Sziasztok!
Orsi: Nagyon örülök, hogy tetszik a kép! Annyira izgultam, hogy otthon legyetek, mert akkora képet nem tudtam volna bedobni a postaládába.
És örülök, hogy találkoztunk, ha csak így kutyafuttában is.
Tényleg nem akartam zavarni, mert mégiscsak szó nélül állítottam be. Pedig Emmádat már nagyon szívesen megszeretgetném!
Na majd egyszer remélem, sikerül hosszabban is beszélgetni.
Viviennek és Natinak boldog hófordulót!
Első fogacskákhoz gartulálok!
Titi, Ami, Pati, wera: Sorstársak!!!
Mondjátok, mikor fog elmúlni ez a nemalvásos időszak??? Hihetetlen, hogy bírják a kölkök ennyire kevés alvással!!!
Titi: Köszi, hogy te is leírtad a tapasztalatodat! Az biztos, hogy neked 3x olyan nehéz, iszen van egy nagyobbad és egy kisebbed is, akivel foglakoznod kell. Szerintem teljesen érthető, hogy ingerlékenyebb vagy a fáradtságtól, ki ne lenne az a helyedben? Én is olyan voltam ma párszor, mint egy sárkány, aztán nem győztem elnézést kérni a páromtól.
Linda: Vibi nagyon vagány a képeken!
wera: Nekem is nagyon fáj a derekam már hetek óta, és azt veszem észre, hogy egyre rosszabb. Utána kellene járni, hogy a mi a fene ez. Nórid nyakincához kapkodása mögött biztosan van valami, lehet tényleg a torka fáj, vagy "csak" kapar. Lányod és az udvarlója nagyon aranyos!
Pati: Köszi az újabb szép verset! Gyermekeid gyönyörűek!
Tegnap este talán összesen 3 órát ha aludtam. (Orsi, szerintem ez meg is látszott rajtam, meg a viselkedésemen, kissé szét voltam esve
) Fogalmam sincs, mit csináljak, mert Lea úgy sem alszik jobban, ha kap fájdalomcsillapítót, tehát ebből gondolom, hogy nem fájdalom miatt ébred többször. Persze lehet, hogy kipróbálok valami másik fájdalomcsillapítót is. Már azt is kipróbáltam, hogy odaveszem közénk, na ott sem alszik.
Úgyhogy most keresek egy megfelelően erős ágú fát, amire felköthetem magam.
Ha van ötletetek, szívesen meghallgatom.
vkata: Köszi a receptet! Dórid hogy nyűglődik? Te tudsz aludni?
akata: Örülök, hogy Adélod jobban van!
Katák: Cataflam cseppet is szabad adni estére egyszer-egyszer fogzási fájdalomra? Vagy a Panadol is jó erre?
Most búcsúzom, megyünk fürdetni, pedig még akartam írni másoknak is. Majd még megpróbálok jönni, ha nem esek össze a fáradtságtól.
Pusssssssza