Sziasztok!
Éva!
Nagyon jók a képek,mind az otthoni,mind az ovisak.
Helyes fiúk nagyon.
Gyöngyi!
Gyógyulást a fosiból.
Nem hiszitek el,mi történt velünk.
Tegnap reggel Kingával mindent megbeszéltünk,hogy délután az oviban karácsonyi ünnepség stb..Hazajött,gyorsan aludt,majd indultunk is a kari ünnepségre.Ott szépen énekelgette a közös dalokat stb..
Hazajöttünk és kpzeljétek el,arra lettünk figyelmesek,hogy nem hall Kinga.Komolyan mondom,szinte csak a hangos már-már kiabálást.
Először azt hittük színlel,dacos.
Végül lefeküdtünk,akármit visszakérdeztem az esti meséből nem tudta,súgdostam a fülébe megint csak nem.
Egész éjjel nem aludtam alig vártam,h.reggel legyen.
Reggel megint tesztelgettem,de szinte semmi.
Amikor már 28-son volta tv,azt hozta a távirányítót,hogy vegyem hangosabbra,akkor tudtam,hogy csak valós baj lehet.
Bevittem a kórházba a füll-orr gégészetre,ott átmosták mindkét fülét,hosszú tűs vattával kitisztították.
Fájni hála istennek nem fáj neki,erre sem volt érzékeny.
Majd csináltak nála valami lapos görbét,és ott nagyon rossz
lett az eredmény,azt mondják ahol levegőnek kellene lennie,ott neki teli van folyadékkal.
Majd elengedtek egy orrspray recepttel,napi 2x fújjam.
Meg jan.közepén menjünk vissza!
Diagnózisnak ezt írták:Idült középfüll gyulladás.
Nos,az idültet furcsának tartom,mert soha nem fájt a füle,nem volt vele baj,még füll-orr gégészeten sem jártunk.
Rögtön felhívtam a gy.orvosunkat,ő azt mondja,h.orrmandulla megnagyobbodás okoz ilyet,h.odáig fajul,h.hirtelen nem hall.
De akkor a folyadék?
Szerintetek ezzel az orrspray-vel(Flixonase)eltünhet az a folyadék?
Azóta mióta áátmosták a fülét,kopp-kopp jól hall,gondolhatjátok,hogy szegényt folyton tesztelem.
Éva!
Ti sajnos járatosak vagytok ebben,légyszi írjál valamit!
Meg mindenki!
Puszi
(mondtam én,hogy rettegek az ünnepektől)