Mzs,
a tanács biztos jó lenne, ha szoptatnék, de tápszert kap, mert sajna egyáltalán nem lett tejem.
Most tegnap este óta próbálom tartani, hogy legalább 2 óra elteljen a kajcsik között.
Tegnap végül a 19 órai kajálás után 22: 15-kor evett, addig szórakoztattam
Az éjszaka nem mérvadó, mert akkor amúgy is mindig normális időközönként evett, csak nappal nem.
Reggel 9 óta pedig még nem evett, igaz nagyon sírt, anyukám megpróbálta adni neki a cumisüveget, de kiköpte, arra gondolunk, hogy a hasa fáj, mert megint 3-ik napja, hogy nincs kaki.
Végül anyu most elvitte babakocsival sétálni, abban mindig bealszik, mondtam, hogy 1-re azért hozza vissza, mert addigra már 4 óra is letelik az előző kajálástól.
Szerintem lehet, hogy evett volna ő, csak anyu elbénázta a cumi szájba adását - egyszer próbálta, Pálmi kiköpte, és megállapította, hogy nem éhes... pedig addigra már 3 órája nem evett.
Ez csak most jutott eszembe, hogy már kivitte sétálni, hogy lehet, hogy ezért sírt ennyire, mert kellett volna a cumi, csak elsőre nem ügyesen kapta be és utána anyu nem próbálta újra.
Mindenesetre tényleg úgy tűnik, hogy el tudom szórakoztatni hogy kihúzzam az etetések közötti időt, remélem hamar átáll és nem kell mindig sokat küzdeni, hogy eltereljem a figyelmét!
Dius,
ha neked fáj, akkor az átkerülhetett a tejbe, én úgy tudom...