Sziasztok!
Nagyon köszönjük a köszöntéseket!!!
Linda, Vivit Isten éltesse! Gyönyörű
Tami, Annának is boldog hófordulót! Hogy bírta nélkületek?
Nagyon felületesen tudtalak átpörgetni benneteket. Tegnap Anyuéknál pihiztünk, rám is fért, mert Nati előtte éjjel 1-kor aludt el
de délután is másfél órát kellett szórakoztatni háromnegyed óra alvásért... szóval mindenkivel együttérzek, aki a nemalvással küszködik (Orsi, én is inkább magamat kínoznám, mint a gyereket, persze azért módjával
)
Kike, ezek szerint megnyugodhatsz csomó-ügyben?
Ne legyetek betegek!!! Jobbulást mindenkinek!
Dodó, frizurafotót kérhetünk?
Fogorvoshoz sok lelkierőt!
Nem akarom Vkatától elvenni a mézes-érdemeket, de én is föltettem vmikor a kedvenc - fenomenális - receptemet
Wera, a mézeskalács-fűszerkeverék nem oldja meg a gondjaidat?
Látom, Kata még nem válaszolt, így bátorkodom belepofázni: az ÉN receptem szerint
kicsit megnő a mézes sütés közben
Vagy már elkéstem az okoskodásommal?
Wera, édes lehet, ahogy Nóri keres téged
Nici, vörös démon?
Ez miért jó neki? Jó, hogy Apád beléd van esve
Apának is voltak "hódolói". Az egyik a volt barátnője volt, aki érdekes módon egy darabig lobbizott azért, h mi összejöjjünk, aztán hirtelen rájött, hogy mégis inkább magának akarta Apát. A másik egy Apánál kb. 10 évvel idősebb ismerősünk, aki ráadásul boldog párkapcsolatban él, két gyereke is van. Asszem, még az esküvőnk után is küldözgette az sms-eket Apának. Azóta csak annyi van, hogy ha találkozunk, mindig agyondicséri a gyereke(i)met. Idegeneknek meg Apát. Ezt végül is szabad neki Bízom benne, hogy Apa tántoríthatatlan - tegnap határozottan láttam rajta, amikor elolvasta a szerelmi vallomást, amit szülinapjára írtam neki
Ági, gyönyörűek a gyerekeid!
Nagyon szép ajándékokat kaptatok!
Ami, én nem lehettem, engem Viki már lebuktatott
Orsi, szépek vagytok nagyon! Nemalvás nem látszik!
Patti, ti is szépek vagytok, de ezt már mondtam
Jázmin-foghoz gratulálok!
Szly, tökéletesen megértelek, hogy néha szingli gyerektelen nő akarsz lenni
még pár év, és tojni fognak a fejünkre
(azért örülnék, ha lenne egy thai-masszázsnyi időm magamra, az most nagyon feltöltene...)
Az összes beteg-nemalvós-fogacskázós babának és mamának jobbulást!
Mindjárt ápdételek néhány babafotót.