Új privát üzeneted érkezett!

Jaj, én is nagyon bízom benne h csak a foga miatt ilyen sírós a gyerekem és nem mástól! :roll:
Köszönjük a jókívánságokat!

Vidokata
Kérlek válaszolj egy amatőr konyhatündér kétségbesett kérdéseire! :lol:
Mennyi fahéjat és szegfűszeget tettél a mézeskali masszához? És milyen vékonyra nyújtod? Olyanra kell amilyen vastagra a végeredményt szeretném vagy változik valamennyit a sütés alatt? Bocsi de amit el lehet rontani azt nekem általában sikerül is, azért vagyok ilyen sziszifuszi :twisted: :lol:

Jóéjtcupppa
Vendég

Tudtam hogy ha jajveszékelek rögtön laptető lesz belőle! Kép
Vendég

Jóreggelt! 8)

Képzeljétek, tegnap délben csöngettek :D :D :D és egy csomagot kaptunk!!!!
Ezt kaptuk Werától:

Kép

Szonja olyan boldog volt, hogy rögtön elrohant a lakás összes sarkába a feliratával!!! :D (Még Zoli is elámult rajta, hogy a feliratok milyen szépek!!!!)
Nándi meg átpörgette először a könyvet, hogy utána alaposabban is átrágja :D

Kép

NAGYON KÖSZÖNJÜK, DRÁGA WERA ÉS NÓRI!!!!
Óriási örömöt okoztál mindannyiunknak!!!

KépKép
szkagi

Titikém,
úgy örülök, hogy jó volt a koncert!!!! Igen, ismerem ezt az érzést, nézni a kicsit, és látszik az arcán, hogy mennyire boldog! Én is törölgetni szoktam a könnyeimet...

Sajna nem tudok másra reagálni, Nándi már ébren van :?
majd még jövök ma, remélem!

Betegeskedőknek jobbulást!!!!
Nemalvós babák anyukáinak kitartást!!! (Nálunk Szonja alszik el nehezen, 22.30-kor! Pedig délben már nem is alszik, csak csendespihenőzik :shock: )

A mézeskalácsot mi is kipróbáljuk (köszi, Kata)

Ibm, az én tippem Marcsi lenne, mintha ő lakna a Balaton környékén :roll: vagy nem jól emlékszem? :oops:

Puszi mindenkinek

Ági

KépKép
szkagi

Sziasztok!!
Nálunk úgy néz ki hogy megint mindenki beteg lesz-Vercsi,Kristi taknyos,köhög,hapci,Domi...hát,fene tudja,olyan takonycsomókat szedek ki az orrából hogy csak na.És este már én sem kaptam levegőt... :evil:

Ági:nagyon szép dolgokat kaptatok!
A feliratok tényleg nagyon jók!!

Kép
Kép
Kép
kike

Kike,
jó reggelt!
Nálatok is influenza??? Kezdem azt hinni, hogy karácsonykor menetrendszerűen betegek a gyerekek - de miért??? Szonjának este hőemelkedése volt, most sírva ébredt (nem Nándi sírt :shock: ), tele volt az orra, és eléggé köhög is :?

És jön majd egy csomó vendég is hozzánk, ahogy kell :?

Teszek képet a két gyerkőcömről (én már régen mutattam úgyis :D )

Kép Kép Kép

aztán Szonja is kért egy hempergőt Nándi mellé...
Kép

bocs, ha sok voltam :oops: :oops: :oops:

KépKép
szkagi

Szia Ági:nem voltál sok,nagyon jók a képek,cukik a gyerekek!! :D
Szonjának jobbulást!
Nem hiszem hogy influenza,inkább mindenki megfázott,vagy valami felső légúti nyavalya!De épp elég ez is-én utoljára még a Vercsivel együtt voltam influenzás,hat évvel ezelőtt-láz,meg minden!

Készül a sóliszt gyurma,három gyerek kézlenyomatával :D

Kép
Kép
Kép
kike

Kike,
hátha még épp meggyógyulnak karácsony előtt a gyerekek... mindenhol!

Te milyen sütiformával vágod ki a sütiket? (láttam a receptesben azt a formás aprósüti-receptedet). Nekem nincsen igazából formám, csak néhány homokozós forma... :oops: hülye kérdés, hogy lehet-e azokkal sütit kivágni? :oops:
(egy szintén amatőr konyhatündér kérdezi)

KépKép
szkagi

Ági:ha nem olyan nagyok a formák,szerintem igen :)

Kép
Kép
Kép
kike

Jó reggelt!
Ági! Szonja és Nándi édesek. :)
Betegeknek jobbulást!

Kép
dittke

Sziasztok!

Nagyon köszönjük a köszöntéseket!!!

Linda, Vivit Isten éltesse! Gyönyörű

Tami, Annának is boldog hófordulót! Hogy bírta nélkületek?

Nagyon felületesen tudtalak átpörgetni benneteket. Tegnap Anyuéknál pihiztünk, rám is fért, mert Nati előtte éjjel 1-kor aludt el :shock: de délután is másfél órát kellett szórakoztatni háromnegyed óra alvásért... szóval mindenkivel együttérzek, aki a nemalvással küszködik (Orsi, én is inkább magamat kínoznám, mint a gyereket, persze azért módjával :) )

Kike, ezek szerint megnyugodhatsz csomó-ügyben?
Ne legyetek betegek!!! Jobbulást mindenkinek!

Dodó, frizurafotót kérhetünk?
Fogorvoshoz sok lelkierőt!

Nem akarom Vkatától elvenni a mézes-érdemeket, de én is föltettem vmikor a kedvenc - fenomenális - receptemet :)
Wera, a mézeskalács-fűszerkeverék nem oldja meg a gondjaidat?
Látom, Kata még nem válaszolt, így bátorkodom belepofázni: az ÉN receptem szerint :) kicsit megnő a mézes sütés közben :)
Vagy már elkéstem az okoskodásommal?

Wera, édes lehet, ahogy Nóri keres téged :)

Nici, vörös démon? :shock:
Ez miért jó neki? Jó, hogy Apád beléd van esve :)
Apának is voltak "hódolói". Az egyik a volt barátnője volt, aki érdekes módon egy darabig lobbizott azért, h mi összejöjjünk, aztán hirtelen rájött, hogy mégis inkább magának akarta Apát. A másik egy Apánál kb. 10 évvel idősebb ismerősünk, aki ráadásul boldog párkapcsolatban él, két gyereke is van. Asszem, még az esküvőnk után is küldözgette az sms-eket Apának. Azóta csak annyi van, hogy ha találkozunk, mindig agyondicséri a gyereke(i)met. Idegeneknek meg Apát. Ezt végül is szabad neki :wink: Bízom benne, hogy Apa tántoríthatatlan - tegnap határozottan láttam rajta, amikor elolvasta a szerelmi vallomást, amit szülinapjára írtam neki :)

Ági, gyönyörűek a gyerekeid!

Nagyon szép ajándékokat kaptatok!

Ami, én nem lehettem, engem Viki már lebuktatott :D

Orsi, szépek vagytok nagyon! Nemalvás nem látszik!

Patti, ti is szépek vagytok, de ezt már mondtam :)

Jázmin-foghoz gratulálok!
Szly, tökéletesen megértelek, hogy néha szingli gyerektelen nő akarsz lenni :D még pár év, és tojni fognak a fejünkre :)
(azért örülnék, ha lenne egy thai-masszázsnyi időm magamra, az most nagyon feltöltene...)

Az összes beteg-nemalvós-fogacskázós babának és mamának jobbulást!

Mindjárt ápdételek néhány babafotót.

Kép
Kép
bondi

drága kis öt hónaposom:

Kép

Kettecskén:
Kép

Oti önarcképe:
Kép

Kép
Kép
bondi

Jó reggelt!

Annyira édesek a gyerkőceid Ági így együtt! És szépek az ajándékok, Wera nagyon ügyes!

Bondi-Csilla Nati és Oti is nagyon aranyosak! Remélem Nati jobban aludt most...

Kike, sajnálom az ismételt betegséget. Jobbulást!

Orsi, Ti meg jól mutattok együtt Emmával! Semmi gond nincs Veled, nem is akartunk röhögni...:)

Áronnak, Levinek, Nonónak, Zsoltinak milyen éjszakája volt?

Pati 19 volt?

Adél tegnap 10 után :shock: aludt el, sokat sírt, lehet hogy mésig korai volt a chilis bab? Végül Nurofent kapott (plusz apa énekelt neki :)) és utána csucsuzott el...
Szép napot, megyek paradicsomleves főzni, tesómék jönnek, ő a rakott krumplit hozza...

Kép
andkata

Jó reggelt!
Az éjjel volt négy óra, amit Zsolti ébredés nélkül átaludt! fél 11-től fél háromig!
Nálunk ez már földöntúli gyönyör! :D

Viszont Zsuzsi meg éjjel hányt, tehát én nem sokat aludtam :cry: de ez már a Murphy. Szerencsére már nincs semmi baja, valószínű csak elrontotta a gyomrát, megette az összes bontott bébiételt a hűtőből, szerintem attól.

Szonja és Náni, és Oti és Nati is cukik!!

Tegnap világbajnok könyveket vettem a család összes gyerektagjának, de még mindig van vásárolni valóm.

Titi, nagyon örülök, hogy jól éreztétek magatokat az IBS-ben. Mi nagyon szeretünk odajárni!

Kérek szépen egy számot.

Kép
Kép
patr

Adventi naptár 19.

Devecsery Gábor

A karácsonyi csillag

Decemberi fényességben,
szép karácsony estéjében
csillag-gyermek könnye hullik,
rossz kedve tán el sem múlik.
Decemberi fényességben.
Szép karácsony estéjében.

Fény-nagyapó vigasztalja,
ám szavait meg sem hallja!
-Jó nagyapó, Fény-nagyapó!
Csillagfényben fürdik a tó,
karácsonyfák fénye játszik,
csak egy házban fény nem látszik.

Erdő szélén, szegény portán,
karácsonyfa búsul árván:
nincsen dísze, semmi éke,
nincsen néki fényessége!
Karácsonyi csillag lennék!
Fény-nagyapó, Földre mennék!

-Égből szakad akkor léted,
elveszted a Mindenséget!
Hogyha egyszer innen elmész,
te is tudod, vissza nem térsz!
Örök parancs: mehetsz önként,
ülnek rajtad égi törvényt:

száműznek a földi létbe,
fényed vesztő ember-éjbe,
száműzötten, földi létben,
csupán egyszer, minden évben,
felragyoghatsz csoda-fényben,
karácsonyi csendes éjben!

-Jó nagyapó, engedj engem
lenn a Földön csillag lennem!
Felszikrázom minden évben,
karácsonyi fényességben.
Nem bánom a csillag-csendet,
ne ejts értem többé könnyet!

Fény-nagyapó, Isten veled,
kis unokád mindig szeret!
Mégis, mégis el kell mennem,
öröm-fényem messze vinnem!
-A jóságod áldjon téged,
legyen boldog földi léted!

...és a csillag Földre szállott,
erdő szélén kis ház állott...
Nyílt az ablak, mintha szólna
karácsonyi csengőszóra...
Karácsonyfa legtetején
ott ült már a csillag-legény.

Eztán mit tett, én nem tudom,
ám azt néked elárulom,
hogy az üres kicsi fácska,
karácsonynak szép zöld ága
sok-sok dísszel telt meg nyomban,
még abban a minutumban.

A fa alatt? Ruha, játék,
mennyi-mennyi szép ajándék!
Egy kisfiú nézi, nézi,
tán e csodát meg sem érti!
Örül nagyon, szeme nevet,
aztán hullat nagy könnyeket,

hiszen beteg, akit szeret.
Ott fekszik a rozzant ágyban,
öreg dunna hajlékában,
karácsonyfa árnyékában.
A kis csillag odapillant,
szomorúság fénye villant,

mert akit ott ő meglátott:
idézett égi világot...
-Olyan ő is, mint nagyapó!
Segíteni, az volna jó!
Csillagfénnyel simogatta,
szeretettel szólongatta,

fénykezével gyógyítgatta.
Mesélt néki unokája,
dalt dúdolt a kicsi szája:
angyalkórus sem szól szebben,
szállt az ének, szólt a mennyben.
Karácsonyi éjszakában

csoda történt a kis házban:
nagyapónak szeme rebben,
karácsonyfát csodál csendben.
Szóra nyílik szája halkan,
mintha harang szólna abban,
s angyalszárny suhog magasban.

Decemberi fényességben,
odafenn a távol-égen,
szép karácsony estéjében,
örömkönnyet hullat szépen,
Fény-nagyapó csillag-éjben,
szép karácsony estéjében.

...és azon túl minden évben,
karácsony csendes éjben,
erdőszéli kicsi házban,
szent örömben, boldogságban,
karácsonyi csillag ragyog,
karácsonyi csillag ragyog...

Kép
Kép
patr

Jó reggelt!

Patr.! Nem válaszoltál!
Bondi kilőve,akkor csak te lehetsz!! :wink: :wink:
Köszönjük szépen,tényleg nagyon szép!
Örülök,hogy jobb éjszakátok volt!

Ági! Gyerekek gyönyörűek,aji csodaszép!

Bondi! Nagyon édesek a gyerkőcök!

Kata! Köszönjük kérdésed,Áron 22-kor elaludt,3-kor ébredt,de 10 perc alatt visszaaludt és 8-kor kelt újra!
Hamma,gyógyszer és most megint alszik!
Én meg megyek és bebetonozom magam a konyhába, a levest már odaraktam,mosógép megy,de még van egy csomó minden és 1 óra múlva fennt lesz!
Apa 1-kor jött,ő még KO.!

Kép

Kép
ibm

Bondi
Bocsi, a Te mézeskalidat nem is láttam! :oops: Csak ahogy Kata írta h betette, rögtön arra mentem rá! Köszi a helpet! Mézeskalács fűszerkeverék... azta de jó!!! :lol:
Hát, a gyerekeid valóban gyönyörűek, még mindig! :D :wink:

Szkagi
Nagyon édesek a gyerkőcök ahogy játszanak együtt! :D
Örülök h odaért a csomi, nagyon izgultam! :lol: A feliratok üvegmatricák, ugye tudod? Ablakra, csempére, tükörre is föl lehet tenni, de amikor húzod le a fóliáról nagyon-nagyon vigyázz h ne érjen össze ahogy behajlik mert egy mp alatt összeragad és képtelenség szétszedni! Amikor kész lettem az egyikkel, nekem sikerült összeragasztani, hát ne tudd meg mennyit kínlódtam vele mire kijavítottam :twisted: . De nagyon örülök h tetszik! A cd-k az én kedvenceim, olyan jó kis dalok + versek vannak rajta, Nóri is szereti hallgatni. Remélem nincs még meg nektek!
Jobbulást a kis betegeknek! :wink:

Pati
Szegény Zsuzska! Így szereti a bébikajákat? Szerintem bűnrosszak! :twisted: Remélem már jobban van! Sajnálom h így megint nem tudtál aludni, de azért Zsolti nagyon ügyes volt!! Egy ilyen éjszakáért lassan én is a fél karomat odaadnám :roll:

Kike
Már megint betegeskedig a család?? Hát ez nem jó hír! :( Itass mindenkivel (kiv. persze Domi) mézes-facsart citromos teát, az hamarabb kihúz a náthából! :wink:

Akata
Chilis bab? :? Lehet... én nem mertem volna, bár nem kísért, ugyanis nem szeretem. De a karfiolt még mindig nem merem megenni, pedig ez nekem már kínzás! :roll: :lol:
Parileves jöhet, azt is imádom! Sok sajttal... nyamiii

A mi éjszakánk pffffffffffűűűűűűűű
Evett éjfélkor, 2-kor, 4-kor, köztük pedig 10 percenként felsírt és lerúgta a takarót. Aztán 6-kor felébredt és most aludt vissza jó sok nyűglődés után. Tiszta zombi vagyok :evil:
Vendég

Wera, miért nem adsz rá hálózsákot??? Akkro ha lerúgja sem fázik meg...
Sajnálom a horror éjszakát...

Kép
andkata

Jó reggelt mindenkinek!

Tegnap egész nap rohantam, sok dolga volt nálunk a Jézuskának! :D

Ma se nagyon leszek, mert ma is rengeteg a dolog!

Megyek is, mert Tomcsi már nyafizik. Éhes a lelkem! :D

Mindenkinek nagyon jó karácsonyi készülődést kívánok!

Ja, még teszek fel egy képet, tegnap este készült az új törcsibe... :D

Kép Tomcsi a pancsinál...

Kép
zsuzska72

Ja, Ami, bocs, hogy nem válaszoltam!
Bevallom... :D
Örülök, hogy tetszett!

Kép
Kép
patr

Zsuzsa, nagyon édes ez a kép!

Kép
Kép
patr

Zsuzska
:lol: :lol: :lol: annyira jó ez a törcsi!!! :lol:

Andkata
Próbáltam már a hálózsákot de nem szeretem mert elég sokszor szopizik még éjszaka és akkor fullra leizzad benne. Ha leveszem róla, szopi végére bealszik és nem tudom újra ráadni. Van olyan plédünk ami cipzáros, most abba húztam bele de arra is néha felkel sajnos és akkor ordít mint a sakál. Na meg ha forgolódik álmában, van hogy a úgy belegabajodik hogy úgy kell lehámoznom a fejéről :twisted: Annyit agyaltam már ezen hogy hogy kéne megoldani... :roll:
Vendég

Mondjuk ha egy vastag rugi van rajta és alatta egy body, akkor tuti nem fázik meg a panellban...Nálatok is van vagy 24 fok nem? Néha Adél sem alszik hálózsákban ( ha pl mosásban van) és akkor így szoktam. Ő is rendeen leizzad az esti szopinál mondjuk...

Zsuzsi tényleg jó ez a kép! nektek bevált a lánc?

Viburcolból 2x lehet adni? Elvesztettem a papírt....
Annyira nyűgös volt most reggel, hogy adtam neki 1-t. Másfél órája alszik- ettől vagy amúgy is aludna, nem tudom...

Kép
andkata

Örülök, hogy tetszik a kép... nekem is :oops:
A sesam steetből a cooki moonster... de van elmós is.

Viburcolból 2x lehet adni 1 nap!

A láncot még tegnap vettük, úgyhogy még nem tudom beválik e, csak remélem! :D

Kép
zsuzska72

Sziasztok!

kicsi Annának boldog hófordulót!!!

Bondi!
nagyon szépek a gyerekek együtt. örülök, h Apa tántoríthatatlan. Az enyém, hát nem tudom, de szerintem én elég nehéz eset vagyok. Bár ő alappból nem az a félrelépős.
Csak hát csupa elsőévest tanít szegeden és hát más ugye egy 19 éves, mint egy 29 :wink:
(Szóval én mindig parázom...)

Nemalvósokat sajnálom.
Nonó hogy van?

Adél végül jobban aludt?
A paradicsomleves az egyik kedvenc levesem, lehet csinálok is.

Patti!
örülök, hogy Zsolti kicsit jobban aludt!

Képzeljétek, este még szopi után fél 10-kor Emmába töltöttem 100 ml tápot és így 4-ig aludt :shock:

arra ébredtem, hogy úszom a tejben. ezek után 8-ig nyomta!

Csoda!!!
Bárcsak legalább 3 napig így maradna, mint a csodák :lol:

Ági!
nagyon szépek a tesók!
Én is szeretnék még egyet, de szerintem még nem most (bár mivel bogyót én nem szedhetek, nálunk elvileg elég könnyen becsúszhat), mert még nincs lakás, semmi.
De olyan jó nézni a tesókat együtt!!!
Vendég

Bondi!

Tévedek, ha azt mondom, hogy nati kiköpött mamája? :)
Vendég

Adél jól aludt, 10kor sikerült neki elszenderedni és nyomta 3-ig, félálomban szoptattam/ szopott és 6.30-ig nyomta. Valamikor még felsírt éjjel, de azt is félálomban nyomtuk... úgyhogy nem tudom mikor volt...

Örülök, hogy Emma és Zsolti is hagyta anyát pihenni kicsit...

Kép
andkata

Nem tévedsz Orsi, élőben talán méginkább...

Kép
andkata

Szép napot :P

Wera!
Egy hajóban evezünk! vagy az csónak? :roll:
A lényeg, hogy Csabi is lerúgja a takarót, a hálózsákban meg kötözött sonkaszerű módon ébred, úgy hogy mozdulni sem bír :shock: Nálunk a megoldás: elkértem anyuék full nehéz ősrégi tollpaplanját! Azt dobom rá, mikor altatom. Na, azt - még - nem tudja lerúgni! De nem is kényelmetlen neki. Legalábbis nem mondta :lol: :lol: :lol: Szóval nekünk ez vált be. Egyelőre... Bár, ahogy erősít mostanában, sztem pár nap és ezt is lerúgja majd :?

Bondi Csilla és Ági!

Gyönyörűek a gyerekek!

Zsuzska!
Tomcsi édes abban a törcsiben!

Pat!
Zsolti alvásának örülök, Zsu hányásának nem...
Én a nemalvós-alvós tábor között verek tanyát. Csabi ugyanis közepesen jó alvó. Tehát 2X ugyan kelni kell hozzá, de azért alszik f10 és 7 között. Ez azért nem olyan durva. És nappal is a 4,5 óra össz alvás is megvan. Ez sem rossz. Jelenleg :!:

Lányok, Csabitól kész vagyok, de most már teljesen... Ha hasra teszem, kinyomja magát úgy, hogy csak a talpa és a tnyere van lenn, és így erősít. Szó szerint le-föl nyomja magát. mintha fekvőtámaszozna. Olyan ereje van, hogy iszonyat :shock: Mondtam is Apának, hogy "Gyúr, vazze!" Hihetetlen...

Már összekaptam a nappalit, egy mosás lement, teregettem, ruhákat elraktam. Még porszívóznom kell.
Vendég

Az iwiwes, idézetes válaszokat köszi!
Az idézetet mindjárt kipróbálom!
Akata, iwiw-ügyben biztos, hogy mindenkit egyenként kell kijelölni? Mert van pár ismerősöm, akik heti szinten küldenek nekem-is-, és még több 100 ismerősüknek körüzenetet. Sztem képtelenség, hogy egyenként szöszölnek a nevekkel :shock: Lehet, hogy van valami fifikás módja, de azt csak a kiváltságosok tudják :roll:
Vendég

[quote="andkata"]N írta:andkataem tévedsz Orsi, élőben talán méginkább...

Csatlakozom! :wink:
Vendég

[quote="véda d."] írta:véda d.
[quote="andkata"]N írta:andkataem tévedsz Orsi, élőben talán méginkább...

Csatlakozom! :wink:

SIKERÜLT!!!

Még egyszer köszi!
Vendég

Hú,mennyit írtatok,én meg csak melózok,de hoztam képeket,mindjárt felrakom
Szóval:kész a sóliszt gyurmából készült két kép,aztán kenyeret sütöttem,mézeskalácstészta a hűtőben pihen,mindjárt csinálom a linzertésztát is. :D Annak is kell egy éjszakát pihennie.

Kép
Kép
Kép
kike

Ablaknál van,és süt a nap,azért nem látszik az írás:
Kép

ööööööööö-mondja ő
Kép

Kucs-kukucs
Kép

Naná hogy lemegy a szőnyegről
Kép

Szia
Kép

És a másik
Kép

Kép
Kép
Kép
kike

Megyek is tovább a dolgomra-szép napot mindenkinek-majd ha lesz időm,visszaolvasok :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

Látom, sehol senki :roll: Teljes a pangás... Mindenki hajcsavarókkal a fején süt-főz-mos-takarít-vasal-csomagol, és közben persze boldogan babázik, és apázik... Vagy anyázik? :lol: :lol: :lol:

Nálunk tljes a káosz, igaz, pillanatnyi csend honol. Ezt használtam én most ki...

Estére gyertek ám vissza! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Annának boldog hófordulót!

Látom, már mindenki készül az ünnepekre. :)

Orsi: Jajj de jók a képek! Emma nagyon drága! Miért is kellene röhögni rajtad??? A többieknek elmondanám, hogy én láttalak élőben is, és egyáltalán nem értem, miért gondokodsz így magadról?! Nagyon szép és kedves anyuka vagy! És simán letagadhatsz egy tizest! :)

Wera: Hogy te milyen ügyes vagy! Milyen szép ajándékokat készítettél Áginak! Szerintem a mézeskalácsod is ilyen jól fog sikerülni! :)
Éjszakátokat sajnálom, de majdcsak alakulnak ezek a nemalvós gyerkőcök.

Ági: Gyermekeid nagyon szépek! Nándi nagyon aranyosan lapozza a könyvecskéjét! Nálunk minden játéknak egy funkciója van: jól meg lehet őket rágni. :lol:

kike: Domi továbbra is jókedvű kis pajkos lurkó! :D
Nekem beváltak a homeos bogyók náthára. Kb 3 nap alatt megszabadultam az orrfolyástól, és nem is lettem betegebb. Én az Oscillococinum-ot és a Coryzalia-t tudom neked ajánlani (ezt nagyobb gyerkőceid is szedhetik, és szopi mellett is lehet alkalmazni). Mielőbbi jobbulást nektek!
A só-liszt gyurma nagyon jól sikerült!

patr: Zsu jobban van már? Sajnálom, hogy megint nem sikerült pihenned. Talán majd ma este.
Köszönjük a verset!

Ami: Végre sikerült pihenned, ez szuper!

bondi: Nati és Oti aranyosak együtt!

zsuzska: Aranyos a fürdőlepedős kisfiad!

véda: Én itten vagyok! :D Töredelmesen bevallom, én nem sütök-főzök, és nem készülődök lázasan a karácsonyra. Nálunk elég csendesen fog telni az ünnep, és vendégeink sem jönnek, már csak ezért sem töröm magam. :lol:
Nagyon jót nevettem a "Gyúr vazze" megjegyzéseden! :lol: Már most tudja Csabi, mire gerjednek a csajok, kell az izmos felsőtest és bicepsz! :D
Iwiw-en szerintem úgy tudnak bejelölni egyszerre több embert, hogy minden ismerőst besorolnak valahova - munkatársak, barátok, család stb. És ha abban a csoportban vannak x-en, arra a csoportra kattintva mindenkit betesz címzettnek a rendszer. Nem tudom, mennyire voltam érthető. :oops: :lol:

Hogy lekopogjam, most végre nyugisabb esténk volt, igaz, csak este 10 körül aludt el a leányzó. De nem kelt óránként, csak fél 2-kor, 6:45 körül, és utána még aludt 3/4 9-ig! Úgyhogy végre tudtam aludni én is!!! De nem bízom el magam, kíváncsi vagyok, mi lesz ma este...

Lenne két kérdésem:

Esetleg van valakinek olyan jó ügyvéd ismerőse, aki dolgozik még most ünnepek előtt és között, és elvállalna egy ingatlan adásvételi szerződés-felbontást?

Van valakinek ismerettsége a Váci Földhivatalban?

Gondolom, igen kis esélyes, hogy bármelyik kérdésemre is igen legyen a válasz, de azért megpróbáltam. :lol:

Puszi mindenkinek!
fmarti

Márti, apukám ügyvéd, de sajna csak januárban dolgozik már.
Egy barátnőm férje is, esetleg őt megkérdezhetem.

Kép
andkata

Márti Téged hogy lehet megtalálni az iwiwen?

Kép
andkata

Kata: Köszi a gyors válasz! Tudom, hogy elég lehetetlen dolog ilyen hirtelen "leakasztani" egy ügyvédet, teljesen megértem, hogy az ünnep mindenkinek ünnep. De azért gondoltam, rákérdezek, hátha. :oops:

Iwiw-en ha beírod a teljes nevem, akkor kidob (ilyen névvel azt hiszem, senki más nincs az iwiw-en :lol: ).
fmarti

Sziasztok!

Hát Véda, én sem csinálok ma semmit.
Voltunk sétálni a Ligetben, megnéztük a Midnight Cowboy c. filmet, Emma aludt 2x fél órát és ennyi.

csendesen, pihizősen.
Nekem amúgy sem kell ahajcsavaró, mert göndör vagyök :P
Sütni meg nem tudok, így mákos guba lesz az édesség :lol:

takarítani holnap fogok, mert jön a kistesóm, ő nagyon jól elvan Emmával.

Márti!
Irtó kedves vagy!
Bár tíz évet nem tagadhatnék le, azért jól esett!

(Tavaly, mikor tanítottam, a menzára hozott egy fiú vmit és nem engedett be a hátsó kapun, mert ott ugye diákoknak nem szabad és hátizsákkal nyomultam, nem hitte el, h tanár vagyok.
Pedig már kis pocim is volt :) )
Sajnos sem ügyvéd, sem Földhivatali dolgozó nincs.
Ha matektanár kell csak szólj!
Az még akad és dolgozik is :P

örülök, h Lea kicsit jobban aludt.

Én nem tudom a vezetékneved :oops:

Kike!
Szupik a képek! Domi sztem jóképű pasi lesz!

Kata!
Adél hogy van?
Jókedvűen várja aKarácsonyt?

Pörögjetek csajok :)
Vendég

Ja, Márti!

A képen kívül szupi ajándék a celofán, az a pukkantgatós-féle, amibe tekerve volt.
Emma jól elvan vele 2 napja
meg én is :)
Vendég

Orsi: Jajj ezen a pukkantós csomagolóanyagon nagyon jót nevettem! :lol: Szólj, hogy ha még kell, van belőle itthon! :D (Egyébként mi is szívesen szórakozunk vele párommal, akkor ezek szerint ez nem valami idegrendszeri betegség, vagy ha az is, mások is elkapták. :D)

Na látod, nem csak én mondom, hogy milyen fiatalos vagy! Ha a srác sem akart beengedni! :lol: (Mellesleg nekem is jól esett, hogy azt írtad rólam, csinos vagyok - én már kb 1 éve nem érzem magam annak. :lol: )

Vezetéknevem küldöm priviben, de benne van a telefonos listában is (mondjuk az biztosan nincs meg mindenkinek :oops: ).

Tesód mennyi idős?
fmarti

Márti!

tesóm 14, most fejezi be az általánost, Emma egyelőre őt szereti legjobban a családból 8persze csak apa és anya után), sztem valahogy érzi rajta, hogy még gyerek, hiába is gondolja a kistesóm, hogy nagylány :P

Nagyon szép estét mindenkinek
Vendég

Orsi: Annak idején 14 évesen én is szentül meg voltam győződve róla, hogy milyen nagy lány vagyok! :D
Aranyosak lehetnek együtt Emmával!
(Mikor bátyámék lánya született, akkor én is még csak 12 éves voltam, de nagyon jól kijöttem az unokahugommal. Lehet azért, amit te is írtál? :roll: :lol: )
fmarti

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.29 13:06-kor.
Vendég

Helló Lányok.

Csak egy nagyon gyors kérdés.
Baj ha Lili egy nap már csak 4*160 at akar enni?????
Nem kéne Neki azért még 5-ször ennie?

nicike

Anna szívemnek: boldog hófordulót!
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.29 13:07-kor.
Vendég

vkata: Köszi az infót! Dórid ma hogy érezte magát?

nicike: Az engem is érdekelne, mennyi anapi "minimum", amennyit meg kellene enni a lánykámnak, mert az utóbbi napokban egyszerre alig akar megenni 140-150-et. :shock: Régen simán bevágott 200-at egy evésnél, és ezt naponta 5x-6x...
fmarti

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?