Nagy nehezen beengedett a rendszer, de vagy 20x próbálkoztam, mire sikerült...
Orsi: Na akkor a dokitok eléggé érdekesen áll a dolgokhoz. Az enyém eddig még soha meg sem kérdezte, hogy forog-e már Lea.
Viszont neurológusnál mi is jártunk már más okból, aki nem is értette, minek küldtek minket oda... De hogy ne térjek el a tárgytól: nálunk Lea eddig csak hasról hátra fordult, de már kb 3 hete nem csinálja, mert kezdi érdekelni a hason fekvés, nézelődik, játszik, és amikor már jól elfárad, akkor elkezd sírni.
Még véletlenül sem fordul meg!!! Olyan, mint ha elfelejtette volna. De engem nem igazán érdekel, azt szerintem egy anya érzi, hogy van-e baj vagy nincs. Katák is megmondták, hogy a nagyobb súlyú babáknál később jön el a mozgolódás ideje, szóval szerintem felesleges paráztatnia téged a dokinak.
Én sem megyek szépítkezni sehova, apának így is tetszek, Lea meg még nem reklamált, hogy festessem már be a hajam!
véda: Jó ötlet a fotós ünneplés!
kike: Torta szép lett! Küldesz belőle egy szeletet?
akata: Neked mostanában milyenek az éjszakáid? (Jól emlékszem, te voltál régen időnként "álmatlan"?)
bondi: Csak módjával készülődj, kell az energia az ünnepnapokra is!
anyjuk: Köszi a szép verset, szívemből szóltál!
(Szerintem mások is olvasták, csak most mindenkinek ezer felé áll az esze!
)
Kriszta: remélem rendeződik a telszámla.
muffin: Jajj édes kis Eliot, szerintem hasonló helyzetben Lea is megijedt volna. Ő egyszer attól kezdett el sírni, hogy szétszedtem neki az egyik játékát.
Mutattam neki, hogy a maciról le lehet venni az "övet", ő meg csak nézte egy darabig döbbenten, majd elkezdett sírni.
Szerintem teljesen meglepődött, hogy az ő megszokott maciját én ízekre szedtem. Azt hittem, megzabálom.
Pannonnál mi már kb 3x fizettünk újrakapcsolási díjat (bár mi "csak" 2000 Ft-ot alkalmanként), mert nem kaptunk meg egy számlát, vagy csak valahogy elmaradt a befizetése, és előtte semmilyen értesítést nem kaptunk, hogy az a hónap elmaradt.
Nem is dobják hozzá a következő havi számlához, szerintem pont azért, hogy később ezzel tudjanak még pénzt kicsalni az emberekből. Pedig mi is ezer éve előfizetők vagyunk, mégpedig önkormányzati csomagban... Azt kívánom, az ilyen hozzáállású cégek vezetői költség gyógyszerre ezt aplussz bevételt!
Már késő olvastam a soraidat a mézessel kapcsolatban...
Én még összedolgozni össze tudtam, mert eleve kevesebb liszttel és több margarinnal csináltam, hogy omlósabb legyen, de az este folyamán a hűtőben úgy megkeményedett a tészta, hogy alig bírtam elnyújtani!
Szó szerint beleizzadtam!!!
Viszont a végeredmény nagyon finom lett, ez kárpótol.
linda: Én úgy csináltam a hókiflit, hogy jól össze tudjam dolgozni, tehát hogy azért nyújtható legyen a tészta, ne ragadjon, de ne legyen túl kemény sem. Szerintem úgy is finom lesz, ha kicsivel több, mint fele annyi margarint teszel a tésztába, mint lisztet (én így készítettem, és nagyon jó omlós maradt a süti.)