaszkodik meg és ugy tolja magát előre...
ezt hogy találta igy ki... és hogy működik... de lényeg hogy neki bevált :D

Kép

Kép
timi1982

Most hallottam a rádióban hogy holnap is jár a csomagkézbesítő..talán holnap ideér-remélem!

Nagyon szép a vers :D

A kész torta így néz ki,csak az elején elfelejtettem a kukacot rárakni,így most egy habon csücsül :lol:
Kép

Kép
Kép
Kép
kike

hm..kike! ha bencének szülinapja lesz, igazán megsüthetnéd majd a tortáját ;) nálunk némelyik cukrászdában nem készül ilyen remekmű!!!! 8)

Kép

Kép
timi1982

Kristinek Boldog Születésnapot!
Torta nagyon jól néz ki.
Vikiknek Boldog Névnapot Kívánok!

Kép
dittke

kike: Ez milyen ízesítésű torta? Majd kapunk képet a tortaszeletről is? (Persze csak ha leszel olyan gyors, hogy még azelőtt lefotózod, mielőtt felfalja a család az egészet! :D)

Timi: Szerintem nagyon hamar elindult Bence, még ha sajátos módon, akkor is! :D

Nálunk ma kiabálós-sikítós-pörgős nap van. Lea egész nap a hangját próbálgatja, közben a lábát fogja meg eszi, a zokniát leszedi, a harisnyáját nyújtja a végtelenségig, és "brékel" = a hátán forog körbe-körbe. :shock:

A kép nem illusztráció. :D

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fmarti 2008.12.23 16:59-kor.
fmarti

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?