Új privát üzeneted érkezett!

én is megyek, gyerkő marad nagyival a biztonság és a dugót-de-utálom kedvéért...
így hamar hazajöhetek hozzá :wink:
liftnél?

KépKép
Kép
gyuzso

Sziasztok!

én is itt..de kicsit zombin :?
Enci második éjszaka nem alszik :? annyira felköhögi magát szegénykém...Tegnap is éjjel fél3kor sikerült elaudnia végül...
szóval eléggé "betegesen"vagyunk...Ennek megfelelően Nyügi is a drágám..szóval tuti hogy mi holnap így nem megyünk.... :cry:
Mindezek ellenére azért sikerült megsütnöm a beiglit. :D
szóval lányok, sajnálom hogy idén sem jutunk be, de tiszta szívemből :D puszilok mindenkit!!

Andi! Anyukádat nem irigylem, meg persze titeket sem...ahány orvos, annyi vélemény :? ha polip, akkor az jó...? :roll: mármint jobb,mintha rák lenne.,..de akkor miért kell a kemó??minden esetre remélem hogy most már haza mehet!!!!!és fel lélegezhettek végre!!

Ancsa!!!hogy vagytok???

Borsa!! veled mi van??? régen voltál.....
Lilluska?? Linocs?

Kép
gablaty

Sziasztok,

örülök, hogy vége a zárlatnak, akkor holnap 10-kor az aulában??? Kosár készen várja a beleraknivalókat.
Most csak ennyi, megyek eldőlök, holnap reagálok is és várom már, hogy találkozzunk!!!
Üdv: Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

Steffi,
Gyerkők csodaszépek!
Szóval ez az a bizonyos farmerruci? Nagggyon csini! : )

Andi,
Megjöttek a lemezek, köszi!!!!
Hová utaljam? Vagy holnap?

Banana,
gratula az első falat finomságokhoz!

Memme,
Melinda a nagy malom-táblán! : )

Dorka,
Nagyon szépek vagytok! Micsoda rucik!!! : )

Judy
Micsoda szupi hintája lesz Annának!! : )

Most máshoz nem tudok hozzászólni, egész napos kószálás, auchanozás, gyerekautósülés vásárlás után hullák vagyunk.

Veronikusz,
JÓ UTAT!!! Csak Óvatosan! És nagyon jó pihenést,
Boldog Karácsonyt Nektek!!

RENDEBN, HOLNAP 10 AZ AULÁBAN. Linocs, ha még olvasol, remélem elkészülünk, mikorra jössz!!
: )
Vendég

Holnap megyünk!
Kristóf is jön, mert utána Csillebércre megyünk barátnőmékhez karácsonyozni. :lol: :lol:

Tünde ezek után én is magamhoz kötöm a papírokat... :lol:

Emese (sajna) nincs második vonalzó, meg egyenlőre nem is lesz... legalábbis most más tervek vannak, majd jövő karácsonyra hívtuk a gólyát, remélem Ő is így gondolja. Persze ha előbb, azt se bánom, de most még ne... Építkezni kéne a tavasszal egyet.

Apropó: valaki említette egyszer, hogy könnyűszerkezetes házat építettek, csak akkor nem figyeltem rendesen. :oops: Talán Judit?? tapasztalatok nagyon jól jönnének!

na lépek pakolászni, mert nem vagyok még mindíg a helyzet magaslatán... Megvettük ma a fát. Nanááá, hogy plafonig ér... :lol: :lol: :lol: ami tök jó, csak borult minden eddigi karácsonyi lakberendezős elképzelés... szóval épp átrendeződünk. :roll:

Kép
vkbrigi

Sziasztok Lányok,
Cuccosom Zsunál, mégegyszer köszi, hogy viszi!

Aki legelőbb hazaér, gyorsan írjon egy élménybeszámolót, remélem nagy lesz az öröm!

Veronikusz,
jó pihit!

Brigi,
na majd az új házba...

Mindenkinek jócak!

Kép
Kép
paklincs

Sziasztok!

Hát a tegnapi éjszakán az talán egy vígjátékba illik, olyanba amin a résztvevők nem nevetnek. Szóval én itt írogattam, aztán Lara felsírt éjfél körül. Ugye nem nagyon kapott levegőt, azt hittem ez a baj, mire bementem, ott feküdt hason (utál hason feküdni) nem is akart megfordulni, mikor megfordult, láttam hogy valami került a lepedőre, hát egy érdekes színű buki volt. Na hát addigra Apa is felkelt, hogy akkor orrot kell szívni, kivette Larát a kiságyból, mert ugye azt nekem nem szabad (és ezt az egyet még be is tartom). És vitte át a mi ágyunkba, hogy majd ott szívjuk az orrát, én meg közben fel akartam kapcsolni a nagyvillanyt a szobában. Hú ne tudjátok meg, óriási robbanás, és mindenhol üvegszilánk, szétdurrant a lámpa. De szerencsére senkinek nem lett semmi baja!!, pedig Apa alatta állt Larával. Aztán körbe mente a házban, és a fönti fürdőben, ebben a pici szobában, és lent a konyhában égett csak a villany, biztosítékok bent a házban rendben. Remek. Azt hittük nagy a baj, persze közben Apa visszatette Larát a kiságyába, én meg ott guggoltam mellette és a FP tanuló székkel világítottam, aztán Apa jött és hozott hosszabbított meg elemlámpát, ami Larának nagyon tetszett, na ami utána jött már kevésbé. Kiszívtuk az orrát, aztán Apa fogta Larát, én meg kerestem egy konnektort, ahová a vízforralót bedugjam, mert persze minden ment a konyhában, csak a mikro nem. Aztán csináltam teát, de Lara nem akart aludni. Bulizott volna tovább. Mert szerencsére jól volt! Aztán kiszedegettük az ágyunkból a szilánkokat, és próbáltunk aludni. Ja és kint volt lecsapva egy biztosíték, szóval minden rendben lett.
És Lara ma kapott homeos bogyókat, és már jobban volt,így ma még a lakóparkos karácsonyra is elmentünk, ahol még egy barikát is kapott.
Gondoltam elmesélem nektek, hogy mi történhet egy éjszaka, amikor azt hinné az ember, hogy már mindenki alszik.

Remélem ma nem ez vár ránk, mert nagyon elfáradtam, a lakóparki karácsony után még megcsináltuk az étkezőt, meg felmostam lent, (ahol nincs doboz) és még a fenti fürdőszobát is rendbe tettem, nem akartam csempét mosni, de a végén lemostam, mert holnap jön az asztalos.

Holnapra mindenkinek sok sok puszi!!!! És köszönjük!!!

Cukorfalat,
Nagyon kedves vagy, köszönöm!
Jól vagytok???

Andi,
Holnap hétfő!! Nagyon, nagyon gondolok rátok!!! Sok, sok pozitív energy és sok puszi!!!!!!

Tünde,
Jól vagyok? Miért érdeklődsz az ügyelet iránt?
Én is magámnál hordom Lara TAJ kártyáját. Az a biztos!!!

Aprooka,
Hú az nem semmi! Vagy csak egyszerűen elszámlázták! Szorítok nektek hétfőn!!!
Köszönöm kérdésed, elég rosszul, de a lényeg, hogy itt vagyunk és mi hárman egészségesek vagyunk, a többi meg majd megoldódik!!! Nem, nem szabadna, soha nem voltam egy szófogadó gyermek! (6 nap intenzív után, áthuztam az ágyam, mert a nővérke nem ért rá) jól le is lettem cseszve, mert elszédültem, de aztán kiderült, hogy csak azért, mert még mindig kaptam vérnyomáscsökkentőt, és 90/56 volt a vérnyomásom! )

Eni,
Mennek nektek a gyógypuszik!!

Gabi,
Lehet hogy akkor Lara és Enci együtt buliztak gondolatba.
Remélem ma éjszakára nem tervezik!
Na jó komolyra forítva a szót, sok sok gyógypuszi Nektek!!
Édes vagy, megvagyok, érdekes sokkal jobban, mint ahogy elvárják tőlem! Hisz mi tudjuk milyen az mikor 28 héten történik sokkal rosszabb, így azt hiszem ezt a sorsot, jobban elfogadtuk. De többet nem fogjuk!!! Igaz Gabi??

Na látom mindenki alszik, hogy holnap szép legyen!

Mindenkinek sok sok puszi!

Nem enged fejeket használni!!!!mindet ide teszi a végére!!! :twisted:

ancsaboszi

Jó reggelt,

ha még benéznétek: akkor tízkor az aulában.

Gabi, Eni, nagyon szomorú vagyok.
:(
Eni,
, az első tablót te vitted... :)

Andi, gondolunk rád, minden rendben legyen!

Ancsa, ph.... :shock: De a lényeg, h nektek nem történt bajotok.

Aproo, ne hagyjátok magatokat!

Mi mostmár mindent bankból utalunk és Emberem havonta leellenőriz minden órát-számlát, az ő mérnök fejével az nem gond. De hát mire pl. a vízművek rájött, h nekünk már nem kell csekket küldeni... :twisted:

No. Megyek, készülődök.

Kép

Kép

Kép
memme

jó reggelt...
Látom Memme ma te voltál az első :D olyan édesek a lányok a képen! :D :D
Mai éjszakánk sem volt jobb :? a derekam már nem is érzem a kiságy melletti földön alvástól..-aztán 4kor mondtam Encinek mostmár akkor menjünk a mi szobánkba Apa mellé...most még alszik :D
na mindegy...remélem azért Karácsonyra már "megjavulunk"...
És nagyon várom az élménybeszámolót!!!na meg ha esetleg vki fotózna akkor a képeket!!!!

Veronikusz! nektek jó utat!!vigyázzatok magatokra!

most ennyi,majd még jövök...

Kép
gablaty

Melinda, első enyém volt... jaja. Este nyolckor, és az is 22-e volt. :D :D :D De sajnálom, hogy nem ölelhetlek át (téged is). :wink:

Én sokkal sokkal jobban. De azért érzem, hogy itt valami nem lehetett százas, bár most már azt mondom, megúsztuk. ÉnEmberem azt mondta, lehet, nem is vírus, csak vettünk valamit, amit átcimkéztek. :x Benedek tök jól van. :roll:

Mindenkinek, aki megy... jó szórakozást, vagy mit is kell mondani?! Kellemes együttlétet! Sokat gondolok majd rátok. :idea:
vbea

Jó reggelt!!!

nagyon sokat fogunk ma rátok gondolni!!!
MAjd kérünk élménybeszámolót!!!
Nagyon sajnálom, hogy nem tudunk menni!!!
Pedig olyan jó lett volna találkozni VELETEK!!!!!!!!!!!!!!

Anyát nem akarja a doki hazaengedni csak a következő kemó után, ami 29én van(azt mondta a karácsonyt még megbeszéljük)
Szerintem senkinek nem kell elmondanom mit érzek.........

na megyek, mert sok mindent kéne még csinálnom
szép napot!!!!

emano/Andi
KépKép
emano

sziasztok,

Andi, :( remélem mégiscsak hazaengedik...

Lányok élménybeszámolót mindenképpen kérünk... mi sajna nem megyünk, takarítani kéne, de ahhoz sincs kedvem... Felhúzott kicsit a drága család, nomindegy, majd lesz valahogy...

Brigi, mi voltunk igen :) Küldök privit majd, nem ma, de igyekszem vele. Nagyon jó kivitelezőnk volt, szépen és gyorsan dolgozott (plusz még a legjobb árajánlatot is ő adta), persze körmére kellett nézni, de nagy balhék nem voltak... ;)

Aproo, gázszámla :evil: Nézz utána tényleg... Összeghez hozzászólni nem tudok, mi villannyal fűtünk, de tavaly télen a legnagyobb hidegben volt a villanyszámla 70e, és abban fűtés, főzés, melegvíz stb... Ja és 120nm, szóval mindenképpen soknak tűnik a számlátok :(

Eni, a Díjbeszedő se kutya :evil:

Ancsa, csak óvatosan!!!

Veronikusz, jó utat és Boldog Karácsonyt!!!

Ajjaj, ordítás indult :( Bocs, futok.

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Ancsa igen igen szívemből beszélsz...többet nem fogjuk elfogadni!Ahogy már korábban mondtam neked,jövőre együtt fogunk szülni , és talizunk az 5en :wink: :D

Fél 10, mindjárt beér a csapat a kórházba... Mi most ébredtünk föl, ugye az éjszakai nem alvást valamikor pótolni kell....
majd jövök még

Kép
gablaty

Én is többiekre gondolok... :wink: Andi, és Rátok nagyon nagyon... :(
vbea

Gabi, meg tudod nekem mondani, hogy melyik az a két progi, amivel a képeslapokat csinálod? Anno eltettem a kedvencekbe, csak az elszállt... :? Köszönöm.
vbea

Zsó, Levi oltáson túl? Jól vagytok?

Tigrincs, neked még nem is válaszoltam. Társasház Kőbányán, 52nm. Családi nagyon nagyon nagyon kéne, úgy szeretnénk, de egyelőre bazisok a hitel, nem tudunk átmászni egy másikba. A díjbeszedő dolga leolvasni, a csekket küldeni, tkp úgy működik, mintha a vízművek alvállalkozója lenne. Dehát döbbenetesek. Pl férjem István, erre küldik a csekket Laci névre. Amikor szóvá tesszük, illetve közöljük, hogy ezt így nem fizetjük ki, akkor visszakérdeznek, hogy tuti nem Laci?! Basszus, persze, én meg olykor Rozáliának érzem magamat. :lol: Mindezt úgy, hogy mi minden papírt rendesen kitöltünk. :shock: Ja, csekket visszaküldtük, hogy tán javítsák ki az adatbázisukat, és küldjék a valódi nevünkre. Ehhez még nekünk kellett papírokat (szig, lakcímkártya másolat) beküldeni... csekken pedig diszkréten áthúzták a nevet, majd odaírták a valódit. Nem kommentálom. De vazzeg, ez 2008-ban... :evil: Ahogy mondtam, mindent kimagyaráznak, de még semmiért nem kértek bocsánatot. Az APEH a másik, de rájuk olyan mértéktelenül pipa vagyok, hogy nem is kommentálom... :oops: :oops: :oops:
vbea

Eni az egyik a GIMP, a másik a Photo Filtre Studio amit innen tudsz letölteni, és itt vannak képeslap keretek is..
http://ladyj.extra.hu/

Kép
gablaty

Most hívott anyukám jöhet haza 5 napra!!!!! :lol: :cry:

emano/Andi
KépKép
emano

Mi is lemaradtunk ( ismét) a mai karácsonyozásról :cry: Mindkét gyerek köhög, taknyuk-nyáluk folyik, kedvük jó, láz sincs, de ennyire nem volt brutál a hétvégén. Úgyhogy, biztos ami tuti alapon így döntöttem.

HAHÓÓÓÓÓÓ VALAKIIIIIII!
Élménybeszámolót várunk!

Heni

Kép

Kép
cancan

Hali!

Írtam reggel, erre nem küldte el....

Andi, ez jó hír!!

Gabi, Ancsa jobbulást és nyugis éjjeleket mostmár....

Eni, mi is kaptunk költözés után 1 évvel 126 ezres Elmüt.....Apeh no comment.
Oltás: reggel 9 után kezdtem hívni a védőnőket, mert megbeszélt időpontunk volt. 10ig semmi. Hívom a dokinőt, hogy tud-e vmit a védőnőkről meg az oltásról.
Ja, a védőnő ott ül nála, de oltóanyag majd csak januárban..... :twisted:
Kb. 10 anyukát kellett volna felhívniuk pénteken, mert sztem már akkor is tudták, hogy ugyan már karácsony előtt 2 nappal ne az oltás szerint alakítsák a napjukat.
Azt hiszik, mert pici van a háznál mi olyan rohadtul ráérünk????
Annyira felhúztam magam, én konkrétan még semmit sem tudtam készülni idén, a párom megint éjszakás, holnap aludni fog, majd estefelé még elmegy közelharcot vívni 3 db pisztángért, mert itt a környéken nincs, 3 órát babakocsiztam míg végigjártam az összes boltot. Szóval talán 24-én elkezdek majd sütni-főzni, ha egyáltalán lesz mit.

Tigáz: kapcsoljam ki a fűtést lehetőleg jó hosszú időre, hogy lássam, szivárog-e. A gyereket meg tegyem félre addig.(így mondta az ügyintéző! :? ) Ja igen, nyomjam meg a kikapcs. gombot, ha megtalálom rajta.....no comment.

A mai napom azt hiszem csőd lesz a továbbiakban is. :?

Írjatok élménybeszámolót, hogy történjen már vmi pozitív is, mert kezdek behülyülni... :oops:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Zsó, akkor bepótoljuk együtt... :roll: Bár én halat csak rudacska formában vagyok képes elviselni, de azt tudok vinni. Majd ezek után karöltve mehetünk asztalokat borogatni különböző helyekre. :D :D :D

Halkan mondom, hogy nálunk 3 és fél év után digitális fényképező végleg beadta a kulcsot (azaz Benc utoljára is földhöz vágta). Hurrá, tegnap vettünk újat... karácsony előtt ilyesmi hiányzott. :oops: István nem is akart, de én ragaszkodtam hozzá, nehogymá' Jankáról ne legyen kép egy hós koráig... Ma meg erősítőnek se kép, se hang. Én fetrengek a röhögéstől. Azt leadta Ember szervízbe, ott is lesz január kb 20-ig. :lol: :lol: :lol:

Ezek után sokat kérek, hogy Janka szülessen meg épen, és a lehetőségekhez képest egészségesen? :oops: :roll:

Gabi, köszönöm.
vbea

Sziasztok!

Haza értünk! Nagyon jó volt bent,mindenki örült a tabló nagy sikert aratott :lol:
Rakok fel pár képet,de sajnos csak kevesett tudtam fényképezni, mert Viktor nem hagyott békén.
Csak úgy néztek bennünket a kórházban. :lol: Nem tudták, hogy ez a sok ember hova jött vagy kihez :lol:

Most csak ennyi, mert a Viktor szétszedi a házat.
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Szép napot mindenkinek
V

valentina

Nagy buli lehetett odabent, ha ennyire nincs itt még senki :shock:

Andi, de jó, hogy anyud hazajöhet! Próbáljatok "lazítani" és örülni egymásnak ( tudom, nem könnyű )

Aproo, huh, Veletek is mindig történik valami mostanság....... Küldök egy adag pozitív energiát +++++++++++++++++++ a karácsonyon meg ne idegeskedj, amit meg tudsz csinálni az kész lesz, ami meg nem, na és? a lényeg, hogy együtt legyetek.......

(Mondom ezt én, aki tegnap végignyalta a házat és ha nem lennének kölkök baromi nyugodtan leülnék és élvezném a rendet meg a tisztaságot, de ez mára már csak emlék.......ezt útálom a legjobban, hogy soha nincs rend érzetem, mert mire kész lennék, kezdhetem előről......ilyenkor borulok ki....

Most Beni alszik, erre Szandi nyaggat itt mellettem, hogy mikor leszek kész és segítek neki a hóemberét összeragasztani......

Benitől meg egész nap semmit.......
Ilyenkor erősen gondolkodóba esek, hogy elég nekem a 2 kölök.
elküldöm, mielőtt elszáll...

Heni

Kép

Kép
cancan

naaaaaaa szállingóznak a madárkák........ :lol:
mégmégmég
többiek?????,

Heni

Kép

Kép
cancan

Jaj , de szép gyerek ez a Viktor ! (is) :lol: :lol: :lol:
Ciki vagy sem, de én Zsófin kívül nem ismerek fel mást a fotókon :oops: :oops: :oops: :oops:

Heni

Kép

Kép
cancan

Brigi,
csak most olvasom, hogy jövő karácsonyra hívjátok a gólyát! Remélem, egyszerre leszünk nagyhasúak (illetve, tehát, hogy akkortájt hozzánk is benéz majd az a gólya)!

Emese,
köszi a tonnányi büdilósönt! Már rajtam illatozik egy fél flakon! Nem is annyira büdi!!! Még.

Ancsa,
igen, lényeg, hogy mind jól vagytok! Éjjeli orrszívózás már eleve nem nagy élmény, hátha még egyéb akció is van!!

Andi,
DE JÓ, DE JÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Judy,
mivel húztak fel otthon?
Vendég

Hű, most látom, én vagyok az első, aki bejelentkezik a délelőtti "bevonulás" óta?

Akkor csak gyorsan, mert Bogi szerintem nemsokára ébredezik (amikor hazaértünk 11.30 körül letettem aludni, azóta egy nyikk sem volt, annyira kifáradt a nagy nyüzsgéstől :lol: )

Szóval, rövid lenti gyűlés után elöntöttük az ötödiken a recepció előtti várakozót, megtöltöttük teljesen, az asztalról szinte lefolyt a sok minden: kosárka tele minden jóval, dobozban rucikák (ebbe végül sajna nem kukkantottam bele, pedig már a fotón is olyan csodaszép halom volt!!), hívogató torta, házisütihegyek!!! Na és persze a tabló, ami így nagyban még jobban nézett ki!!!
Előkerült Vidadoki meg Tóth doki, és még pár, akit névről nem ismerek, ment a nagy csacsogás, nevetgélés, gyerkők másztak, autókáztak, ismerkedtek, kacagtak, zsongtunk rendesen! :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok ismét!

Csak én értem haza?????
Hol vannak a bulizók????

Pedig sokan voltunk? Azért ennyire nem volt dugó! :?

Andi: Ez jó hír. Örülök neki, tudom milyen pocsék a karácsonyt kórházban tölteni.Sajnos volt benne részem...

V

valentina

Beszélgettünk a szülésznőkkel, (Bogit sikerült lepasszolnom néha :lol: ), és hát jó volt az összes babát, mamát és a pocakosokat is megkukkolni. Ja és pár friss kismama is átmászott a terepen, hálóingben, babataxival, meg egy kiskrapekot épp akkor vittek haza a szülei, ott "nyekergett" a franciaágynyi-méretű mózesban :lol: :lol:
Sajnos a mi szülésznőnk épp ma reggel ment haza, mondjuk szólhattam volna telefonon, de azt nem akartam, hogy miattunk maradjon benn a műszakja után még órákig. Viszont a dokinkkal pont mielőtt jöttünk volna el, összefutottunk, megmutattam a golyófejűt neki :D
Na elhúzok takarítni, mert félévente egyszer azt is kell :wink:
Bogi meg majd vezényel!
Vendég

Helló Valentina,
akartam mondani, (csak végül elsodort az ár :D ), hogy nagyon szépen begyógyult Viktor bibije, legalábbis én nem láttam a nyomát sem, de persze nem túl közelről néztem! Nagyon ügyi, talpraesett kissrácod van!! :D
Vendég

Csajok!

Szuper volt a tablós-kosaras különítmény!!!!

Janka kicsit fájlalja a fülét, de most lámpázunk, csöpögtetünk. Nekem arcüreg gyuszim van, úgyhogy kicsit kriplik vagyunk, de azért küzdünk!

Zsófizsófi:
Nagyon helyes Léna és Maja is! Jó volt látni őket élőben:)

Brigi!

Honnan tudtad, hogy gatyául vagyok???? Mondom én hogy boszi vagy :D

Kristófnak jobbulást!

MINDENKINEK NAGYON SZÉP BÉKÉS KARÁCSONYT KÍVÁNUNK!

Vbea!

Hajrá Janka!!!!

cooper

jaj de jó lehetett....................de jó látni :D

Kép
gablaty

SZIASZTOK!
Csak gyorsba-tényleg szupi volt minden,lehetne többször kari egy évben! :lol: :lol: :lol: :lol:
képeket majd töltök-de a lényeg-
ZSÓFESZ-kösz a mailt!
éééééééééééééééééééééés -MEMME-te kis hamis :lol: :lol: :lol:
NAGY NAGY GRATULA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jövök még......

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Miért kell Memmének gratulálni?
Csak nem? Vagy így indítok pletykát?
Mondjuk feltünően sokat tud mostanában Vidadokiról, Erikáékról....hmhmhm........

Várjuk a képeket!!!!!!! Mindenki aki fotózott...... légysziiiiiiiiii

Heni

Kép

Kép
cancan

HENI!!!!
kaptál mailt Zsófesztől??????
na én is csak ott nézelődtem :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Csajszik,
ezek a ködösítések! Írjon már valamki egy részletes beszámolót olyan kiváncsi vagyok, hogy mi volt, legalább így hadd legyünk már a részesei! És még képeket!!!!
Köszi-köszi

Kép
Kép
paklincs

vazzzzzzeeeee
nem tudom letölteni a leveleimet :twisted:
szaraxik a freemail......

Etenci drága, könyörülj meg rajtam, mert csúnya leszek lerágott körmökkel karácsonykor :wink:

Heni

Kép

Kép
cancan

Ja, természetesen én is hozzájárulok mindenfajta költséghez, csak végre Valaki válaszoljon is, hogy ki(k)nek mennyit , hova.........

Hihetetlen, hogy pont most nem látom a levelemet.......... :twisted: :twisted:

Heni

Kép

Kép
cancan

Heni,
Zsófi küldött mailt, priviben átküldöm, mait írt.

Kép
Kép
paklincs

kösziiiiiiiiiiiiiiiiiii :lol: :lol: :lol:

Heni

Kép

Kép
cancan

Memme :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Éljen, éljen!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

ahaaa.......
még mindig csak sejtem,( mivel a freemail nem működik most) de egyre erősebben.......
:wink:

Akartam is kérdezni Memmét, honnan ilyen felvilágosult a szülészeten történtekről....... :wink:

Heni

Kép

Kép
cancan

Nem tudok élménybeszámolót, mert van öt percem. Majd holnap. Most csak annyit: én - ahhoz képest hogy javasoltam - nem vittem gyerekrucit, mert szükségünk lesz rá jövő augusztusban... :oops: :)
Egy év-egy gyerek. Rakjam fel ezt aláírásnak? :wink: :)
:) :) :) :) :)

Kép

Kép

Kép
memme

Memme
Gratulálok!!!!! :D :D :D
Halkan megjegyzem, sejtettem valami hasonlót, mert nagyon hallgattál a teszteredményről. :wink:

Mi is köhécselünk kicsit, végül ezért nem mentünk.
:oops: :oops: :oops:

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

MEMMEEEEEEEEE! Gratulálok!

Akkor Nektek is meglepetés volt? Nagyon?

Szóval mindkét teszt pozitív lett :wink:

Heni

Kép

Kép
cancan

Levi pont egy napra volt kiírva Kicsivel :wink:
Csak úgy döntött, kényelmetlen a hármas hurok a nyakcin, így előbb kibújt!(szerencsére)
Szép nap lesz!!!!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Memme
gratulálunk :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Memme!!!! :lol: :lol: :lol: irigy irigy :oops: :oops:
de jóóóó. Szóval akkor pozítív lett az a teszt is :lol:
gratulálok!!!!(tényleg nagyon hallgattál az eredményről.... :lol: ,csak a kreszről beszéltél...) és akkor hol is tartasz most????

Kép
gablaty

micsoda Karácsonyi meglepetés!!! :lol: (én is szeretnék majd hasonlót átélni) na nem jövő Karácsonykor,kicsit előbb... :lol:
de jóóóóóóóó
Memme :lol: még mindig vigyorgok....de annyira örülök

Andi!! neked is hogy ANyukád hazamehet, kis feltöltődés!!!!

Kép
gablaty

Csak nagyon gyorsan a teljesség igénye nélkül.....

Memmeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!MIcsoda hírek.Szóhoz sem jutotk.Na jó néha eszembe jutottál, hogy nem szóltál mi lett a teszt eredménye csak a Kresz eredményt osztottad meg velünk :lol: :lol: :lol: Te kis hamis :lol: Gratulálok
MIről maradsz le Veronikusz :lol: :P (remélem minden rendben veletek!!!)

Andi!
Kívánom, hogy meghitt legyen a karácsony a Mamáddal!!!!Nagyon sokat gondolok Rátok!!!!+++++++++++++++++++++++++

Heni!
A takarítás és rend egyensúly nálunk is hasonló...folyamatosan csinálni kell....néha én is kiakadok :twisted:

TAbló-Látogatás!
Irííííígy , bizots jó volt.Mit szóltak a tablóhoz????Örültek az ajinak.??????Külön köszi mindenkinek aki részt vett a tablókészítésben és meglepivel készült!Klasszak vagytok csajok!!!!!!!!!

Megyek mert még semmit nem csomagoltam be.....majd még lehet benézek!!

KépKépKépKép
vdorka3

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?