Új privát üzeneted érkezett!

Bocs Melcsike, elkezdtünk nézni egy filmet, végre egy olyan jót, hogy alig bírok mellőle elszakadni.

Kriszta, nagyon szép a kép :wink:

Lassan én is megyek aludni, de holnap jövök ígérem.

Tünci, sajnálom, hogy megint ilyen nap volt :cry:
Pihenjél sokat holnaputántól.
Vendég

Melcsike nagyon jó a hajad, fiatalít sokat! A 7 éves gyönyörű kislány! Köszönöm a képeket!

Nálunk már áll a feldíszített fa, ajádnékok becsomagolva alatta, tegnap éjfélig dolgoztunk rajta. itt ez a szokás már Karácsony előtt 2-3 héttel felállítják a fát, alá teszik az ajándékokat, hadd izguljanak a gyerekek :)..

Kívánok mindenkinek Áldott Karácsonyt! Én leszek, mindenképpen benézek a netre...

Kép
leda2002

Megjöttünk, szép volt nagyon, csak mire még hazahajtottam, éjfél volt, most meg még bohóckodok a munkahelyen. Utolsó nap, kibírom.

Betti
Kép
betti0412

Jó reggelt

Melcsike, most néztem meg a képeket, tényleg nagyon szép a 7 éveskéd :wink: és nagyon csini azokban a rucikban :wink:

Leda, szegény gyerkőcök, akkor izgulhatnak jó sokáig :wink: De ez nagyon ügyes, mert szépen bevezetitek a karácsonyi hangulatot, mielőtt megkapják az ajándékokat.

Barak mit fog kapni?

Nektek is áldott, békés karácsonyt kívánunk :wink:

Betti, milyen volt Bécs? Azért jól sikerült, hogy sokan voltatok?
Vendég

Szia Betti!

Pont most kérdeztem, hogy milyen volt :wink:

Nekem is bohóckodás itt már az egész, még a nagyon halaszthatatlan dolgokat gyorsan megcsinálom, aztán szorítok, hogy engedjenek el hamarabb minket.
Vendég

Senki nem volt Bécsben.....
Nem szabad hétvégén menni és a közepén, és nagyon szép és nem volt tömeg sem.
Nem olcsó, de én csak bort ittam, ettünk egy kolbászt, meg két fahéj köteget vettem, nem is azért megy ki az ember, csak bámul, milyen szép is.

Fát még nem is állítottam, ma kellene elhoznom anyutól, ott van a padláson, de szerintem a Polo-ba nem is fér be, de úgy vagyok ezzel, hogy ha nem lesz se nagy tragédia.
Mindenkinek megvan mindene, még csak pár dolog kell a boltból, de azt meg tudom venni kicsiben is, délután még egy torna is befér remélem.
Én holnap megyek délelőtt anyunak segíteni főzni, ott leszünk, jön anyósom is, 25.-én is szerintem, mert anyu nagyon sokat főz ilyenkor, és felesleges nekem is.
Nem tudom én is hogy leszek majd, de ha tudok benézek, ma még itt vagyok a munkahelyen, dolgozni semmi kedvem már, majd elnézelődök szerintem.

Betti
Kép
betti0412

Melcsike
Jó az a frizura!!!

Betti
Kép
betti0412

Nekünk sincs még fánk. Férjem is nagyon beteg, még anyósékhoz is kellene fát vennie, de mondtam, hogy legfeljebb majd holnap reggel vagy ma este megvesszük nekik.

Én sem ragaszkodok hozzá, hogy nekünk idén legyen fa.

Még rendet kell otthon tennem, főzni nem főzök, úgysem leszünk otthon, meg még ajándékokat kell csomagolnom, meg az uramat sos meggyógyítanom.
Vendég

Betti, Polo-d van :wink:? Nagyon szeretem azt a kis autót :wink:
Vendég

Melcsike mit csinál? Csak nem Kép ?
Vendég

Boboka, én is szeretem nagyon.
Tegnap otthagytuk Ferihegyen a parkolóba, mert onnan mentünk tovább a többiekkel, és páromnak nem volt kedve az ő autójával menni (én sem szeretem, mert nagyon nagy és nagyon erős.....ugyanezen csoportba tartozó autócska), mikor beleülhet a "Kicsibe" azt úgy szereti.
Hazafele már én jöttem vele, mert beforraltboroztak Bécsben és szegény kis autómat 140.-el zavargásztam a pályán, de bírta a sarat.
Meg is dícsértem reggel..... :D

Betti
Kép
betti0412

Ami a legfontosabb, ma délben hazamehetünk, hivatalosan is el vagyunk engedve!!!!

(Felteszem magamnak a kérdést, miért jöttem be?)

Betti
Kép
betti0412

Sziasztok, Lányok!

Bocsássatok meg, hogy ilyen sokáig nem hallattam magamról. Tünci és Melcsike írtak is, mindkettőtöket hívtalak, de csak Melcsikét értem el. Tünci biztos szorgosan dolgozott. Nálam is iszonyúan összejött minden, semmi tragédia nem történt, csak eszméletlen sok volt. Még ma is megyek vizsgázni, előtte épp van egy szusznyi szünetem.

Ti hogy vagytok???

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Jó reggelt!

Boboka

Melcsike ma nem főz! Van itthon kaja.

Leda

Ez nagyon kinzó szokás ott nézni és izgulni hetekig mi van a fa alatt. Én biztos kibontanám. :shock:

Kép

Kép
melcsike70

Kisanya

Irtam a többieknek mi volt veled. De mindenki hiányolt már nagyon. Most már meggyógyultatok?

Kép

Kép
melcsike70

Minden autósnak: hogy hívják azt a kocsit, amelyik biztonságos, kicsi (közepes), keveset fogyaszt, olcsó szereltetni és biztosítani, 1-1,5 milláért meg lehet kapni, pár éves és még sokáig jó lesz???

Ma egykor megyek forgalmi vizsgát tenni!!!!!!!!!!!!!!!! Áááááááááááá! Drukkoljatok!

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Betti, nekünk is olyan nevű autónk van :wink: jó nagy családi :wink:

Szia Kisanya!

Nagyon hiányoztál már nekünk ám, jó, hogy jöttél. Nagyon szorítok, hogy minél előbb letudd a vizsgáidat, és egy kicsit már tudjál pihizni.

Mi megvagyunk, rohanás mindig ezerrel, de ez van, ezt kell szeretni.

Apukád, gyerkőcök meggyógyultak már? Te is beteg voltál?
Vendég

Köszönöm, Melcsike! Nem gyógyultunk meg, kislánykámnak tegnapelőttelőtt 39 fokos láza volt, tegnapelőtt begyulladtak a szemei, tegnap mindkettőnek hasmenése volt, kisfiam hányt is, nekem még mindig be vannak gyulladva a füleim.

De azért jobb, lassan, de megyünk kifelé belőle.

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Köszi, Boboka :) Apukám már nem él, anyukám volt fekvős beteg, nagymamám még mindig kórházban van. Ti hogy vagytok?

Melcsike, milyen az új frizud?

Tünci dolgozik?

Betti, sokat gondoltam rád. Képzeld, volt az egyetemen egy novellapályázat, és én is írtam egyet, hasonlót a te történetedhez. És képzeld, első lett.

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Ne haragudj Kisanya :cry: Én is úgy emlékeztem, de mintha Melcsike írta volna, hogy apud volt beteg, valamit félreértettem, még egyszer ezer bocs.

Szegénykém, akkor neked kellett ápolni mindenkit, + még a vizsgák is, le a kalappal előtted.

Szerintem a polo-k kis biztonságos autók, és használtan szerintem már lehet kapni olyan 1-1,5 körül.

Nagyon szorítok a forgalmi vizsgához :wink:
Vendég

Huuu ezt én jól elszúrtam akkor mert amikor beszéltünk Kisanya én azt értettem hogy apukád. Bocsi.

Boboka

Ezt én értettem félre, és titeket meg félre informáltalak. :oops:

Kisanya

Küldök képet neked is.

Kép

Kép
melcsike70

Kisanyácska!
De jó, hogy vagy!

Nem irigyellek a forgalmi miatt ma, mindenki olyan türelmetlen, rohannak az emberek.
Nyugtasson a gondolat, hogy én nem mentem át elsőre, de az nem a világ vége, nem engedtem el a gyalogost a zebrán, (jóhogy nem.. :D )

Elküldöd a novellát nekem elolvasni?

Betti
Kép
betti0412

Kisanya privi ment.

A vizsgához meg egy kalappal. Jól elsikerült találni a vizsga időpontot, pont egy nap még karácsony előtt.

Kép

Kép
melcsike70

Kisanya, ha nem baj, akkor nekem is átküldöd?
Vendég

Betti! Már ment is a novella. És te milyen kocsira szavazol?

Melcsike!Tuti a hajad! Modern, divatos, fiatalos! Ügyi vagy. És Boboka+ Melcsike, semmi gáz... Nyugi. :)

Elköszönök, indulnom kell lassan. 12-kor még vezetek egy órát, egykor vizsgázom, jááááááájjj!

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Mi az ímélcímed, Nyuszifül?

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Már át is küldtem priviben :wink:
Vendég

Drága Lányok, és Mindenki, aki ezt olvassa!

Ezzel a történettel kívánok Nektek szép és vígasszal teljes Karácsonyt.

Jakob Streit:
A betlehemi gyermekgyilkosság

Nap nap után várta Heródes a három férfi visszatértét, hogy beszámoljanak neki a gyermek hollétéről; ám azok nem jöttek. Nem tudott többé nyugodtan aludni. Az éjszaka sötét óráiban félig zavart elméjével maga előtt látta a kisfiút: hirtelen megjelent Jeruzsálem utcáin, felment a templomba, és máris palotájának kapujában állt. Egyre nagyobb lett a királyban a nyugtalanság és a félelem. Amikor aztán végül megbizonyosodott, hogy a három királyok elkerülték őt, hogy elrejtsék előle a gyermeket, gonosz tettre szánta el magát: "Ha meg akarom találni a gyermeket, mielőtt bajt hoz rám, minden fiúgyermeket meg kell öletnem Betlehemben." Maga elé rendelt hát egy légiót legkegyetlenebb katonáiból, és kiadta nekik a rettenetes parancsot: minden két év alatti fiúgyermeket öljenek meg.

A következő napon rettentő sírás-rívástól visszhangzott Betlehem, amikor a katonák behatoltak a házakba. Leszúrták a kisfiúkat, akik mosolyogva szunnyadtak bölcsőjükben; sokat pedig egyenesen anyjuk karjából téptek ki, és kardélre hányták az ártatlanokat. Nem volt olyan ház Betlehemben, ahol ne ömlött volna ártatlan vér. Amikor a fájdalmak helyét elhagyták a katonák, a betlehemi anyák mélységes gyászukban elfátyolozták arcukat.

Ráchel mindkét fiát elveszítette. Három napon és három éjen át gyászában nem nyúlt ételhez, sem italhoz. Fájdalmában mindig újra meg újra a meggyilkolt gyermekei fölé hajolt. Amikor a harmadik éjjel a halál küszöbéhez érkezett, egyszerre csak megjelent előtte két kisfia kicsiny angyalok alakjában. – Ne bánkódj, anyánk – mondták. – Nézd csak, kivel vándorolhatunk!

Félrehúztak egy felhőfüggönyt, és Ráchel a sivatagi úton megpillantott egy anyát, aki egy sugárzó gyermeket tartott karjában. Szamáron ült, és egy férfi kísérte. A vándorok felett fel s alá lebegtek az ő kisfiai, s velük együtt egy nagy sereg más gyermek. Egyesek arca ismerősnek tűnt Ráchelnek. Igen, a betlehemi kisdedek voltak azok! A két kisfiú újra anyjához fordult: – Látod, anyánk, mi védelmezhetjük a gyermeket, akiben egykor majd megjelenik a Messiás. Megvédjük őt a világ gonoszságától, ami minket utolért: boldogok vagyunk, hogy vele lehetünk!

Ezzel eltűntek. Megvígasztalódva kelt fel a következő nap hajnalán Ráchel. Halott gyermekeit fehér lenvászonba göngyölte, és elvitte őket oda, ahol a gyászoló anyák elkészíteték a sírhelyeket. Amikor az ártatlan testeket átadták a földnek, Ráchel maga köré gyűjtöte az asszonyokat. Elmesélte a gyászolók vigasztalására, hogy miként pillantotta meg fiainak lelkét, és hogy azok mit adtak neki hírül. Majd ezután rózsákkal díszítették az anyák a sírdombot; attól kezdve Betlehemben azon a helyen szép rózsakert virágzott.

Kép

Ölellek Benneteket:
Kisanya
kisanyácska

Kisanyácska
Nekem is Polo-m van, így elfogult vagyok.
Férjem csak a VW csoportot tűrí meg a ház közül.......vagyis csak, ami német. Autóban.

Betti
Kép
betti0412

Kisanya, köszönjük. Nagyon szép, amit bemásoltál.
Vendég

Még 15 perc............................

Betti
Kép
betti0412

Sziasztok!

Nem tudom, befogadtok-e, sajnos, augusztusban mi is elveszítettük a második kisfiunkat. Van egy egészséges 34 hónapos kisfiunk, a kistestvérét a 20. héten kellett megszülnöm, mert meghalt bennem placenta infarktus miatt. Teljesen egészséges volt...
Mályen átérzem a gyászotokat, és örülök, hogy próbáltok talpra állni, én is erősítem magam. De mostanában sokat sírok, mert már bármikor megszülethetett volna, jan. 7-re voltam kiírva.
Írtam egy másik topicba is, de ott nem nagyon válaszoltak az írásaimra, mégis úgy érzem, tartoznom kellene valahová, akik hasonló megpróbáltatásokon mentek keresztül.
Boldog, áldott ünnepeket kívánok nektek és szeretteiteknek!

Kép

Kép

Kép
lyly

Szia Lyly!

Szeretettel üdvözöllek közöttünk. Előbb is jöhettél volna közénk. Mi szivesen meghallgatunk, és mindig valaki benéz közülünk, mint most én 8) . Nyugodtan irjál, mi biztos hogy válaszolunk, ha van kérdésed nyugodtan kérdezz. Ha elszeretnéd mesélni amit érzel, nyugodtan tedd meg. Placenta infarktus? még nem is hallottam róla, majd utána nézek. Vagy ha tudsz irj meg mindent amit szeretnél. Volt aki segiteni tudott a gyászodban, vagy aki melletted volt, mindent ami eszedbe jut. Bár itt mindannyian azért vagyunk, mert mi is elvesztettük a kisbabánkat, de örülök, hogy ránk találtál. Segithetünk neked, főleg most hogy itt vannak az ünnepek, mert mindannyian a babáink nélkül kell hogy átéljük és ez nagyon nehéz.

Lányok

Merre vagytok? Még nekem is van némi dolgocskám, hogy holnap már semmit ne kelljen csinálnom majd jövök .

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike,

köszönöm. A placenta infarktus hasonló a szívinfarktushoz, vérrög(ök) keletkezik(nek) a placenta ereiben, és emiatt a kicsi nem jut elég oxigénhez, tápanyaghoz. A placenta egy része elhal, leválik. Három orvosnál jártam, hogy nem érzem a kicsit mozogni (pedig hamar megéreztem, már a 12. héten), de mindenki elutasított, mondván, még nem érezhetem. Uh-ra senki nem küldött, pedig esett össze a pocakom, rázott a hideg. Teljesen egyedül szültem meg, nem volt mellettem senki. A drága férjem a kicsinkkel volt itthon, a szülők lemondtak rólunk, már évek óta nem tartjuk a kapcsolatot, azt sem tudom, élnek-e még. Ha összefutunk valahol, a szüleim elfordítják a fejüket, és gyorsan elmennek mellettünk. Nekik első unoka lenne a kisfiunk, aki így nem tudja, mia nagyi szó jelentése.
A párom megértő, támogat, együtt sírt velem, de mégiscsak férfi, ő ezt másképp éli meg. (És talán így van ez jól.)
Muszáj összeszednem magam, a kis Bence miatt is, meg újra próbálkozunk, mert nagyon szeretnénk még egy babaát, Bencusnak tesókát. Én még méhtükrözésre is elmentem, hogy alaposan körbenézzenek bent, de nem találtak semmit, azt mondta az orvosom, ebbe bele kell nyugodjak: nem az én hibám volt, és nem is a babáé. Sokat gondolkodom azon, hogy igaz, várt, tervezett baba volt, de lehet, hogy sokat dolgoztam itthon (ástam, kapáltam ,emelgettem, lig pihentem), Bencus éppen kórházbanvolt kétszer is, a párom munka nélkül...Lehet, Ő döntött így, mégsem akar most jönni.

Kép

Kép

Kép
lyly

Szia Lyly.

Jó, hogy jöttél. Itt nem zavarasz senkit.

Ahogy olvastalak, az jutott eszembe, hogy mennyi szörnyűség van még?!
Nem is tudok mit mondani......Sajnálom nagyon.

Lehet, hogy most az ünnepek körül kicsit kevesebbet vagyunk, de általában esténként beindulunk, és napközben is fel-felnéz valaki.

Becsomagoltam az ajándékokat, de olyan közömbös volt. Máskor mindig olyan lelkes voltam, most nem nagyon találtam benne örömet. Annak örülök, akik kapják, de maga a csomagolás nemjelentett semmit most.
A fát elhoztam otthonról, de még lent áll a garázsban....

Lyly, a szüleid miért neheztelnek rád ennyire? Már ha publikus, és szeretnél beszélni róla...

Betti
Kép
betti0412

Lyly

Ezt már sajnos nem tudhatjuk, ezen mindannyian elgondolkodtunk, én sem találtam meg a választ. Mi is szeretettel vártuk Bogi és szép életet tudtunk volna neki biztositani, ahogy a nagy lányomnak is. Látod nálunk a nagyszülők is meg a testvérek is nagy szeretettel várták volna. Nekem sem és Boginak sem volt semmi baja. És még is valaki úgy döntött, hogy nem maradhat bent az anyukája hasában ameddig kell. És még igy sem volt semmi baja, csak nagyon korán született és nem tudott megbirkózni egy baktériummal, ami bejutott a vérébe. Ezért vérmérgezést kapott a "gondos orvos " kezek között. :evil: :evil: Mert végül is kiderült a b.... jegyzőkönyvből, hogy kimondottan ez volt, amiért itthagyott minket. Semmi más baja nem volt. Ha lesz időd nyugodtan olvass vissza minket, mert nagyon sokat tudsz belőle segitségül venni. Nézd meg hogy mi is milyen mélyen voltunk a fájdalomban és a gyászban. Nekünk is vannak rossz és jó napok és nagyon-nagyon rosszak, de egymást próbáljuk meg kihúzni a gödörből. Ezt azt hiszem mindanyiunk nevében mondhatom. Igaz most hogy mindenki dolgozik már, kicsit rosszabb , mert nem tudunk olyan jókat beszélgetni. De azért mindig segitünk egymásnak. Gyere minnél töbször ahogy tudsz, és neked is biztos tudunk segiteni, hiszen én már csak tudom, egy hónappal ezelőtt voltam ebben a helyzetben, amikor bármikor várhattam volna hogy Bogika szülessen. És én is nagyon nehezen éltem meg azt az időszakot. Most sem könnyebb. Naponta sirok még nem volt olyan napom azóta amióta Bogi megszületett hogy ne sirtam volna. És nehezen is tudom elengedni a pici lelkét, nekem még nem sikerült. De itt vannak a lányok én is mindent nekik köszönhetek, hogy fel tudok néha már sóhajtani.

Kép

Kép
melcsike70

Betti

Látom hálisten letelt neked is. És már otthon vagy. 8) Hát én sem voltam nagyon lelkes az ajándékcsomagolásban és valahogy nem is dob fel hogy holnap Szenteste. Nem érdekel az idei karácsony. Mert nem lehet velünk itt valaki, aki mindannyiunknak nagyon fontos lenne kicsi Bogi. Nélküle nem ér semmit az idei karácsony. :cry:

Kép

Kép
melcsike70

Na most még újra eltünök mert még mindig nem végeztem. :evil: De még visszatérek. :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Betti,
van egy 10 évvel fiatalabb húgom, aki a szüleim szeme fénye. Én elég korán, 18 évesen elkerültem otthonról (dolgoztam, többek között a miskolci megyei kórházban a koraszülött intenzíven, aztán fősuli, házasság, stb.), és anyukáméknak a húgom lett a mindene.
Pár éve a húgom Pesten albérletbe költözött, ehhez nem volt elég pénze és a férjemmel (aki akkor még csak udvarolt nekem), kölcsönadtuk a kaució összegét. Azt ígérte, hogy nemsokára visszaadja. A sors úgy hoztam, hogy ő azóta egy országos hálózatú cég egyik irodájának vezetője Pesten, jól keres, a párom viszont két évig volt munkanélküli, építkeztünk, a gyermekünk néhány hónapos volt, és nagyon kellett volna az a kis összeg is. Amikor szóltunk neki, hogy törleszthetne már, akkor megsértődött, anyuékhoz ment panaszra, ezen a szüleim úgy felhördültek, hogy mindenféle szemét mocskos gyereknek elmondtak engem és a páromat, a gyermekünket anyám megátkozta (legyen gyilkos, gyújtsa rátok a házat - ezt ordibálta az utcán), és minden kapcsolatot megszakítottak velünk. Szerintem az anyámék nem épelméjűek, de ezen nem változtathatok.
A húgomat én láttam el mindennel, ami kellett neki, mert a szüleim alig kerestek, a főiskolát úgy végezte el, hogy két hónapra leköltöztem hozzá (feladva az én munkámat), hogy csak tanulnia kelljen, és ne bukjon meg több tantárgyból, mert félévi 160 ezret böjtöltek ki anyámék, hogy fősulira tudjon járni + az albérleti díját + a rezsijét + a költségeit mi fizettük (nem akart koliba menni). Ezért lettem sz.r testvér.
Anyáméknak automata mosógépet vettem, elvittem őket kétszer nyaralni Görögbe, az egyik egy repülős út volt, leszázalékoltattam anyut, hogy legyen egy kis jövedelme, á... nem is írom tovább, ez a mocsok is mind én vagyok...

Lányok, azért is legyen szép a karácsonyunk! Pont azért, mert a kis Angyalkáink is itt lesznek velünk, szeretetben, békében.
Nekem azt írta valaki, hogy vannak babák, akik azért jönnek kis időre a földre és a szívünkhöz, hogy még egyszer megérezzék, átéljék az anya végtelen szeretetét, aztán boldogan elmennek Istenhez, aki már várja őket...
Lehet, nekünk azért ment el, mert Isten látta, mennyire egyedül vagyunk a világban, és kell nekünk egy kis védőangyal, aki vigyáz ránk...

Ajánlom figyelmetekbe Csepregi Éva: Szeress tovább c. dalát, a www.youtube.com-on is megtaláljátok!

Kép

Kép

Kép
lyly

http://www.youtube.com/watch?v=NIGh_GBhzMk Feltettem igy közvetlen meg tudja mindenki hallgatni amit Lyly feltett nekünk, mert én nem tudtam megnyitni azt az oldalt.

Lyly

Te csak legyél büszke magadra, amit véghez vittél ezek szerint a saját erődből, és amit tettél a családodért. És ha ezért nem állnak szóba akkor meg sem érdemlik, a ragaszkodásodat. Sajnálom hogy ilyen a családi hátteretek. És a férjed családja, ő velük tartjátok a kapcsolatot?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára melcsike70 2008.12.23 17:16-kor.

Kép

Kép
melcsike70

http://www.youtube.com/watch?v=MNshuBuLVxc

Szép volt a dal amit feltettél, és én is találtam egyet azon az oldalon.

Kép

Kép
melcsike70

Lyly
Nem értem, ha az embernek nincs baja, csinál magának.
Olyan elszomorító, mikor a családon belül megy a harc.

Lányok tudják, régebben említettem, de anyum, meg nagymamám még mindig nem beszélnek egymással.....Holnap meg karácsony, van köztük két ház, én meg majd rohangálok egyiktől a másikig.
Ehhez nagyon nincs kedvem, már én is kiabáltam mindkettővel, de az egyik azt mondja, hogy ő nem megy a másikhoz, a másik meg, hogy ő sem. Na, ez a jó helyzet és fogom a fejem a butaságban, a konokságban, a mindenben. Anyum fejéhez vágtam, hogy mamám idős, nem tudni lesz-e még egy karácsonya, és ha meghal, örök életre nézheti a lelkiismeretét a tükörben......Használt? Nem.
Csak azt nem veszik észre, hogy tönkrevágják rajtuk kívül a többi ember karácsonyát is.

Nem értem, mikor a család harcol maga ellen. Nem értem.

Betti
Kép
betti0412

Meli,
köszi, hogy pontosítottad az oldalt.

Betti,
az a furcsa, hogy anyám és az ő anyja között sincs béke, hát én sem értem, de én nem is tudnék szóba állni a szüleimmel, mert egyszerűen kitagadtak.

A párom szülei elváltak, apósom alkoholista, kőszívű ember, anyósom engem átkoz, mert a fia szerinte miattam hagyta ott őt. No comment...

Kép

Kép

Kép
lyly

Sziasztok!

Lyly, nagyon sajnálom :cry: Örülök, hogy megtaláltál minket.

Lányok, kb. egy fél óra óra múlva tudok jönni, addig írjatok sokat. Még nem sikerült mindent visszaolvasnom, de majd igyekszem.
Vendég

Lyly

Remélem nem baj ha ennyire kiváncsi Melcsike? De tényleg amit jónak látsz csak annyit mondj el magadról ám. De igy tényleg téged is meg tudunk ismerni. És könnyebben feloldodsz közöttünk, mert tényleg nehéz először beirni egy topikba. Remélem ezentúl már te is állandó barátnőnk leszel. :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Boboka

Sziaaaaaaa!!!!!!!!

Most értél még csak haza? Szegény Tünci még a taposó malomba van. :( Holnap te már nem dolgozol ugye?

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike, nem, már itthon vagyok kb. 3 óta. Délben elengedtek minket, de még meg kellett vennem ezt azt. Utána meg elláttam citromos teával az uramat, utána meg aludtam pár órát. Utána még tettem vettem a lakásban, de még mindig szalad...

Lyly, én sem értem az embereket... :shock: :roll: Hogy viselkedhetnek így :?:

Igazad van, azért is legyen szép a karácsony, had forrongjanak magukban, a tiéteket nem ronthatják el!

Én még nem csomagoltam be az ajándékokat, majd holnap kapkodok szerintem indulás előtt. Nekem sincs karácsonyi hangulatom, kicsit bűntudatom is van miatta, de nem is akarom, hogy legyen.
Holnap megyünk Lackóhoz, még csak egy picike kis angyalkát vettem neki.

Melcsike, én legközelebb jövő hét hétfőn dolgozom, utána meg csak szerdán, és ennyi a melóból erre az évre :wink:
Vendég

Lányok, ma egy éve teszteltem Lackóval + -at. És most kajába fojtom a bánatom... Már megettem egy fél adag pattogatott kukoricát, meg most sül a bagettem... Ennyit a fogyókúráról...

Belegondoltam, mennyivel másabb lehetne most: A Picikém itt aludna a gyerekszobában, szép rend lenne mindenhol, mert ugye itthon lennénk, már sülne, főne a karácsonyi kaja és holnap várnám a vendégeket. A fa már fel lenne díszítve, ehelyett itt kajálok egyedül, mert férjem egy pár órát találkozik a haverjaival, és igyekszem túlélni az elkövetkező napokat.

De nektek nem is kell mondanom :cry:

Na, nem akartam itt hangulatromboló lenni, de azt hittem könnyebb lesz egy cseppet.
Vendég

Sehol senki?
Vendég

Sziasztok!!

Lyly üdv itt :(..

sietek még sok elintéznivaló van! a csomagok látványa nagy izgalomba tartja barakot, folyton ki akarja bontani és leszedni a fát :).. melcsike önkínzás, de fegyelemezés is :)
boboka barak bilit kap :) (nagyon durva nincs hagyományos bili, csak mini wc, papírtartóval, törlökendővel, víztartállyal) ezt nagyon fogja élvezni.. legot, fa kockákat, mini gyerek szemmélyiségfejlesztő laptopot,hogy hagyjon engem az enyémen veletek levelezni:) ruhákat, csizmát...

majd még jövők.. mindnekinek üdv..

betti irigyellek bécsért.. nagyon szeretem a bécsi vásárokat, pont mint a német karácsonyi cuccokat. nekem németország a nonpluszultra..

Kép
leda2002

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?