Sziasztok!
Hát a
tegnapi éjszakán az talán egy
vígjátékba illik, olyanba amin a résztvevők nem nevetnek. Szóval én itt írogattam, aztán Lara felsírt éjfél körül. Ugye nem nagyon kapott levegőt, azt hittem ez a baj, mire bementem, ott feküdt hason (utál hason feküdni) nem is akart megfordulni, mikor megfordult, láttam hogy valami került a lepedőre, hát egy érdekes színű buki volt. Na hát addigra Apa is felkelt, hogy akkor orrot kell szívni, kivette Larát a kiságyból, mert ugye azt nekem nem szabad (és ezt az egyet még be is tartom). És vitte át a mi ágyunkba, hogy majd ott szívjuk az orrát, én meg közben fel akartam kapcsolni a nagyvillanyt a szobában. Hú ne tudjátok meg, óriási robbanás, és mindenhol üvegszilánk, szétdurrant a lámpa. De szerencsére senkinek nem lett semmi baja!!, pedig Apa alatta állt Larával. Aztán körbe mente a házban, és a fönti fürdőben, ebben a pici szobában, és lent a konyhában égett csak a villany, biztosítékok bent a házban rendben. Remek. Azt hittük nagy a baj, persze közben Apa visszatette Larát a kiságyába, én meg ott guggoltam mellette és a FP tanuló székkel világítottam, aztán Apa jött és hozott hosszabbított meg elemlámpát, ami Larának nagyon tetszett, na ami utána jött már kevésbé. Kiszívtuk az orrát, aztán Apa fogta Larát, én meg kerestem egy konnektort, ahová a vízforralót bedugjam, mert persze minden ment a konyhában, csak a mikro nem. Aztán csináltam teát, de Lara nem akart aludni. Bulizott volna tovább. Mert szerencsére jól volt! Aztán kiszedegettük az ágyunkból a szilánkokat, és próbáltunk aludni. Ja és kint volt lecsapva egy biztosíték, szóval minden rendben lett.
És Lara ma kapott homeos bogyókat, és már jobban volt,így ma még a lakóparkos karácsonyra is elmentünk, ahol még egy barikát is kapott.
Gondoltam elmesélem nektek, hogy mi történhet egy éjszaka, amikor azt hinné az ember, hogy már mindenki alszik.
Remélem ma nem ez vár ránk, mert nagyon elfáradtam, a lakóparki karácsony után még megcsináltuk az étkezőt, meg felmostam lent, (ahol nincs doboz) és még a fenti fürdőszobát is rendbe tettem, nem akartam csempét mosni, de a végén lemostam, mert holnap jön az asztalos.
Holnapra mindenkinek sok sok puszi!!!! És köszönjük!!!
Cukorfalat,
Nagyon kedves vagy, köszönöm!
Jól vagytok???
Andi,
Holnap hétfő!! Nagyon, nagyon gondolok rátok!!! Sok, sok pozitív energy és sok puszi!!!!!!
Tünde,
Jól vagyok? Miért érdeklődsz az ügyelet iránt?
Én is magámnál hordom Lara TAJ kártyáját. Az a biztos!!!
Aprooka,
Hú az nem semmi! Vagy csak egyszerűen elszámlázták! Szorítok nektek hétfőn!!!
Köszönöm kérdésed, elég rosszul, de a lényeg, hogy itt vagyunk és mi hárman egészségesek vagyunk, a többi meg majd megoldódik!!! Nem, nem szabadna, soha nem voltam egy szófogadó gyermek! (6 nap intenzív után, áthuztam az ágyam, mert a nővérke nem ért rá) jól le is lettem cseszve, mert elszédültem, de aztán kiderült, hogy csak azért, mert még mindig kaptam vérnyomáscsökkentőt, és 90/56 volt a vérnyomásom! )
Eni,
Mennek nektek a gyógypuszik!!
Gabi,
Lehet hogy akkor Lara és Enci együtt buliztak gondolatba.
Remélem ma éjszakára nem tervezik!
Na jó komolyra forítva a szót, sok sok gyógypuszi Nektek!!
Édes vagy, megvagyok, érdekes sokkal jobban, mint ahogy elvárják tőlem! Hisz mi tudjuk milyen az mikor 28 héten történik sokkal rosszabb, így azt hiszem ezt a sorsot, jobban elfogadtuk. De többet nem fogjuk!!! Igaz Gabi??
Na látom mindenki alszik, hogy holnap szép legyen!
Mindenkinek sok sok puszi!
Nem enged fejeket használni!!!!mindet ide teszi a végére!!!