Új privát üzeneted érkezett!

Dius,
igen, gondolom, hogy átlag amit a dobozra írnak, de Pálmi születése óta mindig csak a harmadát eszi annak...

A doki néni azért cseszeget, hogy ne adjak neki 2 órán belül, mert nincs ideje megemészteni, és akkor fájni fog a hasa.
A hasa nem fáj, de szerintem ha keveset eszik akkor azt hamarabb is megemészti, nem? Nappal sokszor van, hogy 1-1.5 óra után már újra kér kaját.

Szalamandra,
megpróbálom majd, hogy elterelem a figyelmét, hogy legalább 2 óra hosszáig kihúzzuk, már próbáltam párszor, nem igazán ment, csak a tejcsivel a szájában nyugszik meg :) De lehet, hogy nem mindig próbáltam, és pont rosszkor, amikor tényleg éhes volt.

Mzsperx,
érdekes, hogy éjjel eszik rövidebb idő után, mint nappal... nálunk pont fordítva van.
Esti lefekvéskor először alszik egy 4.5 - 6 órásat, utána még kétszer 3 - 3.5 órásat, és onnantól kezdődnek egész estig az 1 - 2 óránkénti evések egész estig.
Így egy nap átlagban 10-szer eszik.

Kép

Kép
sz.veronika

Na mialatt megírtam az előző hozzászólást, két kajálás is volt, ezért lett ilyen zavaros :)))

Nikuc, én is úgy érzem, hogy ha többet erőltetnék bele, akkor csak kibukná! Ezek szerint te tapasztaltad is!

Neked mennyiket eszik 2 óránként?

Kép

Kép
sz.veronika

Császárosok! Csütörtökön volt varratszedésem, azt mondta a doki hétfőn levehetem a kötést, mikor érheti víz? Szeretnék már normálisan zuhanyozni....

Kép
dius87

Dius,

Nekem a 7-ik napon volt varratszedés és már másnap levehettem a kötést és fürödhettem volna a doki szerint.

Én azért még 1-2 napig nem mertem utána, kb. a 10-ik naptól zuhanyoztam normálisan.

Hogy van amúgy a hasad és a vágás?

Kép

Kép
sz.veronika

Lányok,
a gyógyszertári fürdetőkrémet meddig javasolt használni? Én már nagyon unom, nehéz vele bánni...

Kép

Kép
sz.veronika

Veronika köszi nekem ez a 9. napom. Jól vagyok, kicsit fáj de az is csak néha, valamikor meg nem érzem hogy történt ott valami...
Akkor holnap már én is leszedem a kötést... és végre zuhanyozhatok normálisan :) :)

Kép
dius87

Dius: Nekem a 6. napon vették le a kötést, kiszedték a varratokat, és már zuhizhattam is rendesen.

Veronika: Mi cirka 1,5 hete már Babylove fürdetőt használunk. Könnyen kezelhető, kicsit habos, és semmi baja nincs a bőrének tőle, sőt még élvezi is. Én is nagyon utáltam a gyógyszertárit. Hiába kevertük. Nektek is az a tubusos van, ami nem oldódik fel a vízben rendesen? Egyébként van trükkje... egy üres tusis dobozba félig kell tenni, aztán minél forróbb vízzel felönteni. Utána beledobni egy kis üveggolyót, és jó alaposan összerázni. Egész használható lesz tőle, bár egy kicsit azért úgy is csomós marad. :)

Veronika: Én nem mértem, hogy mennyit eszik. Vagyis pár hete egyszer, mikor "csak" 180 g-ot hízott a héten a szokásos 3-400 helyett. :lol: Olyan 50-100 között evett valahol, mikor milyen kedve volt. Azóta nem mértem, mert mostanában fixen 200-250-et gyarapodik, az meg pont ideális. Mondta is az orvos, hogy a kezdeti brutális növekedése meg fog állni.

Mzs: Te tudhatsz valamit! :lol:

Kép

Kép
nikuc

De egy hülye vagyok. :lol: Bocs, Veronika. Válaszoltam egyszer, aztán Peti nyűglődött, aztán válaszoltam még egyszer a következő kérdésre is. :lol: :oops: :lol: Lehet, hogy kéne egyet aludnom? :lol:

Kép

Kép
nikuc

veronika, akár két éves korig (vagy akár tovább) is lehet használni a gyógyszertárit, de ha gondolod, megpróbálhatsz mást is. Van baba aki érzékeny a boltiakra, van amelyik nem. Ahogy nikuc írta, úgy jól fel lehet oldani (bár a kis golyó nekem nem jutott eszembe :)).

Kép
Kép
szalamandra

Nálunk is a párom találmánya volt. Pedig én lakkoztam régen körmöt, ott alkalmazzák ezt a technikát.
Na, most mondja, hogy neki a festékszoró sprayről jutott eszébe. :lol: :roll:

Kép

Kép
nikuc

Én is feloldottam, mert a védőnő javasolta, egy folyékony szappan kiüresedett tartójába, de hol sikerül hol nem.
A forró víz jó ötlet, majd azzal megpróbálom! A golyó is jó, csak honnan szedjek golyót? :)

Úgy látom, hogy nem érzékeny a bőre, ezért gondoltam, hogy hátha más is jó... Van itthon minta Johnson's fürdető, amit a kórházi csomagban kaptunk, megpróbálom...

Nikuc, én is hülye vagyok, persze, hogy nem tudod mennyit eszik... nekem tudod nem lett tejem, így könnyen látom a tápszeres cumisüvegből mennyit eszik, de cicizésnél ez nincs így...

Petiről mikor látunk új képet?

Kép

Kép
sz.veronika

Én az első gyerekemmel elrontottam, minden nyiffanásra cicit adtam neki.
amikor tele van a hasa és csikarja, pont úgy viselkedik, mint mikor éhes. szegény kölyök folyamatosan csurig volt töltve, én meg azt hittem, kevés a tejem.
na jött a védőnő és felvilágosított. ő is azt tanácsolta, hogy 2 óránál gyakrabban ne etessem meg.
nekem ez a tanács teljesen jól bejött, fél napon belül lenyugodott a csaj :D

Kép
Kép
Kép
iricc

Iricc,
pont most próbálgatom :) arra nem számítottam, hogy ilyen gyorsan is lehet eredmény, hogy fél napon belül megoldódott!

Most pont cumizik, 2 óra 20 percet sikerült elérnem, bár kemény meló volt 1 órán át szórakoztatni, amint leültem vele, sírt. Remélem tényleg nem kell sokáig küzdeni és hamar átszokik.

Kép

Kép
sz.veronika

Na, bealudt, a 2 óra 20 perces kivárás után most 80 ml-t evett, ennek is nagyon örülök!

Akkor ha az evést 7-kor kezdte, akkor most 9-ig ne adjak neki kaját, vagy 7:30-tól számoljam a 2 órát, amikor abbahagyta a hamit?
Eddig az evés kezdetétől számoltam a köv. kaja kezdetéig.

Kép

Kép
sz.veronika

Tettem fel képet... ennek az a sztorija, hogy vajúdás alatt készült a kórházi ágyon fekve. Apa azt mondta: mosolyogj! :lol:

Kép

Kép
sz.veronika

veronika, sajnos nem látni a képet!!!!
Amúgy, szopi kezdettől szopi kezdetig szoktam én számolni. Amúgy, ha nagyon éhes, akkor azért adj neki kaját (bár tudom amúgy is adsz :) )

Kép
Kép
szalamandra

bocs, hülye vagyok :) azt hittem, csatolt kép lesz :) jó hogy már látunk is, tegyél Pálmáról is :)

nikuc, tényleg rég láttuk már Petit! légyszi! :)

Kép
Kép
szalamandra

Kép Petya

Nos, remélem, sikerül.
Én is folyton etettem, és fájt a pocija, aztán az orvos tanácsára 2 órára álltunk, és azóta rend van. :lol:
Egyébént párszor mértem, mennyit eszik, mérleggel, de olyan unalmas. Főleg este kimászni a meleg ágyból. :lol: :oops:

Kép

Kép
nikuc

Veronika: Volt lelkierőd! :lol:
Rólam olyan mosolygós van, ami infúzióval a karomban, közvetlen a műtőbe tolás előtt készült. Képzelhetitek milyen. Teljesen be voltam rosálva... :lol:

Kép

Kép
nikuc

Na, blogolok még egy kicsit... :) Onnantól szoktam mérni a 2 órát, mikor elkezdett enni.

Kép

Kép
nikuc

nikuc, nagyon édes!!!!!!! :) köszi, öröm volt látni :)

Kép
Kép
szalamandra

Iricc, nagyon csini kismami vagy! Jó a kép nagyon. Biztos szeretni fogják a gyerekek is!

Lányok, én csak olvastam az elmúlt 2-3 nap termését, mindenki nagyon ügyes, és jól csináljátok, akárhogyan is! :)

mtunde

szalamandra, egyik nap még 2 óránként evett dorka, másnap 4. én nem varázsoltam vele semmit... :) mondjuk laura meg sosem evett 2-3 óránként, kezdettől 4,5 óránként szopott, elsőgyerekesként jól be is voltam rajta parázva.

veronika, ha 2 órán belül kér, akkor egyszerűen ugyanazt a mellet add neki vissza, amiből előbb szopott. ha két mellből szoptatsz, akkor meg az elsőt. így a zsíros hátsóhoz jut, nem a cukros elsőhöz, hogy fájjon a hasa...

fürdetőkrémet mi már 6 éve használjuk ;))) nagyon jól megtanultam vele bánni, a gyerekek is remekül használják egyedül (najó, dorka még nem :))

nikuc, király ez a kép :)

KépKép Kép
mzsperx

Nikuc!

Peti nagyon aranyos!

Mzs!

Dorka édes kis husis manó!

Fürdetőkrém: régen én is utáltam,míg a 3. (szuper) védőnőm lazán megkérdezte,miért kínlódunk azzal,hogy feloldjuk,amikor a baba bőrének is az alegjobb,ha rákenjük mint egy tusfürdőt,aztán lemossuk! Szóval azóta így csináljuk és semmi gond vele! De a festékszórós hasonlat nagggyon tetszett! :lol:

Márti
borossné becz márta

Lányok!

Borzasztó éjszakánk volt megint, már hajnalban zokogtam. :?
Lehet hogy a front miatt van?
Cici után elaludna.. mire majdnem elalszik akkor tüsszent felébred sír, aztán megint nagy nehezen majdnem elalszik akkor elkezd csuklani... :? És játszadozunk több órán keresztül.
Eddig nem nagyon sírt, de a legutolsó 4-5 cici elött borzasztóan visít, cici be kiköpi visít, nagynehezen bekapja megint aztán szív két kortyot kiköpi sír. Lányok ez miért lehet? Nyűgös? Fáj a hasa? Tegnap nekem is fájt, lehet valami kajától? És akkor neki is fáj ha nekem is? 10perc szórakozás után meg cicizik rendesen.. Kicsit elfáradtam az éjszaka... Nappal meg olyan jókat alszik.

A fürdetőkrémet én is rákenem, védőnő tanácsolta.

Kép
dius87

Mzs,

a tanács biztos jó lenne, ha szoptatnék, de tápszert kap, mert sajna egyáltalán nem lett tejem.

Most tegnap este óta próbálom tartani, hogy legalább 2 óra elteljen a kajcsik között.
Tegnap végül a 19 órai kajálás után 22: 15-kor evett, addig szórakoztattam :)

Az éjszaka nem mérvadó, mert akkor amúgy is mindig normális időközönként evett, csak nappal nem.

Reggel 9 óta pedig még nem evett, igaz nagyon sírt, anyukám megpróbálta adni neki a cumisüveget, de kiköpte, arra gondolunk, hogy a hasa fáj, mert megint 3-ik napja, hogy nincs kaki.

Végül anyu most elvitte babakocsival sétálni, abban mindig bealszik, mondtam, hogy 1-re azért hozza vissza, mert addigra már 4 óra is letelik az előző kajálástól.

Szerintem lehet, hogy evett volna ő, csak anyu elbénázta a cumi szájba adását - egyszer próbálta, Pálmi kiköpte, és megállapította, hogy nem éhes... pedig addigra már 3 órája nem evett.

Ez csak most jutott eszembe, hogy már kivitte sétálni, hogy lehet, hogy ezért sírt ennyire, mert kellett volna a cumi, csak elsőre nem ügyesen kapta be és utána anyu nem próbálta újra.

Mindenesetre tényleg úgy tűnik, hogy el tudom szórakoztatni hogy kihúzzam az etetések közötti időt, remélem hamar átáll és nem kell mindig sokat küzdeni, hogy eltereljem a figyelmét! :)

Dius,
ha neked fáj, akkor az átkerülhetett a tejbe, én úgy tudom...

Kép

Kép
sz.veronika

veronika, bocsi a tévedésért, nem figyeltem eléggé ...
:oops:

KépKép Kép
mzsperx

Sziasztok!

Susy, köszönöm szépen a segítséget, csak azért kérdeztem, mert azt hittem nem jó ha ennyiszer cicizik, de akkor majd neki is beáll a napirendje egyszer mint a ti babáitoknak.

köszönöm :)

anitapo20

Veronika: Én azt olvastam valahol, hogy a tápszeres babát is csak 1, max 2 ember etetheti. Van, amelyik baba el se fogadja mástól. Lehet, hogy csak anyukádtól nem fogadja el az ennivalót.

Kép

Kép
nikuc

Sziasztok!

Gyorsan visszaolvastam, nem voltunk itthon 2 napig, tegnap apa elrabolt Bécsbe, majd teszek fel képet, de most csak egy- két dolog, mert megyek töltött kápit főzni.

Fürdetőkrémet és pici meleg vízzel feloldok és habverővel elkeverem, kihabosítom, utána nincs vele gond.

Szalamandra
Örülök az örömödnek! Hogy áltok a gyümölccsel?

Anitapo
Szoptasd csak bátran, akármikor kéri. :wink:

Nikuc
Peti baba nagyon szép!!! :)

Lányok 1 kérdésem lenne elsősorban fiús anyukákhoz! Mikorra kell a kis fütyin hátra jönnie a bőrnek? Tegnap Kristóf a mamánál volt, és az unokaöccse 4 hónappal idősebb tőle, és neki már teljesen hátra lehet húzni a bőrt, Kristófnak meg csak egy picit. Ez normális, vagy valóban menjek orvoshoz vele, kicsit megijesztettek ezzel. :roll:

Kép
Kép
susytunder

Susy!

dokinénink azt mondta, a fütyit ne m szabad bántani 2 éves korig . Fürdésnél , hátra lehet húzogatni, amíg engedi a bőre, de nem kell erőltetni. Figyelni kell, mennyire vab letapadva, mert, ha piros, akkor azt jelenti gond van. Minden esetre érdemes dokinak megmutatni, de nem kell nagyon sietni vele, ha a pisilés nem okoz gondot (ez már az extrém eset kategória). de állítólag, ebben a témában is megoszlanak a vélemények.

Fürdetőkrém: Mi gyerekre kenve használjuk. A kilencéves fiamnak is téli időszakban ez a legjobb a bőrének. Már önállóan használják és nagyon szeretnek vele fürdeni(bohóckodni) :lol:

Kép
becsengo

Susy: 2-3 éves korra kell hátramennie. Mi fürcsinél és tisztába tételkor is óvatosan hátrahúzzuk, amíg lehet, és megtisztítjuk.

Kép

Kép
nikuc

Becsengo, Nikuc
Én is így tudtam, és így csinálom, csak rámhozták a frászt, mert a kis unokaöccsnek állítólag első perctől teljesen hátra lehet húzni.
Holnap megyek receptért a doktornénihez és rákérdezek, mert ő is és a védőnő is látta, de eddig nem mondott semmit. Pisiléssel nincs gond, és hátra is húzom ameddig lehet.
Köszönöm a válaszotokat.

Kép
Kép
susytunder

Veronika!

Babe-nak van nagyon jó fürdetője, pumpás, elég nagy, illatanyag meg mindenféle mentes. Érzékeny bőrűeknek is ajánlott. Csak egy pumpa a vízbe és már kész is. Nekem nagyon kényelmes volt.
Talán 5 hónap után váltottunk erre.

Kép
Kép
kincsesi

Jó reggelt mindenkinek!

Teszek fel pár képet Bécsről, nagyon szép volt.

Kép

Kép

Kép Kép

Kép

Szaloncukor csüngjön a fenyőfa ágakon, csillagszóró ragyogjon minden ágon. Boldogság, béke, szeretet költözzön hozzátok,
boldog karácsonyt kívánok
Kép

Kép
Kép
susytunder

Hű lányok, én készen vagyok. Pár napja megint annyira hányok, hogy nagyon gáz. 2 kiló megint lement, tegnap összesen fél hamlet maradt meg bennem. Ma eddig egy kis tej, kb négy szem cornflakes-sel :?
Ennek már sosem lesz vége? :cry:
Vendég

Hú Panndi :shock: , jobbulást Neked :wink: Orvos mondott valamit?
Én Lilluval tudod, hogy hozzád hasonlóan végighánytam a terhességet, de ilyenkor már heti 3-4-gyel megúsztam a dolgot... Nem irigyellek így nekivágni az ünnepeknek :cry: a pihenés talán segítene, csak erre meg Zsófit nem tudom, hogy hogy tudod rávenni :roll: kitartást... kedves-aranyos májusi Kistesó majd utólag kárpótól :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Sziasztok!

Mindenkinek boldog karácsonyt kívánok!!

Anita

anitapo20

sziasztok!

susy, te engem mindig őszinte irigykedésre serkentesz :) - nemcsak mert eredményesen sütsz-főzöl itt az ünnepekben és karácsonyi hangulatot varázsolsz nekünk, hanem a kis kirándulásaitok miatt is :) Klasszak a képek, örülök hogy jó hétvégétek volt! :)
Gyümölcs: az alma nem jött be, csak léként. Utána adtam Rózának banánt, azt nagyon szereti, egy fél banán lecsúszik egyszerre. Általában, mert van hogy nem kell :). Mostanában próbálkozás megy, egyik nap így lett a kezdeti banánpépből végül banános almás Sinlac pép :)

panndi, szegény! én nem vagyok ebben tapasztalt, de olvastam, hogy a gyömbér is jót tesz, ha rágcsálod, vagy gondolom más formában is (karácsonyi gyömbéres süti? :)). Szorítok neked, hogy csak átmeneti "visszaesés" legyen!

Dius, nem csodálom, hogy kifáradtál! Barnabás melletted alszik? Próbáljatok összebújni, hátha úgy mindkettőtöknek könnyebb. Megkerestem neked egy ábrát, amit Apa nekem is mutogatni szokott mikor kivoltam éjszaka ha sokat sírt Róza; bemásolni nem tudom, de ezen az van, hogy egy hónapos kor alatt a babák este 9 és hajnali 6 között csak alig 2-3 órát alszanak. Az egy hónapos babánál már ugyanebben a szakaszban elosztva 7 órányi alvás van :) Szóval, kitartás, hamarosan jobb lesz!

Kép
Kép
szalamandra

sz.veronika én a szopi kezdetétől számoltam a 2 órát.
szerintem nagyon jó a kép, egyáltalán nem látszik, hogy éppen vajúdsz :D

nikuc ejj, de helyes kislegény! :D

susy van aki 2, van aki 3 éves korára mondja, hogy hátra kell mennie a bőrnek a fütyin. egy biztos, 1 éves kora előtt nem kell vele foglalkozni, ha egyébként nincs vele probléma.

kincsesi mi is BABÉ-t használunk, mivel a fiam ekcémás. én szerintem 6 hétig fogom csak használni a gysz.tári krémet, utána a BABÉ-t.

susy bécs ilyenkor csodaszép!

panndi :( én is így voltam vele, 16-18. hét környékén elmúlt a hányinger, majd a 20. héttől újrakezdődött. 1 hete múlt el... :(
kitartás!

Kép
Kép
Kép
iricc

szalamandra köszi a biztatást. Nálunk eddig úgy volt hogy 1 jó éjszaka 1 rossz. De mindig. Most jó éjszakánk volt 23:00től hajnal 4ig aludt aztán fél7től negyed 10ig. Már ha 4ig alszik utána átesek a holtponton de előtte nagyon kész tudok lenni.
Barnus mellettem alszik éjszaka nappal pedig a kiságyban. Nem is bírnám ki hogy ne legyen mellettem többször felkelek és nézem hogy jól van e.

Mi az a sinlac?

Ma volt a védőnő azt mondja szép a köldöke meg beadta neki az első K-vitaminját.

Kép
dius87

dius, gratula a szép köldökhöz, meg jó, hogy nyugisabb éjszakátok volt. A Sinlac rizspép, kiegészítőnek adom, mert Rózának már kevés volt a tej amit szopizni tudott. Meg banánt kap.

Kép
Kép
szalamandra

Köszönöm lányok a fütyis válaszokat, megnyugodtam, hogy mégsem vagyok annyira tudatlan.

Panndi
Kitartás neked, nagyon nehéz lehet.

Szalamandra
Lehet, hogy Rózának az alma nem ízlik akkor, ha a banánt szereti. Kristóf ma alma-cékla- sárgarépa levet ivott, nem is mertem remélni, hogy megissza, de úgy megitta, hogy csak pislogtam. :)
Sütéssel kapcsolatban, már néha a hajam tépem, mert semmi nem sikerül ám úgy, ahogy kellene. Ma pl a gyümölcskocsonya nem akart megdermedni, a dió krémem folyós lett...szóval mondtam apának, hogy mindjárt lefekszek aludni. :)
Azért holnap folytatom.

Kép
Kép
susytunder

Na, ma már egy hamlet és két merci csoki maradt bennem, haladunk :lol:
De ezt is csak este tudtam megenni, amit négy előtt ettem, az mind kijött :?

Nem biztos, hogy jövök holnap, csütörtök reggel meg elkezdünk rokonozni, szóval mindenkinek nagyon boldog karácsonyt kívánok!
Vendég

Panndi!

Kitartást! Én aztán pontosan tudom,min mész most keresztül (egyébként ez is az egyik ok,amiért mi most jó 3 évet várunk a kistesóval)! Én is így voltam,csak a vacsi maradt meg bennem,de az is csak akkor,ha az ágyban ettem és utána rögtön elaludtam!

Nagyon boldog karácsonyt Mindenkinek!

Azért rakok fel pár képet,növekszik ám a lánykám! :lol:

Márti

Kép Játszom!

Kép mosolygós
borossné becz márta

És,mivel azért a topic címére is gondolnunk kell:

A kórház és ezen belül a szülészet és cscsemőosztály valamennyi munkatársának nagyon boldog karácsonyt,egészségben, szeretetben gazdag új évet kívánok!
borossné becz márta

Márti, nagyon édes Kamillád! nagyon-nagyon! :)

panndi, éljen :) szegény! reméljük holnap jobb lesz! majd mesélj.

susy, gyerek mellett én elég össze-vissza főzök. A sorrendet sokszor nem a recept határozza meg, hanem hogy minél inkább beleférjünk a Róza-szabta időbe :) Remélem holnap már jobban sikerülnek a sütik, kaják :) Az alma-cékla-sárgarépa levet mivel csináltad, gyümölcscentrifugával? Mi kapunk egyet karácsonyra, már alig várom hogy én is mixelhessek Rózának.
Alma: lehet, hogy az a gond, hogy üveg almareszelőn reszelem, lehet, hogy turmixolnom kellene? Még mindig öklendezik tőle, miközben a banánpéppel meg nincs gond (azt is almareszelőn pépesítem).

Csajok, sárgarépából tényleg csak a bio jó?

Kép
Kép
szalamandra

Mi is nagyon boldog karácsonyt kívánunk minden anyukának, kis és nagybabának :lol:

Kép

KépKép

KépKép
beneildi

Sziasztok!

Szalamandra
Én is almareszelőn reszelek mai napig sokszor, bár nem üvegen, hanem műanyagon. Nekem semmilyen gyümölccsel nem volt gond.
A zöldség, gyümi levet gyümölcscentrifugával csinálom, kristóf nagyon szereti pl. a sütőtök levet.
bio zöldséget én úgy tudom 6 hós koráig kell/lehet adni, ha hamarább kezdtek enni mást, én üveges bébiétellel kezdtem, és olyan jó 7 hós kora óta adok neki piacon vásárolt zöldséget- gyümölcsöt, de van aki csak biot ad.
Egyébként nem csak a répa, hanem a földben növekedett zöldség a kérdéses, mert magas lehet a nitrit tartalma, és ezért veszélyes. Majd mesélj, hogy vált be a gyümölcscentrifuga. :wink:

Ma már nagyobb siker a sütés, reggel 6- tól felvagyok, azóta 2 adag süti lett kész, és jó lett.

Márti
Kamilla nagyon szép, aranyos kislány, hogy megnőtt.

Ildi
Lillunak, mintha ez a képkeret lett volna kitalálva. kis bájos!

Tegnap este felfedeztem, hogy [b]8 fogunk van. :)[/b]

Kép
Kép
susytunder

Nikuc,

nahát! Ezt még nem hallottam, hogy esetleg nem fogadják el a cumisüveget mástól!

Pálmi eddig elfogadta mindenkitől, már etette a párom, az ő anyukája és persze az én anyukám is sokszor, aki heti 3-szor van itt és vigyáz rá 3-5 órán keresztül, amíg én a dolgom intézem, így sokszor eteti.

Lehet ez is később van így, mikor már jobban ragaszkodik.

Most jól le fogtok szólni, de még olyan is van, hogy nem veszem kézbe, hanem marad a kiságyban és textilpelussal támasztom a szájához az üveget, tehát nem én tartom. Persze ott vagyok közelében, ha kiesne a cumi, vagy félrenyelne, stb. Ilyen főleg éjjel van, mert nem akarom kivenn a kiságyból, hogy felébredjen és végig csukott szemmel cumizik, majd visszaalszik.

Kép

Kép
sz.veronika

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?