Új privát üzeneted érkezett!

Memme,
gratula! Akkor most örültök, meg minden szipi-szupi?

Kép
Kép
paklincs

Zsófi!! köszi a "nagy"tablót, és nekem küldd el a címed..mert nem tudom mikor tudnék csatlakozni sétához... :roll: és azért nem szeretném ha te állnád addig is a ktg-eket...
amúgy még 1er köszönjük nektek,hogy megcsináltátok,és mindenkinek aki bement és vitt vmit. szóval aranyosak vagytok csajok!!!!

Heni! a képeken én Zsófit, Bananát, Valit, Tóth dokit :D , Gyuzsot láttam eddig, de mindjárt visszanézem...

Kép
gablaty

és Borsikát látom még...mást nem :oops:

lányok még fotó???vki??

Kép
gablaty

sziasztok,

Jó lehetett a látogatás -irigyirigy :oops:
Nálunk Anna már jobban, ma már egész nap hallani lehetett a hangját ahogy követelőzött :D Most tudtam letenni aludni, pedig általában már 8-kor húzza a lóbőrt...

Memme, nagyon jó hírek!!! Tényleg nagyon hallgattál róla :D Gratulálok!!!

Andi, örülök hogy anyukád hazajöhet, még ha csak ilyen rövid időre is...

Bori, nem írom le, mert hosszú (1éve zajló) és igen randa történet ez, aminek most megint volt egy újabb felvonása. (ha nagyon érdekel, akkor priviben leírom valamikor) Nagyjából megtanultam együtt élni a szituval, de akkor is szarul esik, ha előjön.

Aprooka, Eni, megyek én is veletek asztalokat borogatni, csak szóljatok ;)

Zsófi, nekem küldd el a bankszámlaszámod légyszi, én inkább utalnék (nem bízok a postára pénzt - én már ott is borogattam asztalt kicsi híján)

Banana, nekünk is Chicco Happy Snack szék van, én szeretem, mert most hogy Anna még nem ül stabilan, hátradöntöm a támlát, kisasszony meg elnyúlik és várja hogy anyarobot kanalazza a kaját :) Tesz-Vesz-en vettem, viszonylag olcsón. Barátnémnak viszont Ikeás van, ő arra esküszik, mert könnyű takarítani. Szóval egy-egy :)

Hű, ennyi maradt a fejemben... Ha addig nem jönnék, akkor NAGYON BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK!!!!

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Vártam hátha tölt még fel valaki képeket...... azért holnap még benézek, bár fél nap rohangálni fogok, délután meg már fát állítunk, igaz díszítve csak késő este lesz. Muszáj, mert máshogy nem leszek kész és nem akarok kapkodni.

Mindenkinek nagyon jó készülődést!

Heni

Kép

Kép
cancan

Szerintetek Szandi vonalzója végén miért nem jelenik meg a 7? :shock:

Heni

Kép

Kép
cancan

Andi!

Annyira, de annyira örülök! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Szuper!
Remélem már megvettél minden sütihez valót!!! :wink:

Lányok szuperek a képek!
Sajnáljuk,hogy mi nem lehettünk ott!

Memme,
szívből gratulálok Nektek!!!
ÉN is csak halkan jegyzem meg, a múlkor én is olvastam valamit, de lehet hogy nem is az volt, de az én fülembe is bogarat tettél. hogy lehet ott valaki. De azért még vártam. és most tessék! Szuper ajándék!

ancsaboszi

Sziasztok Lányok!

Hát annyira sajnálom, hogy nem tudtunk menni...nagyon irigyirigy vagyok a talira, de jobbnak láttam itthon maradni.
Daninak jön két szemfoga és folyamatosan lázas...voltunk dokinál, de semmit nem talált őa fogacskákra tippelt...végülis egész nap a két hézagban vannak az ujjacskái és azokat rágcsálja...de így nem akartam elindulni.

Memme!!!!!!
:D :D :D :D :D :D :D
Nagyon jó hírek!!!!!! Gratula!!!!!!

Most hirtelen nem is tudom, hogy ki írta a Tigázt!!!!! Banana???????
Na a lényeg, hogy egy ismerősünk már túl van velük a kálvárián, de sajna ennyi az annyi...neki is 51ezer ftos számlája jött ki egy 45 nm-es házikónál amiben csak fűt. Viszont csak ilyenkor fizet, de amúgy nincs általány meg semmi...gondolom nálatok sincs...

Zsófi!
Nagybátyámék is eljátszották ezt a vízművekkel és végül pereskedés lett, mert állitólag nem számlázhatnak visszamenőleg...na ezen felbuzdulva többen elkezdtek a házból pereskedni és mindenki visszakapta a pénzét...bár lehet, hogy a vízművek tanult ebből az esetből és már megoldották, hogy lehessen számlázni utólag is :shock:

Judit!
Én a teszveszen adtam el a chicco happy snack etetőszéket nemrég :D

Etetőszék!
Nekünk olyan van amit szét lehet szedni kisasztalkának meg kisszéknek...mindkét gyerkőc imádja a mai napig, jelenleg rajzasztalka a rendeltetése...naaaaagyon sokáig lehet használni és 12ezer forint egy jobb fajta belőle...

Andi!
Nagyon jó, hogy hazaengedik Anyudat ünnepekre... :D

Még több kép?????????????????????

Zsófi!
Tudom már ezerszer zaklattalak a kérdéssel, de hol is csináltattátok???????? Gondoltam csinálnék ilyen tablót nagyanyámnak az unokákról és dédunokákról :D

Most rohannom kell...teregetni :(

Kép

Kép
cukipofa

Drága Cyber Család!

Békés, boldog karácsonyt kívánunk szeretettel!

Ahány csengő: csendüljön,
ahány gyerek: örüljön,
ahány gyertya: mind égjen,
karácsonyi szépségben.
Csanádi Imre

Kép

ancsaboszi

Elment az áram!
:cry:
csak a gép világít, és még nem is zuhanyoztam 8)

ancsaboszi

Andi,
én teljesen átugrottam az anyuddal kapcsolatos mondatot, de visszakerestem: nagyon örülök, hogy hazamehet, szuper!!!
Most egyébként mi következik? Mikor értékeli ki valaki a leleteket? Már arra gondolok, mikor dől el, hogy melyik lelet az igaz?

Kép
Kép
paklincs

Ancsa,
akkor most megtudod, mit él át Borsika nap, mint nap, hogy trendi színe legyen(a szagra gondolok...) :D

Kép
Kép
paklincs

:oops: :oops:
ezt nem értem! :oops: :oops:

ancsaboszi

Sziasztok, en is itt, jo volt a mai buli! :)
hehe, igen, ott vagyunk az egyik kep kozepen...mi elrohantunk, bocs, akitol nem koszontem el, de Zsofira ratort a nyuglodes meg nekem is nagyon melegem volt, ugyhogy angolosan tavoztunk, mikor hazajottunk, aludt is egy oriasit!:)

Memme, gratulalok en is! jol eltitkoltad, meg en is figyelmetlen vagyok, mert mintha olvastam is volna, talan bent a tablon, csak akkora volt ott a felfordulas, h nem kapcsoltam...:)

Andi, orulok, h hazaengedik anyukadat!

etetoszek: 2-2 dontetlen az allas a chicco snack- ikeas versenyben
azert ha valakinek van meg elado chicco snackje, szoljon, a teszveszen most nem latok olyat, pedig direkt rakerestem...

Cukipofa, Aprookanak volt problemaja a gazszamlaval, nem nekem.

banana

Jó reggelt!

Andi, de most hétvégére kell visszamennie anyukádnak? Csak nem. Persze az nagyon jó, hogy együtt karácsonyozhattok. Biztos vagyok benne, hogy benn a kórházban sem lenne jobban.

"Beszámoló" (szubjektív): hát először is sajnáltam, hogy jónéhányan nem voltatok ott, persze mindannyian oda se férnénk, Erikáék így is azt mondták, hogy majd szép lassan át kell ütni a falat. Úgy legyen. Emlékszem, tavaly tavasszal milyen dermesztő volt a csönd. DE MOSTMÁR ZSONGÁS VAN MEGINT, hogy Borsikát idézzem.
Szo, megküzdöttünk a problémával még az aulában, hogy hogyan gyömöszöljük bele Dóri kosarába a minden jót, aztán lerohantuk őket. Már vártak, ott volt Erika, Rita, Tóth doki, Vidadoki, Várnai Gabika mint valami szatellit, végezte a dolgát is épp. Három kismama volt szülőszobán... Én konkrétan azzal foglalkoztam, hogy Melinda kissé csöndesebben futkározzon Lénáékkal, mert Sipos doktort és a kjismamáit valamelyest azt hiszem zavarta az UH-n. :oops: És csodálkoztam, hogy Kriszta és Valentina milyen picike, Gyuzsó és Vali meg milyen sudár.
Aztán Valent doktorral is be lett mutatva egymásnak a társaság, aki intézett hozzánk néhány szót, a lényeg az volt, hogy de jó, hogy megmaradt az osztály. Mindenki biztosította róla, hogy rajtunk nem múlik...
Aztán leléptem Vidadokival az UH-szobába. Megnyugodhattam végre, hogy egy db pocaklakóm van, akinek már dobogott a kis szívecskéje is. Aztán vissza, Ember addigra már csak úgy bírt Melindával, hogy a nyakába tette, Eszter meg a karjaiban. :) :oops:

Nagyon tetszett még Linocs ajándék ötlete: lyukas ülőpárna. Aki aranyérrel jön kis a szülőszobáról vagy metszett gáttal, az tudja milyen hiánycikk tud lenni a folyosón üldögéléskor.

Most hirtelen ennyi, folyt. k.

Kép

Kép

Kép
memme

Nagyon jó kedvem volt, csak hát a lányok már kezdték mondogatni, hogy "Anyu, sokáig leszünk még?", úgyhogy eljöttünk mi is. Jó volt, szeretem nagyon ezt a cybermami-karácsonyt, szívből jön mindenkinek.

És hogy igen, belépek a háromgyerekes anyukák klubjába...
Köszönöm a tapintatot, hogy nem kérdezgettétek, hogy na akkor mi van, nem zavart volna egyébként, vártam már, hogy elmondhassam. Csak tudjátok, a legelején az emberben benne van a kis babona.
Igen, ő nem ebben az ötéves tervben volt benne, beszéltem róla miért. De amikor elmentem gyógyszert íratni Vidadokival, észrevette - mint mindig - hogy nem teljes meggyőződéssel ragadom meg azt a receptet. Erikának már akkor mondtam, hogy nincs kizárva egy babó eshetősége. Nem lepődtem meg, hogy elmaradt a menzesz és a pozitív teszt láttán sem. Felül is írt abban a pillanatban minden hétköznapi bizonytalanságot. A derekam miatt aggódom, mert ahogy haladnak előre a hónapok, egyre jobban kell vigyáznom, hogy ne akadjon ki. És majd be kell ruháznunk egy nagy autóra.
Nyilván, ha majd valóban nem akarok már babát, akkor nem fogom halogatni a tablettát, elosztogatom a kis ruhákat, nem őrizgetem a kendőt stb.
Jó lett volna már ősszel tanítani kicsit, életformában lazítani, így most megint lesz egy nagyon szoros évünk. Viszont Melinda majd ovis lesz, Esztert is el tudom vinni bölcsis foglalkozásokra egy héten egyszer-kétszer. Meg hát harminchat éves vagyok és nem hátrány, ha nem ötven leszek, amikor iskolába megy.
Hát ilyenek.
megyek, csinálok egy vonalzót.

Kép

Kép

Kép
memme

Sziasztok!

MINDENKINEK köszönöm én is, aki jelen volt, részt vett, izgult, tobzódott... Sajnálom, hogy kimaradtam. :cry: De, ahogy Memme írta, nos, azért két évvel ezelőtt meg tök egyedül arattam osztatlan sikert. :roll:

Memme drága! Akkor itt, publikusan is nagyon nagyon örülök nektek! :wink: Gratulálok a babához, és mindannyiótoknak egészséget és boldog, kiegyensúlyozott babavárást kívánok. Igen, az ember elagyal olykor, hogy most jobb vagy később vagy előbb, vagy hogy is kellett volna. De tény, hogy a babák ennél sokkal okosabbak, ők nagyon tudják, mikor kell jönni. Éppen ezért Ancsa és Gabi, megy a gólya oda is nagyon hamar. 2008 összességében nekünk sem volt fényes, de hiszem, hogy 2009 könnyebb lesz. :idea:

Kati, én vagyok a vízművek és az apeh haverja. :D De pereskedik a nyű. Legszívesebben beverném az ajtajukat, pedig nem vagyok az az állat típus. :wink:

Nekem gyomor még ma sem az igazi. Sztem ez már szülésig fájni fog. Ez a vírus vagy Jankuc lába jól előhozta a refluxomat... :lol:
vbea

Sziasztok!
Pár kép gyorsba:
[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1230016020.3935.jpg[/img]
[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1230016059.2688.jpg[/img]
[/img] Kép
[/img] Kép

Kép
Kép
etenci
Ercsi

MÉÉÉG:
[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1230016466.4664.jpg[/img]
[/img] Kép
[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1230016512.4985.jpg[/img]
[/img] Kép

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Drága Mindenki!

Békés és boldogságos Karácsonyt kívánunk nektek! 2009-re soksok babát és szeretetet, mindezt persze egészségben!

Kép karácsonyi üdv
vbea

Jó reggelt!

De jó sok kép! Nagyon szuper nézegetni!

Memme, még mindig nagyon jó, itt vigyorgok, ahányszor eszembe jut.
Na jó, irigykedem is. Kezd megjönni a kedvem a babázáshoz.... :oops:

Eni, photofiltre? Nagyon jó lett!
Mindjárt 35! :wink:

Kriszta, Petya nagyon édes ezen a közeli képen.

Még Lénát, Melindát, Esztert ismertem fel, meg Bogit, de őt csak messziről. Nagyon cukkancsok, képzelem milyen rumli volt benn.
No, majd jövőre.

Judy, szólunk ha asztalborogatós kirándulásra megyünk.

Igen, nekem van gondom a tigázzal, meg úgy összességében azzal, hogy a hivatalok azon versenyeznek, ki tud többet kilopni a zsebünkből....
:twisted: na, de mindegy, fókuszálok a karácsonyfánkra inkább, ma megyünk kiválasztani. :lol:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Zsó :wink: Az, tegnap 18h óta ezzel szórakozunk, na persze közben volt alvás is... :roll: Karácsonyfa szuper!!! :D Nekünk az elmúlt 3at hozták, most olyan jó volt végre magunknak választani egyet... Itt van az erkélyen. :D
vbea

hali lányok!

bocs,hogy eltűntem zajlik az élet..olvastalak benneteket minden nap csak írni nem volt időm..
de azért egy-két emberkének személyesen pár szót!

MEMME!!

gratulálok,szeretettel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ENI!!
Örülök,hogy Janka csajszi nem romlott és hogy ilyen kitartóan növöget pocakodban!
csak így tovább neked is,tudod: az erő veled van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Csajok, egy kis idézettel szeretnék mindenkinek békés,boldog karácsony kívánni:

"HIGGY A SZÍVEDBEN
ÉS SAJÁT JÓSÁGODBAN,
MERT,HA ÍGY TESZEL,
MÁSOK IS EZEKBEN
FOGNAK HINNI.
HIGGY A CSODÁBAN,
MERT TELE VAN VELE AZ ÉLET.
DE AMI A LEGFONTOSABB,
HOGY HIGGY ÖNMAGADBAN...
MERT ODABENN A LELKEDBEN
REJTŐZIK A CSODA,
A SZÉPSÉG,A SZERETET,
ÉS A HOLNAP ÁLMAI..
"

ÖLELÉS MINDENKINEK,SZILVI

Kép

Kép
durca

Sziasztok!
Jó volt tegnap, kicsit mindenki más, mint képen és virtuálisan. Végre én is tudtam menni.

Memme!
Nagy gratula! Először nem tudtam, hogy Tenci honnan tudta, de aztán jobban megnéztem a tablót, és rájöttem. :oops: Amilyen vaklégy vagyok, aszittem már, hogy csak én nem láttam, amit látni kell.

Andi! De jó, hogy anyud veletek lesz. És most mondtak már valamit, hogy polip vagy nem, és kemo vagy nem?

Remélem, mindenki jól van, mert Petya estére teljesen betaknyosodott, úgyhogy elég tré éjszakánk volt. Reméelm, nem fertőztünk senkit.

Én tiszta hülye vagyok ilyenkor, mert mindig elfelejtem, hogy azért mert kitaláltam a karácsonyi menüt, még ennünk kell előtte egy nappal is, meg 24-én délben is. Úgyhogy most agyalok, mit főzzek holnap ebédre, mert arra ciki, de nem készültem. Ma meg az utolsó pillanatban kitalált gombás spagetti lesz.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Szilvi!!! Nagyon nagyon köszönjük... (((((és akkor itt egy ölelős smiley)))).

Kriszta, ciki avagy nem, nálunk ma még házhozszállítással jött az ebéd... :oops: :oops: :oops: Holnap nincs ebéd, csak estebéd. Holnapután jönnek végül a szüleim. Nekik ki kéne valamit találni. Valami tippetek nincs? Nem kell semmi komoly, mert Papim csúnyán magas vérnyomással és cukorbetegséggel (is) küzd, és biztos lesz náluk nagy zaba 24én és 26án is. 25-e meg a miénk, és én is tanácstalan vagyok. Főleg, hogy továbbra is tök antiStahl Judit vagyok, Jamie Olivert is azért nézem, mert jófej... :lol:
vbea

Nekem unokatesóék jönnek pénteken, én csirkemellet csinálok nekik, amit Csilla húsnak hívok, mert Csilla barátnőmtől van a recept. Előző este be kell áztatni a szeletelt, besózott csirkemellet fokhagymás tejbe. Másnap leitatod, aztán bepanírozod liszt-tojás sajtba és egy hőálló tálba szépen rétegenként berakod. (Nálam a panírozás odáig jutott, ogy a sajtot rászóróm a tálban a rétegek közé. :oops: ) A végén rá szoktam önteni a maradék tojást. Aztán 50 percig fólia alatt sütöm, majd ráöntök 2 deci tejszínt és még 10 percig sütöm. Na meg krumplipüré lesz. Ez bonyi? És apudnak jó lenne?

Kép
Kép
kriszta36

Egyébként én is rendelni szoktam, csak azt hittem mára még kitart a hétvégi maradék, de elszámoltam magam. Ja, és találtam még egy adag rakottkrumplit a hűtőben, úgyhogy a mai maradékkal megvan a holnapi ebéd. Hurrá!!!

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok!

Mosolyogva néztem a képeket, és az örömhírt, Memme, örülök, hogy te is örülsz neki, és az átalakult terveidnek!

Gabinak és Ancsának
egy nagyon gyors gólyát kívánok a jövő év elejére, mindenki másnak meg Áldott, Békés Karácsonyt, Meghitt Ünnepet.

Puszi Tünde

mtunde

Csak átfutóban, mert végre kezembe akadt a porszívó és összeölelkeztünk.... :wink:
Eni, ha nem Szenteste lesz ez nálatok: mandulás pisztráng, fokhagyma "mártással", erdélyiesen, vagy mézes-mustáros csirke. (ez utóbbit lehet karajjal és oldalassal is el/megsütni)
Nos, mindegyik kaját előkészíteni kb.15 perc, a hal meg 20 perc a sütőben, a husik kicsit több.
Ha valamelyik tetsz, szólj és írom részletesebben.
puszka

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Áldott, Békés, Boldog Karácsonyi Ünnepeket kívánunk mindenkinek!
Kép

Andi
Örülök, hogy anyukád az ünnepekre hazajöhet! Minden jót neki és nektek is!

Eni
Az én kedvencem hasonlít Krisztáéra, csak én cseréptálba teszem, zöldségágyra, a lisztbe, tojásba forgatott husit. Karajjal, vagy csirkemellel szoktam sok-sok zöldségre. Ha nincs kedvem pucorászni a zöldségeket, mexikói zöldségkeveréket használok, csak a paprikát én ki szoktam szedni. Mehet alá még karfiol, brokkoli, vagy bármi, ízlés szerint. A zöldségre meg a husira rétegenkénk teszek sok-sok tejfölt, a tetejére is. Mikor már majdnem kész, akkor rakok rá sajtot. Kb. 2 és fél óra kell, hogy megsüljön, 200 fokon.

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Sziasztok!

Előszőr is szeretnék mindenkinek békés,boldog karácsony kívánni.

Csak gyorssan mert még takarítanom kell.

Memme: Nagyon örülök nektek,Gratulálok. :lol:

Most csak ennyi, majd jövök é reagálok.
V

valentina

Eni én is ha gyors de finom kaját akarok azt csinálom amit Kriszta leírt. Én tepsis sajtos csirkének hívom.(de jó pulykahússal, vagy karajjal ami van otthon :lol: ) és felszeleteled a húst beleforgatod lisztbe,tojásba, sajtba. Én a tojásban rakok panír fűszersót és akkor nem kell külön fűszereznem sem. Aztán bele a reszelt sajtba (ha nagyon flancolok reszelek a trappista mellé, vmi füstölt sajtot is)
aztán ezeket bele egy tepsibe, jénaiba ami van. az egészet leöntöm egy doboz tejszínnel,aztán be a sütőbe. Ha ,ár szépen pirul kész is. Olyan szépen lehet szeletelni mint a süteményt :lol: Én ehhez krumplipürét szoktam és barack kompótot.

Kép
gablaty

Tegnap takarítottam,de mondanom se kell,hogy már nem látszik? mivel még ma is sütöttünk a lánnyal....
liszt mindenhol főleg a talpán...ami ugye lakás valamennyi pontján fellelhető.... de úgy vagyok vele,hogy hagyom,mert én is így tanultam meg anno......meg sokkal szebb ha együtt készítjük...
Hű nálunk jégeső esik :shock: úgy kopog az ablakon....
1-2 kép....
persze azóta alszik a drágám...

Kép
Kép
Kép

Kép
gablaty

Nem tud vki vmi gyors sós ,sajtos, sütit? mert a sok édes mellé jó lenne vmi sós......

Kép
gablaty

Gabi,
nagyinak van túros pogi szerű, pikk-pakk begyúrod, kinyújtod, és kb. centi vastag csíkokra felvágod(maradék sincs,meg gyorsabb, mint a szaggatás) sajt rá, mehet a sütőbe. Ha érdekel, elkérem a receptet és küldöm.

Kép
Kép
paklincs

Sziasztok,

Először is Memme hatalmas gratula!!!! Sajnálom, hogy személyesen nem tudtam, de nem is fértem a tablóhoz...

Nagyon jó, hogy ilyen jó sokan összejöttünk, kedvencem a két liftből egyszerre "támadó" tömeg volt. Sajnos Tündi föl-föl korszakát éli, így fotózni én nem tudtam, de tényleg nagyon örültek nekünk és a sok-sok ajándéknak. Nagyon jó kis csapat ez a mi cyber csapatunk, igaz Tóth doki pillanatig nem emlékezett az ő által adott nevünkre, de utána beugrott neki :wink: Jó volt Benneteket látni, remélem tavasszal, nyáron sétálgatunk még jókat.

Etetőszék: kis konyhába nem ajánlom a PegPeregot, mert nagyon nagy nyitva. Amúgy szuper, nekünk az van én imádom, Tündi is, de azért baromi nagy helyet foglal. Vannak asztalra szerelhetőek is, ezt utazáshoz is jó vinni, kicsi helyet foglal, de ezek sem dönthetőek, valamint, ha olyat eszik a gyermek, akkor a huzatot mosni kell nem elég törölni... Nagyihoz mi fa kis szék kis asztalost vettünk, az is szuper, mert már sokszor úgy eszik rajta, hogy nem etetőszékként, hanem neki is asztalkája van. No meg lehet rajta rajzolni, stb.

Menü: hozzánk jönnek 2 nap, egyik nap pulykamellet másik nap narancsos kacsát csinálok, no meg rákot meg gesztenyekrémlevest. Süteményt 2 félét (kókuszos és csokis) bejglit nem vállaltam, de a nagyik hozzák. Holnap ebédre gyors hagymakrémleves és palacsinta lesz, hogy lehessen majd szellőztetni...

Szeretnék Nagyon Békés Boldog Karácsonyt Kívánni Nektek és Családotoknak!!!!!
Üdv: Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

Nekem idén nem sikerült képeslapot gyártani, úgyhogy csak így natúron

KÍVÁNOK MINDENKINEK MEGHITT, SZÉP KARÁCSONYT, SOK ÖRÖMTTELI PILLANATTAL, SZERETETTEL, ÖLELÉSSEL.

Rohanok is tovább, nálunk fa már a nappaliban virít :lol: ( éjjel lesz díszitve) asztalon totál káosz, gyerkők előbb só-gyurmáztak, csupa liszt minden. Szóval bőven van mit tennem.
Benus egyre jobban köhög, taknyos, alig eszik...... remélem nem lesz több belőle...... :?

Heni

Kép

Kép
cancan

bocsi, nem így akartam a kinézetet, de ez a laptop nem a haverom....

Heni

Kép

Kép
cancan

Sziasztok!

Andi, annyira jó, hogy anyukád kicsit hazamehet. Jó együttlétet nektek.

gyors husi. Az én változatom: hússzeletek, majoranna, őrölt szerecsendió, só, tejszín, reszeltsajt rétegezve. 1,5 óra sütőben, krumplipüré. vagy rízs.

Sós süti. Én nagyimtól vállaltam el a családi banzájra, de nem vagyok jó sós sütikben, ezért vettem leveles tésztát, azt kinyújtom, rá sajt, meg valami fűszer, biztos lesz pizzafűszeres is. Vagy sima köménymagos is jó, az nekem nincs itthon. :oops:

mtunde

De jó ötleteket kaptam, köszönöm nektek... Zsó, azért a mézes-mustáros csirke ötletet szívesen veszem, mert nagyon szeretem... :wink: (Főleg, hogy szinte csak csirkehúst eszem. :oops: ) Nálunk 24én (sem) nem lesz nagy zaba, hisz hárman vagyunk. István eszik halat, lazacot - gondolom, Benci is. Én csirkét (lehet, mézes-mustárosat :roll: ), és krumplipürénk lesz, na meg egy kis majonézes borsókukorica. 25ére szüleimnek eszembe jutott egy évekkel ezelőtt kapott és bevált recept, fehérboros csirkemell (hasonló módszerrel, ahogy Kriszta csinálja a Csilla husit) pannónia sajttal és mazsolás rizzsel.

Zsó, fa megvan? Porszívó? :roll: István most takarít Bencivel... hisztirépa, mert azért neki nem megy tökéletesen, és olykor ki kell szedni a kezéből. :lol:

Gabi, Enci nagyon édes csaj, ahogy tüsténkedik a konyhában. :wink:
vbea

Eni, fa még nincs, porszívó meg csak félig, mert Levi átaludta a délutánt, most meg már párom elment vásárolni, Levi meg ölbebaba. Egész nap ömlik a nyála, hőemcsi és kajabál, ha nem alszik. csak bújna már ki az a rendetlenkedő fogacska.
Mézes-mustáros: Fogod a csirkét, egybe, vagy csak a filét (mindegy) csirkés vagy szárnyas fűszersó rá, majd bekened jól mustárral és rácsorgatsz mézet ízlés szerint. Én jó sokat szoktam. Alá teszek egy-két kanálnyi libazsírt ízesítőnek meg vizet.
Ennyi, sütőbe vele és kész. Mennyei.
Én mellé a sűtőtálba vágok krumplikat, nagy darabokban, mondjuk negyedelve és azt is megcsorgatom csak mézzel. Baromi fincsi köret lesz belőle.
A kicsit zsíros-leveses, mézes-mustáros lötyit meg estére esszük, felmelegítve, kenyérrel tunkolva, jó laktató.... :wink: :oops: :lol:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok!

Bori: Igen Viktornak szépen begyógyult a sebe, de még néha mutatja és mondja" BIBI"

Gabi: Nagyon aranyosak a képek, Enci milyen ügyi a konyhában :lol:

Memme: Sajnos én csak ekkorára nöttem,de Viktor biztos nagyobb lesz nálam. Majd 10év mulva azt mondja nekem" Gyere anya" és a hóna alá vág:)

Még mindig a tegnapi nap hatása alatt vagyok,annyira jól éreztem magam. :lol: Sajnos délután elkezdett a Viktor prüszkölni,de remélem idén nem leszünk betegek :shock:
Most apával rohangálna a lakásban.

Most rohanok mert megjöttek anyukámék.
V

valentina

Meghitt, szeretetteljes karacsonyt kivanok Mindenkinek!!!!!

Kepeslapra nekem sem volt idom, de igerem,hogy nagy nagy szeretettel gondolok Mindannyiotokra :lol:

Sok-sok karacsonyi puszi Nektek!!!!!
Pihenjetek is egy kicsit....aztan majd johet a fotoroham..... :lol:

KépKépKépKép
vdorka3

Kép
Nagyon boldog Karácsonyt kivánok Mindenkinek!
Szeretettel:
Dejákosné

Kép
Kép
paklincs

Kedves Cyber családkám!!!
Békés karácsonyt kívánunk mindenkinek!!
Balázs,Andi,Bálint
Kép

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!

Andi! Örülök, hogy anyukád hazamehet karácsonyra!!!

Mindenkinek nagyon örültem, akivel találkoztam tegnap, a többiekkel meg majd legkésőbb jövőre... :wink:
Jók a képek nagyon, más nem csinált??? Én úgy emlékszem, hogy egy apuka is fényképezett, bocsi, nem tudom, kihez tartozott...

Tablóról már többen kérdeztetek: mi csináltuk az egészet, a hóembereket mi rajzoltuk (na jó, Marci...), a hátteret meg a repülőt a netről szedtük le (clipart). A program neve, amivel csináltuk az egészet Inkscape. A kész tablót a digilabor.net -nél hívattuk elő. Szóljatok, ha van még kérdés, szívesen válaszolok!

Husi: mi már tavaly is azt a husit csináltuk, amit ide rakott fel valaki (már nem emlékszem ki... :oops: ), és annyira bejött, hogy idén is az lesz. Hús, gyümölcsök, sajt, bacon, fahéj, karamell tejföllel. Egyáltalán nem bonyolult, és ugyan úgy tűnik, hogy túl sok minden van benne, de iszonyat finom!!! Megkeressem?

Ha már nem jönnék holnapig, ami nagyon valószínű, akkor: Az egész Cyber-csapatnak békés, boldog ünnepeket!!!

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Boldog, békés, szeretettel teli karácsonyt kívánok Mindenkinek kis családom nevében!
Myrtill, Martin, Steffi, Nimi

Kép

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Zsófi! recept jöhet nagyon jól hangzik...
Emese! tőled is a sós süti reci..

még jövök..

Kép
gablaty

Boldog Karacsonyt Mindenkinek!

banana

Szép estét Lányok! :)

Először is bocsánat a tegnapi késés miatt :oops: :oops: , de azért a lényegre odaértünk!!! :lol: :lol:
Én is csatlakozom az előttem szólóhoz (nem toom ki volt az, bocsi!), de tényleg az ember "inkább" a gyerekeket ismerte fel, mint a "Nagyokat"!!! :lol: :lol:
De azért egy pár szót váltaottam Zsófival, Tencivel, Borsikával, meg Brigivel, :lol: :wink: a Többieket meg szép csendben "megcsodáltam"!!!! :lol: :wink: :lol:
Többek között Memme UH képét.....na persze csak messziről. :lol: 8) :wink: Mert azért odamenni és "lerohanni" nem volt pofám, hogy "Szia! Tigrincs vagyok! Megmutizod a képet?":lol: :wink:
Úgy hogy Drága Memme!!! Ezúton és így utólag is kívánok nagyon jó egészséget és sok boldogságot a "Legkisebbhez" is!!! :lol: :wink:

Mindent elolvastam, de most nincs erőm válaszolni semmire, mert most lettem kész a 4. féle sütivel meg közben Apának besegítettem a halászlébe és már a lábamat sem érzem!!! :roll:

BÉKÉS BOLDOG KARÁCSONYT ÉS NAGYON JÓ EGÉSZSÉGET KÍVÁNUNK MINDENKINEK!!!

Holnap éjszaki bagolyként jövök (inkább) :lol: és majd akkor írok bővebben!! :wink:

Szép álmokat Mindenkinek!! :lol: :wink:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?